Új privát üzeneted érkezett!

Andi:
Énisénisénis..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Írtam p.ü-t!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vikus, annyira sajnállak hogy most már muszáj írnom neked. Nem muszáj túrót enned. Fehérje. Ez annyi mindent foglal magában..... keress valamit amit te is szeretsz és edd szívesen. Egyébként valaki írta a halat. Én már régóta hallottam hogy a hal a legjobb. Van orvos aki direkt ajánlja az olajos halat. Na, én is ettem vagonszámra (ne tudjátok meg milyen büdös voltam, én sem bírtam saját szagom :lol: :lol: :lol: ) de sikerült. Azóta is csak a pangasius halat tudom megenni mert annak semmi hal íze és bűze sincs.
Andi, akkor én is írok privit. Annyira izgulok.... már nagyon szeretném látni.... Hálám üldözni fog!!! :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vikus: ezért írtam,hogy nem csak túrót lehet enni ;)

rengeteg élelmiszer dugig van fehérjével,ami nem hal,vagy túró :)
Vendég

Andi: köszi :)
és akkor egyben van az egész,vagy darabokban raktátok fel? :D
Vendég

Én is kérem szépen a linket. Köszönöm.
franci

Franci: küldtem p.ü.-ben :)
Vendég

Béka,
én is kérem a linket :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: ment Neked is :D
Vendég

köööööööööszi !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vasikáé,Béku!
KÖszi,utána nézek a neten az élelmiszereknek! :D

ÉN IS KÉREM SZÉPEN A LINKET!!!!
vikus82

Béku, köszi! :)
franci

Lányok,amit a recepción lehet kapni DVD-t,illetve amit belinkeltetek nekem,azok is "csak" 90 percesek?
Amit a TV ad le (5x50 perc),az hogyhogy olyan hosszú? :shock:

Az ismertető is csak 90 percet ír,ezért furi :D
Vendég

Sziasztok, na itt vagyok, látom Béku közben körbeküldte a jónépnek a linket??

A filmnek 2 változata van, a "nagyfilm" (az van meg nekem) és a tv verzió.. (az az 50 perces epizódokból álló)... Én azt nem ismerem, nem láttam, annyit tudok róla, hogy abban 5 pár történetét követik .....míg a nagyfilm verzióba 3 pár fért csak bele időhiány miatt asszem.... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

És akkor egy vicces kép.... dr. Genya és Minimííííííííííí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

andrea-1

Andi: de jóóóó ez a kép!!!! :D :D :D

No végül utánanéztem este a kérdésnek,és ugyanarról a filmről van szó,csak van egy hosszabb változata,ezt adták le a TV-ben,és ennek egy rövidített,ami egy filmmé állt össze :)

Így tegnap (ma) éjjel a befejezetlen 4. rész végét a letöltött filmmel pótoltuk,mert szörnyű kétségek között hagyják a nézőt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit
Gratula a tréninghez, ügyes voltál!
Én a 20. héttől vizesedem, állítólag a 30. előtt gáz, gondolom az is számít, hogy dolgozni járunk… Pénteken 7-kor elindultam, munka után még kismamatorna, aztán Auchan nagybevásárlás, 10-re haza is értem este, hááát, ahogy szombat reggel kinézett a lábam!
Az a lényeg, hogy mérd a vérnyomásodat, ha az magas, akkor irány azonnal a doki. Amúgy csak szar. Nincs csodarecept, sót kerülni kéne, én már írtam, hogy nem fogom, mert se cukor, se fehérliszt, legalább sót hadd egyek!
Mi is ezt néztük férjjel, hogy a filmben még ezressel kezdődnek a számok, nekünk meg 13-mal :)! vagy inkább :(

Andi
2 éves évforduló…
Én az a hülye mázlista vagyok, akinek a szülés első kiírt időpontja az első BMC-s látogatásom első évfordulójára esett… /Csak ugye kisebb egy héttel a kis drágám, így tolódik, de az lenne az igazi!/
Kép haláli :)

Zsuzska
Házzal mi újság???

Mi családlátogattunk tegnap, letudva az összes leendő nagyszülő…
Fél10-kor már itthon is voltunk este, de legalább nem kell ma főznöm :)
Kissrác ma 3:44-ig hagyott aludni, tegnap 4 körülig, könnyű hetem így!

Kép Kép
estrella22

Andi:
Köszi a linket!!!!
Kép zseniális!!!Annyira hasonlít Apa meg a lánya mind két tojás!!!!

Estrella:
A házzal kapcsolatban csak annyi az előrelépés,hogy adott a Férjem előleget és ha kész van minden papír akkor fizetjük a többit és akkor kerül a mi nevünkre.Megszervezte a felújitást,gyakorlatilag lassan de haladunk!!!

Breki:
Babakocsi meg van már??????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Breki:
Meglestem a fotóidat,nagyon csini kismama vagy!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: terveim szerint dél körülre ér ide a fuvar ;)
még egy kis türelmet kérek :D :D :D

majd akkor jóóóól beöltözök hozzá a kertben,és lefotózzuk magunkat :D
ma le is teszteljük,hogyan fér majd be a kocsiba,és mi fér mellé,hányan tudnak beülni,úgyhogy nem is annyira felesleges út ez :D
Vendég

Köszi :) :D
meglepett párom a fotókkal,furi volt látni,hogy már "felöltözve" is látszik,ill. ennyire látszik :D

a közös képeket egyik vevője készítette (akinek a bringáját szereli),aki megtalált minket a parkban,és felajánlotta,hogy akkor kattint párat (lett vagy 20 kép) :D
Vendég

Nóri!!!!!
semmi hír?! annyira várom már a bébit! :-)

Andi,
szuper a képösszeállítás, Iza tiszta apja... :-)
milyen volt az állatkert?
ma kiságyat szerelünk, úgyhogy nem nagyon leszek itt szerintem. megteszed, hogy dobsz sms-t ha Nóriéknál van valami?

Judit, Estrella,
a vizesedést honnan látni? abból hogy ducibbak a testrészek? tőlem mindig kérdezik a dokkerek hogy vizesedek-e, de fogalmam sincs... :roll: gondolom ha nem látom, akkor nem...

Estrella,
kicsit már neked is lassítani kellene, jó hosszúak a napjaid! :shock:

Zsuzska,
hajrá házvásárlás! baba is hamarosan meglesz és minden kerek lesz! :-)

Eszter,
nagyon drukkolok, hogy a fránya IR megoldja a dolgokat, tényleg úgy kell felfogni, hogy legalább találtak valamit, ami kezelhető, javítható. millió drukk!

Breki,
én is láttam a kismamis képet, csini! ma meglesz a babakocsitok? :D

Ann,
merre vagy? mi újság?

Sajtikám,
te is el vagy tűnve!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Na Csókolom! :)

Köszönöm a képdícséreteket... :wink: Egy hirtelen ötlettől vezérelve tegnap csináltam az állatkertben :) Ahogy ült Rajó és ránéztem, hát egyazegyben a gyerek (v. fordítva?)... és nembírtam kihagyni :) MOndjuk érdekes mert a csecsemőkori képeire egyáltalán nem hasonlít, hanem erre a mostani fejére csak :)
Hú csajok, megvallom legényesen, ez a tegnapi túra így ebben a formájában nekem már kicsit megterhelő volt, de nem bánom, mert mi vagy 20 éve nem jártunk állatkertben és kurvajó volt :) MOndjuk sűrűn kellett leücsörögni padokra, de ez a legkevesebb... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Eszter Drága, írtam privit!!! :wink:

Zsuzska: de jó, hogy vége a szalmaözvegységnek!! Házhoz további drukk, de szerintem mostmár sínen lesztek vele, rendben lesz... A férjed nagyon ügyes, a felújítást it szervezi.... egy főnyeremény!!! De hát ezt már kifejtettem korábban is :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsókám, jó ágyszerelést, majd fotót kérünk. Nórikám még nem jelentkezett, de ha bármi lenne ma és szólnak, értesítek Mindenkit :) Hú én is úgy izgulok ám már Értük, csak nem akarok napi szinten rákérdezni, mert agyfaszt kap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BÉku: itt is: nagyon csinos vagy a képeken!!! :wink:

andrea-1

VIzesedés: én csak nagyon kevésszer ...idáig tényleg 1 kezemen meg tudom számolni.. és az is szinte észre se vhető.... igaz nyomatom az almát becsülettel napi szinten többször is (ajánlom a vizesedőknek) ...illetve Nórikám ajánlotta hogy csináljak fehérrépa+zellerből leveskét (valamennyire sószegényt) mert az kihajtja a vizet ha nagyon gáz lenne, de eddig tényleg csak minimális volt csak úgyhogy ezzel a trükkel még nem éltem :wink:
Amúgy Zsuzsókám az alsó lábszáron és az ujjakon lehet érezni először... bokád benyomod és ott marad a nyoma, illetve ujjak megdagadnak :arrow: gyűrűvel tudod tesztelni :wink:

Estrella: tényleg nagy mázlista vagy!!!! :wink: De azért ezekkel a hosszúnapos leterhelésekkel inkább óvatosabban már, nehogy gond legyen... próbálj lazítani valamicskét rajtuk... :wink:

andrea-1

Köszi lányok,mindjárt zavarba jövök :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

védőnő mondta legutóbb,hogy látszik az arcomon,hogy sikerült végre picit hízni.
megmért,kemény 0,5 kg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó szeme van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

SZép napot Mindnekinek!

Béku!
köszi!
vikus82

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, Minden kismaminak szívből grautálok! Istenem,hogy megy az idő, már lassan meg is születnek a kis drága csöpségek.
Próbálok újra képbe kerűlni, igyekszem olvasgatni megtudni,hogy kivel mi történt az elmúlt hónapokban.
valyoni

Húúú Béku már ti is 21 hetesek vagytok, andi is már a 33.hétben.
valyoni

Andikám,köszi a férj dicsit,ilyenkor dagad a májam rendesen!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a ház drukkokat is,most már mi is így gondoljuk,hogy minden rendben lesz a ház részével is és májusban egy hatalmas nagy pozitív tesztünk is lesz.Amikor a beülti elmaradt és battyoktunk a autó felé,a Férjem olyan aranyos volt,azt mondta,hogy a babácskáink addig nem jönnek amíg nem lássák,hogy van egy saját lakásunk,de Ő gyorsan elintézi és már semmi akadály nem lesz. :lol: Hát így legyen!!!!!Remény már van!!!!! :D

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ajj Zsuzska, "ne írj már ilyeneket".....hát eleredtek a könnyeim..... :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:
Valyoni szia! De rég láttunk, mizujs Veled???? :wink: Jaja mi már lassan a finisben...... :shock:

Ú gyerekek, csilisbabot csinálok.... hmmmmmmmmm mindjárt jön a zabbantás... most kiderül mennyire apja lánya ez a gyerek..... hogy mennyire fogja kultiválni ezt az étket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Zsuzska: no akkor kívánom,hogy ez legyen a legnagyobb akadály,és párod hősiesen elhárítsa ezt is!!! :D

Kocsi megérkezett,még le kell takarítani,mert a csaj lebetegedett,így nem tudta már megcsinálni,de azért rakok fel képet róla,egyelőre mózessel,később készítünk még ;)
No meg apa ragaszkodott a hajvágáshoz fotó előtt,úgyhogy türelmeteket kéri az apás-babakocsis képhez :D :D :D

Andi: imádom a csilisbabot,bár már vagy 2 éve nem csináltam :D
Vendég

Valyoni: bezony,telik az idő! ;)

Mesélj,mi újság? :) Tényleg rég hallottunk Rólad!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megint szeretnék tőletek valamit kérdezni, hátha tudtok segíteni. Valaki hallott már a HBA-tesztről (Hyaluronan Bindig Assay)?

Utánaolvastam a neten. A spermiumok vizsgálatának egy módja, hogy mennyire tudja megtámadni a petesejtet, vagy valami ilyesmi.

Igazából az érdekelne, hogy a bmc-ben a spermium analizisben ilyent is néztek? Vagy ez valami kiegészítő vizsgálat, amit nem alapból néznek?

Köszi a válaszotokat előre is.
kalmanka

Sziasztok!
ilyen érzésem nem volt múltkor,mensiszerűen nagyon picit fájdogálom alul a hasam,a bal petefészkem is szúr néha!
mi lehet?remélem nem lettem túlstimulálva! :? :? :? :? :? :?
vikus82

Kalmanka: ilyen néven nem ismerem ezt a tesztet,úgyhogy én sajnos nem tudom megmondani,hogy ezt is nézték-e alapjáraton...,de szerintem sima spermavizsgálatnál nem.
Vendég

Vikus: nekem simán a megtapadás volt ilyen szúrkálós érzés!

Mensiszerű meg azóta is van... Szerintem semmi para,de majd a többiek megmondják,annyira nem vágom a túlstimus tüneteket... :roll:
Vendég

Béku!
köszi!,de a megtapadás még korai lenne! :shock:
vikus82

Sziasztok!

Bocsi hogy el-eltűnök, de rettentő nagy a nyüzsi most!

Vikus,
a túlstimu abszolút nem hasonlít a mensiszerű fájdalomra, inkább óriás puffadt, kemény has, nehéz lélegzetvétel jellemzi.
A mensiszerű, az inkább a beágyazódásra jellemző ahogy Breki is írta :wink:

Andikám,
Rajó-Iza fotó szupper :D :D :D

Breki,
aztán jöjjön az a kép a kocsiról!

Mi:
tegnap voltunk párom uncsitesójáéknál, így atzán van már kiságyunk, és egy halom babarucink :D (teszek is két képet ha nem baj :oops: )

Kép anya válogat :-) Kép vagány kispasis cuccok

Kép
judit0713

Ja igen, és ami még nagyon fontos: találtunk anyuéknak albérletet, 11-12-én költözés...
és ami ebből következik:
Közérdekű közlemény!
A fórumtali győztes időpontja április 16.
DE ezen a napon mi tuti nem tudunk vendéglátók lenni, mert túl közel van a költözéshez. :oops: :oops: :oops:
Árpilis 30-án viszont már fogadókések vagyunk.
A kérdés: ápr 16 valahol, vagy ápr 30 Nagymaros???

Kép
judit0713

Judit!
na nagy hasam nincs,de ez akkor is korai,de remélem az! :D :D :D :D
vikus82

Helló Mindenki :lol:

hát addig tologatjátok a találkozót, hogy ha ez a curva gyerek kijönne/jött volna, akár ott is lehetnénk...

Béku, FB-on láttam én is a képed, ugyan asszem nem vagy ismerősöm, de Andihoz hozzászóltál és ott. Nagyon csini vagy. Mi ma megjártuk ismét az Ikeját, a csiga jelzésű soron parkoltunk, de addig mentem amig a bálnát is megtaláltam :twisted: Akartam is egy képet, de a zuram nem vette a poént, nehezen bírja, hogy nehezen bírom :wink:

Reggel már megjártuk a Jánost, ctg+uh, továbbra is az van, hogy semmi. Remélem holnap, 2011. április 4. :D, végre felszabadulunk. Majd ha lesz türelmem lövök elrettentésül hasas és babasarkas képet.

Andi, állatkerti móka és chillis baba megalájk :lol:

Zsuzsi, fényképezzek csak neked vizesedő testrészeket? Nem elnézhető/összetéveszthető :twisted: :twisted: :twisted:
kpn

Judit: mivel a 16.-ai hétvégén én is elutazhatnék,illetve onnantól kb. 10 napra,díjaznám inkább az ápr. 30-at... :roll: :roll: :roll:

képet raktam fel netre a tárhelyemre az áprilisos mappába,most töltöm fel a többit,bohóckodtunk apával a kertben :lol: :lol: :lol: :lol:

most meg kezdhetünk kertészkedni... :?
ő már nyírja a füvet,menek gereblyézni :D :D :D
Vendég

Kpn: lehetnél is akár az ismerősöm,de nem tudom a nevedet... :roll: :roll: :D :D :D :D Legalább én is megnézhetnélek ;)

Köszi!!!! :D
most még "könnyű" csinosnak lenni,a minap pl. megkaptam,hogy "még csak ekkora a hasad"?? :twisted: :twisted: :twisted:

miééééééééért,mekkorának kéne lennie???
hisz még a fele hátravan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rossz a mérlegünk,így nem tudom,mennyit híztam eddig,de 3-4 körül lehet,aminek megmondom őszintén,örülök :D

Évek óta egy grammot nem híztam,most végre picit magamra szedhetek,és bízom benne,hogy marad is rajtam,majd a sporttal kicsit átrendezem magamon,ha már ott tartunk :D

Ez a része a legjobb az egésznek,egyrészt mert végre itt a jóidő, csodaszépen süt a nap,jönnek a tavaszi illatok,másrészt a terhességnek is azon szakaszában vagyok,amikor semmi zavaró körülmény nincs,végre jöhetek-mehetek,sportolhatok,és jól érzem magam :)

szuszogás hamarabb van,mint normálisan,de ez legyen a legnagyobb probléma :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit: nagyon édesek a kis pasis cuccok!! :)
Kaphatnánk Rólad is egy friss fotót? :D
Vendég

Juditkám: Szuper, hogy sikerült találni albérletet!! Izgalmas heteitek vannak, hallod :)
30-a nekem szinte biztos már, hogy nem pálya :? :? :? :?
Egyrészt ki tudja mi-hogy lesz nálunk akkor már????.... Másrészt kocsi nem lévén, már ahhoz is 1 órát kellene innen tőlünk bebumlizni a városba, hogy valakihez becsatlakozzunk, aki elvinne Marosra, visszafele meg megint ugyanez.... azt én már akkor biztosan nem vállalnám be. A tegnapi nap is túlságosan megviselős volt már..... :shock: :shock:
De majd biztosan jót mulattok nélkülünk is....... :wink: :wink: :wink: :wink:

Nórikám: Nagyon kis hűséges fiúcskát nevelgettél Te odabenn :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Amúgy a fialatembernek ezt üzenem (persze nem abban a tetves-komcsi összefüggésben, ahogy annak idején belénk súlykolták.... :wink: :wink: :wink: )

"Indulj az útra és vissza ne nézz!
Múltad a fájó bús ezer év.
Rád ragyog végre a fényteli nap.
Boldogan, vígan mondd hát a dalt!
Április négyről szóljon az ének,
Felszabadulva zengje a nép.........."

Béku: Nagggggyon fasza a kocsi... látom szépen be is öltöztél hozzá.!!!!!!!!!... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Brekk FB-on megjelöltelek!

Andikám, hát ezt nagyon köszi :lol: :lol: :lol:
kpn

Nóri,
te aztán jól bírod, még Ikea ilyenkor? :shock: :shock: :shock:

Andim,
sajnálnám ha kimaradnátok, de ha mégis sikerül kibuliznom hogy maradjon fenekem alatt az ingyenautó, akkor énapa tuti bevállal egy háztól-házig fuvart a kedvünkért :wink:
És akkor már nem lesz gáz, hiszen nekem meg itt lesz anyum segíteni a vendéglátásban.
Szóóóval, én azért biztatnálak, de persze ezt neked kell eldönteni!
Bár nekem jó a 16 is akárhol, csak nálunk lesz még irtó nagy felfordulás és énapának is itt kell helytállni...de már mondta hogy én kimenőzhetek :D

Breki,
gereblyével óvatosan! Bár én is tudom, milyen klassz egy kicsit kint tenni-venni :wink:

Kép
judit0713

az Ikejában jó sok a lépcső, szeretjük, egyéb alternatív gyerekmeghozó módozatok csődöt mondtak :wink:

40+4, ez még gombócból is sok :twisted:
kpn

Hahó!

Tudatom, megjártuk az utat. Mamák is voltak és mi is négyesben. Megjöttünk,megjártuk szerencsésen. Mérges vagyok,mert az unhugom pofátlanul többször legalább fél órán át szóval tartotta a gyerekem telefonon,mikor alig másfél-két óra van ott nekünk. Tele szájjal meg alig lehet beszélgetni.

Nem vártam semmit, nem is lett kb semmi. Ott voltunk örült mindenki a másiknak, de semmi konkrétum. Ja még tanul kb 2 évet, nem akar informatikus lenni, de akkor mi?? Ebben biztam talán akkor eljön onnan, de hogy mit akar, szerintem maga se tudja. autót szokott vezetni, már meg is büntették gyorshajtásért. Ki lehet találni kinek az autójával jár,persze nem a sajátjával.

Hivtam volna, hogy jöjjön majd el hozzánk vagy a telekre, hát .... eddig se jött, ezután se fog se nagyon fog szerintem. kb ennyi - éljük az életünk, ő az övét,amit annyira titkol - még jó hogy valamit mégis tudunk róla, és örüljünk eme ritka találkozóknak.

Lehet eljön májusban egy névnapozásra, de tartok tőle, hogy ez puszta igéret.

Juditkám: szuperek a ruhák, a kégli! Huh 30-a jó lenne akárhol. Én még vonattal is elmegyek,csak vigyen fel valaki a hegyre. 16-án wellneshétvége van.

Breki: merre vannak a fotók?

Én kaptam felhatalmazást, hoztam Albert képeket!

http://www.youtube.com/kremelicek

üdv mindenkinek kispatak
Vendég

Nóri,
te aztán jól bírod, még Ikea ilyenkor? :shock: :shock: :shock:

Andim,
sajnálnám ha kimaradnátok, de ha mégis sikerül kibuliznom hogy maradjon fenekem alatt az ingyenautó, akkor énapa tuti bevállal egy háztól-házig fuvart a kedvünkért :wink:
És akkor már nem lesz gáz, hiszen nekem meg itt lesz anyum segíteni a vendéglátásban.
Szóóóval, én azért biztatnálak, de persze ezt neked kell eldönteni!
Bár nekem jó a 16 is akárhol, csak nálunk lesz még irtó nagy felfordulás és énapának is itt kell helytállni...de már mondta hogy én kimenőzhetek :D

Breki,
gereblyével óvatosan! Bár én is tudom, milyen klassz egy kicsit kint tenni-venni :wink:

Kép
judit0713

Nórikám... Ha holnapig semmi... javaslom az állatkertet..... én konkrétan aszittem a végére már, hogy megszülök... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Még a hajam is fájt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A dalt holnap reggel majd hangosan is eléneklem... hátha Iza áthullámozza a kis pocaklakó társának a hallottakat és észbekap végre a kisember :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Juditkám: Nagyon aranyos vagy a felajánlással, de mi nagyon messze vagyunk Tőletek...eleve Bp.... és annak is a Marostól kb. legtávolabb levő pontja sajna :(

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?