Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt, a hajnali kiskakasoknak inkább jó napot!

Sikerült a termést végigolvasnom.
Egyre kevésbé lesz időm jönni, meló ezer. A következő 2 hónapban meg lesz extra is, igaz a saját munkámat nem kell csinálni. Remélem a BMC-be való járásomat nem zavarja be, mert leverem őket.

Ann, nagyon drukkolok mára.

Eszter, ismeretlenül is ölelek. Most könnyen beszélek, de tényleg csak ez a pár nap nehéz.

Tali, ha Maroson lesz, apa tud minket kivinni. Van két helyünk, csak félek hogy esetleg Gergő baci bezavar. Bár megtiltottam neki hogy beteg legyen. És ez a felnőttekre is vonatkozik.
franci

Jó reggel mindenkinek,

kpn nagyon sok pozitív gondolatot küldök és problémametes gyors szülést kívánok. Várjuk nagyon a baba érkezését, megint olyan izgalmas időszak lesz mint mikro Mieza Albert hercegét vártuk.

A bálnás bejegyzésen én is jót nevettem :D :D
pannik
Budapest

Drága Ann, nagyon-nagyon drukk mára :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: , hogy minden rendben legyen, titkon egy kicsit reménykedek, hogy az a két csíkos az egy hatalmas nagy csoda legyen...
pannik
Budapest

Sziasztok!

Hát tiszta dinkának néztek itt az irodában, itt röhögök magamban a gép előtt :lol: :lol: :lol: De jó is volt így indítani a napot!

Csajoook!
Nagyon nagy drukkokat kérek mára!!!
Ugyanis anyuék lakására van vevő, kp-ért, magasabb összegért mint reméltük, de....2 héten belül ki kellene költözniük!!! :shock: :shock: :shock: Éééés, hát abból a lakásból ahova mennének, nem biztos hogy ki tudnak költözni addigra!
Szóval lécci-lécci drukkoljatok hogy le tudjam zsírozni, mert nem akarok a saját lakásunkból tömegszállást csinálni 1,5 hónapra épp a terhességem vége felé...nameg akkor a tali-helyszín is megkérdőjeleződik, azt meg végképp nem szeretném :twisted: :twisted:

Kép
judit0713

Sziasztok!
Eszter, folyamatosan rád/rátok gondolok! Nagy ölelés!!! :cry:

Sajti, gyógypuszi a kezednek!

Macs, nagyon kis cuki Baluci. Boldog felediket neki! :D

Heni, Boldog szülinapot!!! :D

Zsuzsi, fantasztikusak a képek! Ahogyan ásít a drága, kis cukorfalat! :lol:

Andi, szuper jó, hogy minden ok, Izával.
Nagyon csinik az új ruhák.
CTG délelőtt (jó korán is lehet már menni), és 3 gép van a terhesgondozóban. (az egyik elég vicces, az elején neked kell tartani az érzékelőt, mivel mindig elmozdul a másikon meg csak 1 érzékelő van a bejáratnál lévő a legjobb).

Kisborsó, hatalmas gratula a szívhanghoz! :lol:

Lukácsné, milyen nagy Hanna is. Szép dolgokat készítesz!

Kpn, még 2in1 :wink: De remélem nem sokáig, emlékszem én 4 napig hordtam túl Lilit. De akkor már nagyon vártam a nagy napot, folyamatosan csak arra tudtam gondolni.

Vicky, írtok pü-t nem bírtam ellenállni ezeknek a cipőknek! :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ann,
nagyon drukkolok hogy ma jóóó hírek legyenek!!!

Nóri,
hamarosan bálnamentes övezet lesztek :wink: Drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Vicky,
köszi a linket, tényleg nagyon klasszak a cipőcskék!

Kispatak,
és csak így mellékesen írod hogy lesz báránytali :?: :?: :?:
Veled együtt örülök neki!!!

Eszterkém,
milliónyi együttérző, vigasztaló ölelés megy innen (((((o))))))

Sajti,
olyan jó látni hogy visszataláltál régi formádra :D Nagyon örülök neked!

Estrella,
igen, tudomásom szerint ha te még nem voltál idén betegszabin, akkor ahhoz hogy ne szívd meg a táppénzes témát, jövő hét péntektől ki kellene iratnod magad!
Mondjuk én is még csak ma beszélek majd a főnökkel, mert lesz olyan dolog amit nem tudok befejezni. Ha nálam hagyják a kocsit, akkor hajlandó leszek még hetente egyszer-kétszer bejönni befejezni, ha nem, akkor meg csinálja más 18-tól!

Andikám,
jó borozgatást!!!
Mi is iszogattunk picinykét a múltkor, jóféle görög mazsolabort kapott apa a szüleimtől, hát azt muszáj volt lecsekkolni!

Kép
judit0713

Borsó,
gratula a szívhanghoz, emlékszem, naggggyon felemelő érzés!!!
Időpont még nem 100%, azt igértem ugye hogy pénteken zárom a szavazást, de jelenleg a 16. vezet.

Lujzi, Vikus,
drukkolok ám nektek, hogy mire lesz a tali már ti is pocakosok legyetek! Talán ti is éppen Maroson fogjátok produkálni az első tüneteket :wink:

És akkor még egyszer az időpontos tábli:
fórumtali

MINDENKI AKI EDDIG MÉG NEM JELENTKEZETT, AKÁR ZUGBÓL IS, ÍRJON ÉS MÁRIS FELKERÜL A TALIS LISTÁRA! GYERTEK!!!

Kép
judit0713

Gyerekek, megőőőőőőőőőőrülök..... :shock: :shock: :shock: :shock: Hiánycikk ez a kib...tt horkolásgátló spray.... ha 20 patikát nem hívtam idáig fel, akkor 1-et se.... mindnehol azt kaptam, hogy hiánycikk, rendelni se tudják... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .. na lényeg, 1 helyen van 1 db... mondtam azonnal tegyék félre, férj majd megy érte este... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tapasz van több helyen is, de az próbáltuk már ... hát kb. mint a halottnak a beöntés!!!!!!!!!..... :shock: :shock: :shock: :shock:
Na nem terhellek benneteket a nyomorommal, csak hetek óta nincs egy éjjel se amit át tudnék aludni, úgy szól a delaszól... kint is... meg bent is...... :shock: :shock:

Juditkám: Megy a drukk!!! :wink: :wink: REmélem sikerül lezsírozni mindent..... bár most ez az extra stressz Neked se hiányzik!!.... :wink:

Ann: reményteli nagydrukkok tőlem is mára!! :)

Woodykám: közben Nórikám is megírta a paramétereket a terhesgondozóval kapcsolatban... hát ha lehet én nem mennék túl korán, innen világmásikvégéről :wink: max. akkor, ha majd a vv is lesz, mert akkor korán kell mennem a bmc-be éhomra úgyis :shock:
Igen, nagyon szép kis rucik, és ráérzett Akitől kaptam, hogy nem egész piciket küldött, mert ezek nem újszülött méretek..... abból úgyis már csomó ruhánk van :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám,
tulajdonképpen nagyon örülünk, nem is reméltük, hogy az első komoly érdeklődő elviszi, pláne, hogy nagyon minimálisat alkudott az árból, sokkal jobban járunk mint goldoltuk!
Csak hát most kicsit macerás...de egy percig se gondoltuk hogy nem adjuk oda, Salgótarjánban amúgy is nehéz eladni, szóval ez kész csoda!!!
A többit meg majdcsak megoldom, én vagyok a családban a nagy ingatlan-mágus 8) Csak mondjuk jobb lett volna 18. után, amikor már otthon vagyok, nem kell még a benti f@szságokkal is foglalkoznom...de hát bírom én, erre vagyok kiképezve :lol:

Kép
judit0713

Ahogy elnézem, nem is olyan rossz ingatlanmágus!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostanság eladni máshol is egy nagy varázslat, főleg jól.... úgyhogy megemelem a kalapom-pom-pom... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Jó reggelt mindenkinek!

Köszi a drukkokat az inszemhez! Én is nagyon örültem, hogy kettő is megnőtt!

Sajnos a történet már nem folytatódott ilyen szépen... azt hiszem, kb ugyanaz történt, mint a múltkor.
Megint az volt, hogy ugye tegnap este 8-kor kellett beadatni a tüszőrepesztőt, de én már egész délután alig tudtam járni a feszüléstől, majd leszakadtak a petefészkeim. Szóval tüszőrepi előtt megint csináltam LH tesztet, persze ismét teljesen pozitív. Megint beindult az ovulációs folyamat még a tüszőrepesztő előtt. Tegnap este már nagyon fájt a hasam, aztán hajnalban felébredtem arra, hogy görcsöl és olyan éles, hasítós fájdalmat éreztem párszor... ma reggelre pedig minden fájdalom megszűnt!
Szerintem megrepedt a tüsző, legalábbis a nagyobbik.
Talán a bal oldalamat érzem még kicsit, reménykedek, hogy mivel az kisebb volt, később reped meg.
De hol van még a holnap 11 óra!
Attól tartok az már bőven túl későn lesz.
Egy picit most elkeseredtem... az nem visel meg annyira, ha nem sikerül, viszont az nagyon tud frusztrálni, amikor ilyen kis hülyeségen múlnak a dolgok. Vagy mint a múlt hónapban is, hogy hétvégére esett.
Bocs lányok, hogy így rátok zúdítottam ezt az egészet... de szerintem ti át tudjátok érezni.

Vikus: veled mi újság?

Ann: és veled?

Puszi! :-)

Kép
lujzici

Lujzi!!Nyugi..... 2 tüsződ van, ez másokhoz képest eleve jobb esély is, hisz ott a tartalékjátékos is!!! :wink:

Amúgy most hogy írtad, beugrott, valami ilyesmi nekem is volt annó..... Tényleg!!!!..... feszült feszült aztán elmúlt a feszülés még az inszem előtt.... Akkor még S-hez jártam.... inszem előtt meguhuzott...de ott figyelt még az Anyakirálynő... az más tészta, hogy akkor kb. még esélyünk se volt a sikerre.... :shock:

andrea-1

Andikám: olyan aranyos vagy, köszi!
Néha azt kívánom, bárcsak ne ismerném ennyire a testemet, meg valamennyire a folyamatokat, hanem csak boldog tudatlanságban mennék végig a folyamaton!
Anyakirálynő! :D :D :D

Kép
lujzici

Lujzi, attól még, hogy megreped nem következik egyenes, hogy nincs esély. Hiszen természetes uton tüszőrepi nélkül is napokig vándorolnak a petefészekből a petevezetéken át mire összetalálkoznak a fickókkal szóval ne aggódjál, ez az aggódás többet árt neked mint a tested történései. simán lehet ebből baba és ahogy Andi írta ott a második tüszike is, dupla esély. Nagyon szorítok, drukkolok ezerrel és szerintem nem késő a holnapi inszem sőt tökéletes higgyél benne, hogy ez így van jól ahogy történik.
pannik
Budapest

Lujzi,
szerintem is okés ez így, a petesejtecske nem olyan kérészéletű valami, hogy holnapra már eltűnjön! És mivel a legjobb fickókat küldik fel, ráadásul minél közelebb a petevezetőkhöz, simán összejöhet egy jó kis randi (vagy akár kettő is) :wink:
Szóval tessék bízni, hiszen még a napocska is rátok mosolyog, biztatva hogy minden jóóó lesz!!

Kép
judit0713

Pannik: köszi neked is a kedves vigasztalást!
Hát, az a baj hogy a petesejt ovuláció után csupán 12-24 óráig megtermékenyíthető... szóval csak akkor vándorol napokig, ha már megtermékenyült. Amúgy felszívódik szegény 1 nap után.
Legalábbis ezt olvastam.
Viszont maximálisan igazad van abban, hogy felesleges aggódnom! Semmit sem használ...helyette inkább hinnem kell! :-)
Te hogy vagy?

Kép
lujzici

Kpn: nagyon szép és gyors szülést kívánok!!! :D
de jó,újabb baba érkezése miatt izgulunk :D :D :D

Andikám,Te leszel a következő!! ;) :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lujzi: ne aggódj,ha meg is repedtek a tüszők,a petesejt nem válik köddé ;) :D :D
meglesz ott a nagy randevúúúú!! :)
Vendég

Judit: már jobban is érzem magam! Köszi! :)

Kép
lujzici

Köszi Lujzika, én jól vagyok :D
ne olvasgassál most már, hanem higgyél, azt nem tudhatod mennyi időbe kerül kijönni a tűszőből a megrepedés egy dolog és ott a másik is tartaléknak. Jó lesz ez minden ok lesz meglátod :D
pannik
Budapest

Nem túl jó híreim vannak, nagyjából ott tartunk ahol eddig.
Mai hcg: 117
Múlt hétfőn volt: 14,7 Pénteken: 34
Ebből látszik, hogy ez így nem normális, a hcg növekszik, de nem jó ütemben. Pénteken újra vv. hcg nézés. Annyit mondott Sz, hogy nézni kell hogy alakulok, és időben el kell kezdeni a Metoakármi..gondolom MTX kezelést amit Sajri is kapott, hogy elkerüljük a méhenkívülit. LÁnyok nagyon be vagyok tojva. És attól is félek, hogyha ez eyetleg mk., akkor legközelebb valyon ugyanúgy esélyem van rá? Mert a pv-ket nekem nem vették ki, csak megnézték hogy el vannak záródva. Gondolom, van olyan kis rész a végén ameddig még nyitott. Az egyik van csak közvetlen a méhnél elzáródva. Jobb esetben lehetne akár a méhben is, csak rosszul fejlődik? Újra semmit nem tudok, csak ennyit, uh. nem volt, gondolom ilyenkor még semmit nem látna...
Szóval bizonytalanság, izgulás, szomorúság, idegesség...azt hiszem lőttek a jövő 7végi hosszú hétvégének, csak akkor megyünk ha teljesen okés leszek, de ez legyen a lehető legkevesebb.
Sajnti, neked mennyi volt a hcg amikor lekezdtétek az MTX-et?
ann74

Ann, most beszéltem Sajtival, írok privit!!!

Nagyon sajnálom!! :cry: :cry:

andrea-1

ok Andi, kösz. Bocsánat, össze vissza felcseréltem a betűket!!
ann74

Ann, bocsi hogy belepofázok, de nézett uh-al?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann: nekem nyáron úgy mondta Sz,hogy a méhen kívüli kifejezés nem feltétlenül szó szerint értendő,mert az is annak számít,ha a méhen belül rossz helyen (kürt) tapadt meg a baba.

Sajnálom azt a szuri kúrát :( :( :(
Vendég

Vasika, nem nézett uh-val. Még pici hozzá ez a hcg, hogy látna vmit nem? De pénteken megkérdezem.
ann74

Ann,
sajnálom, hogy megint várakozás és aggodalom. drukkolok, hogy jobbra forduljon minden. öleléseket küldöm. :arrow: :arrow: :arrow:

Lujzi,
szerintem nem gond a korábbi repedés, max több az esély a kislányra. asszem. nyugi, megvárja az anyakirálynő a randit.

Judit,
nagyon drukkolok a lakás biznisszhez. az nem lenne megoldás, ha az átmeneti időre albérletbe mennének a szülők? akkor nálatok sem lenne "tömegszállás"? persze az is pénz, de ha sikerül jó áron eladni a kérót talán megéri. persze ez csak egy 5let.

Andi,
déli patikát próbáltad? ők elég jól felszereltek általában. pénteken le is tudom szállítani, ha van náluk!!!

Vikusról van hírünk?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajok, normál terhességnél is csak 1000-es értéknél látnak bármit is uhuval... :shock: :shock: :shock:
Nekem 577-nél nem is csinált uhut, visszarendelt volna 2 nap múlvára, csak az péntek volt, így inkább maradtunk a hétfőben, akkor úgy volt már látható petezsák.

andrea-1

Zsuzsókám: a munkahelye-lakás-anyámék körkénye nyomvonalon haladtam.... hogy ne kelljen szétbumliznia magát... szerencsére a sokadikra sikerült.... utána jöttek volna a kieső -de nagy- patikák.

Albérlet: hát rövid időre nem szívesen adnak ki szerintem sehol albérletet, nem? :shock:

andrea-1

Bizony,1000 alatti HCG-nél meg se kísérlik megnézni,ezért volt kétséges nálam is nyáron,hol tapadt meg,mert addig nem látni... :shock:
Vendég

Ann, akkor péntekre nagyon szorítok. Most már vagy legyen ott valami normális, vagy induljon meg hogy jöhessen a következő próbálkozás. Valami kezdemény biztos van, ezért emelkedik a hcg. Ez a legrosszabb ami jöhetett. Kitartást csajszi.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom, annyira drukkoltam, hogy rendben legyél és még drukkolok továbbra is. Ölellek.
pannik
Budapest

Ann
én nem értem, hogy most mi van, de drukkolok továbbra is!!!

Kép Kép
estrella22

Ann drága,
hát bizony nem ez az amire vártál :(
Ölelések mennek (((((o))))), nameg drukkok, hogy hamar és főleg magától rendbejöjjön a dolog, szurikúra nélkül!

Kép
judit0713

andi: Nem értek az ebayhez igazán, de ezek is kanadából jönnek. Így, hogy többet rendelünk olcsóbb a posta. Horkolás: nálunk apának van füldugója, de lehet hogy én is kipróbálom a sprayt, ha már nem lesz hiánycikk. Bár azt mondta, hogy már annyira megszokta a füldugót hogy hiányozna. Ha esetleg veszel, akkor a szundi viaszos a tuti szerinte.

franci: Mi esetleg mennénk veletek, ha beférünk Barbussal. Neki még babahordozós ülése van a kocsiban, ketten el szoktunk férni mellette. Merről mennétek?

woody: Várom a pü-t a cipőről. Gyűlik-gyűlik. :)

ann: Sajnálom, reméljük hamar túl leszel rajta drasztikusabb kezelés nélkül.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsókám,
gondoltunk mi is albira, csak maroson azért nem teng túl az albikínálat, nameg anyum még bírná is, apum már kevésbé (ő elég kényelmes, elkényeztetett típus) a közel 80 éves nagyikám meg szerintem már végképp kilenne a kétszeri költözéstől :?
De persze ha nem lesz más, izzítjuk ezt a vonalat is.

Kép
judit0713

Vendég

Lányok, annyira drágák vagytok, olyan jólesik, nagyon köszönöm! Igen, talán tényleg ez az állapot az egyik legrosszabb ami jöhetett, de most ez van. Próbálom elfogadni, baj biztos nem lesz mert figyel rám Sz, most ez a legfontosabb, hogy a lehető legjobban jöjjek ki belőle. No dolgozom tovább, igyekeszem behozni az elmaradásokat.
ann74

Ann: ne aggódj,Sz nagyon odafigyel,biztosan nem lesz gond!!!
sajnálom,hogy ez lett a sok drukk és bizakodás ellenére... :?
Vendég

Ann, nagyon sajnálom. Remélem minden rendben lesz.
franci

Vicky: ebay nagyjából az mint a vatera, csak nem csak magyar, hanem nemzetközi, illetve pont ebből a jellegéből adódóan ha jól tudom nincs is utóvétes ill. személyes átvétes lehetőség, hanem paypal számlán keresztül történik az anyagiak rendezése, amit a termék megkérzésekor visszajelez a vevő, illetve ha a vevő azt jelzi vissza, hogy nem jött meg a termék, akkor a rendszer a pénzt visszaküldi neki...

Annyi, hogy arra azért figyeljetek, hogy mennyit rendeltek a cipőcskékből, mert az egy dolog, hogy a postaköltség osztódik majd, viszont nehogy a vámudvarban ottfogják és ráb...sszanak egy tekintélyes vámköltséget, merthogy x érték felett van és ráfogják hogy emiatt kereskedelmi mennyiségnek számít... vagy mi?
Nem tudom a szabályozást ezügyben pontosan, de mi pl. több esetben volt, hogy rendeltünk mittom én új - nagyobb - vinyót a pléjsztésönbe, ami eléggé költséges tétel lenne, de más nagyobb összegű dolgokat is... és mikor megjött a csomag a tényleges érték töredéke volt csak feltüntetve a pakkon, feltételezzük, hogy emiatt, meg a csomagbiztosítás miatt is talán?... :shock:

andrea-1

Sziasztok Lányok!

Megjöttem pénteken inszem az endom 8mm,2 tüsző!
Ma megyek beadatni a tüszőrepit!

Lujzici!
ne olvass semmit a neten,én is bele estem ebbe a hibába,aztán jól kikaptam itt a csajoktól :D és milyen igazuk van!minden ok lesz!!!!!

Ann!
annyira sajnáltalak majd megszakadt a szívem érted! :( :( :(
vikus82

Közérdekű információ!!!!!!!!!!

MOst kaptam én is, állítólag email-ben is igényelhető a családi pótlék és az anyasági támogatás!!!!!!!!! Hallott erről már valaki???

http://bezzeganya.postr.hu/emailben-is- ... -tamogatas

andrea-1

Vikus, jó volt találkozni Veled!

Lányok! Ma este a Duna Tv-n lesz a Sejtjeink c. film K1-gyel és K2vel az élen. (kicsit késői időpontban..)
ann74

VÉRZEK
a barátaink jól felba...ták az agyamat, olyan ideges voltam remegett kezem lában, majd egy órával később elkezdtem vérezni.
Mit tegyek? mi ez? most mi van?
megyek haza azonnal, majd otthon olvasom amit írtok, írjatok valami megnyugtatót, ugye nem lesz baja a babának, hamar megnyugodtam de az a tíz perc az tényleg horror volt.
pannik
Budapest

Pannik: irány a János kórház szülészet/nőgyógyászat!!!!!!!!! AZONNAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Pannik milyen vérzés? Pecsételgetés? Nincs meg K1 vagy K2 telszáma, hogy elmondd neki mik a tünetek és mit kell ilyenkor csinálni? Nekem fogalmam sincs mi a jobb ilyenkor, azonnal pihenni feküdni, vagy átslattyogni a városon a kh-ba...
ann74

Sziasztok. Nekem rózsaszínes vérzés volt. Rutascorbint kaptam meg PIHENÉS !!!!

Esténként a chrinone ürül de nem fehér hanem sötétbarna

Irtam Panni püt

Üdv!
Andi
kisborso

Pannik: menj azonnal orvoshoz!!!
Irány a kórház!!!

Nekem azt mondták,görcsnél csak doki,vérzés esetén szülészet!!!!
Vendég

A Rutascorbint nekem is mondta Sz még az elején, pecsételéshez szokták azt adni.
ann74

Ann: köszi az infót,ezt nagyon szerettem volna már megnézni!

Andi: nem hallottam még ilyesmit,de ahogy megláttam az írásodat,hogy "közérdekű közlemény",nagyot dobbant a szívem,azt hittem Kpn-es hír :D :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?