Andikám!
Te ismered Ágit (és engem is, hogy milyen vagyok), és tudd, hogy nem akartam túl keményen fogalmazni itt-ott, ...én szerettem, ha tisztán elmondták abban a helyzetben a frankót, mint hogy vetítettek volna mindenféléről, hiszen itt nem akármiről dönt az ember! Életekről, gyerekekről, és lehet hogy még annál is többről...
Azért ha bizonytalan, akkor mond meg neki légyszi, hogy szívesen segítek bármiben - persze csak ha szeretné!!!
Pannik!
Tegnap jól megijesztgettél minket, te Lányzó!
De a lényeg, hogy ugyanolyan pozitív sugárzó vagy, mint eddig! helyes, nem szabad túl aggódni! Remekül csinálod! Megnéztek tegnap, megnyugtattak, és hallgattál a dokidra!
Azt jegyezd meg, mert minden terhességre szól, hogy:
Ha vérzés van -PIROS FRISS vér, akkor irány a kórház. nem jó hír, de nem feltétlenül rossz!
Ha barna trutyi, akkor szintén irány a kórház - az esetek 80%-ában semmi gond, csak valami banális dolog! De meg kell nézni!
Ha görcsök jönnek vér nélkül, akkor doki!!! Éjjel természetesen azzal is ügyelet!!!!
Lányok!
Nyugi!
Tudjátok, kemény fából faragtak...
attól, hogy éppen most jött ez a téma, még bárkinek segítek, ha tudok!!!!
Tudjátok, ilyenkor az ember a "magáénak" érzi a problémát egy kicsit...afféle szolidaritás ez, vagy mi! Eleve ikres aggodalom, illetve pont ilyen tovább osztódós, 2+1 felállással! Az ember szeretné, ha másoknak sikerülne, és "tanulhatnának" a mi esetünkből, "hibánkból"!
Béku!
ANNYIRA ÉDESEK a rucik!!!
Evolet!
Nem semmi időszak van mögöttetek!!!!
Csak azt tudom kívánni, hogy minden rendeződjön, és akadályok nélkül mehessetek egy hét múlva!
Lujzici!
Az, ha megszűnik a feszülés, nem feltétlen gond
nekem is volt ilyen, és éppen a tüszőrepi napján, és már azon aggódtam, hogy amikor K ügynök meguh-z, akkor fognak eldurranni a tüszik...de nem. És ott volt mind, pedig előtte 24 órával megszűnt az a nagy feszítés. Bezzeg utána bepótolta
Indítsd újra a pozitív hullámot, és a babaesőt, és 18-án tesztelj egy szuper erőset!!!!
amúgy, ha meg is repedt, akkor a kis fürgék még rátalálhatnak simán