Sziasztok!
Évi! Mi is menetiránynak szemben kötjük be az autósülést. Bence imádja, hogy tud nézegetni, de még mindig az a legérdekesebb neki, ahogy Tomi vezet, állandóan azt csodálja.
Én is gondoltam már arra, hogy kéne egy asztalra rögzíthetős etetőszék, ha elutazunk ne kelljen a másikat cipelni, rengeteg helyet foglal. Hol vettétek és mennyiért? Persze, csak ha nem gond, hogy kérdezem.
6-12 hónapos babás szöveg: nagyon nagyon jót nevettünk tegnap Tomival!!!
és mennyire igaz.
Tomis képek, mint mindig, most is nagyon tetszenek!!!
Csillag! A képek nagyon jók, tetszenek a pillangók is!
Remélem nem lesz gond a gasztron, és minden ok Gergővel!
Drukkokat mindenkinek nagyon szépen köszönjük!!! Olyan jó lenne, ha végre sikerülne, reménykedünk.
Dia! Áronnak utólag is boldog első névnapot! Lexikon jó ötlet
lehet, mi is azt teszünk, hagy okosodjon.
Drukkot köszönjük és az infót is! Hát, ha a fehérvári sikerülne, annak nagyon örülnénk, ott normális áron van még albérlet (már nézegetjük régebb óta) ha nem sikerül, akkor Kecskemétnek is örülünk.
(viszont ezek az árak
)
Woody! Ez a hely itt van Veszprémben, az állatkertnél a Séd-völgyben, de állítólag a vár alatt is nagyon szépen megcsinálták, ott még nem voltunk.
Bence tegnap bekapcsolta a tévét
és vigyorgott, mint a tejbetök, hogy ezt ő csinálta. Mondtam neki többször is, nyomja meg a piros gombot, kapcsolja ki, és megcsinálta!!!
De aztán újra bekapcsolta...
Mikor utaztok?
Napsi! Felálláshoz gratulálok! Az apás részt én is megkönnyeztem!
Örülök, hogy minden rendben a férjeddel, ilyen jól megy kint neki.
Köszönjük, remélem most egy jó darabig nem lesz beteg a Törpém.
Mares! Köszi szépen a dicséretet!
De te sem panaszkodhatsz, te is vékony vagy és nagyon csini!
Babaúszásos képek nagyon jók! Látom élvezte Gergő! Először vitted? Hogyan reagált? Jaj, ha tartósan maradna ez a jó idő, végre mi is mehetnénk, úgy szeretnénk már babaúszni!
Nklári! Egyenlőre a kiságyban áll csak fel, illetve ha mellette vagyok, akkor belém kapaszkodik és úgy próbál. Remélem egy darabig még nem jön rá, mi mindenbe lehet még kapaszkodni...
Viszont nem lehet egyedül hagyni tényleg, vasárnap reggel beraktuk a kiságyba, gondoltuk gyorsan felöltözünk, hát Bence feltérdelt, és elkezdett úgy rugózni
, de elengedte a rácsot és eldőlt hátra, beverte a buksiját, nem voltunk elég gyorsak.
Azóta kipárnáztam a kiságyat, ha beteszem, mert hiába van ott a rácsvédő, úgyis nagyot koppant.
Csak én vagyok ilyen béna?
"genetikailag kódolva"... micsoda duma
Akkor nekem mázlim van, mert pelenkáz is, öltöztet is, tegnap kivitte a kertbe babakocsizni, míg rendet raktam, meg is próbálja nyugtatni, ha sír.
Mondjuk éjjel úgy alszik, hogy csak na, ha felsír Bence, de megértem, egész nap dolgozik, elfárad rendesen.
Szamóca! Örülök, hogy Máté jobban van!