Helló Anyukák!!
Mindenkinek nagyon gratulálok aki már sportol
Annyira ügyik vagytok, én egyszerűen nem tudom magam rávenni, akkora Döglégy Zoli vagyok
Ebba-Kitartás, remélem már túl vagytok az átmosáson
...Melinda barátnőmnek is mennie kellett anno a kisfiával, itt kint meg sem csinálták, csak otthon , de ott kétszer is és el is múlt neki a baj ( mindig olyan volt, mintha gyulladt lenne, sokat csipásodott, pirosodott)
MikeGirl-Zumba??Hallottam már róla
Itt is van, múltkor Melinda elment, azt mondta, hogy fekete Pákó tartotta
Neked hogy tetszett???Ő azt mondta, hogy ennek még nincs itt az ideje nála, mert annyira lefárasztotta, hogy másnap is alig vonszolta magát
Eta-Bolond vagy???Azonnal felejtsd el a depit!!!!!!!!!
Ez nem vall rád te csaj!!
Amúgy ne foss, Lilinél sem volt ám túl sok előzménye az átfordulásnak és azóta se ismételte meg
Tegnap Lilinek is bazi szar napja volt, szerintem ennyire még sosem volt hisztis ( bár nekem az már hiszti ha nincs el magában legalább egy kicsit, de ha felveszem akkor meg aztán hallgasson
)..Na tegnap ez nem így történt, hanem a kezemben is üvöltött
Még sosem csinált ilyet és borzasztó volt, pedig kb 10 pericg tartott, de nekem egy egész napnak tűnt
Úgyhogy szépen kitettem a zuhogó esőbe aludni, akkorát szunyált ahogy kopogott az eső az esővédőn, hogy csak na......
Viszont én klimaxolok vag nem tudom, de nagyon fosul vagyok 2 napja...Izzadok, mintha 70 fok lenne és olyan szédülős a közérzetem, fáj a fejem is.....Én nem tudom mi ez, de elhúzhatna a búsba....Tényleg lányok nektek mindannyiótoknak megjött már??...Nekem még nem, na nem mintha hiányozna
Figyuzzatok már, létezik olyan a kölköknek, hogy karám vagy kerítés vagy valami???Amivel mondjuk lekerítek neki egy részt a nappaliból....Járókát én már nem veszek, eddig is a földön volt Lili ( Anyu ezen mindig csodálkozik, de hát onnan legalább nem esik le
)
Angie-Én is előhivattam egy csomó képet mikor otthon voltam ( kb 300 db-ot
), mert előbb veszek elő egy albumot ha képet akar valaki Liliről látni, mint leüljek a gép elé és végig nézzem a 10.000 db fotót
A hozzátápihoz nem tudok hozzászólni, mi még csak alma gerezdet adtunk Lilinek poénból, de úgy rákapott, üvöltött amikor elvettük tőle
Lucuzs-Remélem Bogi meggyógyult már!!Gratula Balázsnak a 2. fogacskához
Nem semmi a fiatalúr!!Várom akkor én is a számlaszámot és az összeget!
Bedoha-Hordozóház, jajj de irigy vagyok, biztos szuper lehetett
Manduca isten király, nekem van és melegen ajánlom
Milyen hátratételt tanultatok??A bebugyolálóst??...Mostanában
én is mindig háton hordozom Lilipókot, a derekamnak sokkal jobb
Vasárnap voltunk állatkertben és ott is Lili végig aludta a hátamon az egészet kendőben
Oli egy igazi szívtipró
Szisssz-Lamaradtam, már ti is kendőztök???
Hát ez annyira szuper, szerintem nincs még egy ilyen fórum, mint a miénk ahol szinte mindenki hordoz
Hogy fürdetitek Danit a nagy kádban?,Kézben tatrod vagy bele fekteted??Mert már Lilinek is nagyon kicsi a babakád, félek mindig ahogy a lábával rugdalja a végét, hogy beveri a fejét a másik végén, rohadtul résen kell lenni
Dorka-Gratula a mínusz 3,5 kg-hoz...Nekem is pont ennyit kéne nyárig lefogynom, de esélytelen, mert tömöm magam
Navi-Megnéztem a képeket
Óh, ha arra a "vicces" fejre gondolsz, amit sikerült elcsípnie a fotósnak, óóóh az semmi, látnál reggelente, hihihihii
Te is Zumbázol???Olyan ügyik vagytok ( én meg ilyenkor szégyellem a pofámat, hogy lusta vagyok
)
Eclipse-Párod igazi híresség lett, gratulálok neki
Nem semmi egy család vagytok!!!
Haynii-Jártok még a babauszira???Mesélj már olyan kiváncsi vagyok!!!
Nekem kivitelezési aggályaim merültek fel ( pl hogyan zuhanyoztatom, ha egyik kezemben ő van, egy kézzel nem igazán tudok ilyen mutatványt), vagy csak lecsapatom magunkról a klórt sima vízzel és majd otthon fürcsizünk rendesen??Bocs, hogy ennyit kérdezek, Lili végre nem taknyos és a héten akkor mi is elmegyünk végre....
Jajj én még mindig nem tudom,hogy fa etetőszék vagy műanyag legyen....Ez a nagy dillemmám...Na meg kicsit kiakadtam, hogy megint mennyi mindent kéne venni....Szeretnék egy könnyű sport babakocsit ( Espiro magic 3), etetőszéket, biciklit és hozzá olyan kis utánfutót amiben lehet Lilit húzni
Na meg kéne tetőbox a kocsira, mert amennyi cuccunk van, nem fogunk elférni ha megyünk haza
( még mindig egy kombi kocsi kellene igazából, de amíg ilyen fos a svájci frank, ááááá, mert persze abban vettük fel a hitelt a mostani verdára
)..:és persze Csabi megint ilyenkor hoz haza egy kis gyorshajtás büntetést
Pill. folyt. köv csak berántom a levest.....