Sziasztok!
Rövid helyzetjelentés: a 12. napon vagyok, tegnap heveny hólyaghurutom lett, hurrá, annyi az akciózásnak. Ha még emlékszik valaki, choriogonin szurira várok, elvileg holnap esedékes, tegnap a gyógyszertárban közölték, hogy hiába rendelték meg, amit a gyártó vissza is igazolt, nem jött meg a szurim. Tiszta ideg lettem, hogy minden ellenem van, ma 10-re igérték sűrű bocsánatkérés közben, hogy lesz, de ha ma sem, akkor ez a hónap is nulla esélyes lesz.
Juca!
Ha mégis bekukkantasz még ide(írhattad volna hová mégy át)Mivel a kérdésedet hozzám intézted, azért én reagálok rá, igaz későn. A csajoknak igazuk van, a gyerek neme nem fontos. Az ember kezdetben teljességre vágyik és azt gondolja ez csak úgy lehetséges, ha a nemek aránya kiegyensúlyozott a családban. De ahogy az idő halad rá fogsz te is jönni, hogy nem ez a lényeg. Ha csak két gyerekre vágysz akkor még jobb, ha azonos neműek. De azt hiszem nem ez volt a legfőbb gondod. Ha valóban hiszel a jósnénidnek, akkor beszéld meg vele a problémád többi részét is, hátha abban is tud segíteni, milyen ütemben állj le a fogigátlóval, amit ha jól értettem muszáj szedned. Ja és ha tényleg csak 2007 körül szeretnétek még babát, akkor igazán ráérsz még ezen izgulni. Én azt mondom, a tervezett baba előtt ne 1 évet hagyd abba a gyógyszert, hanem csak 3-6 hónappal, ha úgyis closti kell, akkor minek annyi üresjárat. A dokinak nem muszáj tudni, hogy mennyi ideig nem szedted a fogigátlót. A hormonvizsgálatot talán azért nem erölteti mert fölöslegesnek tartja ismerve az elég stabilnak látszó hormonproblémádat.
Nekem nem jött össze az első clostis hónapban. 5-5 hónapig szedtem, plusz szuri mire sikerült. És vágytam fiúra, de igazából tényleg mindegy volt mi lesz, csak legyen és egészséges legyen.
Attól előre félni, hogy mi van ha clostival se sikerül, az hülyeség. Ezen ráérsz akkor aggódni, ha tényleg nem megy.
A többieknek:
Igazatok van, hogy kiakadtatok Jucán, de ha belego
ndoltok, mindenkinek a maga baja a legnagyobb, akármi legyen is az, és nem lehet elvárni hogy megértse a miénket. Ezen az alapon páran megsértődhetnének azokra akik már zebrásak, vagy babásak, hogy mondjuk a terhességi tünetek zavarják, mert ha jól sejtem itt mindenki ilyen tünetekre vágyik hasonló okokból, szóval akkor Akkor azok menjenek el és ne tartsák problémának a tüneteiket, örüljenek hogy vannak!?0
Na én se megbántani akarok itt senkit, csak ne legyünk ilyen szigorúak azért mert bajunk van. Na nehogy én is kikapjak!
Akik már izgulnak bizonyos eredmények miatt azoknak szurkolok.
Szerdán megyek uh-ra, remélem jók lesznek az eredmények, habár a felfázás miatt ugye mindegy.
Vera mi van veled? Jelentkezz!!!
Sziasztok
Danaaia