Sziasztok!
Kezdünk alakulni, legalább is lázügyileg rendeződni látszik. (kopp-kopp-kopp). Még a sírdogálások megvannak.
Tegnap jól megijesztett minket, reggeltől délután 4-ig nem volt hajlandó semmit sem elfogadni, sem tápszert, sem főzit, sem teát, csak keservesen sírt és rágta a cumiját. Teljesen olyan volt, mint amikor hasfájós volt. Felváltva sétáltunk vele.
Nem tudtam, hogy ez most talán fogzási jelek, vagy a pocija fájhat már a huruttól. Este végre evett 80 tápszert. Már megijedtem, hogy újra visszakerülünk, infúzióra.
A fogzás járhat ilyen hosszú, keserves sírással?
Ma hajnalban 1/2 4-kor kelt sírva, evett és 1 órai játszi, sírás után visszaaludt 3/4 10-ig.
Utána már eszegetett és játszott is, sőt 1x rám is mosolygott!!!!!!!!!!!!!!!!! Megint alszik a drágám.
Most egyelőre ott tartunk, hogy nem nagyon tudom egyedül hagyni, rögtön sír, remélem ez is elmúlik.
Ripley, azt mondta a gyerekorvos, hogy akkor fújjam be baby hallerrel, ha úgy hallom, de mit kell hallanom, kérlek segíts. Én a kórházban sem hallottam olyan vészesnek, hogy 8x2 puff naponta, na ezen a gyerekorvos is kiakadt amikor meglátta a zárójelentést. A hidegpárásítót nem is ajánlották. Azt mikor kell használni?
Igen, biztos, hogy direkt húzzák, hogy bent maradjon az ember, + 3000.-Ft/éjt kellett fizetnem.
Nem semmi férfi test, nyáron hódíthat a fiatalúr.
Kriszta, semmi gond, tudom, hogy borzalmasan néztem, ki úgy is éreztem magam. Még jó, hogy nem ijedtél meg tőlem
Igen, tudom, hogy nem láthatja rajtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El is felejtettem írni, hogy találkoztunk és Petrus egy tündi baba, főleg a haja nagyon édes.
Szegénykém, nektek is minden összejött.
A mi kórtermünkben meg nagyon meleg volt. Érdekes, hogy ott a másik oldalt meg hideg volt.
Sun, nem vagy semmi, ekkora kirándulásokkal!
Szecs, gratula az újabb 2 fogacskához. Írd már le, hogy milyen jelek voltak, azt tudom, hogy hígabb, gyakori széklet. Sírások??? Gondolom, nem ilyen mint a Lillánál, hogy fél napig nem hagyja abba?! Lehet, hogy a pocija fájt a gyógyszertől.
Judyt, azért fincsi lehetett a malacpöri
Köszi, jobban vagyunk.
Lányok! hány nap láztalan állapot után mehetünk levegőzni? Most csak szellőztetek.