Sziasztok!
Előre is bocsi,de hosszú leszek
(nem mintha újdonság lenne
)
Zsu:gyereeee teeeee issss plsssssss!!!!!!
Maci:jó ez a mentegetőzés
Egyébként tényleg jók a képek
Hát igen,hálisten ha Balu alszik akkor jó mélyen :Lol: Könyékig is turkálhatok a szájába akkor is ritkán kel fel
Tali:na nekünk is jó a szerda,áttettük a státuszvizsgálatot a védőnővel egy héttel későbbre,szóval mi is tudnuk menni 10re
Orsi:de jó hogy nálatok ennyire kiszámítható mikor alszik,kakil Elisa
Így könnyebb lesz a bilire tanítás is (nagyanyám legalábbis ezt mondja
)
Érettsgéizni szopi után
Hát ez jó
Vagy lehet hogy Elisának is fejlődési ugrása van,és amiatt nyüszög??Charlott vetette fel hogy Balu is nem-e azért zizi.És tényleg,ugye megtanult járni,szóval nálunk szinte tuti ez játszik be a dologba.
Gyerekkábítószer
Nagyon humorodnál vagy ma
Tali képek:tényleg nagyon édesek a gyerkőcök
Tényleg édes ahogy Gréti piszkálja Samut,meg ahogy olyan mintha rugdosná
Kaki:hát nagyon változó,van hogy egy nap semmi vagy csak 1.Van olyan amikor 3-4 alkalommal is kakil.Tök változó,és semmi rendszer nincs benne.Ha csak annyi nem hogy mindig friss pelusba termel
Kicserélem a pelust és 10 perc alatt telekakilja
Hibernia:Monoron????Az itt van egy köpésre!!!!!Huuuu,ha lenne autónk most.....
Ne márrrrrr,lehet nem tudsz jönni a talira???És ha bkv-val jönnél mondjuk velünk?Mi is azzal megyünk.Vecsésre meg jön sárgabusz,mehetnénk együtt azzal kökire
Tényleg büszke lehetsz magatokra,én már tuti kiugrottam volna a másodikról
Várunk ám holnap
Nekem Monor is jó.péntektől már lesz autó is,szóval akár tudunk oda is menni
Hibernia,nem is te lennél ha nem szóltál volna neki
Ezt annyira bírom benned,olyan szinten talpraesett csajszi vagy,tök irigykedem
Barba:már azóta átszakadt az ínye,és az a fog majdnem utólérte már a 3 héttel korábban kijöttet
Szóval már nagyon dudorodott az szegénynek
Hát a turkálást jól viseli,ha ébren van is simán be tudok kukkantani
Kétszer negyed óra?Hát az nem túl sok
Már megoldottam a védőnőt,elcseréltük utána hét szerdára,szóval tudok meni 10re
Én mindenképp ott leszek,szóval már ketten tuti leszünk
hát szerintem nehezebb dolgot az hozzon aki autóval jön,vagy közel lakik.Gondolok itt üdítőre.Én tudok vinni sütit,csinálok valami finomat,meg tudok vinni akár rágcsát is
Most sokkal veszélyesebb a nap a bőrre mint nyáron!!!Szóval már most kell kenni a babákat naptejjel.Tavasszal a bőrünk még nem olyan ellenálló mint nyáron,így hamarabb leég az ember lánya,szóval vigyázzatok!
Banyek,nem mondod hogy olyan közel van az allé???????Nekem tök más útvonalat adott ki annó a google
Na mindegy,akkor úgy se tudtam volna menni,hiába tudtam volna hogy kell menni
Ja és nagyon köszi a térképet,így el se lehet téveszteni az úticélt
Charlott:ne aggódj,keríts valakit aki segít felvinni.Biztos találsz olyat aki elég modoros ahhoz hogy segítsen egy anyukán
Buszozás:hát igen,a régi tipusura lehetetlen feltenni hacsak nem a fejed felé emeled a babakcosit,az meg ember legyen a talpán
De az alacsonypadlósoknál már nincs ilyen gond
Aranyosak az új vonalzók!
Lehet hogy én is kedvet kapok egy újhoz
Gmail:Nagyon cukik a babás képek
Annyira aranyosak,várom már hogy igazi csapatkép készülhessen
Ádi is nagyon aranyos a képeken
Jajj tök rá vagyok izgulva a talikra
Nadi:jézus még mindig küzdessz azzal a bacival???Szegény
Nekünk is felírta a doki ezt az oltást,néztem hogy majdnem 7ezer ft
És ebből kell kettő?Vagy ez már két oltás ára lenne? Gondolkodom hogy beadassuk-e.Fogalmam sincs.
Státusz:mi elvileg 20.-án megyünk,10-re.Kivi vagyok milyen lesz.Ja,meg nemsokára be kell jelentkeznünk a Dél-pestibe is a koraszülöttre ellenőrzésre,meg csípőszűrésre is lassanként (ugye akkor kell amikor már tud járni).
Rólunk:Huuu,nekünk elég zúzós napunk volt.Reggel elindultunk a gyerekdokihozz,mert Balunak a lábujja között iszonyúan ki van száradva,meg piros is neki,és a száraz bőr tök sárga.Gyanakszom hogy nem-e gomba
én harisnyát zoknit és puha talpú cipőt adok rá általában,lehet sok már neki
Vagy hogy nem törlöm meg a lábujjánál fürdés után,nem tudom.Majd kiderül pénteken akkor viszem,mert útközben találkoztunk dokival aki már nem rendelt(12ig lene,de már fél 12kor lelépett.....nc...),és azt mondta hogy megnézi majd.Onnan mentünk a Zsebibabába turizni,onnan elugrottunk egy közelben lévő barátnőmhöz (2 héttel fiatalabb a kislánya Balunál) elugrottunk,onnan a mamához,majd onnan játszózni kicsit,majd vissza a mamához.Onnan még tescoba voltunk és úgy jöttünk haza.Fél 8ra értünk haza.Gyors pancsi,amit végigsírt,nem tudjuk miért,aztán megetettük majd letettük aludni,de sirdogált szegényem,hulla fáradt volt .Szóval jó kis napunk volt,én is hulla vagyok.Holnap meg jönnek Hiberniáék,tök várom már
,aztán pénteken 2 anyatanyás anyuka jön,szombaton anyóst ünneplejük (60. szülinap),vasárnap meg fotózás.Szóval a többi nap se fogunk unatkozni
De így a jó,szeretem a programokat
Na hirtelen ennyi jutott eszembe
megyek is aludni,míg lehet.Balu már alszik egy bő órája.