Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ahhh megint mire jöttem... De örülök hogy mindenki lehiggadt...
Nekünk szuper napunk volt, itt volt egy bnetes barátnőm családostul, babástul (még a régi topikomból). Dumáltunk, megcsinálta a hajamat (mert fodrász én meg potyáztam :oops: ), babákban gyönyörködtünk, sétáltunk, shoppingoltunk Vecsésen, ebédeltünk, olyan jóóóóóó volt :)

limo: köszi a tippet (meétlőhagymás kaja), kipróbálom

clárika: szagtalanítós kuka nekünk is bevált, én eredeti betéttel használom, de nem csavarintok rajta mint ahogy azt a használati utasításban ajánlják, így egy-egy betét tök sokáig elég ;)

Évi: zumba tök jó :D

melish: etetőszék nagyon jól néz ki, tortáról majd rakok képet a blogba (felszelve)... Apinak nagyon ízlett, a masnis részt máig tartogattuk, most szeltük fel az ebéd után.

Tina: rubintbékára már rávertél kemény fél kilót :lol: :lol: :lol: Most akkor elkezdhetsz aggódni komolyan :lol: :lol: :lol:

barbcsi: megfelelési kényszer car dolog, de most már engedd el magadtól ezeket a negatív gondolatokat... Én hugom dettó, de ilyen az élet. Te megállod a helyed, neki valószínűleg lesznek még nehézségei. Fel a fejjel. És hogy anyósékkal vagytok most: nézd a jó oldalát! Amikor kell van segítséged. Én anyósom is elég fura fazon (és akkor még árnyaltan fogalmaztam) de engem nem érdekel hogy mit magyaráz. Amikor kell csak felhívom és ugrik. Bárcsak az én anyukámék is a közelünkben laknának, sokkal könnyebb volna.

bévi: az msn-es címed nálam nem tűnik jónak... Használod még? Vagy van esetleg másik? (Mert ha igen akkor jöhetne priviben).
Esti duhajkodás: :lol: :lol: :lol:

Ma mérlegeltem reggel, fogytam egy kilót. Yippppy! :lol:
bettinyo

melisch-de az az az albérlő-nem akarja... :(
évi-rivotril
na mentem befordulós vagyok
egyébként barinőm fotózott hajfestés után...most ilyen vagyok:

Kép Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

betti, én ezt nagybeTŰŰvel írnám :lol: :lol: :lol: :lol:

rubintbéka bekap6ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem viszont sokkal jobb fej férjem van, és nem utálja a fél ország, mint az övét 8) :lol: 8) :lol:

Kép
xtina75

[quote="xtina75"][ írta:xtina75b]betti, én ezt nagybeTŰŰvel írnám :lol: :lol: :lol: :lol:

rubintbéka bekap6ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem viszont sokkal jobb fej férjem van, és nem utálja a fél ország, mint az övét 8) :lol: 8) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Sok sikert és kitartást a tanuláshoz!
Tanulás jó dolog!

Csillag
Jó lett a hajad :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="xtina75"][ írta:xtina75b]betti, én ezt nagybeTŰŰvel írnám :lol: :lol: :lol: :lol:

Ühüm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bettinyo

csillag: haj jó lett, a reklámos fotók meg naon pihentek :D :D
bettinyo

Csillag!....Az előbb dicsértelek, most irgum-burgum!!!! de nagyon....a rivo miatt!!!....lökött vagy???? amúgy jó a hajad!

Betti!....kijárna a nagy betű!!

Bosszantásul....vagy fél óráig kerestem a képet...a kendős vagyok én...csak még jóval kisebb kiadásban!
Kép
limo73

Hello!

Ismét csak bekukk.....

Melisch adós vagyok egy pü-vel, nem felejtettem el csak nem volt még érkezésem :wink:

Barbcsi jobbulást nektek! Én már rutinos vagyok ha agyerek beteg.... :?
Azt komolyan írtad, hogy Jana vízben fogsz főzni :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: Ez most falhoz vágott.....

Ja! És amit írtam már 1x. Nem kell ennyire precízen fogalmazni, nem a spanyol inkvizíció tagjai vagyunk :wink: :lol:

Rubintréka lassan egy kategória nekem a sarkakatával 8)

ööööööö........nem tudom mit akartam még.....

Csillag jó a hajad a reklámok meg szuperek :lol:

Ircsi utólag bár, de nagyon boldog névnapot!

Évi majd belejössz a zumbába :D

Enyém gyerek megkergült az óraátállítástól :lol: alig evett és aludt most persze beájult fél7-kor...lesz még itt pislogás úgy érzem....

királylány

Mai pocakkép:

Kép

Kép
xtina75

Limo,kép :wink: :roll: ez igen...!!
Micsoda társaság :)

Én nem utálom Norbit...de a Rékát nem csípem..

Dia jobban vagytok?

Bettinyó,jó napnak örülök!

Csillag,a hajad szuper.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!....Nekem mindkettő közömbös, viszont az update favorit....az ilyen képeket meg kimondottan utálom, de 1. a barátnőm nem mert odamenni egyedül, 2. Anyámnak muszáj volt hozni egy ilyen képet!

Dia!....A Jana víztől én is lehidaltam :wink: .....majdcsak egyszer lazul Barbcsi is!

Tina!.....Szép a pocakod!

(a fiam közben leborította fél polcot...mert a kis "komponista" megint közlekedik)
limo73

[quote="limo73"]A írta:limo73 Jana víztől én is lehidaltam :wink: .....

ezt én átugorhattam...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó estét!

Ircsi tanulás szeretem szerettem és egészségügy mindig érdekelt,bár orvos soha nem leszek ahoz kevés vagyok :lol:

Tina Réka elbujhat melleted basszus jócsini vagy szeretnék így kinézni most is,majd nem akkora hasam van kisebb túlzással mint most neked,nah de majd csak eltünik....

Csillag a hajad jó és ne fordulj be mert egyszer elmegyek és segbe billentelek....:)

Dia óra áttálítás,hát Lilinek ugy jött be,hogy most a sötétben kukucskála kiságyból próbálkozik az előbb épp lefejelte,de nem szeretném kivenni,mondom én megérjük egyszer hogy este is találkozik az apjával,olyan cuki fogja a rácsot és néz mint a börtönbe én meg ugy csinálok mintha itt se lennék :lol: :lol: :lol: de tudom ő fog győzni mert megsajnálom,jól vagytok már????

Limo tök jó én is updetel fogytam le 15kg nah most se ártana ugyan ennyi rajoltok ott a Rékával :lol: :lol:

Barbcsi remélem nyugszik majd a feszültsége,mert a hasonló dolgok borítják ki nálam a bilit mint ez is csak már nem akartam írni Jana vizben főzünk,ezért írtam neked túl aggódod nem szabad,mert ha csapvízben főzöd mi baja lesz semmi hidd el,ez kb olyan mint a norbi tojás,kb 2szer annyi mint a sima és szerintem semmi külömbség,gondolom nem updetes tyúk tojta,jó inni más mert nálunk ihatatlan a csapviz én sem iszom,a gyereknek sem adom,de azért csapvizzel főzök magunknak is és neki is!!Szóval lazits kérlek,hogy vagytok???????Bence jobban vagy már,amugy már kérdezni akartam azt is mondtad Bence beteg volt és kapot orr cseppet,azt mondta a doki hogy az orrába kell mert azt amit nektek írtak az füllbe is használják,legalább is nekünk anno oda is lehetett belőle.Legyél nagyon pozitiv és laza!!!

Évi remélem nyáron táncolunk egy jót..... :lol:

Bettinyó:mai nap szuper irigy vagyok!!!

A gyerek kacag a kiságyba visit áááááááááááá 11-kor fog aludni,kötegszik velem bujkál mikor rá nézek meg nevet,annyira cuki.Képet majd teszek csak új még nincs a gépen!!!

Kép
bévi

Jah amit még akartam!
Nkalari ,tali nem tudom mi lesz vele de szeretnék én is menni kicsit kikapcsolni mi nem megyünk soha nyaralni mert a párom dologzik minden nap sajnos csak 2 napot nem egy évben,és én a barátnőmmel szándékoznék menni,Lilit be a hátsó ülésre és irány,nekünk semmi nics közel,de vezetni szeretek így gond egy szálse,Lilit meg lehet autóba csináltuk ő is dettó!!!!Szereti!F1 ezen nevettem hogy nem keltet a kispicur hát ilyenek ezek,az enyém itt viháncol most is szét szedi a kiságyat hogy fog ez el aludni!!!

És a másik amit nagy szégyenemre mindig írni akartam de elfelejtettem!!!
IRCSI UTÓLAG IS NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!

DIA NEKTEK IS!!!

Szerintem ma nem alszunk ez a kölök itt vigyorizik nekem kifelé a sötétben,de már kopan a feje párszor,aha kezd már bomolni nem teszik neki!!!

Kép
bévi

Sziasztok

Jó sokat írtatok :D

Ircsi, kalapkás képek nagyon cukik. Máté nem nagyon tűri a sapit, cipőt sem :roll:

Bévi, nagyon kis huncut a csajod :D kiságyas kukuccsos story :D
tanuláshoz sok sikert!!

Barbcsi, lazíts egy kicsit, nem kell ennyire nagy könyv szerint nevelni. Nagyon jó anyukája vagy Bencének! Ha fáradt vagy, passz át apukának a gyerkőcöt, és pihenj egy kicsit, mert Bencének pihent anya kell!!
Amúgy anyósékkal együtt lakás:, nem csodálom hogy ki vagy miatta, én tuti nem bírnám hosszú távon, pedig mi nem vagyunk rosszban, de kell a "saját" külön élet.

Tina, nagyon jól nézel ki. Hogy álltok a babaholmival? Mindent megvettetek már?? Olyan jó ez a készülődős időszak :D én imádtam :D

Csillag, jó lett a hajad. Én nem jutok el a festésig :roll: "reklám" képek-- csúúúcs :D:D

Évi, hisztis bady :D

Óraátállítás: Eddig nálunk nem zavart be, kíváncsi vagyok, reggel mi lesz. Este 7 körül alszik el, és reggel 7 körül kel. 10-12 órát alszik egybe éjjel.
4-5 alkalommal eszik egy nap, most ami zavar, hogy kezdi elhagyni az esti tejcsit. Reggel eszik rendesen 200-250 g körül, aztán 11-kor gyümölcs(1 üveg), 14-kor főzelék feltéttel(1 üveg), délután 16-17 között tejpép, vagy főzelék, néha már krémtúró. És este elalvás előtt még kapott tejcsit, de már nem nagyon kel neki, ha eszik is, max pár korty. Aggódjak ez miatt??

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca!....Berci is így és kb. ennyit eszik....ebédre eszik még egy kis nasit (túrókrém, joghurt 50 gr).....és még vacsizik is 200-230 között, viszont nem akar szopizni....az első 100-at valami sűrűbb formában kapja, aztán iszik rá tápit....ma pl. tejbedarát főztem neki (tápszerest) Ha Máté éjjel nem ébred, hízik rendesen, lehet neki elég ennyi.
limo73

Látom voltak itt történések. :wink:

Lányok, bevallom nektek én használok Jana vizet tápszer készítéshez. :oops: :oops: :oops: :oops:
Ha elutazunk mindig azzal csinálom, mivel ott nem tudok melegíteni neki. És mi ugye nem vagyunk egy otthon ülős család. Hotelba meg nem viszem a vízforralót.
És van, hogy itthon is abból kap, és nem a csapvizet forralom neki.

De a lényeg, szerintem mindenki azt csinál és úgy ahogy szeretné és ahogyan nekik a legjobb. :wink:
Persze nekem is vannak olyan dolgok amire azt mondom, hogy én tuti nem így fogom csinálni. Nálam pl. ilyen az egy ágyban alvás. Valahogy ezt agyilag nem tudom felfogni, hogy ez miért jó egy párnak, ha a gyerek vele alszik. De attól még nem ítélem el őket, a lényeg, hogy szeretik a gyereket és kész. Csak nekem fura. :roll:
Másnak meg tuti az lehet fura, ahogyan én csinálom Lilivel. De ettől szép az élet, hogy különbözőek vagyunk. Mi lenne ha mindenki egyforma lenne! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tehát no vita és Barbcsi pihi, pihi, pihi! És költözés!!! Ha ez így megy nálatok tovább (családdal) teljesen ki fogsz készülni. (és sajnos már volt olyan is ahol a kapcsolat, házasság)
És én is azt mondom, ha van egy kis pénzetek irány az albérlet. Ha kell bármilyen munkát el kell vállalni. Még talán olyat is amihez nem kell az egyetemi végzetség (ahogy most az építkezés) csak hogy el tudjatok költözni.
Barbcsi, jobbulást Bencének!

Melisch, tök szuper az etetőszék. :lol:

Csillag, nagyon jók a képek! :lol: :lol: :lol:
A hajad szuper!

Tina, nagyon-nagyon csini vagy. :D
Kukát én is használok, és tök szuper (Angel Care)!

Évi, komolyan nyomod a végén max 50 kg leszel! :wink:

Bévi, annyira jó, hogy jöttél. Nagyon szeretem az írásod. (most is fekszem az ágyban és jókat nevettem) :lol:
Majd kérünk képet!!!

Ja a tali, Tünde köszi a pécsi talira a meghívást. Még nem tudom, hogy mikor jönnek pontosan nővéremék, de ha itt vannak sajnos nem tudunk menni. Ha viszont már visszamentek, akkor megbeszélem férjemmel és akkor elmegyünk és közben nyaralunk még egy kicsit is (2-3 napot).
Másik tali, igen nagyon nem akar összejönni a dolog.
Én még mindig azt mondom, hogy legyen egy fedett játszóház sok-sok játékkal. Ki kell bérelni és mindenki fizet aki jön. Ja és a másik, hogy jobb lenne ha nem pest lenne, hiszen itt minden olyan k..va drága. A siófoki az tök jó volt. :wink: Ott még én is tudtam volna játszani. :lol: :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Limo, igazad lehet, mert éjjel alszik 12 órát. Csak fura, hogy így délután eszik utoljára, mert az esti pár korty az nem mennyiség.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Máté este 7-től reggel 7-ig alszik. :shock:
Szuper!
Szerintem ha éjjel nem ébred fel, akkor tuti elég neki a kaja.
Ha éhes lenne, akkor lenne sírás és ébredés éjjel. :wink:

woody

woody, annó Kristóf tápszerét én is babavízzel csináltam. sőt a tejpépet most is azzal csinálom, mi sem nagyon iszunk a "falból" :D de azért főzni csapvizet használok.

Tali: mi továbbra is alkalmazkodunk, helyhez-időponthoz. Ha nem jön közbe betegség, vagy vmi olyan ami nem előre látható.
Pécsi szülinapi: lehet, hogy arra is el tudnánk menni, bár ez még nagyon távoli, meg persze csak akkor, ha nem zavarjuk a már összeszokott bandát.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Woody!.....Amíg Berci napközben is tápszert evett és mentünk valahová, én is babavizet használtam....most igaz már forralom neki....viszont ahogy jön a meleg újra Janázni fogunk....én egyszerre nem szoktam sok innivalót magammal vinni, nyáron meg pláne, viszont van 2 decis Jana az majd jó lesz útközben. De az soha nem jutott volna eszembe, hogy babavízbe főzzek.....de ettől Barbcsit még kedvelem....

.....és milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák.....miről is menne a vita, ha mindenki mindennel egyetértene :wink:

A nyári nagy tali a részünkről is felejtős, kis esély van a változtatásra....biztos szegényes a fantáziám, de nem tudom elképzelni, hogy mit csinál egy 10 hónapos gyerek egy játszótéren (ha folyamatosan vele kell lenni, hogy lehet beszélgetni), ill. hol lehet összeülni beszélgetni.....piknik ok., de ha rosszabb idő van....ha nemcsak mi vagyunk megint csak hogyan, hova férünk el. Mi igazán csórók vagyunk, de szántam volna rá, hogy normálisak legyen a körülmények. Mindegy!!
:(
limo73

Olvasok, de olyan nyugtalanok néhány éjszaka óta, h csomó minden összetorlódik...
Gyorsan: sztem ki lehet itt beszélni a dolgokat, ne tűnjön el senki!!!

Barbcsi! nálunk nem volt ilyen keménység, bár 25 évig az apám volt az edzőm, piszok büszke és a z is volt rám, de ezt sosem nekem mondta, nem tud dicsérni. Sajna ezt nekem is tanulnom kell, tanárként is, szülőként is! A maximalizmust ismerem, nekem is van ilyen betegségem, bár a 4-6 gyerek már elég nevelő hatású, sőt , ősszel Joni betegsége is az volt. Drukkolok, h engedni tudj belőle, mindenkinek jobb lesz, aki fontos, meglátod! Koncentrálj a fontos dolgokra, és tudd, h te vagy a fiad lehető legjobb anyukája, és te is emberből vagy, és ez engedélyezett!!!

Tali: ne köhögjük és szervezzük túl. Mondjunk egy helyszínt meg egy időpontot, vagy akár kettőt, hirdessük meg, és aki megy, azok örülnek egymásnak
:D :D ! Ezért is mondtam ezt a máltait, mert az kötetlen, de felőlem lehet egy dunaprti séta is, vagy mit tudom én!!!
Ha összejönne, a közös szülinapot is fontolóra venném, mejd még agyalok rajta!!!!

Mindenkinek jobb kedvet, betegeknek jobbulást, megyek,m ert épp alszanak! claire
claire

Talira részemről a siófoki játszóház is OK, csak ki rendezi el a kibérlést!
Egyébként a máltain is van játszóház, de nem olyan hatalmas, viszont ugye nem szalad szét " a gyerek!
egyszer a Balaton utcában is volt vmi játszóházban tali, az ott a Nyugati pu mellett van, nem tudom létezik-e még. ott csak mi voltunk, akkori ikresek.

sztem aki tud jó helyet intézni, az szúrja ki azt az időpontot, ami neki
tuti jó, kérdezze meg ki tud még, és megy aki tud. Az nem jó?

C
claire

Jó reggelt!

Tina
Nagyon szép a pocakod!

Limo
Micsoda társaság :lol: :wink:

Szamoca
Ha ennyit eszik és fejlődik rendesen, akkor ennyi... ezek a gyerekek még nem anorexiásak :wink:
Direkt nem éhezteti magát, ha éhes azt eléggé határozottan jelzi...

Tali
Majd várjuk a képeket!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="szamocamoca"]T írta:szamocamocaina, nagyon jól nézel ki. Hogy álltok a babaholmival? Mindent megvettetek már?? Olyan jó ez a készülődős időszak :D én imádtam :D

Köszi :lol: Még hiányzik egy nagy dm-es bevásárlás (pelenka, popsitörlő, kórházi csomagba dolgok, stb) és a hálóingek (kínaiból), de minden más megvan.

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Csak átzaladtam az írásokon, mert közben Bencének nyomtattam Lappantyúról képet az oviba....

Woody de más ha a tápszert készíted vele vagy a teát vagy simán adod meg más abban főzni. Én is adtam Janát Áronnak, mert egyszer Gábor hozott meg 1x kaptunk. Azóta mindig van itthon Szentkirályi vagy Nestlé szénsavmentes ásványvíz és van a forralóban is mindig víz így vagy ebből vagy abból készítem a teát/tápszert. de főzni csapvízzel szoktam.

Egyébként meg az a véleményem, hogy amikor már azt eszi amit mi akkor sem fogunk külön főzőcskézni neki cukormentesen pl. Mert van olyan kaja amibe kell egy kanál cukor....szerintem ez is kicsit el van túlozva. Nem ettől fog a gyerek elhízni hanem a nasitól. Ahogy Ircsi szokta írni: józan ésszel mindent....

Egyébként köszönöm kérdésetek jobban van a gyermek mióta kapja a gyógyszert.

Bévi nekem is így szokott kukucskálni a kiságyból:lol:

Este ébredt pár perccel 8 után magától, evett majd visszatettem, simán visszaaludt, pedig fent volt több, mint egy órát.

Már itt kukorékol ő is, pedig alhatna.....

Na majd jövök később és írok még. :wink:

Ja és Brbcsi remélem nem haragszol ezért a Jana-dolgos véleményért. Nem bántásból írtam, de szerintem ez már a ló másik oldala.

Betti Brinek gratula (bár szerintem akkor most én is megsértődhettem volna rá, mert ő sem gratulált)

Neked gratula a tudodmihez :wink: ahhoz az aspróbetűshöz :D

királylány

Sziasztok

Mati még alszik.
Dia, ha már eszik majd mindent, akkor a mi kajcsinkból fog enni. Én adok "nasit" majd, túró rudit, csokit, kekszet stb, csak mértékkel, és csak főétkezés után, nem helyette.
Na már hallom a gagyarászást :D megyek

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

jéé itt még nem állt át az óra, itt még egy órával korábban vagyunk :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca épp erről beszélek. :wink:

Jellemző, hogy mikor épp a gép előtt vagyok akkor sehol senki.....

királylány

Sziasztok!

Jana víz: mi használjuk...

Dia: na örülök hogy Áron jobban van, főzéssel kapcsolatban egyet értünk (ismét ;) )

limo: ez a kép békáról :lol: :lol: :lol:

woody: mi a gyógyszertárban kapható "kocsonyásító" cucc neve? Tegnap Korinna az etetőszékben ült, egyszer csak felvisított és orrán-száján dőlt vissza a tápszer (reflux :( ). Gondoltam kipróbálnánk, hátha ezek a rendszeres bukások mérsékelhetőek lennének. AR tápszer nem kapunk, doki néni szerint minek az :? Én már ezen (sem) nem görcsölök...

szamoca: Máténak is jó alvókája van akkor :)

Az óraátállítás az én gyerekemet nem zavarta meg, tegnap extra hosszúakat aludt nap közben 3x is. Ma viszont én vagyok elfáradva, csak tudnám mi a csudától, mert éjjel is jól aludtam meg nem volt a napom sem fárasztó tegnap.
Mi ma csak láblógatunk, kaja van tegnapról, api melózik így a csajoké a terep itthon. Friss képek manómról a blogban :)
bettinyo

Csibuc, Gastrotuss baby a neve 2800Ft és 200ml evés után kell adni 5ml-t.
Sajnálom Korinnát is. :(
Sűríteni lehet Sinlaccal is a tápszert, de a dokinő nem valami jófej.
Én a sűrítést nem csinálom, mivel nálunk még a főzelék is visszajön, ha játszik. Tehát nem azzal van a gond, hogy nem sűrű a dolog. Nyitva van a gyomorszája sajnos és nem zár rendesen. :(

woody

[quote="bévi"]K írta:béviöszi Clarika,Tinát érdekelte,mezei szemetes zsák ez jó ezen jót mosolyogtam.Milyen volt apával gondolom szuper kaja hogy izlett neki??????

Tényleg, bocs, csak siettem, aztán nem is figyeltem....
Igen, ízlett neki! :)
Még itthon van, du indulnak :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

woody: mindig bukik Lili vagy csak néha? Korinna is bukogat, talán ha végiggondolom minden nap van egy-egy kisebb bukása, de ennek ellenére nem találom ezt olyan vészesnek... Az UH-n kimutatták a GOR-t, de nem kaptunk AR tápszert, mert doki néni szerint ez nem olyan mértékű, hogy szükséges lenne. Egyébként jó fej a dokink.
Most volt először volt ilyesmi amit írtam, hogy ülő helyzetben bukott egy óriásit...
bettinyo

Sziasztok

Visszaolvastam és csak nézek :shock: :shock: mik voltak itt .Minid ugyan arról megy a virtuális vita..... Nyugi mindenki úgy csinálja ahogy a legjobbnak érzi.

Csak 1dolgot ragadnék még meg amit érdekesnek tartok a nyári NAGY talival kapcsolatban :

ha ez nem jó meg az nem jó a jelenlegi verzióval akkor miért bólintottunk rá ??

Nem kötelező semmi és ahogy látom teljesen felesleges Pesten a dolog ha Pécsen már szerveződik másik egy közös szülinap .Akkor legyen lefújva a pesti és és legyen akkor Pécsen pontosabban mellette .Ez lenne a leg egyszerűbb megoldás mint itt arról beszélni itt legyen meg ott legyen .Már teljesen túl van reagálva az egész arról meg ne is beszéljük így széthullik a társaság ...

Balcsiról még annyit belegondoltunk már abba mi van ott nyáron ??? Turisták tömege árak az egekben....én tudom ott éltem le a fél életem és ott is dolgoztam nyaranként .

A lényeg a lények akár hol lesz a tali mi megyünk .Csak legyen már egy olyan döntés ami biztos stabil lábakon áll mert ennek a keresztbe kasul szervezésnek semmi értelme .

REMÉLEM SENKIT NEM BÁNTOTTAM MEG EZZEL AMIT LEÍRTAM DE ÉN EZT LÁTOM A DOLOGBAN ÉS KIHANGSÚLYOZOM NEM SZERETNÉK EZ ÜGYBEN SENKIVEL VITÁZNI VAGY VITA HELYZETET TEREMTENI!!!!

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Ácsi!!!!

A közös tali felvetése a Balatonra volt, majd valami úton átlett Pestre, de ez engem nem érint,mert én csak a Balcsit írtam a táblába is, mint megfelelő helyszint.

A PÉCSI közös szülinap meg nem most szerveződik, hanem már kb szeptemberbe meg volt beszélve, hogy mi Pécsiek, kint malomvölgybe tartunk egy közös szülinapot!
Félreértés ne essék!
Ide a Tünde hívta meg a többi topiktársat is, hogy szívesen látunk titeket IS!!!!

ENNEK SEMMI KÖZE A KÖZÖS TALIHOZ! ÉRTHETŐ EZ ÍGY?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jáájj itttenem milyen kavar lett ebből a taliból. :roll:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Amúgy tényleg úgy indult, hogy Balaton, aztán Pest lett belőle.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sziasztok!

[quote="cicc01"]
írta:
cicc01
Nem kötelező semmi és ahogy látom teljesen felesleges Pesten a dolog ha Pécsen már szerveződik másik egy közös szülinap .Akkor legyen lefújva a pesti és és legyen akkor Pécsen pontosabban mellette .Ez lenne a leg egyszerűbb megoldás mint itt arról beszélni itt legyen meg ott legyen .Már teljesen túl van reagálva az egész arról meg ne is beszéljük így széthullik a társaság ...

a kettőnek semmi köze egymáshoz! a pécsi szülinap NEM A KÖZÖS NAGY TALI, csak úgy mellékesen megjegyeztem, hogy ide IS szívesen várunk mindenkit, akinek kedve van és megteheti... már szerveződik egy ideje teljesen függetlenül a közös talitól!

pont.

bocsi, most csak ennyi voltam, ma még itt van apa, de ezt szerettem volna tisztázni a félreértések elkerülése végett!!!!

Kép
gtunde75

[quote="cicc01"] írta:cicc01

ha ez nem jó meg az nem jó a jelenlegi verzióval akkor miért bólintottunk rá ??

amiket én felvetek, azt már anno is említettem, és azóta is párszor....
....úgy tűnik viszont, hogy ezek a kérdések csak engem foglalkoztatnak....nem húztam fel magam, nem sértődtem meg senkire, csak leírtam a "kételyeimet", véleményemet.

A pécsi szülinapi taliról meg már előttem a csajok leírták a tudnivalókat.
limo73

Clarika az jó ha még otthon van a párod!!!!Kaja majd kérek receptet szeretem a halacskás dolgokat!!!

Tünde pihizetek apucival,köszi a meghívást amugy :wink: :wink:

Dia mindig is tudtam babucid jó nevelt,hát így kell ezt csinálni!!

Bukós babákat sajnálom,szegénykék!!!De biztos kinövik majd hamar!!!

Jana víz én is forralt vizet adok Lilinek inni és abból csinálom neki a tejpépet,mondjuk én szentkirályit mert az sokkal kifizetődőbb 5l kiszerelés!De főzni sima vizben főzök!

Nah akkor TALI már ha úgy is mindig beleszólok mindenbe,ezt Évi kezdte el szervezni,hozzá teszem nem kis intenzitással,voltak komoly felvetései szándékai próbált minden hozzánk igazítani,erre jött Szilvi nem kell megharagudni mert ez így volt,és hogy ez sem jó az sem jó meg így meg úgy,ekkor gondolta Évi akkor legyen úgy ahogy ő megtudja szervezni,és erre Szilvi a szervezésével eltűnt!
Szóval megint okoskodok igen,de nem kellene felháborodni azon hogy szerencsétlen itt küszködött átt vette más és sehol se tart az egész,a másik Tünde tök jó indulatuan meghívott minket az ő PÉCSI szülinapjukra,szó sem volt hogy oda KELL menni talizni,csak rendi volt,és gondolta csatlakozhat aki akar,mint többen írták van oda is kedvük menni,nem különcködnek nem külön szerveznek,ez az Ő talijuk minket "külön" állókat meghívtak!!!

Kép
bévi

Csibuc, sajnos nálunk minden étkezés után van bukás. És nem az a gond, hogy utána büfi és jön a kajcsi, hanem 1,2,3 órával később is, de akkor már olyan büdi. (átlag 4-5x) Játék közben mikor hason kúszik akkor is jön. Tegnap csak tartottam a kezemben 3 órával a kajálás után és visszajött neki az ebédből rá, rám, és a földre. :(

Taliról szerintem annyi, hogy ez már tiszta vicc. :lol:
Limoval értek egyet. Az én gyerekem egy játszótéren nem sok dolgot tud csinálni. Most kúszik, akkor mászni fog szerintem (10hós), remélem már ülni is fog. Tehát neki egy tiszta föld (padló) kell + babajáték. Az ottani játszóház pedig ha kicsi akkor, az nem jó, hiszen apukák is jönnének.
És igen, pécsiek már tök rég szervezik ezt a szülinapozást. És az tök más, mint a nagy tali. :wink:
Ja az egész nagy tali Évi ötlete alapján Balaton volt a célpont, de aztán Szilvi feldobta a Pestet és akkor kezdődőt az egész vita. :wink:
De erre szerintem mindenki emlékszik….

woody

Bévi , jó van én is ezt írtam közben (bocsi) :lol: :lol: :lol:

woody

Woddy sajnálom a pici hölgyet de biztos hamar kinövi,nem???Neki sem lehet jó ez a bukás,és nektek segít a gyógyszertári löty amit ajánlottál???

Kép
bévi

Előszór is azzal kezdem NEM VITÁNAK SZÁNTAM DE LÁTOM AZ LETT BELŐLE !!!

clarika kicsit érdekes ahogy írsz !!!

Félre értés nincsen mert értem amit olvasok , tudom hogy a pécsi nem a közös nagy de lehetne ott is akár ezért is írtam mivel többen jelezték szívesen mennének.

Az hogy Balcsiról Pest lett úgy gondolom nem 1-2 ember döntése volt ez :) .

limo73 tudom hogy régóta írod a kételyeidet és senki nem reagál rá esetleg 1-2 ember és igazad is van benne akár Pécs akár Pest ez vica -verza dolog mert a babáink kúszós mászós totyogós korban lesznek- vannak akár hol lesz ezt figyelembe kell venni!

woody igazad van ez már tiszta vicc ...

bévi én nem háborodtam fel valamit félre értettél.

Lányok én is csak a véleményem írtam le ennyi!

Az meg hogy pestiek pécsiek nem mindegy ??? egy topic vagyunk össze kéne tartani nem pedig vitázni és felfújni minden sz... ot.

Amúgy teljesen kezd elmenni a kedvem az egész dologtól annyit van már nyújtva ez a téma.

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

hát én már csak röhögök magamban :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="szamocamoca"]h írta:szamocamocaát én már csak röhögök magamban :lol: :lol: :lol:

már én is......csak a humorát ne veszítse el az ember...
limo73

...

Clárika
Kép
clárika

Cicc

Amúgy kifejtenéd mi a bajod a stílusommal?
Mert tulajdonképpen ugyanazt írtam amit pár hozzászólással később Tünde is, de csak engem szólsz meg :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Cicc hmm nem felháborodás,nem tudom ha nem vitát akartál volna akkor nem felháborodtan írsz,hanem megkérdezed,nekem az jött le hogy a pécsieket tolod le miért is szerveznek ők külön talit,szerintem nem szerveztek külön,mindegy,a másik szegény Évi bele vetette magát és ahogy emlékszem próbált ezer variációt és MÉG sem volt jó,nem akarok vitázni mert nevetséges,hogy mindenen csak a vita megy.És én nem jövök minden nap nem vagyok olyan aktiv tag mint mások itt topik tag vagyok de mégis úgy érzem vannak itt olyan emberek akikre jobban rábizhatunk dolgokat akik minden nap leülnek azért kövessék kivel mi történik irjanak egy smst,neki ha nem jön és Évi ő ilyen és igen is egy ilyen embernek kell szervezni,nem egy olyannak mint pl Szilvi most nem megbántani akarom mert én sem jövök minden nap de ő sem és akkor ő hogy akar kapcsolatot tartani másokkal,és most ti taliztatok és beszéltétek gondolom a talit is akkor hozni kell érveket helyet nem felvetni valamit és kész,mert pl én nem is merném beválalni mert képtelen vagyok rá megszervezem ez nagyon sok munka,és te is aki soha nem ír másról csak magáról,szerintem te sem tudod megszervezni mert ehez mindenkit ismerni kell és komunikálni vele,Évi szerintem mindenkivel jóban van és mindenki sorsát a szívén viseli nagyon alkalmas személy erre a feladatra.NAH DE BEFOGOM MOST MÁR!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?