Új privát üzeneted érkezett!

Végre kicsit ideérek!!!

Napközben mászkáltunk, du. Berci kicsit zizi volt, de estére helyre állt. Úgy rosszalkodott, hogy az csuda. Rámolt megint mindenfelé, az apja rászól: nem szabad, Berci rosszalló arc kifejezéssel: eeeeeeeee. Annyit nevettünk rajta....csoda, hogy nem veszi komolyan?

Zumba: nekem biztos nem menne....annyira tisztelem a ritmust, hogy véletlenül sem lépnék rá....régebben aerobicoztam, meg kangooztam, de a nagyon táncos részeket ott is utáltam....ebből a szempontból a jóga volt az igazi.

Betti!....Én a metélőhagymát csak ízesítésnek használtam, a krumplival együtt főztem meg, és azt hiszem zöldségekkel. Én a krumplit szűrőkanálon töröm át, a többit turmixolom.
Most el tudnék egy olyan képzelni, hogy pici olajon egyet-kettőt fordítasz a metélőhagymán, egy vékony habarás, + joghurt. Így kapsz egy hagymás, joghurtos szószt....ehhez rakhatsz krumplit vagy akár rizst is...és húspürét. (Én csináltam húspürét, mert a mártásokkal már nem tudom együtt főzni) Na és ezen az alapon készülhet kapormártás, fokhagymamártás, zöldborsófőzelék.

Csillag!....Jobbulást nektek, minden téren.

Néztem a Brendon oldalán az akciót, engem a gyümik érdekeltek.....háááát a dm-ben akció nélkül kerülnek ennyibe....de a desszerteknek tényleg jó ára van....csak sajna nálunk meg hónap vége :(
limo73

Barbcsi pontosítsak,nem fogok vitatkozni nem akarok,ilyen dolgon,egy nem vagyok ilyen,kettő van ettől sokkal nagyobb gond is az életembe.Nem is írok én ide többet mert nem akarok senkit megbántani még egyszer,csak tudod azzal van sokszor a baj ahogy megfogalmazod,amit írsz,elolvasol valamit és akkor jössz azzal te így csinálod mert ez a te döntésed és ez így helyes mert a kisbabáknak ez kell,te írtad valamelyik nap,hogy nem tudom milyen etetési táblázatot követsz és te is így fogsz etetni,ilyen időközönként vezeted be a táplálékot,nincs ezzel semmi gond,legyen így csak közben úgy fogalmazzol mintha CSAKIS így lenne a helyes!
Másik te nem mondod hogy a bébiétel nem jó stb,akkor menj vissza a másik oldalra és olvasd el mit írtál,tápszer,bébiétel,tudod nagyon jól itt vannak olyan emberek akik nem tudtak szoptatni és senki nem azért nem szoptatott mert ő így akarta,hanem mert így hozta a sors,és erre leírsz ilyet.
Harmadik neked Bence nem szereti a kaját és te azért szopiztatsz,előtte meg azt írod le alig lehet tőle elvenni mert megenné mindet.Nem azzal van a baj,hogy te szoptatni szeretnél,hanem azzal,hogy te úgy gondolod,hogy ez így helyes,és aki mást csinál az butaság,ezt lehet nem így akarod írni,de így jön le.És még egy gond lehet túlságosan belemélyülsz abba miről mit írnak.Vay csak azért mert ennyire érdekel,ez a téma nem tudom,de pl írtad füllét vizsgálták a törpének erre te kikeresed a googl-ben mi az,erről beszélek,Lilinek rengetegszer vettek vért a fejéből szurták vizsgálták,stb eszembe nem jutott,hogy ha haza jövök megnézem milyen tűvel szurták meg,remélem érted mire célzok,mindent könyv szerint próbálsz megélni,és nagyon bele akar szólni a környezeted a nevelésbe szerintem és te ezzel próbálsz védekezni,hogy te mindent nagyon jól tudsz,próbálj meg magad döntésd hozni,ha a kisfiad megakar enni 2 körtét akkor ne egyet adj neki és szopiztasd meg mert egy okos azt írta így a jó,hagy döntsön ő,nyilván az ellenkezője ha ordít nem feszíted le a száját,mert ennie kell és kész.Lehet még most sem értesz ugy jönn le az egész mintha azt akarnád kifejezni,csak az a jó amit te mondasz csinálsz,mert anak úgy kell minden babánál lennie,és ez azért lehet mert otthon nyomás alatt vagy ilyen téren!
nah eldugultam nem írok többet ide mert nem akarok konfliktust,senkivel,főleg nem ilyen szép oldalon ahol ennyi tünemény van,nem törlöm magam mert priviben szeretném tartani a kapcsolatot pár emberrel akik sokszor erőt adtak nekem azok majd írnak mert tudják,hogy várom!

Kép
bévi

Bévi!......El ne tűnj innen!!!!! Én annyira szeretem olvasni, amit és ahogyan írsz!!!

Nem vagyunk egyformák, és ahol ennyi nő van kész csoda, hogy még nem estünk jobban egymásnak!!!
limo73

[quote="limo73"]N írta:limo73em vagyunk egyformák, és ahol ennyi nő van kész csoda, hogy még nem estünk jobban egymásnak!!!

:lol: :lol: ez igy igaz!

BEvi, tenyleg ne tunj el!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Még a végén az lesz, hogy éheztetem a gyerekem, vagy hátráltatom a hozzátáplálását... :shock: Egyébként meg szerintem itt mindenki étkezési táblázatot követ, nem csak úgy találomra adunk valamit a gyerekünknek, és amúgy amit én követek az az, amit Limo is feltett g-re. Az alapján májat heti 1x szabad adni, a magas vastartalom miatt, ugyanígy a spenót,sóska is csak heti 1x lehet ezen okokból.

Úgy döntöttem, hogy én nem jövök, ha valakit érdekel, mi van velünk, ott a blogom.

Megyek is, nem akarok senkit se bántani, így is nagyon rossz éjszakánk volt, Bence 1-1.5 óránként sírt, nem tudott szopizni, mert elkezdett köhögni, az orra is néha bedugul, fél éjjel sétáltunk fel-alá a szobában, utoljára tegnap ettem ebédet, azóta nem volt időm még enni se, kedvem is nulla, erőm is nulla, előjött az allergiám is. Szomorú is lettem, hogy ha baj van, az csőstül jön... :cry: :cry:

Inkább megyek, sírok egy sort a beteg gyerekem mellett. Aki ismer, tudja milyen vagyok, nem kell magyarázkodnom, hogy írásban könnyebb félreérteni mit akar az ember, mint szóban. Én is csak véleményt formálok, mint bárki más, lehet, hogy írásban ez néha nem így jön át, de máshogy fogalmazni nem tudok.

Puszi mindenkinek, örülök, hogy megismerhettelek Titeket!

Kép

Kép
barbcsi

Jó reggelt
Jajj lányok mikre kell jönni megint.
Bévi,Barbcsi,tessék lehiggadni,ennyi idő alatt már össze kellett (volna) kovácsolódni annyira hogy nem értjük félre egymást nem bántódunk meg és nem tűnünk el ez nem megoldás semmire.
Ismerjük egymást annyira már aki még idejár nap mint nap hogy ne húzzuk fel magunkat...
Na de most komolyan.Tessék lenyugodni.

Barbcsi sajnálom a betegséget,kap valamit Bence?ha nagyon köhög,állj vele ablakhoz.Orrát mosod,szívod gondolom.?? Láza nincs már?

Bévi,nyugiiiiii. Nem vagy te ilyen,tényleg.Inkább hozz egy pár képet a kis hercegnőről.
Én is teszek mindjárt Tomiról aki 4-kor gondolta felkel,játszani,igen nehezen aludt vissza...de akkor 8-ig :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

pedikűr

Kép

manikűr

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tök jó az a body!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt,

Barbcsi, Te se menj el!!! Nem úgy néz ki Bence, mint akit éheztet az Anyukája. :lol: Add oda Tominak a beteg kis törpédet, egyél és pihenj egy órát, hidd el jobban leszel!

lemaradtam a futam feléről. :( :cry: Nem állítottam ébresztőt, mert Botikam mindig ébred 5-6 körül, ilyenkor iszik néhány kortyot, megkapja a cumiját és alszik tovább. Na, ma nem. :shock:
Eredményről nem írok, elég sokan nézitek... nem rontom el a du-i programot. :wink:

Bettyino, én adtam már csirkemájat Botinak, igaz csak keveset, mert a mama a családnak csinálta, elég fűszeresen, de kinézte a számból, mint mindent, így lemostam pár darabot, összekevertem krumplival, nagyon ízlett neki. :)
Köszi a "kakis" választ.

Tina, már hiányoltalak, hogy van a kismamánk?

Evi, Tomi még mindig zabálnivaló és tényleg nagyon nagyfiús. :lol: A tornához sok sikert kívánok, bárcsak én is rá tudnám magam szánni vmi mozgásra. :( Még jó hogy a napi sétálás megvan.

Csillag, remélem ma reggelre jobban vannak a kis betegek! Kitartás kívánok! Próbálj kicsit Te is pihenni, ha átmész Anyudhoz.

Dia, már régóta akarom írni, nagyon szépek a fényképek. :lol: :lol:

Nyári talival mi van??? olyan nyögvenyelős lett a téma, nem? vagy csak én látom így? Remélem azért lesz belőle valami. Csak egy ötlet, nem akarok variálni, keverni, de mi lenne, ha 2 lenne? Egy június elején, a máltais játszótéren, amit ugye már Szilvi szervez, egy pedig július vége felé a Balcsin. És akkor meglenne a lehetőség, hogy ki mikor ér rá és hová tud elmenni. Persze az lenne a legjobb ha mindenki mindkettőre, de tudom ez sok esetben kivitelezhetetlen.

Na, megyek, mosogatok egy kicsit, míg a törpém alszik. :?

Klári
nklari80

Tudom, mit akartam még.
Amióta Boti rájött hogy kell felállni, mindenhol azt akarja. De nem
nagyon talál fogást, kapaszkodót. :( Csak ha berakom a kiságyba. De az meg játszani kicsi...
Szerintetek nagyon hátráltatja ez a fejlődését? Sajnos helyhiány miatt nem tudok semmi olyan játékot venni, amin gyakorolhatna.

Előbb,mikor lecsuktam a laptopot, felébredt a törpém. Milyen okos gyermek, megvárta míg Anya befejezi. :lol:

Klári
nklari80

Klári,dehogynem,nyögvenyelős lett,sőt,erőltetett. Úgyhogy úgy nézem nem lesz ebből semmi. (ennyi ember,döntésre juthatna,ha tényleg akar találkozni,de ez csak nyúlik mint a rétestészta,részemről tárgytalan)

Kinézi a szádból,ne is mondd,tegnap az intersparban mentünk a péksütik felé-finom friss illat volt-Tomi elkezdett nagyokat nyelni meg csámcsogni :lol: :lol: :lol:

evilany

sziasztok!

hm... megint mire kell jönnöm... :(

Évi köszi a linket, és vettünk is egyet... csak sajna 19-20-as volt a legkisebb, és az nagy (nem a talphossza a nagy, hanem a lábszár és lábfej mérete, ezért mindig lecsúszik sajna...)
Tomi nagyon cuki a képeken... a manikűr-pedikűr képeknél elgondolkoztam egy pillanatra, hogy ki az a nő, aki vágja Tomi körmét? :oops: nagyon szép haja van Mikinek, egy nő is megirigyelhetné!!! :wink: :lol:
200-at szopizott? azta mindenit! és még spriccelt: látod-látod! aggodalomra semmi ok! azért jó, hogy megmértétek! így legalább megnyugodhatsz!

Clárika nagyon szép hétvégét Nektek! :wink: :lol:

Ircsi Katus tündéri! Édes ez a kis kalap! nem szedi le magáról?

Woody megnéztem neten a Babavilágot! :wink: jaj, olyan édesek vagytok! nem is látszik, hogy izgultál! nagyon ügyik voltatok! :D

a vitába nem szeretnék beszállni...

nálunk minden ok, élvezzük apa társaságát! :wink: :lol:
jó volt, hogy reggel volt F1, nem vágta félbe a napot...(nem mintha ebben a szutyok időben készülnénk valahova :( )
nekünk most bejött az óraátállítás :arrow: Zoé mostanában már 6-kor felébredt... így megint visszaállunk talán a 7 órai kelésre...

mindenkinek további szép hétvégét! és Ircsit idézem: PEACE!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Klári
Szerintem, hagyjad nyugodtan Botit... pár nap alatt rájön majd, hogy hol, mibe tud kapaszkodni, ha fel akar állni... :wink:

Tünde
Sapikat van, hogy megtúri magán néhány percig... :wink:

F1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]K írta:evilanylári,dehogynem,nyögvenyelős lett,sőt,erőltetett. Úgyhogy úgy nézem nem lesz ebből semmi. (ennyi ember,döntésre juthatna,ha tényleg akar találkozni,de ez csak nyúlik mint a rétestészta,részemről tárgytalan)

pedig az ötlet szuper volt Évi, de sajnos ide jutottunk... én még mindig azt mondom, hogy az eredeti elképzelés lett volna a legjobb :arrow: Balcsi, és megy, aki akar... részemről (már ha egyáltalán lesz valami a dologból) meglátjuk milyen döntésre jut a banda és vagy elmegyünk, vagy nem... vitázni többet nem szeretnék az ügyben...

továbbá megragadom az alkalmat, hogy megosszam: közös szülinapi party-t tartunk augusztus 14-én Pécs mellett a Malomvölgyi-tónál. Mindenkit szeretettel látunk... Papa, mama, gyerekek (csupa szív szeretet) mindenki jöhet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Na akkor most lenyugodok, és úgy írok. Csak elég nehéz éjszakám volt, még szegény Tomiba is belekötöttem ma 2x, pedig csak jót akart, de ha éhes és álmos vagyok, annál rosszabb nincs, akkor a formám is olyan. :( :oops:

Szóval senkit nem akartam megbántani, megint abba a csapdába estem, hogy leírva nem úgy olvasható, mint ahogy szóban hangzana. Meg ez a betegség is nem a legjobbkor jött, nekünk "új". Védőnő is azt mondta, hogy nyugodjak meg, az elsőt túl kell élni, aztán később edzettebb leszek. Stílus: szerintem magyarázkodósan írok, ezért lehet könnyen félreérteni, de sajnos ezt szoktam meg, hogy a szüleinknek mindent el kell magyaráznom, miért úgy és miért azt teszem, hogy ne vitatkozzunk, ez rámragadt. Rossz tulajdonság, tudom.

Igaza Évinek teljesen, úgyhogy részemről lezártnak tekintem a vitát.

F1-et nem láttuk :(, Bence 7 helyett 8-kor kelt, majd délután bepótoljuk. Remélem izgalmas volt. :)

Tali: Jól hangzik Nklári ötlete, a 2 tali! :) Mi benne lennénk. :wink:
A pécsi szülinapozás is tetszik, remélem szívesen látnátok, ha eljutnánk oda! :oops: :roll: Illetve továbbra is fenntartom a pécsieknek tett ajánlatom, miszerint május 6-8 között valamelyik nap találkozhatnánk, ha már úgyis Harkányban leszünk. :wink:

Évi! Akkor itt is írom: Ospamox 2x 5 ml, Nasivin 3x1-1 csepp, Pro+kid 1x 1 csapott kanál anyatejbe keverve. Szellőztetek sokat, és délutánonként sétálunk, de ma utóbbiból semmi nem lesz, mert szakad az eső. :( Nem lázas, bár reggel mértem utoljára (37.1 volt), orrát áttörölgettem, szívni nem próbáltuk, mert törléssel sem jött sok. Mosni hogyan mossam? Lehet, hogy hülye kérdés, de először beteg, nem tudom, hogyan tegyem. :oops:

Mióta kapja a gyógyszereket, azóta kezdett el köhögni, dugult be az orra. Ez normális? Folyton felébred alvás közben, ha köhögnie kell, szegényem nagyon köhög. Ne vigyem előbb vissza a doktornőhöz, hogy erre is adjon valamit? Kétségbe vagyok esve, rossz látni, hogy szenved! :(

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi
Lazíts!
Nekem eddig az jött le rólad, hogy hatalmas megfelelési kényszer van benned! Ezért akarsz mindig, mident nagyon alaposan, precizen csinálni, követve a leírt dolgokat. Csakhogy a gyereknevelést nem lehet ilyen mereven csinálni!
Bencének te vagy az ANYA, akkor is, ha koppan a fejecske a padlóhoz, ha üveges bébiételt kap, ha kicsit náthás :wink:
Amit én adnék még az a Sinupret, és amennyire lehet, infralámpáznám az arcát, a fülijét...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! Köszönöm a tanácsokat! A megfelelési kényszer ellen sajnos nem tudok mit tenni, ebből fakad az önbizalomhiányom, a maximalizmusom, de ezt belém nevelték. 4-sel nem mertem hazamenni a suliból, minden kirándulás, vagy hogy kimehessek a barátnőmhöz azon múlt, hogyan teljesítek... Sosem volt elég a 90%, 110-et kellett teljesítenem. Ha később értem haza 1 órával, elvették a telefonom, s bizony néha egy-egy apai pofont is kaptam... :( :cry: Míg a húgom kimászott az ablakon, hogy bulizni mehessen, cigizett (nekem ezért eltörték volna kb. a kezem), a 10 emeletes tetejéről úgy hozták haza hulla részegen, már 1x megbukott, és mit kap ezért? Semmit sem! Vagyis ellenkezőleg: mindent megadnak neki feltétel nélkül! Engem ez nagyon bánt, ezért szeretnék az anyaságban is 200%-ot nyújtani, nagyon jó anya lenni, hogy megmutathassam, nem kell nekem segítség, képes vagyok rá, jó anya vagyok. Ezért bántott a hátam mögött kibeszélés is, ami múlt hétvégén volt, hogy mindig csak a hibáimat veszik észre, sosem dicsérnek meg vagy legalább ismernek el, hogy igenis jó anya vagyok. Nekem ez nagyon fáj, és ezt nem tudom megváltoztatni. Most, hogy beteg lett Bence, ez is teljesen letaglózott, folyton hívogatnak, hogy na hogy van a Törpém, olyan érzésem van, mintha a szememre lenne hányva, hogy nem tudok rá vigyázni, azért lett beteg, mikor nem is. Most meg nem, hogy kifelé jönne belőle, egyre inkább betegebb lesz, köhög, bedugul a nózija. Túlságosan féltem, tudom és csak a legjobbat akarom neki mindenben!!! Nem akarom, hogy úgy nőjön fel, ahogyan én. :( :cry: :cry:
Az is bánt, hogy azzal is mindenki az agyunkra megy, hogy na mikor lesz saját lakásunk, mikor lesz normális állása Tominak, mikor nyelvvizsgázik, sosem elég jó, amit teszünk. Egyikünk se tud megfelelni. Mikor ha tehetnénk, már rég saját lakásban élnénk, és Tominak is lenne állása, de egyszerűen egyenlőre nincs, addig meg kell csinálnia valamit, mert a tartalékaink elfogynak, és ezért minden sz@rt elvállal, elmegy reggel, hazajön este, keze össze-vissza van már kaszabolva, gyorsan lefürdik, nem is eszik addig, míg a Törpét el nem rendeztük, mindent megtesz értünk, és mégis cs_szegetve van. Most, hogy a Törpe beteg, megint az volt, ha bezzeg itt dolgozna helyben, akkor könnyebb lenne, ja csak itt nincs állás és kész, ez van... Ahol lenne mérnök állás, ott az új csarnok még nem készült el, és addig nem tudnak munkát adni, de hát senki nem érti ezt meg... :(

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, a szüleid neveltek belőled egy tökéletes "kiskatonát", akinek a rend, a fegyelem, a tökéletesség a mindene, de a gyerekednek egy szerető, önbizalommal teli, felelősen de lazán döntéseket hozó, felszabadult, boldog anyukára lenne szüksége, más különben ő is feszültségekkel teli, neked, a tökéletes anyának megfelelni akaró, soha csalódást nem okozó mini felnőtt lesz, aki ugyanúgy boldogtalan lesz, csak más miatt, mint te voltál. Én azt mondom, őszintén, és nyitott szívvel feléd fordulva, hogy dobd ki a picsába azt a sok könyvet, hivatalos tanácsot, önvédelemből költözzetek el min 100 km-re legalább 3 évre, aztán csináld ezt az egészet egy kicsit egyedül / a férjeddel! Aztán majd barátkozzatok kéthetente hétvégén hol az egyik, hol a másik szülőpárral, a köztes időt meg töltsétek hármasban, és letojni mindenki tanácsát! Komolyan, eljött az ideje, minden jel erre mutat.

Bévi, te meg ne vedd a szívedre, tudod, imádlak, Barbcsi nem akart senkit megbántani, csak túlteng benne a megfelelni akarás.

Barbcsi, még egyszer, komolyan: szét fog ez téged feszíteni.

Kép
xtina75

Barbcsi
Tomi minden lehetséges helyre adja be a pályázatát! Küldje el minél több helyre az önéletrajzát! Jó mérnökökre mindig szükség van!
Neten is érdemes végigböngészni az álláshírdetéseket!

Maximalizmusodat meg kell próbálnod elhagyni! Bencétől is mindig a maximumot fogod elvárni?????

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ismét én :wink:

Ircsi a széketek nagyon klassz, ha lenne támlás székünk azt hiszem jó üzlet lett volna, kicsi bárhova vihető, de nincs. Nyári szerkós Chloe dögös és bájos egyszerre, kis kalapos cuki. Nálunk is pár percig van az ilyesmi a fején, bár a sapit tűri, a cipőt :lol: :lol: :lol: azt ahogy csak tudja lerúgja

Székekkel kapcsolatos megjegyzést még egyszer köszi, végül vettünk egyet ami volt az üzletben, nem mertem nettről rendelni :oops: :oops: (nem volt nagy választék ez van)

Bettinyó tortás képet még várok, kivi vagyok milyen volt belül :wink: apa mit szolt? Korina issza még a teát?

Nem sok időm volt nettezni, sétáltunk élveztük a jó időt.

Nekem is kellett kis idő feltöltődni, egyebet inkább én sem írok az egészről. Lassan újra írogatni fogok csak szedjem össze az eszem, nagyon szétszórt vagyok.

Üveges kaja: továbbra sem kell, hamar elkiabáltam. Eszik pár kanállal de még nem az igazi. Próbálom, nem adom fel. Lassan szokja meg csak az új ízeket. Vízzel készíthető gyümölcsös pépet is először kiköpte de lassan megszokta és mára már jóízűen kanalazza.[/b]

Kép
Kép
melisch

[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsi

A pécsi szülinapozás is tetszik, remélem szívesen látnátok, ha eljutnánk oda!

naná!!!! nagyon örülnénk Nektek és mindenkinek!

[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsi

:oops: :roll: Illetve továbbra is fenntartom a pécsieknek tett ajánlatom, miszerint május 6-8 között valamelyik nap találkozhatnánk, ha már úgyis Harkányban leszünk. :wink:

pont most a héten emlegettük, hogy akkor majd úgy szervezzük a heti talit, hogy Veletek is egyeztetünk!!! :wink: :lol:
de akkor most beírom a naptárba a dátumot, és akkor nem felejtődik el! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Barbcsi,szerintem is,ti ketten(bocsánat,hárman,de most csak a szülőkre gondoltam)tökéletes párost alkottok,a legjobb szülők Bencének.Ráadásul szuper hogy fiatal is vagy,könnyebben veszed az akadályokat.
Én ha éhes vagyok a porcicákba is belekötök :oops: 8)

Orrmosás: fiziológiás sóval vagy tengeri vizes sóoldattal belespriccelni mindkét orrlyukba,hagyni hatni és jól kiszívni. Utálni fogja de nagyon hasznos.Mikor Tomi náthája kezd sűrű orrváladékos lenni,nincs ennél jobb.És megelőzöd az arcüreggyuszit.
A bedörzsölő is sokat segít h.levegőt kapjon.

evilany

[quote="melisch"]
írta:
melisch

Nekem is kellett kis idő feltöltődni, egyebet inkább én sem írok az egészről. Lassan újra írogatni fogok csak szedjem össze az eszem,

]

Kép
Kép
szerintem mindannyian vegyunk így ezzel...

Néha,így 8 hónap után,besokallok én is a babatémától :) mindig a pelus,etetés,altatás,fogak,stb...(hiába a mindenem,néha ki kell kapcsolni) na erre pl.jó a torna...bár én voltam egyetlen kismami...(vagy mi) a többiek az esti buliról beszélgettek :)

Melisch,Petra meggyógyult?

Barbcsi,akartam írni,számon tartjuk a májusi érkezéseteket,várunk titeket.

evilany

hozok ide is pár képet:
ime az etetőszékünk
Kép
Kép
mi is hintáztunk, de átellenben hintázó kislányok érdekesebbek voltak
Kép
...és Petra első rontása, 2 ilyen car díszem van abból az egyikből már kitört egy darab :lol: Pedig mondtuk neki nem szabad, nézett, húzogatta majd zsupsz, minden leesett és óriási sírás lett belőle Kép Kép

Kép
Kép
melisch

Ircsi! Pontosan tőle nem szeretnék maximumot elvárni!!! Megfogadtam, én a gyerekemmel ezt nem fogom megtenni!!! Nekem magammal szemben van maximalizmusom, ha valami van vele, azért mindig magam okolom, sosem őt.

Tomi neten is böngész, de lehet csak mi vagyunk ilyen bénák, hogy belefutunk mindig a "szakmai tapasztalat elvárt" állásajánlatokba. Ha talált is olyat, ami pályakezdő, akkor vagy a szakirány nem felelt meg, vagy olyan program ismerete kellett, amit ő nem tud, pedig sokhoz ért! Mondtam neki, hogy próbálja meg, adja be, maximum nem veszik fel, de legalább megpróbálta! Ha messzebbre megyünk, akkor ugye az is szempont, hogy valami kis támogatást adjanak albérletre vagy lakásra, mert önerőből nem fog menni, és laknunk valahol kell.

Tina! Már szétfeszített. :cry: :cry: Azért borultam ki annyira a névnapozós hétvégén. Azóta szét vagyok esve, állandóan sírnék legszívesebben, mondtam Tominak, hogy az se érdekel, ha 25 m2-en fogunk élni 200 km-re mindenkitől, de legalább békében, nyugalomban. Igaz, hogy azóta újra beszélek anyósommal, de csak simán beszélgetni kezdtünk, mintha mi se történt volna, olyan fegyverszünetnek tűnik nekem, mert úgyis lesz megint valami, amitől robban a bomba, már előre ezen agyalok, ettől tartok...
Tomi is már menne nagyon, ő is hármasban töltött, nyugodt életet szeretne, mert ő is mindig cs_szegetve van, ha tehetnénk, már nem lennénk itt, mennénk messzire, csak hát a pénz az... Már arra is gondoltam, hogy lejárat előbb veszem ki a megtakarított pénzem, csak hogy megoldjuk végre ezt az idegőrlő helyzetet. Bencének se jó, egyre értelmesebb lesz, nem akarom, hogy így nőjön fel, hogy mindig csak veszekedés és megfelelni akarás van. :( :( :(

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi
"szakmai tapasztalat elvárt" :arrow: nem kell az ilyenekkel foglalkozni!!!!
Milyen mérnök Tomi?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Gépészmérnök, gépgyártástechnológia szakiránnyal.

Még egy kérdés, aztán emgyek enni, meg Törpézni:
normális, ha a gyógyszer óta naponta 3x is van laza széklete? Nem hasmenés, de ugye eddig 4-6 naponta volt. (Rá van írva az ospamoxra, hogy mellékhatás lehet a laza széklet)

Este még próbálok jönni. Attól függ, hogyan lesz Bence.

Kép

Kép
barbcsi

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsi

A pécsi szülinapozás is tetszik, remélem szívesen látnátok, ha eljutnánk oda!

naná!!!! nagyon örülnénk Nektek és mindenkinek!

[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsi

:oops: :roll: Illetve továbbra is fenntartom a pécsieknek tett ajánlatom, miszerint május 6-8 között valamelyik nap találkozhatnánk, ha már úgyis Harkányban leszünk. :wink:

pont most a héten emlegettük, hogy akkor majd úgy szervezzük a heti talit, hogy Veletek is egyeztetünk!!! :wink: :lol:
de akkor most beírom a naptárba a dátumot, és akkor nem felejtődik el! :lol: :lol: :lol:

Köszönjük szépen!!! :roll: :roll: :) :) :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Antibiotikumtól lehet... meg... ezek a törpék a takony nagy részét lenyelhetik (fekvéskor az orrüregből hátracsorog a garatba, lenyelik)... az is okozhatja a lazább székletet...

Nyugi!!!!! Bencével nem lesz semmi baj! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]B írta:evilanyarbcsi,szerintem is,ti ketten(bocsánat,hárman,de most csak a szülőkre gondoltam)tökéletes párost alkottok,a legjobb szülők Bencének.Ráadásul szuper hogy fiatal is vagy,könnyebben veszed az akadályokat.
Én ha éhes vagyok a porcicákba is belekötök :oops: 8)

Orrmosás: fiziológiás sóval vagy tengeri vizes sóoldattal belespriccelni mindkét orrlyukba,hagyni hatni és jól kiszívni. Utálni fogja de nagyon hasznos.Mikor Tomi náthája kezd sűrű orrváladékos lenni,nincs ennél jobb.És megelőzöd az arcüreggyuszit.
A bedörzsölő is sokat segít h.levegőt kapjon.

Köszi, akkor így fogjuk mosni az orrát. Felkelt, de most is nagyon köhög. :( :(

Dicséretet köszönjük, néha ezt a szüleinktől is nagyon jó lenne hallani!!! Na nem mindig, de legalább 1-2x! Nekem szükségem lenne rá... :oops:

Most már tényleg megyek enni, de láttam, hogy írtatok, nem akartam nem válaszolni. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Évi tánc nekem sem jön be, de valami jó lenne nekem is nem csak a babázás. Kicsit egyedül is vagyok anyáék már 3 hete öcsémnél vannak és nem nagyon van kivel traccsoljak. Azonban nagyokat sétáltunk, vendégeskedtünk is, jó kikapcsolódás volt. Várom a húsvétot ismét megyünk haza és maradunk megint.

Petra még igen rekedt, de már nem annyir,a semmi más tünete nincs, nem csorog az orra, jó a kedve néha köhög de olyankor magyarát lehet keresi csak a hangot. Nurofent kapja így nem mondhatom ki egyértelműen, hogy nincs láza, mert naponta 3x kapta. Azonban doki néni kicsit megijesztett, mondta ha köhög, fulladozik azonnal orvos nehogy krupp legyen

Kép
Kép
melisch

Melisch jobb félni mint megijedni ijesztő szövődmények lehetnek a törpéknél.

evilany

Evi hát igen, olvastam amit összeszedtél a kruppról. Most nem fűtünk annyira ne legyen éjszaka olyan meleg és remélem csak a piros torka miatt rekedt, nem pedig a nyálkahártyája van csak úgy bedagadva

Kép
Kép
melisch

Sziasztok csajok!
Full nem vagyok képben..este 3 órát aludtam Geri miatt...de a pihent agyamat hozom nektek...egy kis vidámság a vasárnapi délutánhoz!!!!

A babák teája....
Kép

A babák tápszere....
Kép

Ezzel mindenki jól JAR :)
Kép

Minden családban kell legyen egy ilyen nőszemély:Szilvia törlőkendő :)
Kép

Ha apa nem mosogat neveljük meg :)
Kép

Jobb mint egy parfüméria....
Kép

Hangsúlyozom....nem szoktam inni!
Kép

..................és a legfontosabb!
NEM VAGYOK IDEGES! :)
Kép

bocsi csajok...muszáj volt...ettől ébredtem fel...
Puszi mindenkinek...nemsokára jön volt "albérlőm" lesz még egy harcom...így spannoltam magam :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!.....Látod legyél inkább ilyen kis bolondos....biztos bevetted a leszarom bogyót!

Tina!....jó voltál :) (mit is csináljon Barbcsi a könyveivel)

Barbcsi!.....A többiek már mindent elmondtak.....lazíts!!!! Ha van megtakarított pénzed, én nem gondolkodnék, hogy beáldoznám-e a kamatot a nyugalomért, az önállóságért!
....az meg fel se merüljön benned, hogy a májusi talit megúszhatod!!!

Mégis kimentünk a Brendonba, azért csak nem megyünk csődbe, néztem a neten, hogy van Milupa körtés kétszersültes tejpép 495,- Ft-ért, reméltem, hogy lesz is.....kaptunk!! És találtam egy mesekönyvet Berci bárány címmel....naná, hogy megvettük!!!
limo73

Melisch
Jobbulást Petrának!
Rontó-bontó Petra :lol: :oops: :wink:
Jó az etetőszék!

Csillag
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Megértelek! Ezért van nekem a heti 2 munkanapom. :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="limo73"]C írta:limo73sillag!.....Látod legyél inkább ilyen kis bolondos....biztos bevetted a leszarom bogyót!

de még mennyiszer!!!el sem hiszed...18 szem nem a világ vége...hanem ezt eredményezi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lányok, aki használ pelenkakukát: totálisan szagtalan? (Nem nekem kell az infó, egy anyatanyás topiktársamnak, én nem veszek)

Kép
xtina75

Más!

Limo költekezés néha kell,amugy én azért nem szeretek menni mert ha meglátok ezt azt akkor nah még ez is szóval inkább jobb futva menni vásárolni míg Lilire vigyázz valaki mert nem tudok akkor körbe nézni:)

Tina jól vagytok??Minden rendben veletek!?Már a ruhát össze szedem mert mindjárt szülsz:)Kuka nekem nem volt!

Ircsi munka én is mennék szivesen csak nekem nincs lehetőség,de szeptembertől megyek tanulni,Katus változatlanul csoda cuki!!!

Melisch etetőszék nagyon aranyos,és a benne lévő kis mókuci is,jobbulást neki törés,majd lesz az még jobb is:)

Csillag mókás vagy ez jobb mint ha befordulsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tünde az jó hogy együtt vagytok,én is ugy szeretem ha itthon van a párom,tali Balcsi felőlem mehet,de ha az nem lesz a szülinapra lehet elmegyünk!!!!

Évi micsoda flancos tornára jársz te :lol: :lol: épp valamelyik nap láttam róla riportot a tévében,ügyes vagy nekem is kellene menni elég malackás vagyok még:)

Mi meg vagyunk Lili nagyrészt alszik este most kb 5 napja nem kell enni este tizig duhajkodunk ez jó mert jön a nyár és csavargás lesz,ha nem esznek meg a szúnyogok bennünket.Most alszik remélem kell enni,ma elcsusztunk az evéssel mert voltunk anyáéknál.

Kép
bévi

Bévi
Mit fogsz tanulni?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na megvolt a mai Zumba is,ez még jobb volt,de télleg.Sajna pont úgy vannak órák hétközben hogy vagy 18-19ig vagy 19-20ig,bezavar a napba de megoldjuk Mikivel...heti 3xtervezem.

Csillag ki fotózott? :)
(a leszarom tbl.nálad is ugyanazt jelenti..?18szem...micsoda?...)

Limo,Berci bárány :) én is vettem körtés pépet,2 dobozzal is,meg a Woody által linkelteket.

Meli az etetőszék nagyon szuper.Én most asztalra tehetőre licitálok,anyámhoz meg nyaralásba.

evilany

Van ismerősünk itt a kórházban és mikor még nem lettem terhes akkor mehettem volna ide dolgozni mint röntgen aszisztens,de közbe jött Lili így a munka is ment és a suli is,de most el szeretném végezni,mert ha Lili betölti a 2 évet szeretnék majd menni dolgozni,ha tanulok ugy is mehetek,remélem sikerül.

Kép
bévi

Évi irigyellek menni akarok én is tornázni,rám férne!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi

Pelenkakuka teljesen szagtalan, pedig én nem a belevaló zsákkal használom, hanem sima mezei szemeteszsákkal.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Köszi Clarika,Tinát érdekelte,mezei szemetes zsák ez jó ezen jót mosolyogtam.Milyen volt apával gondolom szuper kaja hogy izlett neki??????

Kép
bévi

Ircsi igen kis rontom bontom, de Chloe ruhakipakolását még nem múlta felül. Gondolom jó érzés ismét emberek között lenni :wink:

Csillag de jó látni téged mosolyogni!!!!!! Gyógyuljatok meg hamar. Albérlő nem az akivel jól kijöttél? Hátha kifizeti a tartozását!

Tina passz, nekünk nincs ilyen szemetes

Kép
Kép
melisch

[quote="bévi"]T írta:béviina jól vagytok??Minden rendben veletek!?Már a ruhát össze szedem mert mindjárt szülsz:)

Bévi drága, köszönöm kérdésed, nem panaszkodom. Egy-egy nap car, főleg, ha front van, de egy csomó mindenből meg kimaradok: hányinger, hányás az elejéről, durvább keményedések, görcsök, erőteljesebb fejfájás, a hátam is csak néha hasogat, nem fulladok... Biztos még eztán jön a neheze, és sokat segít az is, hogy csak 4.5 kilót híztam eddig. Amúgy meg minden oké, majdnem minden beszerezve, babakocsi, hordozó, bútor (még minden szétszedve..), légzésfigyelő, bébiőr, ruhák 68-as méretig, ágynemű, takarók, játékok, apróságok, stb - most jön majd a festés, bordűr felrakása, utána a férjem mindent szépen összerak, berendezzük a szobát, és előbb-utóbb a kórházi csomagot is összerakom. Még van egy csomó időm, de legalább minden meglesz szép kényelmesen.

Hozz majd képet Liliről, biztos sokat nőtt!

Kép
xtina75

....de furcsa, hogy már Híradó van és még világos!!!
limo73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?