Új privát üzeneted érkezett!

Hűűűűűű.........

Ez igen! Cicc basszus ritkán jössz, akkor is általában magatokról vagy nagy általánosságban írsz. Most is inkább maradtál volna csendben.
Szerintem Clarika stílusával nincs semmi gond.
És miért baj az, hogy ők külön szerveznek egy szülinapit is? Jól teszik, ott vannak közel egymáshoz. És az m,eg egy nagyon szép gesztus volt, hogy meghívtak másokat is, megtehették volna, hogy nem szólnak róla egy szót sem.

A tali témához direkt nem szóltam hozzá az utóbbi időben, mert akárhol is lesz mi nem megyünk. Nagyon szívesen találkoznék sokmindenkivel de bizony vannak olyanok is akikre nem vagyok kíváncsi. ÍLehet ezért követ dobálni rám meg utálni.

Bévivel egyetértek. Évi kezdte el szervezni és tök jól csinálta, Szilvi jött beleszólt oszt eltűnt a balfenéken. Tudom tett fel táblát, én direkte nem írtam bele semmit. Pont.

Bévi látnád milyen jónevelt most a gyerekem :lol:

Woody remélem jó lesz ez a zselés nayag :wink:

királylány

Mi nutriton nevű előetetőt kaptunk annó, mikor Máté többet bukott, de aztán nekünk elmúlt, nem kellett. Elvileg ezt kanállal kell neki evés előtt beadni szopinál, tápnál lehet, hogy bele lehet tenni. És besűríti a kaját, nem jön olyan könnyen vissza.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Én csak annyit mondanék csajok hogy bár nem vagyunk pécsiek, de szívesen mennénk a pécsi szülinapra :) És még egy anyuka-baba páros akik pöstiek :lol: beférnek a Zautóba....
bettinyo

Szamoca nem értettem milyen előtető kellett nektek, de nekiugrottam még1x :lol:

királylány

Minek veszekedni, verekedni is lehet...

Én mondtam, hogy Balatonra biztos nem megyünk. Pestre talán...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Képzeljétek délben etettem a gyerekemet, borjúhús volt rizzsel és répával a menü (szép sárga cucc). Teli szájjal rám tüsszentett drága (lila felsőn szépen látszott minden négyzetcentiméteren a répás kaja :lol: ). Pont ekkor csengetett a postás is, nem volt mit tenni, kiballagtam hát a letüsszentett felsőmben átvenni az ajánlott küldeményeket. Postás vigyorogva csak annyit kérdezett:
turmix vagy baba? Ühüm, ez az ember tud valamit :lol: :lol: :lol:a
bettinyo

Ne haragudjatok, hogy beleszólok, nem vitázom, csak szeretnék pár gondolatot ébreszteni, mert úgy tűnik, hogy kicsit fel kell nőni ehhez a talitémához, mert kisgyerekkel, egy/több nagyobb gyerekkel esetleg, apukával - belegondoltatok már abba, hogy ha mindenki megjelenne teljes létszámban, akkor az egy komplett hadsereg? :lol: Abba belegondoltatok, hogy bárkinek (pláne egyedül) megszervezni óriási munka, és óriási felelősség?? És itt pici gyerekekről van szó, nem csak rossz szájízről, ha valami nem sikerül, hanem elcseszett fél havi kosztpénznek megfelelő összegekről per család, stb. Én eddig kívülállóként figyeltem az eseményeket, és viszonylag objektíven összefoglalva azt vettem észre (persze lehetnek rosszak a meglátásaim), hogy bármi felmerült, mindig jött egy szájhúzó komment, hogy ez meg az miért NEM JÓ, de amikor jött az, hogy akkor mondj mást, akkor: NEKEM MINDEGY, vagy EZT NE, AZT NE. Nem igazán tudtok megegyezni, így tényleg nincs értelme erőltetni. Pedig maga az ötlet ká jó, nagyon jó lenne összefutni. De ennyi embert ilyen igényekkel (mert sok mindenre kell gondolni a kúszó-mászó gyermeksereg miatt) egyszerűen nem lehet flottul, mindenkinek pöpecül megfelelve kiszolgálni.

Egy opció lehetséges még laza, bevállalós anyukák számára: ott van a máltai játszóház, mindenki maga szervezi az útját, gyerekét, ebédjét, stb, mittudomén 11-kor találkozó, és aki jön, jön, aki nem, az is érthető. Tudom, hogy 2-300 kilóméterről ez nem egyszerű, és jelenleg azt sem tudom felajánlani, hogy X embert elszállásolok, kocsival hozok-viszek akit csak tudok, mert nem tudom, milyen állapotban leszek. És azt is megértem, ha ezt más sem vállalja be, mert elég a maga gyereke. Szóval ne arról beszéljünk mit miért ne, hanem, hogy mi lenne a megoldás.

Claire, nálatok ez pl az ikres talinál hogy zajlott? (a szervezés)

Kép
xtina75

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Hűűűűűű.........

Ez igen! Cicc basszus ritkán jössz, akkor is általában magatokról vagy nagy általánosságban írsz. Most is inkább maradtál volna csendben.
Szerintem Clarika stílusával nincs semmi gond.
És miért baj az, hogy ők külön szerveznek egy szülinapit is? Jól teszik, ott vannak közel egymáshoz. És az m,eg egy nagyon szép gesztus volt, hogy meghívtak másokat is, megtehették volna, hogy nem szólnak róla egy szót sem.

A tali témához direkt nem szóltam hozzá az utóbbi időben, mert akárhol is lesz mi nem megyünk. Nagyon szívesen találkoznék sokmindenkivel de bizony vannak olyanok is akikre nem vagyok kíváncsi. ÍLehet ezért követ dobálni rám meg utálni.

Bévivel egyetértek. Évi kezdte el szervezni és tök jól csinálta, Szilvi jött beleszólt oszt eltűnt a balfenéken. Tudom tett fel táblát, én direkte nem írtam bele semmit. Pont.

[/color]

dettó! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Tina!....Ezért írtam, hogy keresni kellene (neki is álltam, csak lefújták) egy családi napközit vagy ovit, amit egy napra ki lehetne bérelni, ez absz. alkalmas környezet, és nincs nyitva hétvégén, tehát nincs elmaradt bevétel, mert csak nekünk tartják fenn. Van udvar, normális játszóhely, étkezési lehetőség. Kaját mindenki hozhat, ez a része lehet piknikes...és akár rendelhettünk volna egy nagyobb tortát (bár lehet van olyan ügyes anyuka, aki bevállalna egyet). Tudom ezek pénzbe kerülnek, de ha azt nézzük, hogy nem 1-2 embernek kell ezt kifizetni, talán már nem is akkor nagy összeg lenne.
Helyszínileg Pest vagy Balaton? részemről első helyen a Balcsi áll, de Pest ellen sem tiltakozok.

Én úgy képzeltem ezt a talit, hogy összejövünk, egy nagy kupac, gyerekek középen (eleinte), ismerkedünk személyesen, beszélgetés, aztán gyerekek életkorából adódóan már mászkálnánk erre-arra, de biztonságos környezet lévén, nem kell minden lépésnél a nyomukban lenni, de mégis szem előtt vannak.
Ennénk, innánk...jól éreznénk magunkat! Nagyobb tesóknak lehetne egy külön kis kézműves elfoglaltságot szervezni, mindenki hozzna némi anyagot, papír, gyurma stb. Szilvi meg említette, hogy van önkéntese.

Nem rossz ötlet a játszótér vagy akár egy séta, de szerintem nem ennyi ember találkozása esetén.
limo73

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Limo, értem.

Mindenkinek, derülés:

http://www.youtube.com/watch?v=RP4abiHd ... r_embedded

Kép
xtina75

Torna után ismét mire értem haza. :wink:

Ircsi, cuki a kis tavaszi Katus!

Bévi, Dia köszi hát eddig nem igazán használt ez a szirup. :(
De adom neki hátha!

Szamóca, nekem a sinlacot mondták előetetésnek, de nem használt semmit. De a nutrionról is hallottam, majd ezt is kipróbálom. Csak hát a sima rizspép visszajön, akkor gondolom ez is. :roll:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

A Sinlac és a Nutriton lényegében ugyanaz... szentjánoskenyérmag... :wink:
(A Sinlacban van rizspép is)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"][ írta:lombikbabaimg]https://lh5.googleusercontent.com/_xFJlk2B1dsI/TZCV70DVxMI/AAAAAAAABho/O7303DPsgXI/1103%20%2821%29.jpg[/img]

Tavasztündér :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Betti most úgy jártam, mint Te. Áron eszi a banán+ keksz uzsit és közben beadtam neki a gyógyszert is és letüsszentett.....a különbség, hogy most már nem jön a postás (d.e. jár) :lol:

Katus egy tündér :D

királylány

Sziasztok!

Dia biztos jó gyerek csak eltúlzod :lol: :lol: :lol:

Tina igazad van mindenki felnőtt,ezért kellene eldönteni,megy vagy nem és kész ha mondjuk van egy hely tegyük fel pest/balaton eldönteni helyen belül hol???játszóház/tér stb,szóval szerintem az utazás a kalya legyen mindenkinek egyéni szoc.probléma,hisz felnőttek vagyunk aki étterembe megy oda megy annak arra van pénze aki visz magával vissz mert neki úgy jó,ezt nem lehet megszabni szerintem ennyi embernek mindenki oldja meg,én nem is akartam beleszólni csak annyiba,hogy megyek majd mondják hova hozzá teszem nekünk pest 300km,és nekem párom tuti nem tud jönni még is elmegyek,alkalmazkodunk mert nem egyedül vagyunk a világon!!!Engem az idegesített fel hogy Évi elkezte komolyan szervezni lássuk be eddig amit ő elkezdet tök lelki ismeretesen,csinálta,és a szívén viseli mindanyiunk sorsát,hány smst küld el ha valaki nem jön rögtön keresi,és akkor beleszólnak mások és B..nak befejezni,és akkor jön a felháborodás!!!És igen CIC aki tényleg keveset ír mint ahogy én is,ezért nem szóltam bele eddig,de ő aki ide jön leirja velük mi van ők milyen jól vannak mit vettek stb nincs ezzel gond,de nah másra most nincs idő mert ez meg az van,velem is előfordul ilyen,de nem minden alkalommal!Mindegy már nem huzzom ezen tovább magam,mert felesleges!

Ircsi Katus tündéri kis mókuska aranyos elszundított a kocsiba nálunk rossz idő van!!!!Sajnos!!!

Woddy remélem hamar kinövi a kis csaj mert szegénynek nem lehet egyszerű!!!Sajnálom a kis bogarat!!!

Kép
bévi

Jah Betti neked akartam még postás biztos jó lehetett,Lili engem is leszokot,a multkor paradicsomos burgonyát evett halal,és az jött rám :? :? :? aki ismeri tudja aki nem az meg majd megtudja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lilinek mindig mondom fuuuu milyen büdi halacska szagod van,és neveti mint a tejbe tök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Nálunk minden utazást pillanatnyilag az Odyssey Dawn befolyásol...
Stuttgartból irányítják... de Heidelbergben is fokozott készenlét van...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Barbcsi: nekünk is ilyen szőnyegünk van!!! :) Ti hogy mostátok ki??? :shock: mert én nem merem a zenélő kütyük miatt...

CSAJOK , NYUGSÁG, ITT CSAK TANÁCSOKAT ADUNK-VESZÜNK, ÖRÖMÖT-BÁNATOT MEGOSZTUNK, HISZEN EZÉRT VAGYUNK NEM??

Különben imádok mindenkit, megváltoztatni meg már szerintem 20 év fölött nem nagy sikerrel lehet bárkit is... :) hát ezért én nem is teszem :)

Évi: pedikűr és manikűr szalon :) nyitva minden nap 4 után :) így szokott otthon lenni urad nem? :lol: szóval ha vállal másokat is viszem Gergőt ! :)

Clárika: jó volt látni titeket!!! :)

F1: hát igen, ilyen időben, de máskor is pont jó! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia: "Betti most úgy jártam, mint Te. Áron eszi a banán+ keksz uzsit és közben beadtam neki a gyógyszert is és letüsszentett.....a különbség, hogy most már nem jön a postás (d.e. jár)"--> kép esetleg az eseményről? :)

Bévi: büdike halacskától :)..... én így hívtam régen a Töjpémet, h Büdike... Büdobogár :)

Ircsi: Chloe igazi Nő!!!! Ahogy fogja a virágot!

RUBINR RÉKA MÁR EDZ?! :shock: 2 HÉTTEL SZÜLÉS UTÁN?? :shock: NA AKKOR ÉN LUSTI ANYU VAGYOK!!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Halihó
bekukk,de mire.. :roll: :roll:

Hagyjuk már ezt a tali dolgot a csudába,még a végén mindig az jön le hogy a pécsieknek nem jó semmise...(hetente összejárunk pedig..a közös szülinap pedig adott és fix dolog jó előre...Bettinyó,és mindenki más,szeretettel várunk!!)

Ma mamáztunk amúgy.

Ircsi,Tavasztündér,tényleg,de szééép!!

Mondjuk Sinlacot,tejpépet,teát én is babyvízből csinálok.

Dia kár h.pont ma nem voltam h.te voltál

:wink:

na megyek etetni altatni :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]E írta:kfmaresZT HOGY CSINÁLTA??

http://www.babanet.hu/hetrol-hetre.php? ... icles-3010

gáz...

Bettinyó,postás sztori :lol: :lol: :lol:

Tina,igen,ez lett volna a mi célunk is. Köszi..De amúgy különösebben nem akartuk túlbonyolítani csak addig míg te is írod,adott a nap és helyszín és mindenki jön ahogy tud és akar.

Cicc ez is igaz :arrow: egy topik vagyunk össze kell tartanunk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hétvégén:
Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika: DM-es reklámarc :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok-babák angyaliak...
csak hogy tudjátok szuperul érzem magam...átváltoztam...stílust váltok...új csaj leszek...íme a kezdet :D

Kép

egyébként köszönöm mindenkinek az aggodalmat!!!!
Imádlak benneteket!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, szexi mammmmiiiiii :lol: 8) 8) 8) 8) 8) Vagány! Nagggyon tutti!!!!

Kép
xtina75

Basszus! írtam egy hosszút, és kimásolás címén eltüntettem :twisted:
Most nincs időm újra írni, jaj, na, mindegy, majd később megpróbálom!

sikeresebb napot! Claire
claire

Jó reggelt!

Csillag
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Rékus nagyon édes! Libero-baby :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Orvostudomány csodákra képes :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

szép csodás napos idő! Babák-Mamák ki a szabadba!

Csillag: csini vagy! CSütörtök jó neked?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi köszi az sms-t, sajnos esély se volt, hogy fél óra alatt elkészüljünk és odaérjünk... :wink: :lol: remélem jó volt, majd meséltek!

Kép
gtunde75

:D ügyesen :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="kfmares"]J írta:kfmaresó reggelt!

szép csodás napos idő! Babák-Mamák ki a szabadba!

Csillag: csini vagy! CSütörtök jó neked?

Köszönöm szépen! :)

Csajok leszakad a pofámról a bőr!
De tényleg...azt hiszitek kifigásokat találok folyton-pedig nem!!!
1. Gergő még mindig beteg
2.Csütörtökön 13-ra neurológiára megyünk Babóval...
bizonyíték-(remélem kivehető)

Kép

Nehari!!!!....és busszal soha nem jutnék ki...pénzem=0
Sorry

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

kis vagányom :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok Lányok!

Igyekeztem visszaolvasni :D

Clárika,
nagyon édes Réka-baba a DM-es kosárban! Apa elindult már? Minden alkalommal 2 hétig marad?

Dia,
jó, hogy jöttél, látom te is kevesebbet voltál mostanában. A legjobb az, hogy jobban vannak a gyerekek, nincs is carabb, mint betegségből betegségbe esni... :( :( . Tényleg mostanában a szomszédod elcsendesedett? Főzésről ugyanígy vélekedek, hiába ebben is hasonlóan gondolkodunk :wink: . Ti már leengedtétek a kiságyat? Gondolom igen, így már nincs fönt a rácsvédő és tud kukucsolni :wink: :wink:

Évi,
jót mamáztatok? Anyukáddal jobb mostanában a viszonyod? Néztem a pedikűrös képeket, hát ha nálunk ezt apa csinálná: 1. akkora lenne gyerek körme, hogy flexelni kéne, 2. levágná a lábujjait is :) :roll: :roll: . Mostanában keveset írsz, vmi baj van?

Csillagom,
jó látni, hogy virulsz, és jó kedved van! Jó lett a hajad is, nagy dögös mami vagy!!! Gergőd nagy vagány!

Tünde,
köszönjük előre is a meghívást, én/mi szeretnék menni. Ez milyen napra esik? Malomvölgy, de szép neve van... :) :)

Ircsi,
tavasztündéred tündéri, mint mindig! Már akartam írni, hogy minden kivizsgálásnak a végére értem, szerencsére minden oké, már kapom a gyógyszert azóta rendben vagyok teljesen!

Bévi,
jó látni, hogy újra sokat írsz, vidámnak tűnsz :) :) . Lili tündérről nincs egy friss képed? Lili baba teljesen rendbejött? Kell még mennetek kontrollra?

Tina,
nagyon csinos kismama vagy, szép a pocakod! jó, hogy ilyen jól állsz a készülődéssel, hidd el, jobb mint kapkodni a végén. Mi így jártunk, de végül időben elkészültünk.

Barbcsi,
próbálj meg lazítani! Bencének te vagy a legjobb anya! Beteg pedig sajnos lesz még, próbálj meg teljes pozitivitással erre gondolni! Drukkolok, hogy Tomi mielőbb kapjon most már munkát!

Woody,
láttalak a babaműsorban nagyon szépek vagytok!!! Tali?

Lányok,van egy bontatlan doboz HIPP-es vaniliás tejpépem, ha vkinek kell szívesen átadom! Küldjetek priviben címet és elpostázom!

Ilangom beteg, mi többiek jól vagyunk! :) :)

Mindenkinek csak jókat! :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,vasárnapra esik a szülinapozás.
Mi a baja Ilangnak?:(
Hippes tejpép,mi a baj vele? Nem eszi meg azt se Olivér?

Mamázás,áhh,hagyjuk,tegnap megint harc volt,Tomi sírt a kezében,jött a "jaj milyen ez a Tomi" meg a csúfolkodás...lehet hogy át kéne lépnem ezeken a mondatain(mert hát mit várok tőle,gyerekekhez annyit ért mint én az olajszőkítéshez pl)de elég rosszul esnek,és akkor összekapunk.

Csillag,remélem rendben lesz a vizsgálaton minden.

Valamit még akartam..
Ja,pécsiek,a baba mama klubot megnéztük Clarival,nem rossz de inkább játszóház/szoba,aranytartaléknak meg rossz idő esetére jó lehet majd,de inkább nagyobb gyereknek.Csöppjeink elnézelődtek ugyan ott,mi Clarival beszélgettünk,de a nagyobb(1-2 éves)gyerekek elég veszélyesen motoroztak stb.ott.

Na megyek,sírás van..
Nekem meg majd 5-től zumba :wink:

Barbcsi,remélem Bence jobban van
Majd a háti hordozást ne felejtsd el...az előbb le kellett szaladnom a boltba,"bedobtam"Tomit a kenguruba elöl,hááát,még jó hogy közel a bolt...Meg a kenguruban nem bízok annyira...csatos,már használtan kaptuk,az a parám hogy szétnyílik a csat... :(

evilany

Sziasztok!

Ne haragudjatok, mosott c@r vagyok és önző, hogy velünk kezdem... Az éjszakáink borzasztóak, bár a nappali alvások se jobbak. :( Éjjel úgy tud csak aludni Bence, ha sétálok vele egy jó darabig (ha mélyen alszik és nem köhög, akkor le tudom tenni), és függőlegesen tartom, mert máshogy nem igazán kap levegőt, és ha elkezd köhögni, egyből felkapom, mert különben félrenyel szegényem. Szopizni is csak ülve vagy állva tudunk, fekve nem. Így velünk alszik, egyszerűen hulla vagyok ahhoz, hogy ki-be ugráljak az ágyból és rohanjak a kiságyhoz. :( :oops: Ötlet, hogyan tudok neki segíteni? Köhögésen kívül jól érzi magát, köszönjük szépen, virgonckodik, bár ma se krumplit, se barackot nem volt hajlandó enni, pedig szereti mindkettőt. Csak hát ha alvásra kerül a sor, nappal sem tudok elmozdulni mellőle, mert ha köhögni kezd, egyből fel kell venni, s nehezen is alszik el.

Évi! Nem felejtem el a háton hordozást, ha kicsit kipihentebb leszek, leírom, nem baj? :oops: Ne haragudj, tényleg fáradt vagyok, és nem szeretném rosszul leírni véletlenül, hogyan kell. Anyukád: :( :( hát, nekem is át kéne lépnem a beszólásokon, de nem megy, mert bánt, mert rólam és a gyerekemről van szó, és azt nem hagyhatom annyiban!

Libero-s kosaras Rékus nagyon édes! Tavaszi Katus tüneményes! Bence nem győz válogatni a szebbnél szebb lánykák közül! :wink:

Tali Erre a vitára Bence csak annyit üzen: ájjájájáj jájj jájj :D Én meg azt, hogy Tinával értek egyet. SZerintem is egy embernek nagy felelősség ennyi emberre megszervezni, ezért mondtam, hogy ha a Balcsin lenne, akkor szívesen segítenék, nekünk csak 3/4 óra leugrani Siófokra megbeszélni a játszóházzal a dolgokat. De Pestet választotta a többség, és én is azért írtam, hogy Pest is jó, mert pl. Ircsiék, Diáék, Tina csak oda tudnak jönni, és nagyon szeretnék velük találkozni! Pécsi szülinapra szívesen elmennénk, de biztosat még nem tudok, sok mindentől függ, de ha vártok és eljutunk, szívesen megyünk! :wink:

Dia! Nem haragszom egyáltalán. :wink: Jana-s babavíz van itthon 1 liter felbontva (pár korty hiányzik belőle), és mivel Bence az Istennek se hajlandó vizet inni, gondoltam elhasználom főzéshez. :roll: :oops: De a továbbiakban a csapvízzel tervezem a főzést. Viszont rizstejet mindenképp babavízzel szeretnék főzni, és a zabpelyhet is abba fogom áztatni. :)

Tündi! Nagyon ügyes Zoé, megnéztem a videókat! :) Bence még csak négykézláb ringatózik, és a kádban feltérdel, kinyomja magát, feláll, és lépeget, de csak ott és apa kezei között! :wink: A receptes oldaladon az attasé pudingot azt te küldted be? Szívesen kipróbálnám ma estére, de van egy kérdésem: milyen áfonyaöntetet vagy híg lekvárt szoktál hozzá használni?

Mares! Háát, én se mertem kimosni ezt a játszószőnyeget, nehogy elromoljon a halacska pl. :oops: :oops: :roll:

No még gyorsan visszaolvasok, aztán sétálunk egyet, szépen süt a nap, meg hátha a megemelt háttámla miatt jobban tud majd aludni. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Sucer örülök, hogy minden rendben van, már ami téged illet. Ilangnak jobbulást, remélem semmi komoly.
Sajnos nálunk oda-vissza fertőzik egymást a gyerekek :?
Kevesebbet vagyok, mert annyi dolgom van állandóan, hogy sokszor be sem kapcsolom a gépet vagy csak gyorsan elolvasom a fórumot, ha Gábor itthon van akkor meg tőle nem lehet ideférni.
Rácsot lejebb raktuk, rácsvédő fenn van még, de nem ért körbe így eddig is tudott kukucsolni. :D
Szomszéd nem szól egy büdös szót sem még a köszönés is nehezére esik, de én csakazértis jó hangosan szoktam neki köszönni. Legszívesebben kitenném a kezemet, hogy beleszaladjon (egyszer úgy pofán verném) telefonon nem zaklat, most már nem is tud, mert megváltozott a számom (nem miatta) és az újat nem közöltem vele. Viszont a régi sim kártyákat anyósomék kapják meg, legfeljebb neki küld sms-t 8)

Évi zumba 8) :lol: Én is megyek ma kézisúlyzós alakformálásra (asszem ez lesz ma)
Anyukádat nem értem, biztosan nem rosszból mondja csak épp nem tudja megfelelően kezelni a helyzetet, de inkább ne szólna semmit, mert neked rosszul esik. Nekem is rosszul esne. Olyan napja volt és kész.

Áron is tiszta zizi, mert reggelről visszavittem a dokihoz, hogy nézzen rá (megy tovább a gyógyser neki, de már sokat javult), azután lerendeztük a városbéli dolgainkat, ennek megfelelően később értünk haza, aludt 2x1 órát köbö oszt ennyi. Gábor elment Bencusért, mennek majd anyósomékhoz, viszik Áront is. 8)

Clari Réka nagyon aranyos abban a kosárban :D

Tünde megnéztem a videókat. Hát ez a Zoé haláli :lol:

Mares nem tudom mi bajod van magaddal?! Jól nézel ki, nem is kell neked ugrálnod. Rubintréka meg rubintréka, had ugráljon. :wink:

Sütöttem ma pizzát, diétás változatot 8)

királylány

Dia az milyen?

Barbcsi,hát,sokat nem tudsz tenni,(azokon kivül amit már végigvettünk)meg kell várni míg meggyógyul szegény :( kitartás.

Melegváltás lesz mert 5-től lesz zumba apa meg 3/4 5 körül ér haza..Tomi meg bealudt a szopiba..

evilany

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat! És az észhez térítő lelkifröccsöket! Virtuális fenékbe billentést bármikor hasonló esetben szívese fogadok, szükségem van néha megerősítésre, hogy jó (jobb) anyának érezzem magam! Nem is tudom mi lenne velem nélkületek! :oops: :)
És igyekszem, az új jelszavam: Relax, take it easy! :wink: 8)

Bévi! Jana is van 5l-es kiszerelésben, pont most lesz leárazva a sparban! :)
Röntgen asszisztens: az nagyon jó! :) Én azon gondolkodom, hogy a gyógyszertári asszisztenst végzem el, nekem az tetszik! :wink:

Betti letüsszentős, postás sztori: jót kuncogtam :D :lol: Kár, hogy kép nem készült! Bence ugyanezt a sütőtökkel játszotta el velem, de ő a nemtetszéstől... :lol:
Anyósék: csak az esik rosszul hogy ha segítséget kérek, akkor: "neked miylen könnyű máshoz képest, nem kell semmit csinálni", ha nem kérek akkor meg: "miért nem kérsz? szívesen segítünk,azért vagyunk". Úgyhogy inkább kösz, nem kell a válaszom... :( :cry: G-n is írok már tényleg, csak pihenjek egy kicsit végre előtte.
Fogyáshoz gratula, tessék nagybetűvel írni!!!

Tina! Igen, teljesen szagtalan a pelenkatárolós kuka, bár én megveszem bele az utántöltőt, a 3 db-os jobban megéri a Brendonban, mint az 1 db-os kiszerelés. Ja, és csak azért van, mert ajándékba járt a légzésfigyelőhöz, különben nem vettünk volna!

Rubint Réka: szerintem 3 császár után nem a legjobb ötlet 2 héttel szülés után edzeni... de ő dolga... Nekem is már 1 kategória sarkakatával.... :?

Csillag! Gergőnek jobbulást, nagyon vagány a napszemcsiben! 8) És te meg nagyon csini 3 gyerekes anyuci vagy, sokan irigykedhetnének!!! :wink:

Melisch! Nagyon szuper az etetőszék! "baleset": És még mennyi mindent össze fognak törni a Törpéink! :roll: :D

Évizumba miatt irigy-irigy én is én is!!! :oops: 8)

Megyek, sírás van, álmosodik Bence, sétálunk egyet. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi jobbulást Bencének! Mi megemeltük a kiságyat mikor annyira meg volt fázva Áron és így jobban kapott levegőt. Próbáld ki a LUUF baby balzsamot (hátát kell bedörzsölni vele) és amit szoktam még: textilpelusra csepegtetek eukaliptusz (de jó a mentol és hasonló is) illóolajat és beteszem a kiságyba.

Jana víz: hát azért ez így már mindjárt másképp hangzik. Komolyan lehidaltam mikor azt írtad abban fogsz főzni. :lol: A többit értem, az allergia miatt....
Én egyébként a Nestlé vagy a Szentkirályi mentes vizet használom Áronnak a teához, tápszerhez (ha nincs a forralóban víz vagy meleg éppen )

Mentem, mert ez a kölök nem bír már magával :lol:

királylány

Évi semmi különös ám......fél kg lisztből csináltam, 25dkg sima leszt, 25dkg teljeskiőrlésű rozsliszt. Azt mondjuk nem tudom a sör diétás-e 8) , olyan receptet kaptam amibe az is kell, viszont szerintem nagyon jó lett a tészta is.

Na apa elvitte a csemetéket, gyorsan összepakolok aztán készülök:D

királylány

Barbcsi igen, én küldtem be a pudingot. Áfonya öntetet a Spar-ban szoktam venni, ahol a tortadíszítéshez vannak a kellékek... de bármilyen savanykásabb (szerintem édesebb) lekvár is jó... könnyebb ráfolyatni, ha picit vízzel meghígítod (bár a házi lekvár sokszor folyós)... remélem ízleni fog! :wink: :lol:

köszönjük a videodicsiket! :D :D :D :D

beteg babóknak jobbulást!!!!!

Kép
gtunde75

Ügyes, Tündérbogár :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="sucer"]
írta:
sucer
Tünde,
köszönjük előre is a meghívást, én/mi szeretnék menni. Ez milyen napra esik? Malomvölgy, de szép neve van... :) :)

vasárnapra, ahogy Évi is írta! és nem csak a neve szép!!!! :lol: örülnénk, ha tudnátok jönni!

Kép
gtunde75

Sucer
Ilangnak jobbulást!
Te vigyázz magadra!

Évi
Zumba jó lehet, de nekem az ilyen zenés, táncos ugra-bugrák nem jönnek be... maradok az úszásnál, az időnkénti spinningnél, bowlingnál... :oops: :wink:

Barbcsi
Lefekvés előtt orrcsepp!
Valószínű, hogy szegény gyereknek bedugul az orra... Köhögés is azért lehet fekve, mert az orrából csurog hátra a garatba a takony... hasonfekvés?

Dia
Gyógyulást nektek!
Most már talán jön a meleg, a napsütés és vége lesz ennek a vírusos időnek!
Sör: diétás persze... tiszta bio... és jó tejszaporító :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Megjött az új autósülésünk :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26