Új privát üzeneted érkezett!

Juj megint laptető!!!!
mindenkinek a múltkoriból is,és magamnak is egy picit!
vikus82

Köszi a gratulációkat.

Tegnap egy ici picit véreztem inkább rózsaszines volt de lefeküdtem és teljesen elmúlt.

Igen Panni még 1x megyek a Tanár Úrhoz utána meg a nőgyógyászhoz.

puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Andikám!
Csuda szép szerzemények :D :D :D
Már alig várom, hogy Izával kitömve is feltedd ezeket a képeket :D

Borsó!
:wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D gratula :D

Béku, Zsuzsó!
Doki "vicces" volt, majd a blogban részletesen...a lényeg: áramszünet lett és így holnapra ismét kaptam egy időpontot "bimbódzó kapcsolatunk folytatásaként" :D

Minden nap olvasok csajok, csak sutyiban a melóból, és itt nem lehet normális választ írni, mert mindig bejön valaki! :?

Lelkecském "kezd" összetörni ismét...holnap lennének egy évesek a Picurikáink... és olyan szomorú vagyok ahogy közeledünk ehhez a naphoz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

eszter82
Budapest

Hali!

Eszter:
Ez természetes, hogy így érzel... Hülyén is nézne ki, ha nem így volna, elvégre érző, szerető emberből vagy, ANYÁBÓL!!!
Vedd úgy, hogy nagyon megölelgettelek, szerintem a többiek is!
Lefut ez a sok nyomi vizsgálat, aztán nemsokára kezdhettek, nagyon drukkolok!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Judit:
Tali időpontja nekem mindegy, helyszíne is. :)

Én már annyira várom, hogy találkozzunk!!! :)

CSAJOK!!!
Vkinél van még egy szabad hely az ótóba, ha esetleg Nagymaros lesz a befutó helyszín?

Kérdeztétek mi a baja a kezemnek: ínhüvely-gyulladás. :? Nagyon lassan gyógyul, de egyre jobb, homeós bogyót (Rutagraviolis ? :roll: asszem) szedek rá.

Lujzici:
Csütörtökre szurkolok!!! Csak tojik vmi huncutságot a nyuszi végre! :wink: :D

Pannik:
Gratula a petezsákhoz! Húúúú, nemsokára szívhang!!! :)

Zsuzsó:
Hát vmi szívdöglesztő a kisfiatok!!! Olyan édes mindkét képen, gondolom milyen klassz lehetett élőben látni, ahogy mozog. :)
Gratu a cukorhoz, csak így tovább! :)

Kubu:
Én is várom a fórumtalit! :)

Macs:
Éljen a 6. hónap!!! :) Ti jöttök a találkozóra? Nagyon jó lenne! :)

Ann:
Én csak drukkolni tudok, hogy apadjon szépen a HCG-éd. Nekem tényleg lassan ment le, de az elején jól meg is ugrott, ezért is kellett MTX-et szúratni, műtétet nem szerettem volna. Bár, ha ügynököm javasolja, akkor szó nélkül belementem volna, mégiscsak ő a doki. Szorítok neked piszkosul, tudom mennyire szar ez az időszak, meg még utána is nehéz volt egy ideig... Küldök neked szeretethullámokat!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lukácsné:
Naaagyon ügyes vagy!!! :)

Ildi:
Gyertek Ti is a talira, ebből már nem szabad kimaradni, meglátod milyen jó csapat gyűlik össze! :)

Kisborsó:
Gratulálok a dobogó szivecskéhez!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Borsó, gratulálok!!! :D :D :D

Kép
carla1227

Eszter, én is nagy öleléseket küldök. Nagyon nehéz lehet ez, már amikor mesélted akkor is ledöbbentem, hogy ezt hogy tudtad így feldolgozni hogy bocsánat a kifejezésért de nomális maradtál, én tuti beleőrültem volna ennyi küzdelem szenvedés aztán a célegyenesben a tragédia. Minden elismerésem és tiszteletem a Tiéd, kitartás most biztos befutók lesztek és ott lesz a picur nálatok is.

Zsuzska, hát akkor remélem, hogy tényleg csak lusták és nincs kamu mögötte.
pannik
Budapest

Sajti, nálunk van 3 hely az autóban, szívesen felajánlom ha gondolod az egyiket. Még mást is el tudunk vinni ha estleg érdekes. Zsuzska, Te hogy tervezed a kijutást?
pannik
Budapest

Sajti, köszönöm, most rámfér nagyon. Aszta, mik vannak, szegényke te is jól megjártad. A műtétet én is szeretném elkerülni, tök jó lenne már 3 hónap egyhuzamban altatás nélkül..arról nem is beszélve hogy május végére terveztem az újabb lombikot, még mindig bízom hogy ez nem vágja keresztbe a számításainkat, mert akkor nagyon sok időt veszítenénk, nyáron a nagy melegben félnék bele vágni. De most így a semmibe beszélek, az is lehet hogy holnapra már minden rendben lesz és szó sem lesz semmi műtétről és szuriról...
Sajti és te is vérezgettél utána folyamatosan? Nekem ilyen méf soha nem volt. Alapból nem, csak mint ahogy írtam pi után, annyira rémisztő. Női pályafutásom alatt én ilyet még nem tapasztaltam.
Sajti kezednek gyógyulást kívánok, tényleg fájdalmas lehet. Ennyire püfölted a gépet?

JÖN VALAKI HOLNAP BMSZÍ-BE?
ann74

Pannik:
Köszi, akkor vegyél fel a listádra légyszíves! :)

Ann:
A csuda emlékszik már rá - ez végül is jó...
Mindjár visszanézem a ciklus.hu-n.

Pá Drágáim!
sajt@

Pannik:
Mi a valóság azon még nem is gondolkoztam,de köszi szépen,hogy rám gondoltál és akkor élnék is a lehetőséggel.Köszike!!! Erről majd még dumcsizunk!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sajti:
Gyógyulást a kezednek!!!!Zurad már jobban?

Eszter:
Sok-sok erőt és kitartást a következő napokra!!! Ölelés!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann:
Előrebocsátom: Nem elkeseredni, ez az én testem reakciója volt, a tiéd vszeg nem fog így működni!!!
Meg fogod unni... De leírom... :?

Ez ugye nekem spontán baba lett volna, a mensim:
2 nap vérfolt,
9 napig semmi,
3 nap vérfolt,
5 nap enyhe vérzés volt - itt a 4. napon pozitívat teszteltem.

Aztán 5 nap vérfolt - az 5. napon már a MTX injekciót kaptam, amit 2 naponta ismételtek, asszem összesen 6 db-ot kaptam.
1 nap enyhe,
3 nap vérfolt,
1 nap enyhe,
2 nap vérfolt,
1 nap ehyhe,
2 nap erős,
5 nap enyhe,
1 nap vérfolt,
1 nap közepes,
1 nap enyhe,
3 nap vérfolt,
2 nap enyhe,
1 nap vérfolt,
a következő vérzés az 52. napon jött, ez volt a "normális". Király, mi? :) :?
Én betudom a MK-nek és az injekcióknak ezt a dilis "ciklus".
A tiéd tuti jobban rendeződik majd!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok !

elvesztettem a fonalat hogy melyik lett a talira a végleges időpont :-(

Üdv!
Andi
kisborso

Sajti!
gyógyulást kicsi kezecskédnek!jó hogy jöttél!

Ann!
Én megyek holnap!olyan fél 10körül érkezem!szörös táskám van,rövid barna kabát és micimackós mappa!
vikus82

Zsuzska:
Zuram alakulgat, de ez a gerinc dolog nem egyszerű...

Kisborsó:
Szerintem még nem végleges az időpont.

HenÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!
Heppibörzdéj!!!! :D

Navi:
Ti jöttök a találkozóra?

Húúú, ki van még ilyen elbújt fórumos? :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Vikus:
Köszi! :)
Drukk holnapra!

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsó:
Bocsika,de ez mindig valahogy lemaradt!!!!Utolag is boldog szülinapot a Férjednek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sajti, EZ NAGGGYON DURVA BASSZUS!!! EGYSZERŰEN SIRÁÁÁLY!
Hát egyre jobban izgulok a holnapi nap miatt.
Akkor értem miért mondta Sz, arra a kérdésemre, "Ha megjön megnézhetnénke-e a 3. napi vv-t, mert lejárt az egy évvel ezelőtti?", hogy előbb ennek a dolognak a végére tegyünk pontot.

Oké Vikus, akkor talizzunk. face-n vagy iwiwen vagy? Én 1/2 10 előtte úgyis lent leszek a fszt-en,mert párom legjobb barátjáéknak holnap lesz a punkciójuk, úgyhogy én 8ra megyek vv-re és sztem 1/2 10 körül megyek majd fel az emeletre.
Vikus, Te Sz-es vagy?
ann74

Ann:
Ne keseredj el, mert nem kötelező így viselkednie a szervezetednek. :) Nagyon-nagyon sok jó hírt kívánok holnapra!
Vikus is a mi almunkból való. :lol: :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Ann!
Igen Szhez járok!
irtam püt!

Sajti!
:D :D :D :D :D :D :D :D
vikus82

Hahó!

Sok időm nincs olvasni titeket most, csak rövidhirek.

Holnap már megyek sajna haza a jó világból.
Nem sok kedvem dolgozni menni, főleg - na nem folytatom.

Rossz hir: ha 15-17 között lesz fórumtali, sajnos engem nem láttok, a szívem szakad meg érte.

Amugy hamarosan bárányka találkozó már csak párat kell aludni.

Holnap majd jövök

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
A fórumtaliról nem tudok nyilatkozni,mert Somának minden hét végén hoki meccse van,és soha nem tudom ennyire előre.Ha jó mindenképp ott leszek!Írjátok meg a véglegest!
Rólunk annyi ,hogy meglett Petrányi prof.eredménye,miszerint nagyfokú ellenanyag termelésem van,másodlagos immun vetélő vagyok.Az ÁNTSZes vérvétel eredménye negatív volt!!!!!!!!!Csak az alloimmun vérvéteben látszik az eltérés!Ez azt jelenti,hogy a terhességkor vmi.felborult a szervezetemben.Erre kell a trombocita kezelés,de sajna húzódik az engedélyeztetés,úgyhogy valószínű már csak júniban kezdhetűnk.Már nagyon várom! :wink: A met.et szedem semmi bajom tőle,de a diétát nem bírom tartani mindíg.
Ann!Kahlan!Ne adjátok fel!Léleksimi nektek! :oops:
Csajok! A pocakfotók gyönyörűek! :wink: :wink:
ritabmc

Sajtikám,
de jó hogy jössz mostanában. kezecskédnek jobbulást.
elvileg még nálunk is van hely az ótóban, remélem még mobilis leszek akkor. :oops:

Eszter,
teljesen normális amit érzel, egyetértek Sajtival, az lenne a fura ha nem így éreznél. ez most egy nehéz időszak, de annyi erővel és pozitív hozzáállással, ami nektek van, ezen is túllesztek.
küldök léleksimiket.

Csucsukám,
remélem javulgatsz, majd jelentkezz hogy mi újság.

Rita,
nálatok is mindig van valami. de remélem ez a mostani eredmény végre megoldja az eddigi gondokat. nagyon drukkolok.

Zsuzska,
meddig is vagy még egyedül? én már csak ma éjjel, de nekem már két éjszaka is túl hosszúnak tűnik, remélem Apa sikerrel jár a házat illetően.

Andikám,
ezt a piálás dolgot nem tudtuk eléggé átbeszélni, majd írd meg a részleteket lécci! :-D

Csajok,
Rodina, Heni és Angyal nem lehet hogy szívesen csatlakoznának a fórumtalihoz?
köszi mindenkinek a további Gyerkőc dicsiket és az Apa gratukat. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok Drágáim!

Eszterkém: Nagy nagy léleksimi, és ölelés a holnapi nap megéléséhez! :cry: Ha bármiben tudok enyhíteni, szólj!!!
Lacidnak mielőbbi teljes felépülést kívánok!! :wink:

Sajtikám: Jobbulást az ínhüvelyednek... hát asszem át kell térni a váltott kézzel való ügyeskedésre, nem csak az egyiket leterhelni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita: Hú ez nagyon vadul hangzik egyelőre, de végre legalább megtalálták mi a bibi és ha van rá megoldás is, akkor annak mindenképp örülni kell!! Ezerrel szorítok értetek!!! :wink:

Ann: Holnapra egy nagy kalappal, hogy a legjobbakat halld majd Zolitól!!!

Na én ma voltam Nála. Gyerkőccel minden oké, 3 hét múlva, vagyis 19-én kezdjük a ctg-zéseket, 1 hétre rá jön a nagykedvenc a vérvétel...de az uccsó!!!!! :lol: El se hiszem!! :shock: :shock: :shock:
Átbeszéltük innnentől heti bontásban a menetrendet... Aztán mondtam neki a homeós előkészítést, hogy szeretném, támogatja... És az EDÁ-t is mondtam, hogy én ha 1 mód van rá, már most szólok hogy úgy kéne.... de le lettem kicsit tolva, hogy ne így álljak hozzá.... mondtam erre, hogy így jár jól mindenki, mert tisztában vagyok a korlátaimmal....az volt a válasz, hogy ennek fejben kell eldőlnie... mondtam, hogy hát OTT történt!!! :lol: :lol: :lol:
Gyerek saccolt súlyát most elfelejtettem megkérdezni, de szerintem a méretek alapján olyan kb. 2 kiló körül lehet, v. kicsit kevesebb.
Cukkeró értékeimre mondta, hogy rendben vannak... Szóval minden fasza :)

És ami a legviccesebb: orvosi rendelvényre kell piáznom!!! Na ne nagy fesztiválozásra gondoljatok, de mondtam, hogy alkalmanként vannak ilyen mensis érzetű fájdogálásaim... úgyhogy továbbra is Magnerot menjen rá.... és ha úgy adódik alkalmanként (persze ritkán) nyugodtan vágjak be 1 felest :lol: :lol: :lol: Na gondolhatjátok, ilyet az Ő szájából hallani???? :) Mondom mivan????????? Erre igen, jól hallottam..... Aztán kiegyeztünk inkább egy kis borocskában, mert én azt jobbszeretem :lol: :lol: :lol: :lol:
Na sejthetitek, hogy Rajónak se kellett ezt kétszer mondanom.... meg is nyitott egy palackkal a "jó hír" örömére :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám,
ezt a felest két hét múlva én is feliratom. :wink: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csúcs ez a szöveg,milyen jót kacagtam,köszi!!! :D :D :D
hogy fejben dőlt el... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kíváncsi lennék,hogy a szülész-nőgyógyászok párja hogyan viszonyul(hat) ehhez a kérdéshez ;) :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajti: jobbulást zuradnak,és a kezednek is gyógyhullámok mennek!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Klassz,hogy jössz a találkára! :D

Eszter: Neked meg léleksimiket küldök!!!

Végigsírtam a délutánt,sajnos feltörtek a régi emlékek,de megmondom őszintén,utána sokkal könnyebb volt...
egy zene idézte elő,és elkezdtek ömleni a könnyeim... :?
Vendég

Sajti, Zsuzska akkor előjegyzésbe vettelek benneteket a hátsó ülésekre :D úgy tudom Ti ismeritek is egymást így legalább mindenki ismer majd valakit aztán akik meg nem akkor jól összeismerkedünk az út alatt.
pannik
Budapest

Judit
Szóval ha nekem még mind a 15 betegszabim bent van idénre, akkor cseszhetem, mert április közepétől szabin kéne lennem??? Akkor ugrott minden, amit számolgattam!!! Basszus!!!

Béku
A kalkulátorod szerint ez az utolsó napom a 2. trimeszterben… :)
Jó neked, hogy ennyi idő alatt megúsztad a védőnőt, én ott ültem ma egy csomót reggel, lekéstem a vonatokat, mindent, jó későn értem be a munkába.
Közben jött egy cigánylány körbenézni egy gyerekkel, gondolom, hogy mit vihet el, aztán mikor kijött a védőnő, mondta neki, hogy adjanak egy babakocsit, mert a régi eltört, de finoman kitessékelték. Hát ez sem lehet könnyű munka!

Pannik
Gratulálok nagyon!!!!
Hú, de jó lesz, ha már a pulzálást is látod!!!

Ann
Nagyon drukkolok holnapra, hogy minden rendben legyen.
Hát én ezt a két csíkos tesztet most nem nagyon értem…

Andi
Rákerestem, van diabetikus marcipán, tőlünk két utcányira, a Szamosnál :)
http://liszterzekenyseg.in/attachments/ ... arcius.pdf
Meg ilyet is találtam, már csak lelőhely kéne:
http://bolthely.hu/csokikorzo/id/01205_ ... ipan_100gr
Azt hiszem én is előveszem a varrógépet, ha itthon leszek!
A ruhák tényleg tüneményesek, el tudom képzelni, micsoda meglepi volt!
A dokkert megbeszéltük :)
Férj nagyon lelkes, hogy mennyi mindent tanult ma is…

Zsuzska
Szerintem én is egyedül megyek talira, bár ha Nagymaroson lesz, akkor még nem tudom, hogy….

Zsuzsó
Nagyon cuki a kissrác :)
Azért picit örülök, hogy nem csak mi nem tudjuk még a nevet…

kubu
Köszi az infokat!
Marcipán simán a pocakomba kéne, nem tudom, mi a Gombóc Artúr marcipános megfelelője, de imádom!

Vicky
Elküldenéd nekem is priviben a cipő linket?
A Liliputinál mindig csorgatom a nyálam, de iszonyat drágák!

Kisborso
Hatalmas gratula! :)

Eszter
Mindjárt megnézem a blogodat is…
Sok erőt kívánok nektek holnapra! Nagyon nehéz lehet :(
Léleksimi...

Rita
Ezek szerint megvan az ok???
Hú, nagyon-nagyon drukkolok!!!

Én megjártam ma a védőnőt, neki sem tetszett a cukrom. Amúgy minden rendben, legközelebb már csak akkor megyek, mikor itthon leszek és nem gáz, ha ott ülök egész nap…
Délután alig tudtam elszabadulni, mondtam az ügyvezetőnek, hogy korán le kell lépnem (kicsit gáz, mert későn értem be, de ez van), erre indulás előtt 10 perccel sózott rám egy sürgős munkát… Jó fej.

Kép Kép
estrella22

Felteszem ide inkább a cipős linket, mert úgy látom rákaptak a kismamik. A hét végén rendel a csaj valamikor:

http://www.littlebluelamb.com/plist.aspx?t=BB

3600-ra jönne ki egy pár.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik:
Köszi az előjegyzést a hátsó ülésre,Sajtival a hangulatról gondoskodunk!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó:
Férjecském valószínü pénteken jön meg.Már kezdtem megszokni az egyedüllétet,mármint amennyire meglehet.Még csak hármat kell aludjak!!!! :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jaj, képzeljétek, sógornő mesélte hétvégén, hogy az egyik ismerősünk hármasikrekkel terhes. Ma pont ő is jött védőnőhöz, és spontán terhesség! Azt mondta erre 1:1.300.000-hez az esély, nagyon durva! 3 kisfiú :)
Ráadásul nagyon kis vékony lány, drukkolok neki!

vicky
Nagyon cukik a cipők! Persze szokás szerint a kislánycipők sokkal aranyosabbak.

Kép Kép
estrella22

Estrella, húgom fiai zabálnivalóan édesek, nagyon vagányan lehet őket öltöztetni :) Nyugi!! Szuper lesz!!
ann74

estrella: Szépek a lány cipők, de azok után ahogy a lányom ma kinézett, mikor felhoztam a játszótérről nem rózsaszínt rendeltem. Az édes angyalkás csillogós nadrágja olyan koszos volt a vizes homoktól, hogy szegény angyalkák nem hogy nem csillogtak, nem is látszottak. Nesze neked csini rucik. :D De tény, hogy szebbek a lány cipők.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska, OK. Hangulatfelelősökké előléptettelek Benneteket :D :D már csak 3 éjszaka egyedüllét, az már hamar elrepül meglátod.

Andi, húhú de közel van a várva várt nap, nagyon izgalmas. Ezen a pálinka dolgon fenn akadt a szemem, ez nem semmi én még ilyet nem hallottam, de hát Zoli biztos tudja mit csinál :D jó hír, hogy kb 7 hónap múlva ihatok egy kis borocskát vagy pálinkát, feltéve, hogy ez nem valami egyedi kúra csak Neked :D :D. Az tök jó, hogy a homeopátiát támogatja.

Estrella köszi :) védőnőnél üldögélést sajnálom, de kitartás már nem sokáig dolgozol és utána már könnyebb lesz minden. De akkor most átalakítod a terved, vagy hogy csinálod a betegszabit?
pannik
Budapest

Ann:
Holnapra drukkolok nagyon!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vicky: nagyon aranyosak ezek a topánkák tényleg, és ha töredéke az itthoni árnak (szokás szerint) akkor nagyon meg is éri! :) ...... megnéztem ebay-en is fent vannak 18,99 USD áron, annyi, hogy MO-ra nem szállítanak, tehát közvetlen onnan nem rendelhető...de ez megoldható egy USÁ-s v. Kanadás kapcsolattal..... :wink:

Estrella: Hú, akkor a marcipán vágyad teljesülve!! :)
Védőnőt szerintem majd akkor vedd a lelkedre, ha a hétköznapokban a diéta mellett is szar cukrokat mérnél esetleg.....de addig semmiképpen se!! Emlékszel én mit összeparáztam amikor a diabetológiára kellett mennem?? Azt azóta is rendben vagyok hála ég!....Ezek szeretik a népet riogatni mindenfélével .... Tudod, az extrém cukorszirupos terhelés nem "életszerű"..... kezdd el a mérést és remélem meg fogsz nyugodni ha látod, hogy határértéken belül maradsz!! :wink:

andrea-1

Pannik: Készülj fel, mert Sajtiék ha belehúznak olyan hangulatban lesztek, hogy csak na!!!! :)
ÉN már hallottam a szittyó-terápiát másoktól is, de nem akartam hinni neki... mondjuk mi alkalmanként boroztunk eddig is a terhesség alatt is....de ezt a dokim szájából - Aki ugye tudjuk, hogy egy megfontolt fajta pasi - "javallva" hallani más volt azért, mint mástól hallva, v. a neten olvasva :) Pájinkát azért bevallom mostanság nem igen vállalnám be... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Mire mindenki elmegy aludni, a báááálna a sötétben kiúszik a partra :lol: :lol: :lol:

A szívem szakad meg, hogy nem lehetek ott a találkozón (már megint) :x

Eszter, minden tiszteletem a te erődé és Lac kitartásáé. Annó nálunk is volt szó kukiműtétről, az én uram is belement (volna), de nekem a szívem szakadt meg...

Sajti, hellóóóó :!: :!: :!:

Inni lehet/kell, mert lazítja az izmokat, nincsenek görcsök. Borovicska hajrá! 8) Nekem már azt sem lehet, mert görcs kéne nem nemgörcs :roll: Egy óra még és elérkezünk a kiírás napjához, de az én kisfiam ezzel nem foglalkozik. Innentől naponta ctg, 2 naponta uh.

Köszönöm a drukkokat, én is küldöm a gyógyuló léleknek+visszérnek, a fogyatkozó hcg-nek, a múló és érkező bládiknak, az autónak :wink:
kpn

Jóreggelt! :wink:

Nórikám, látom kész vagy, mint a házifeladat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kisember-kicsalogatókat küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

KPN:
De lüke vagy!!! :lol: :lol: :lol: Bálna... partra... :lol: :lol: :lol:
Köszi, nagyon jót nevettem!!! :D
Akkor neked görcsöcskéket kívánok, aztán meg a karodba a kissrácot mielőbb! :)
Sajnálom, hogy ismét nem kápráztatsz el minket a talin, de legközelebb már nem "úszhatod" meg! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Egyébként gyönyörű reggelt! :D

Nembírtam szó nélkül hagyni Nórika dumáját, beszarás! :lol:

Köszi a gyógyhullámokat, a hátsó ülésre szóló retúrt is, a drukkokat! :)
Mostmár egyre inkább örülnék, ha Nagymaroson lenne a tali! :)

Pá Drágáim!
sajt@

hát ti meg mit kukorékoltok itt kora reggel??? :lol:
az egész állatkert fellép, a bálna meg a tikok :twisted:
Enyém férj dögrováson, gyerekmeghozónak egyetlen tippet kaptunk, reszelni kéne, de olyan állapotban van, hogy most ment a körzetihez kiíratni magát (nem az a tipikus haldokló-náthásffi pedig). Így nem reszeltnk éjjel, hanem a légvételt gyakorolta szegény :P Nem is akarok ma, a kiírás napján szülni, mert hasznavehetetlen lenne.

10.30 ctg

Nagymaroson volt egyébként az első jel arra, hogy megterhesedtem, csak akkor még fogalmam nem volt. 2 héttel az eksön után voltunk, romantika, sétafika, étterem. Ott rámjött egy olyan szédülés, amit azt hittem, hogy az éhség+merkó okoznak, de csak nem akart múlni. Egész nap kitartott. Sztem akkor ágyaztam be 8)
kpn

Sajtikám!
Már megérte korán kelni, hogy lássa az ember maga előtt a vigyori fejed szinte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hiányzol! :shock: :lol:

andrea-1

Hűha!! Na ez legyen akkor egy jó előjel a fórumtalis lányoknak Mind!! :)

Nórikám, erre a ctg izére időpontot kell kérni majd, vagy csak beesős érkezési sorrendes történet?? :shock:

Korán kelés? Alvás se volt szinte.... Rajó egész éjjel kib....ttul horkolt (horkolásgátló spray hiánycikk, ma ráülök a telefonra, hogy hol-melyik patikában van esetleg)... + Milike éjjel nagyon rossz volt, meg is kellett verjem... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Na akkor, volt itt a minimális alváson kívül valami?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Andrisodnak jobbulást kívánok!!! Gyógyhullámokkal: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

ctg időpontos
Mit csinált a cicc???
Rajó eddig nem horkolt? Vagy mióta együtt vagytok, folyton ezzel a horkgátló spriccnivel szedálod? Felnyomjalak, hogy évek óta mérgezed? :twisted:
kpn

Nóri,
gyors és szép, fájdalommentes szülést kívánok.
nagyon drukkolok és várom én is a jóhírt. :-)

úgy látszik a fórumos fiúk nem kapkodják el a dolgot. :-) talán szólni kéne a bmc-ben hogy az oké, hogy jól odaragasztják a babókat, de dumálják le velük hogy ez a lakóhely "csak" 9 hónapra szól. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Van a hálónkban egy tv a falon... alatta a komóddal... komódra a dög felugrott, onnan meg a tv tetejére.... de vagy 10-15-ször éjjel...fel-le.
Először csak a párnát vágtam hozzá, meg ráripakodás.... (máskor is volt már ilyen, de most nem használt)... úgyhogy egy alapos bableves lett a vége... Most sunyít, meg próbál smúzolni... :?
Rajó szokott horkolni, csak az utóbbi időben az intenzitás nőtt... vélhetően a kimerültséggel egyenes arányban...... bennem meg ugye egy gyerek van, aki ettől a rezonanciától, ahogy húzza az apja.... rendszeres fesztiválozóvá válik, mikor beindul a nagyszínpadi hangulat.... Rajó ilyenkor költözik ki morogva a nappaliba...
Szedálós cucc jó!!! Ha az bejátszik akkor csönd van... csak elfogyott... meg mostanra az én türelmem is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

andrea-1

Nórikám: erre a ctg-s helyre van majd valami telószám? Mennyivel előtte kell időpontot kérni? Rugalmasak, vagy nagyon korán kell menni mindig? Zoli csak annyi mondott menjek majd 19-étől hetente, de részleteket nem..... :shock:

andrea-1

Na Nórikám, akkor ez a laptető a Tietek teljes egészében.... amikor és ahogy szeretnéd!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?