Helló Lányok!
Átküldtem végre a gmail-es e-mail címünkre a babatalis képeket, nem is néztem, hogy van egy csomó szinte egyforma amin mi vagyunk Ninin Brigivel, sorry
Végre ide jutottam, hogy írok nektek hosszabban remélem összejön és Lili kisasszony is így gondolja
Navi-Nem kaptam meg a fotókat, mikor küldted őket???Bár megmondom őszintén kicsit kivagyok most az e-mailemre, mert ha valaki "fingik" egyet a Facebook-on kapok egy e-mailt
Naponta olyan 150 db-ot és már annyira idegesít, mert a fontos e-mailek meg elvesznek a sok lényegtelen között , de nem tudom hogyan kell ezt a funkciót letiltani a hülye Facebook-on.....Tudja valaki???Zorka nagyon-nagyon cukker, egyem meg
Hayniii-Jajj de jól ezek a képek a babausziról, most jól irigykedem
Itt is van nem messze babauszi, de nincs merülés, csak pancsikálás....Szerettünk volna menni előző hét pénteken, persze Lili orra akkor kezdett taknyoskodni, így nem mertem bevállani....Na de majd ezen a héten, bár még most is szívom neki napi 3-4-szer az orrát, mert röfög mint egy kismalac
Eta-Milyen másfél órás edzést csinálsz????Aztaaaaaaa
Nem semmi, nekem energiám az nem lenne ilyenre, bár lehetőségem se nagyon ahogy így végig gondolom, mert Lili napközben azért legtöbbször 2 óránként vonyít a kajáért
Holnap megyünk mi is oltódni, jájjjjjjjjjj
Én tuti nem merek megint oda se nézni, szemét egy Muter vagyok
Eclipse-Nagyon örülök, hogy átcsaptál a tejcsarnokok táborába, Gratula
Én is már sasolgatom az etetőszékeket, csak nem tudom, hogy olyan műanyag fajtát vegyek , ami dönthető háttámlás és szép szines figurák vannak rajta stb....vagy van fa( hasonló elvű, mint a Stokke, csak nem olyan bazi drága, mert én 50.000 Ft-ért nem veszek etetőszéket
), a Hauck-nak van egy nagyon szép, a teszveszen néztem, nem annyira babás, viszont egész kisgyerek korig lehet használni, mert állítható az ülő rész és a lábtartó magassága is....Büszke lehetsz Apjukra, hogy ilyen "híresség" lett belőle
...Molli egy kis vigyori tündér!!!
Vikoo-Én már beszereztem naptejet Lilinek, de akkor még nem kenem rá
....Lili még mindig csak max délután alszik egyet , azt sem mindig és azt is 10 részletben
Én nem tudom miért, de állandóan fel-fel ébred , akkor kettőt rántok a babakocsin és alszik tovább.....Nem értem mi ez
MikeGirl-Örülök,hogy Ati egyre jobban elvan Adéllal, a végén ők lesznek a legjobb tesók meglásd
Húúú de jó , kerti party, nagyon mennénk mi is, de hát.....
Lucuzs-Gratula Bazsinak a fogakhoz, nem semmi, hogy már kettővel büszkélkedhet
Tényleg jöhetne egy fotó róla, biztos nagyon cukker
...A számlaszámot én is várom az utalás miatt
Én vagyok amúgy az egyetlen akinek a kölke még nem fordult meg???Már az oldalára borul, mint egy büdös bogár, de hiányzik pár centi, hogy átlendüljön a hasára.....
Dorka-Update-ról én is jókat hallottam, szóval kitartás és hatni fog, tuti
Úgy felnézek rád, hogy ennyi mindent teszel magadért...én eddig azért nem csináltam semmit, mert császár után elvileg 4 hónapig nem szabad hasazni, de Lili már 2 hete elmúlt 4 hónapos de én még minig semmit sem csináltam.....Lusta vagyok, pedig jön a nyár és a hasam elég tré.....
Mi tegnap voltunk méretzkedni, 60 cm és 6500 grammos a kiscsaj
És tegnap végre sikerült egyedül a hátamra varázsolni Lilit kendőben, amit egy jó nagy hátba köpéssel hálált meg
Nagyon imádok kendőzni, le se merem írni hány kendőm van már itthon, meg már van egy csatos hordozónk is, most meg mei tai-okat nézegetek, de szerintem Csabi kihajít a lábtörlőre ha haza merek valamit még hozni
Szissz-De jó, hogy te is jössz mostanában
Köszi a hozzátápis ötleteket
Mindenki már hozzátáplál??Hogy hogy ilyan korán?Én csak 6 hósan szeretném elkezdeni.....
Folyt köv, mert a főnök szólít.....