Új privát üzeneted érkezett!

Tündi,videok :wink:

Ircsi,nekem meg a spinnig nem jön be,nem bírom egyszerűen...(1x voltam,de nekem inkább le kell kötni a figyelmem tánccal...ilyesmivel..a step aerobicot is szerettem)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Évi
Utána én csak fél5re értem haza :shock:
Csaviztunk egyet.
Jól fel is törte a lában a cipő a sok gyaloglástól.
De jó volt :)

Sucer
Igen, apa mindig mindig 2 hetente jön csak haza egy hétvégére.... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,fél5,hol jártatok? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok,

Apát elküldtem a géptől, így itt vagyok újra :wink: :wink: Úgy vagyok mint Dia, sok a meló, na meg Apa bitorolja a gépet, nem férek ide. Neki mondjuk munkaeszköz, mégse zavarhatom el folyton...

Évi,
sajnálom Anyudat, mármint, hogy nem találja a hangot Tomival. Anno ezt én nagyon sokszor átéltem Anyummal Ilang mellett. Manapság már van, hogy békéltetőt játszom kettejük között. Ha huzamosabb ideig vannak együtt garantált a konfliktus.... képzelheted, hogy milyen kellemes Anyukámmal vitázni adott esetben, hogy egy 7 éves gyerektől nem szabad felnőtt viselkedést, reakciót várni adott szituban. Bízom benne, hogy Anyud is rájön, hogy milyen drága kis unokája van, és élvezni is fogja a vele töltött időt. A Hipp-es tejpéppel semmi baj, csak nem kell Olivérnek, és gondoltam hátha vmelyik babunak meg fogára való. Bontatlan csomag, bárkinek szívesen átadom. Milyen tornára, táncra (?) jársz? Én még nem hallottam erről...

Tünde,
köszi szépen, szívesen megyünk, én nagyon szeretnélek megismerni benneteket, meg aki csak eljön! Gondolom, hogy szép hely, gyönyörű vidék az is! Tudom nem akartad itt leírni, de minden okés? Olvastam, hogy költöztök(?). Vagy vmit félreértettem? természetesen megértem ha nem írod ide ki, csak gondoltam rád. ja, aug 14., Zoénak aznap van a szülinapja, nem?

Clárika,
Akkor sokat van távol a párod, biztos nehéz lehet. Réka hogy viseli az Apa hiányt? Van segítséged? Nővéredék közel laknak?

Ircsi,
köszönjük, egyelőre láz van, kis köhögés és rossz közérzet, remélem ennyiben marad a dolog! Vigyázok magamra, ez nem kérdés! És jó is van a dologban, Apa is elmegy kivizsgáltatja magát. Nincs panasza, de sztem az Ő vérnyomása se az igazi. :? :? Jó az autósülésetek!

Dia,
jót nevettem, mert elképzeltem, ahogy sms-eket ír a szomszédod, amire anyósod válaszol :) :) . Pofán verés, egyetértek nekem is lenne bokszzsákom, ha nem büntetnék... :roll: :roll: Édes lehet Áron ahogy kukucskál, szívesen megnézném! Ja és már akartam írni, hogy nagyon jók a képek a blogodban, gyönyörűek ezek a fiúk! Hogy van időd ilyen jókat sütni??? Pizza, nyami..... Apa éppen az egyben sült malachusimat remakeli, pástétom lesz belőle :) :) .

Barbcsi,
hess betegség, jobbulást Bencének! Örülök, hogy picit jobban vagy! Gyere írd ki magadból a bajokat, az egy jó terápia!

Na és még mindig csak szopik a fiam, bár kóstolt már ezt-azt, semmiért se rajong, sőt. Beszéltem már több hozzáértővel, azt mondják ne erőszakoljam, majd rákap. Most így állok hozzá. Szoptatom amikor csak kéri, kínálgatom, aztán majd eljön az én időm. Fogzik is ezerrel, az éjszakák naon kakik, de hát ez ezzel jár. De ez nem panasz csak egy kis híradás, rólunk.

Na megyek Ilangom hiányol, már megint lázas, Olivér meg itt rotyog az ölemben, dupla support kell a gyerekeimnek :?.

Szép estét!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer köszi az aggódást! nincs baj, és nem költözünk... nem erről van szó... csak olyan irányban változik az életünk, amiről nem szeretnék nyilvánosan beszélni...
igen, aug 14 pont Zoé szülinapja, de nem ezért lesz ezen a napon... (feltéve hogy jó idő lesz... ha nem, akkor tolunk egy hetet, ha az mindenkinek megfelel...)
eredetileg szombatban gondolkoztunk, de 13-a Berci szülinapja, és a család miatt nekik az nem jó... előtte Éviék nem lesznek...

Ilangnak gyógypuszik!

Ircsi szuper az ülés! hogy elveszik benne Katus! pedig gyorsan eljön az az idő, amikor lelóg majd a lába! :wink: :lol:

Évi sajnálom a konfliktust anyuddal... nálunk is gáz a kapcsolat, bár más okból... :(

jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Sucer: cijaaaa!!! :) Jaj, szegény Ilangom :( nagyon remélem h gyorsan meggyógyul!!! Olivér meg h szopizik, van aki ezt van aki azt vallja ezen a téren, uram nagy "kislánya" sokáig csakis anyatejezett, már vagy 1,5 éves volt, és semmi mást nem fogadott el!!! Aztán semmi baja! :) CSak tudja a drágám , hogy mi jó neki, erőltetni meg felesleges....

Csillag: semmi baj, fő, hogy nálatok rendben legyen minden!

Dia: jó, lehet, de azért néha mozoghatnék! :) na ez a recept érdekel engem is :) látom nálatok sem nagy alvó Áron! :) Gergő ma 3X30 percet hozott össze :) pedig ő még picurka :)

Évi: hát nekem sem esne jól, de tudod, én úgy hiszem , a gyerekek, főleg a picik, érzik, hogy ki kedves velük, és azoknál egyáltalán nem sírnak meg nem nyühiznek! Én csípem Tomikát és hát talán én is bejövök neki :oops: :lol: ( mint múltkori talin)

Ircsi: jó az új ülés!!! :)

Clárika: jól tetted h mentél sokat, jó idő is volt! MI is jártunk megint "felétek" , Magdában fagyiztunk urammal! Már 170 ft egy gombóc fagyi! :shock: RABLÁÁÁÁS! :)

bARBCSI: HÁT AKKOR ÉN SEM MOSOM KI :) ennyi kosz kell a Töjpémnek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt.
Vidám,friss és üde vagyok...na és persze hozom a formámat...tegnap felhúztam Fanni "bálkirálynős" ruciját....íme:

tessék nevetni :D

Kép

mellbe kissé szűköcske...de jól áll :)

Geriről még pár fotó ha nem baj :)

Kép

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="kfmares"]S írta:kfmaresucer: cijaaaa!!! :) Jaj, szegény Ilangom :( nagyon remélem h gyorsan meggyógyul!!! Olivér meg h szopizik, van aki ezt van aki azt vallja ezen a téren, uram nagy "kislánya" sokáig csakis anyatejezett, már vagy 1,5 éves volt, és semmi mást nem fogadott el!!! Aztán semmi baja! :) CSak tudja a drágám , hogy mi jó neki, erőltetni meg felesleges....Ilangnak jobbulást!

Csillag: semmi baj, fő, hogy nálatok rendben legyen minden!-csak a főorvosnőt bíráltatom felül a benőtt kutacs végett

Dia: jó, lehet, de azért néha mozoghatnék! :) na ez a recept érdekel engem is :) látom nálatok sem nagy alvó Áron! :) Gergő ma 3X30 percet hozott össze :) pedig ő még picurka :) -Geri is szokott ilyen alvásokat végezni :(

Évi: hát nekem sem esne jól, de tudod, én úgy hiszem , a gyerekek, főleg a picik, érzik, hogy ki kedves velük, és azoknál egyáltalán nem sírnak meg nem nyühiznek! Én csípem Tomikát és hát talán én is bejövök neki :oops: :lol: ( mint múltkori talin)-nem minden baba bírja az idegeneket...aura-ők látják

Ircsi: jó az új ülés!!! :)-csúcs szuper!nekem tetsz!

Clárika: jól tetted h mentél sokat, jó idő is volt! MI is jártunk megint "felétek" , Magdában fagyiztunk urammal! Már 170 ft egy gombóc fagyi! :shock: RABLÁÁÁÁS! :)-fagyi...nyamiiiiiiiiiiiiii :)

bARBCSI: HÁT AKKOR ÉN SEM MOSOM KI :) ennyi kosz kell a Töjpémnek!
....lemaradtam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt! (ok, Lili még alszik)

Barbcsi, sajnos nem tudok tanácsot adni, mivel Lili még nem volt ilyen beteg!
De jobbulást Bencének, remélem hamarosan meggyógyul! Küldöm a gyógypuszikat!

Sucer, Ilangnak is jobbulást!
Tali, majd májusban. Jövő héten utazom és csak húsvétra érkezünk haza. De májusban már szép idő lesz, így mehetünk a vadasparkba.

Icsi, cuki Katus az új székébe!

Tünde, Zoé fantasztikus. Nagyon ügyes kiscsaj!
Lili is megnézte és nem bírt megszólani utána. Teljesen odavolt Zoé mutatványától!

Évi, sajnálom hogy anyukád ilyen. Nem is tudom felfogni, miért csinálja ezt….

Clárika, Réka nagyon kis cuki! Be kellene rakni őt egy Libero reklámba!

Csillag, jól nézel ki. Igazán szexi mami vagy!
Ja és Geri kutyával csuda jó!

Ma megyünk dokinénihez, még rá akar nézni Lilire az utazás előtt, meg összeállít egy listát, hogy mit vigyünk (gyógyszereket) magunkkal.
Este meg szüleimmel megyünk vacsizni. Ünneplés lesz, anyum szülinapja. (na jó a kutyám szülinapja is ma van, de ő max. egy csontot fog kapni ajándékba). Lilire a másik nagyszülők vigyáznak.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Mindenkinek csodás reggelt!
Szeretnék reagálni is de a fejem ezer felé van egy dolog ami nagyon IDEGESÍT tegnap óta valami alul a hasamban motoszkál,novemberben voltunk együtt úgy hogy nem védekeztünk,és akkor el is mentem dokihoz semmi,nah meg azóta meg volt már párszor,kb 2 hetekre,nah de ebben a hónapban nem jöt meg és tök olyan érzés........áhhhh nem akarom tudom ez nagyon buta dolog,de nem szeretném lányok,isten mencs adja annak a jó isten aki szeretne,szóval megyek veszek egy tesztet,nagyon kivagyok ettől idegileg,alig tudtam aludni!!!Bocsi hogy most magamról írtam de szita az agyam majd jövök!!!!

Kép
bévi

Hello! Csak gyorsan, mint mindig :lol:

Csillag tegnap elfelejtettem írni, hogy tök csini vagy! Gergő meg egy bandita, de aranyos bandita :lol:

Bévi nyugi! :wink:

Katusnak nagyon tuti az ülése és milyen hamar belenől majd :D

Évi gondoltam rád tegnap miközben tornáztam :D Az óránk után volt egy ingyenbes bemutató óra valami táncikálós (nevét nem jegyeztem meg), de nem tudtam ottmaradni, mert asszem akkor nem kellene többet mennem az edzőterembe. :D

Tünde én is azt hittem költöztök, de akkor nem. Remélem minden oké :wink: :D

Mares Áron alapvetően jó alvó csak ha megbolygatom neki a délelőttjét akkor van borulás, mert ő délelőtt szokott hosszabbat aludni 8)

Mentem dolgomra.....

Sucer enyém férjnek nem munkaeszköze a gép csak szimplán foglalja a helyet :D
Pizzarecept:

1 kg liszt
3 dkg élesztő
4-5dl tej
1-1,5 dl margarin vagy olaj
Só (ezt kifelejtettem)
2dl sör

Élesztőt felfuttatom a langyos cukros tejben, lisztez hozzáadom, utána a sört és a margarint is. Jól összegyúrom, pihentetem, én 2x áthajtogattam oszt ennyi. Én csak a fele adagot készítettem el, de így is 2 gáztepsi méretű pizza lett belőle, mondjuk vékonyra nyújtottam a tésztát :wink:

királylány

Sziasztok!!!

Bévi: csak nem? gondolod baba?

Woody: nehari, lemaradtam, hova utaztok???

CSillag: bárcsak nekem lenne ilyen szűk mellben!!!! hát, én azért egypár cm3-t bevállalnék!!!! :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok,

2 napja készülök írni, többször el is kezdtem, de Botikám mindig "kitalált" valamit... jaj, de visszasírjuk még a háton fekvő, gögicsélő babáinkat... :lol: :lol: persze nem gondolom komolyan, imádnivaló ahogy fejlődik.
Most is nagyon gyorsnak kell lennem, mert már nem bír magával, éppen a ruhákat szedi le a szárítóról...

tyűha, mikor rákérdeztem a talis témára tudtam hogy lesz hozzászólás, de hogy ekkora vihart kavar... mondjuk már ideje volt megbeszélni a dolgokat. EN IS nagyon szeretném ha lenne tali, de nem nagyon akarok beleszólni a szervezésbe, mert lehet hogy haza sem tudunk menni. :( (elég carul áll a szénánk)

Tündi, Zoé nagyon ügyes a videókon. :D

BEvi, én is éreztem hasonlót, többször is, mintha mocorogna bent valaki, de mivel a terhesség kizárt volt, megnyugodtam. Remélem minden okés lesz.

Clarika, Rékus és a bevásárlókocsi. :D Édes.

Woody, jó útat kívánok nektek, csak Te és Lili mész, ugye? Mennyi ideig tart majd a repülés?

Jobbulást a beteg babócáknak!

Csináltam én is videót valamelyik nap, hát, operatőrnek csapnivaló vagyok...
http://www.youtube.com/watch?v=yUKeaGdR ... er&list=UL

Idáig bírta a törpém, mennem kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Bévi, nyugalom! Minden ok lesz! :wink:

Mares, nővéremékhez megyünk Milwaukee-ba kedden. :wink:

Klári, Boti a fűben! Kis mászó nyuszika. :lol:
Reggel 9-kor indulunk és magyar idő szerint este 10-kor érkezünk Chicago-ba. És még 1,5 óra lesz autóval. Nem rövid azt tuti. :roll:
Anyukámmal megyek, férjem sajnos dolgozik (nem tud jönni) :( .

Voltunk dokinál, kaptunk egy csomó receptet.
Lili már 70cm és 7330g!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok,

Évi,
a csomit föladtam! :) :)

Mares,
jó, hogy jöttél! Sztem is a gyerekek megérzik, hogy hol, kinél jó nekik és ezt jelzik is. Gergőd mit csinál mostanság, kezdi a forgolódást?

Woody,
nekem a május is jó, addig is nagyon jó utat nektek, érezzétek jól magatokat! Vigyázzatok magatokra, tessék sok képet csinálni Liliről!!!

Bévi drága,
ne aggódj, minden rendben lesz! Mikor veszel tesztet? Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél!

Klári,
édes Boti babád! Olivér még nem közlekedik így, max. gurul... :wink:

Dia,
köszi a receptet, jól hangzik, ki fogom próbálni!

Tünde,
örülök, hogy minden okés, és nincs gond! Augusztus 14-én meg jó idő lesz, punk-tum! Nekünk a köv. szombat nagy családi ünnep, ugye mindkét gyerek augusztus 20-i :wink: :wink:, így az bizti nem jönne össze, de tuti, hogy megoldjuk, hogy találkozzunk veletek! :)

Megyek eldőlök picit, éjjel óránként helytálltam, kivok.. :roll: :roll:

Szép tavaszi napos napot! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nklari: "2 napja készülök írni, többször el is kezdtem, de Botikám mindig "kitalált" valamit... jaj, de visszasírjuk még a háton fekvő, gögicsélő babáinkat... persze nem gondolom komolyan, imádnivaló ahogy fejlődik.
Most is nagyon gyorsnak kell lennem, mert már nem bír magával, éppen a ruhákat szedi le a szárítóról... "---> hát igen, minden időnek megvan azért a szépsége!!!! Ügyesek már nagyon!

bévi: hír,????teszt???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bévi,tesztelj...de sztem mást érzel :wink:

Woody,nagyon jó utat nektek!!!

Sucer,köszi :wink:
Aug.14:ha nem jó az idő megoldjuk máshogy,szülinap lesz az tuti.

Dia zumbára nem jutottam el tegnap majd ma,apa későn ért haza,ma 18-kor lesz.Receptet köszi

evilany

Csajok,kuponokat ajánlanék fel :) akinek kell írjon és már postázom is)
dm-es

Baba testápoló száraz bőrre 400 ml 150 ft kedvezmény
Babylove melltartóbetét 140 ft kedvezmény
Babylove premium Jumbo box pelus 350 ft kedvezmény

minden Max Factor termékre(több db vásárlás esetén is) 25% kedvezmény
Numis med lábkenőcs 50% kedv. 949 ft
X epil szőrtelenítő krém 50% kedv. 399 ft

Innovita szerves cink tabl. 50% kedv. 949 ft

Air wick freshmatic automata illatosító készülék 50% kedv. 1599 ft
Parodontax szájvíz 50% kedv. 849 ft
Beba Pro junior gyerekital mézzel 50% kedv. 849 ft
Alverde mineral alapozó 30 ml 50% kedv. 649 ft
baba sampon 400 ml 50% kedv. 314 ft
Alverde ajakrúzs 50% kedv. 449 ft
Olvasószemüveg 3.kategória 50% kedv. 649 ft
Loreal Age Re perfect arckrém 50ml 50% kedv. 2099 ft
2011.04.30-ig érvényesek.

evilany

Barbcsi,neked akartam még,jövő héten ha minden igaz megyek Hurcibaba klubba,van itt Pécsett és megtanítják a háti hordozást :) remélem eljutok. Azért köszi,de élőben remélem könnyebb lesz

evilany

[quote="evilany"]Csajok,kuponokat ajánlanék fel :) akinek kell írjon és már postázom is)
dm-es

Baba testápoló száraz bőrre 400 ml 150 ft kedvezmény
X epil szőrtelenítő krém 50% kedv. 399 ft
Beba Pro junior gyerekital mézzel 50% kedv. 849 ft
baba sampon 400 ml 50% kedv. 314 ft

Évi, ezeket megköszönném, de ha kellene valakinek aki közelebb van hozzád, akkor ne fáradj a postázással :)

Én is írom mindjárt milyen kuponjaim vannak fölösbe.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Gabi lanolinos védőkrém 100ml ---100 ft
johnsons baby védőkrém 50 ml---150 ft
alverde baby bio pelenkakiütés elleni krém 75 ml ---250 ft
babylove melltartóbetét ---140 ft
babylove premium jumbo box pelenka---350 ft
weleda bio krémfürdő 200 ml--- 300 ft
johnsons baby testápoló 300 ml---200 ft
gripe water---300 ft
humana bébivíz 1,5 l---120 ft
gabi öblítő 1 l ---100ft
alverde baby bio fürdető és babaolaj ---300 ft
libero up and go jumbo pelenka ---350 ft

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Barbcsi, hogy vagytok? Jobban van Bence? Tudtál pihenni?

Bévi, szerintem csak hormonális oka van, hogy nem jött meg. A szopi miatt, de azért tesztelj egyet, az a tuti.

Woodi,nem kis útra vállalkozol. 8)

Ircsi, jó ez az ülés, még hogy elveszik benne, de észre sem veszed, aztán kinövi :D :D

Csillag, jók a képek, Gergő kis vagány, laza csávó. A párnás fürcsis az csúúcs :D

Sucer, jobbulást Ilangnak!

Tegnap tanácsadáson voltunk, Máté 9 kg. De most már kezdi "kinyúlni" a hurkáit. :D :lol:
Kristóf megkapta a 3. emlékeztető kullancs elleni oltását. Meg sem érezte, pedig para voltam, hogy nagy hiszti lesz, de észre sem vette. 16, 6 kg, és 106 cm a nagyfiam :D
Mit is akartam még? Ja igen, máté már mindenhol fel akar állni, a járóka rácsánál, vagy a kiságyban feláll, de nem tud még sokáig állni, sokszor eldől, pedig résen vagyunk, de nem lehet minden esést elcsípni. Most épp a szeme sarkánál van egy bibi, még jó hogy nem a szemét ütötte meg, valami játékra esett. Az orra is lila :roll: :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Gyors kukk....vasalnom kell :?

Áron fogyott :D 714 cm és 7750gr. A múltkor 7810gr volt. Igaz, hogy most beteg is volt elhúzódóan, meg nem is eszik annyit mostanában és ugye nyúlt is valamennyit. Aggódni nem aggódok mert betyár és vigyorgós, mint szokott.

Szamóca egyem meg Mátét......Áronnak is a szeme alatt volt egy bibi, útban volt az asztal.
Kristóf milyen nagy már (én beszélek, mikor Bencének 128-as nadrágok kellenek) :lol:

Évi akkor mása jó zumbázást! Én itthon hulahoppozni szoktam 8)

A kuponokra lecsapnék, aztán majd összesítek nálam mi van. 8) Szeretném a babylove pelenkásat és a humana bébivizes is jöhet. :D

Áron kidőlt, Bence meg az apja anyósoméknál vannak, nemsokára érkeznek.

Woody elkerülte az én figyelmemet is, hogy utaztok. Illetve valami rémlett, de azt hittem csak később mentek. Mennyi ideig lesztek?

Bévi minden rendben van, ne aggódj. Nekem is szokott ilyet csinálni :)

Nklari épp gondoltam rád, hogy nagyon el vagy veszve. De akkor most megnyugodtam, csak Boti tart fel. Hát igen, így visszagondolva nagyon is jó volt, hogy ahova letettem a gyereket ott is maradt. Ez most megszűnt, de ennek a kornak is megvan a maga szépsége :lol: Boti csudipofa egy kiskrapek. Nagyon aranyos, huncut :lol:

Na felhívom Szilvást és vasalok egy sort 8)

Pá....

királylány

Dia,
714 cm????? :lol: :lol: :lol: :lol: Jól megnyúlt Áron :wink: :wink: :wink: . Jól teszed, hogy nem aggódsz a fogyás miatt, szegényke sokat volt beteg. Amúgy meg ez a fogyás szinte semmi! Atyaég, Bencéd 128-as ruhát hord? Ilang hord akkorát, pedig 1,5 évvel idősebb mint Bence. Tegnap vasaltam, de azóta mostam újabb 2 adagot.... :roll: :roll:

Szamóca,
Ilangom most kapta hétfőn a kullancsos oltás 3 éves ismétlőjét és Ő bömbölt. Büszke lehetsz Kristófra! Mondjuk mentségére legyen mondva, hogy lázas lett estére. :(

Évi,
akárhogy is, de megoldjuk a talit. Jó lesz látni benneteket, sajnálom, hogy pl. Diáék nem jönnek. :( A kuponok közül a babylove melltartóbetétre ha jól láttam még nincs jelentkező. Azt el tudnám használni, előre is köszi!

Bévi???

Megyek fürödni, mert a délutáni alvásom kútba esett, és jön a köv. éjszakai műszak..

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

ja akartam kérdezni, hogy csak Olivér nem mászik még? Gurul mindenfelé, de nem látom rajta, hogy nagyon mászni akarna... :( :( . Bezzeg a pelenkázóról le akar ugrani folyton :P

és még lemaradt:

Csillag,
jól áll rajtad Fanni ruhája, sokat fogytál nem? Nagyon csini vagy! engem fodrász decemberben látom utoljára...
:roll: :roll:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

akarom mondani látott :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szamóca,Dia,Sucer,kuponok mennek,kérnék címeket priviben( sálállá,megint egy program,postára megyek,fontos ember vagyok :wink: :wink: )

Sucer,ne viccelj,Tomi se mászik :lol: :lol:

Dia,hogy van Szilvás??

Mai zumba megvolt,de ez nem volt annyira jó,rengetegen voltak(csomó tinilány hajajj)azért igyekeztem követni. Mire hazaértem a gyerekemet apa már megfürdette egyedül,mert nagyon nyűgi álmos lett,nekem csak szoptatni kellett és már alszik is :lol:
ma estére megvettem a nasit - alma..:)..terveim szerint jövő héttől tartok heti 1 gyümölcsnapot is..belevágunk... :roll: :roll: jön a nyár..nincs pocak mely ápol és eltakar :) azaz,van,de nem OLYAN :)

Pécsiek,holnap találkozunk :)

evilany

Sziasztok

Évi, küldök privit.

Sucer, Dia, küldjetek címet és küldöm a a kuponokat.

Más: képzeljétek, apa és Kristóf ma fiús programot csináltak, autós dolgokat vettek :D na nem ez a lényeg, én Mátéval itthon, délután aludt, evett, aztán kimentünk egy nagyot sétálni, tök jó idő volt. Villám fürcsi, mert nagyon elfáradt, és ment is aludni, de csak sírt. Kivettem, játszottunk, de nagyon fáradt volt, visszatettem, de nem aludt csak sírt, de már olyan keservesen. Próbáltam etetni, nem kellett, sírás. Közbe megjöttek apáék, vigyor ezerrel, ment a kalimpa,úgy örült neki. Pár perc játék után letettem, és simán elaludt egy hangja nem volt. Szegényemet így megviselte, hogy nem "menetrendszerint" mentek a dolgok.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="sucer"]j írta:sucera akartam kérdezni, hogy csak Olivér nem mászik még? Gurul mindenfelé, de nem látom rajta, hogy nagyon mászni akarna... :( :( . Bezzeg a pelenkázóról le akar ugrani folyton :P

és még lemaradt:

Csillag,
jól áll rajtad Fanni ruhája, sokat fogytál nem? Nagyon csini vagy! engem fodrász decemberben látom utoljára...
:roll: :roll:

Gergő sem mászik...csak hintázik...ellenben kompozik ezerrel,rugós hintázik és kézen fogva megy...
leugrás...majdnem kiugrik a babakocsiból,pelenkázóról,pihenőszékből evés közben :(
igenűen...jelenleg 69kg vagyok...Gergő előtt 75 voltam 89-el szültem...most 69kg vagyok...de ez nem fogyókúra...illetve nem direkt :(
az idegesség és a stressz...majd visszajön...nem marad ez így :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mindenkinek jó éjt!
hlnapra jó talit csajok!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!
Merre van mindenki?? Pangás van.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sziasztok!

borzalmas éjszakánk volt... Zoé 02.30-kor felébredt, sírdogálva... 04.30-kor sikerült újra elaludnia... én kb fél 6 fele aludhattam vissza... 07.00-kor már megint ébredt... :shock: nem tudom miért, de sztem nem a foga, mert nem duzzadt az ínye... kb havonta van egy ilyen éjszakánk... :shock: :roll:
még szerencse, hogy vezetem a kaja-pia-alvás szokásait, mert így vissza tudtam nézni... de nincs összefüggésben semmivel (kaja, nappali alvás...)... és telihold sincs...

Bévi????????

Sucer nem gáz, hogy Oli nem mászik... majd fog, amikor ő akar! :wink: :lol:

hm...zombi vagyok...nem tudom mit akartam még...

Kép
gtunde75

Sucer pont most kaptam ezt mailben:
http://www.kismamablog.hu/babazas/mozga ... sfejlodese

eszerint Zoé 11 hónapos! :shock: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tündi: caaaaj éjszakát sajnálom! :( majd itt feltöltődsz! :).... elolvastam a mozgásfejlődésese cikket.... és csak kiakadtam... pénteken jön a védőnő , szerintem akkor mindenre rákérdezek és inkább elviszem dokihoz Gergőt! :( totál gáz, vasárnap féléves lesz és nem fordul se hasról hátra se vissza... na sebaj.. majd lenyugszok....

Szamóca: meg lehet, hogy apa azért kell, hogy csak egyszer is rámosolyogjon! :) nálunk is bármilyen fáradt GErgő, ha apját meglátja, meg a vigyorka!!!! :)

Évi: hát ennyi ugrálástól tutti lemegy! NE aggódj!

Sucer: minden pasi ilyen lusti??? :shock: mármint h Olivér sem mászik? .... bezzeg a csajok! :)

Csillag: jó is meg nem is h fogysz... vigyázz magadra, nehogy baj legyen!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: szerinted, ha Gergő a reggeli tápszert , hát, vagy 20-30 perc mire elnyámmogja....és utána a böfivel akkora bukások jönnek h csak na, tegnap anyós gatyája bánta meg az ülőgarnitúra... akkor adjtam neki? Meg mintha nem is ízlene neki... vagy kis tápot és utána tejpépet? Lehet ilyet reggelire??? ( ami ugye nálunk olyan 11 óra körül van...)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares nem tudom összesen mennyi tápot eszik Gergő, de egy éves koráig napi fél literre szüksége van... ha bukik, próbáljatok más tápot, beszéld meg a dokival...

Kép
gtunde75

Tündi: reggel a 150 ml vízhez kapja az 5 kanál tápot este meg a 180ml vízhez! Ennyi... többet nem eszik... , mármint tápot.. ez olyan 170ml+200ml ha összekeverem már... szóval nincs meg a fél liter! :(... na majd ma valahogy "belerakom"

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt,

tegnap már nem tudtam jönni, gyermekem "elromlott" estére, semmi se volt jó neki. :(

Képzeljétek, hogy jártam. Tegnap reggel felfedeztem egy csúnya, érett pattanást a bal mellemen, hát megpiszkáltam. 10 körül nézek oda, látom vörös és egy kb 5 cmes piros csíkom van. (fogalmam sincs hogy történhetett, naponta 100x mosok kezet, plusz még le is fertőtlenítettem, miután megnyomtam)
Nagyon beparáztam, mert tök közel van a szívemhez, figyeltem folyamatosan, nőtt a csík, délig bírtam, felkeltettem apát és elmentem a háziorvoshoz. De mivel nem voltam bejelentkezve, nem láttak el!!! Kaptam időpontot 4re. Sík ideg voltam, elmentem egy másik háziorvosi rendelőbe, de ott meg azért nem nézték meg, mert nem oda tartozom... :evil: végül hazajöttem és felhívtam egy doki ismerősömet, hogy szerinte mit csináljak, meghalok e 4ig vagy sem. Komolyan bennem volt a para. De megnyugtatott hogy ha ez tényleg fertőzés, akkor sem kell aggódni, mert sokáig tart, míg bejut a vérkeringésbe, még akkor is ha 5 cmre van a szívemtől. Így visszamentem 4re és kaptam antibiotikumot. :?

BEvi, csináltál tesztet?

Mares, szerintem ne aggódj, egyszer csak beindul Gergő... bár nem engem kérdeztél, szerintem adhatsz tejpépet reggelire, én is szoktam néha. Pl ma is az lesz, mert Boti hajnali 5kor kérte az éjszakai hamiját.

Tündi, sajnálom a rossz éjszakát, egyszer olvastam valahol, sajnos nem mentettem el, nem tudom pontosan idézni, hogy az éjszakai felébredés-felsírás oka az is lehet hogy az izmok dolgoznak.

Jaj, mit is akartam még.

Csillag, nagyon csini vagy. Gyerköcök meggyógyultak?

Ircsi, Chloe tündéri a virággal. :D

Evi, kitartást a fogyóhoz! Én is probálkozok... :oops: mármint kitartani... :wink:

Köszönjük a videódicséreteket.
Most már tényleg megyek, mert nyöszörgés van. Megyünk ma védőnőhöz, még hátravan egy oltásunk, kicsit elmaradtunk velük, megméretem Botikámat, nagyon kiváncsi vagyok hány kiló.

Szép napot mindenkinek!

Klári
nklari80

Nklári: jaj, nagyon köszike, csak a van itt valaki, azonnal, és fontos, akkor szoktam tőlük kérdezni, mert lassan ébred Gergő és gondoltam addig "eldöntöm" mi legyen.... jaj, szegényem, és akkor ez fertőzés??? basszus, azért ez milyen dúúúúúrva, hogy ennyitől ilyen történhet!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

A két kedvenc játéka. ( persze csak a papucs,a műanyag flakon és a telefon után...)

Kép

Kép

Klári
nklari80

Szép napot!

Ismét kutyafuttában..... :roll:

Tünde fél literre naponta??? Enyém gyerek sem eszik/iszik annyi tápit. Mondtam is a drnőnek, hogy az a fúj kategória, azt mondta nem baj.

Mares nyugodtan adhatsz neki tejpépet reggelire. Áron reggel megiszik 100-120 ml tejet (anyatej) 10 óra körül van neki hami, vagy gyümölcs + keksz vagy tejpép+gyümölcs :wink:
Ebédre zöldséges kaja, uzyira szintén valami olyan, mint tízóraira, vacsira ismét főzelékféle vagy éppen tápszer (ha nagyon fáradt) de abból is max 150ml-t iszik meg.

Nklari remélem hamar rendbe jössz. Én is megijedtem volna. De basszus ami nálatok is megy egészségügy címén :shock: :evil:

Majd küldöm a címem priviben csak főzök Áronnak valami ebédet :wink: Kuponokat kikészítettem, lesz időm átválogatom....

Bévi mi van veled?

Évi Szilvásék jól vannak, náluk is oda-vissza játszik a betegség, nem egyszerű gép elé ülnie sem, na meg zajlik az élet náluk is.....

Na nem tudom még mit akartam, de egyelőre ennyi.....de még visszatérek....ezt vehetitek fenyegetésnak is

:lol:

Csillag 69kg? Húúúúú azta! Mondjuk nem mindegy hogyan fogy az ember, te sem így szeretted volna. Remélem most már megnyugszol és helyreáll a rend az életedben.

Sucer nyugi, nem gond, hogy OLivér még nem mászik. Majd egyik napról a másikra jól behozza magát és szaladni fog :D
Áron már mindenben benne van...... :lol:

királylány

Máté sem iszik meg fél litert, Reggel kb 200 ml, és este sokszor el se fogadja, ha mégis akkor is max 100-120 ml, de inkább csak pár korty. Kérdeztem a dokinőt, azt mondta nem baj, csak kapjon vmi tejpépfélét, mert az ugyanaz,csak sűrűbb.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca akkor az megvan, mert azt szokott enni ha nem is minden nap.....

Sucer vasalás: tegnap kivasaltam még azt is amit tegnap mostam :D Igaz, hogy este fél 10 után végeztem. Én szeretek vasalni csak hozzákezdeni nehéz. :)

Ma lusta napot tartok. Nem csinálok semmit. Holnap fogok takarítani, szombaton meg pókerparty lesz nálunk (szomszéd örülni fog :lol: )
Ha elalszik a ygerek akkor nyomok egy kis hulahoppot 8)

Kuponok:

Április 30-ig lehet felhasználni az üdülős kupont, ha valaki szeretné akkor nagyon szívesen odaadom, mert mi nem vesszük igénybe.

Gazdát keres továbbá:

Augusztus 31-ig beváltható:

Babylove melltartóbetét (Sucer?) 140 ft kedvezmény

Alverde baby százszorszép babaápló olaj és fürdető 300ft kedvezmény

Babylove babaolaj madulaolajjal 300ft kedvezmény

Alverde baby bio pelenkakiütés elleni krém 250ft kedvezmény

Gabi bababarát textilöblítő 100ft kedvezmény

Johnson's baby védőkrém 150ft kedvezmény

Gabi lanolinos babakrém 100ft kedvezmény

Szeptember 30-ig érvényes:

Johnson's baby testápoló 200ft kedvezmény

Baba lanolinos testápoló száraz bőrre 150ft kedvezmény

Weleda bio calendula krémfürdő 300ft kedvezmény

Írjatok és küldöm :D

királylány

Hát mi még ott tartunk, hogy napi 3x 180ml táp, tízóraira gyümi, uzsira főzi... a védőnő javaslatára akkor fogom áttenni ebédre a főzit, ha kaphat joghurt-ot majd helyette uzsira (8 hótól)... akkortól már csak reggel-este lesz táp... én tejpépet nem adok, mert az kalóriabomba és Zoé így is hatalmas... :shock:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Múltkor Évi mérésén felbuzdulva megmértem mennyit szopizik Réka.
Ugyanúgy 100-at mint mindig is, amikor csak szopizott.
Ő reggel meg este szopizik, a egyszer kap tejpépet 100-120 ml.
Vagy tejpép helyett krémtúrót gyümölccsel, vagy joghurtot.

Rékus 66 cm, a minap mértem.
Ruhástól rátettem a mérlegre : 6.5 kg

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Én mindig "pici" babát szerettem volna. De Kristóf is vasgyúró volt, Máté is az. Azért megtartom őket :lol: :lol: :lol:

Réka kis pehelysúlyú, egyem meg :D Máté éhgyomorra pucéran 9 kg.

Pókerparty- szomszéd: majd mennek az sms-ek :lol: :lol:

Mi betenozunk hétvégén, a bejárat előtt lesz egy terasz rész (jelenleg füves, ott lesz lebetenozva, később meg megy rá egy járólap), meg a kocsibejárót is megcsináljuk.
Valami jó bográcsos kaja ötlete valakinek? Az éhes munkásokat (haverok) etetni is kell. Feltéve ha jó idő lesz...

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="clárika"]
írta:
clárika
Rékus 66 cm, a minap mértem.
Ruhástól rátettem a mérlegre : 6.5 kg

dúúúúrva, hogy 3 kg van a lányaink között... és kb 7 cm... :shock: :shock: :shock:

Kép
gtunde75

Szamóca küldheti az sms-t megváltozott a számom és nem közöltem vele sz újat :lol: 8)

Bence pehelysúlyú volt (most is az), Áron meg a másik véglet, bár nem látszik rajta, na meg most nem hízik annyit. :D

Paprikás krumpli :wink:

Tünde Bencénél még én is így csináltam asszem, de a második gyereknél nagyon lazán veszem :oops: de mentségemre legyen mondva Áron köszöni szépen, de amióta eszi a zöldséget, gyümölcsöt nem kell neki a tápszer és az anyatej sem nagyon......ez egy ilyen kölök :lol:

Semmi baj nincs Zoéval. Nagyon szép leány és huncut is :lol:

Réka meg a párja :wink:

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]
Tünde Bencénél még én is így csináltam asszem, de a második gyereknél nagyon lazán veszem :oops: [/color]

ez így szokott lenni! :wink:
azért a tipikus elsőgyerekes anyukákhoz képest sztem én is "laza" vagyok, pl nem sterilizálok, nem olajoztam a gyereket fürdésnél, nem használok külön mosószert és öblítőt a babaruhákhoz, stb... de a kaja valamiért nálam is egy kicsit mumus... nagyjából betartom az előírást, de nem mindenben...

Kép
gtunde75

sziasztok

http://indavideo.hu/video/Ket_kopasz_beszelget :lol: :lol:
tali:meglássuk,Tomi álmosodik :? :?

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?