Folyt.köv......Kiscsajomnak ki tettem a szűrét kertbe
Angie-Tök ügyes vagy ezzel az alvásra szoktatós módszerrel!!!
Mondjuk nekem szerencsére nem kell Lilit szoktatni semmire, éjjel alszik 8-9-től hajnali 4-ig általában ( néha van, hogy 1-2 körül is megébred, de egyre ritkábban)
Hűű a fülbevalós dolog jó kérdés, engem is érdekelne, mert nekem a lógós fülbevalók egyáltalán nem tetszenek kisbabának, max egy kis kő-pötty jöhetne számításba, de olyat még én sem láttam sajnos.....Rabbe olyan létezik babáknak amilyet Angie kérdez??
Mike-Jól látom,hogy Ati mosolyogva tartja Adélt???
Hát ez egyszerűen szuper!!!!!!!
Rabbe-Ez az Apukád féle H1N1-es sztori tök durvvaaaaa
Eta, Vikoo- Na végre rajtunk kívűl is van valaki akinek a babája még nem sok mindent csinál
Én is valamelyik nap felkötöttem kendőbe Lilit és abban mentünk a gyógyszertárba....Gondoltam pár perc után elalszik, mint a lakásban...Hát egy nagy frászt,annyi érdekességet látott útközben, hogy esze ágában nem volt aludni, viszont ahogy betettem a lábam a lakásba, durmolt, mint egy kis mormota
Eta-Gizus igazi csaj, már most magát nézi a tükörben, hihihi
Aranyos-Gratula Bekinek az első fogacskához!!!!!
Megviselte vagy észre sem vette??
Amida, Sophie merre vagytok???
Ebba-Kúszik Janka?????
Igazi kis tornász a kiscsaj, besz@rok
Hordozós oktatás nagy fos volt, de ettől függetlenül már hátra merem tenni Lilit, de nem úgy ahogy a csaj mutatta, hanem ahogy én gondolom és ahogy a neten is mutatják ( becsomagolós módszerrel, nem szabad kendős hátravételből)....A csajra kivagyok, fogalmatlan volt ( pedig 7 éve oktat, mindenféle iskolákat elvégzett), de akkor is béna volt....Az egyik hátikötésnél kint volt Lili mind a két keze ( véletlenül, mert nem figyeltem), mondom neki , hogy ez így szerintem nem jó, mert szegény nyeklett-nyaklott benne jobbra balra, hisz csak a derekáig volt "megtámasztva", erre az mondja, neeeem, az így jóóóó, ááááááá
Hát hogy lehetne jó ha egyszer tök instabil benne????Rákérdeztem a neten hordozási tanácsadóktól ( mamamin) és nekem van igazam....Szóval a csajra kidobtam a lóvét feleslegesen, de most már mindegy!
MikeGirl-Karikás kendő nagyon egyszerű tényleg és tök gyors, arra tökéletes amit írtál, hogy kocsiból ki, kendőbe be, boltba be stb....
Dorka-jaja, váltogatom a kendőket, de van egy kedvencem, liliomok vannak rajta és rózsaszín , igazi csajos darab ( Csabinak még nem mertem megmutatni, mert már nagyon ki van a kendő gyűjteményemre
)De hát egy Lilinek jár egy Liliomos kendő, nem??
Wivi-Már fél éves lesz Barni???
Nagyon durván szalad az idő!!!
Örülök a javult alvás helyzetnek!!
Ebba-Gyönyörűek vagytok, a szeme egyértelműen a tiéd a kisasszonynak
Vikoo-Napközben Lili is 2 óránként eszik, na jó néha 3-at is kibír de nem olyan sűrűn
Mondjuk most 10-kor evett utoljára és 11 óta alszik
Ilyet aztán nem sűrűn csinál!!
Viszont nekünk még mindig 15-20 perc egy szopi és intenzíven szívja izomból közben!!!!!!
Eta-Sajnálom Gizust, jobbulást neki, remélem hamar helyre jön a szemecskéje!!A hallókészüléked nem semmi , baszki mindig van vele valami....Azért ennyi pénzért már akár jót is adhatnának, nem,???
Én mindent eszek( egyedül babot nem), káposztát, kukoricát, borsót, csokit, mindent
Na megyek, megnézem mi van a kiscsajjal ( tipikus Anyuka vagyok, ha nem alszik az a baj, ha túl sokat alszik akkor meg az
)
Puszi mindenkinek!!
Lili és Ancsa