Sziasztok!
Orsi:nálunk is csak olyan játszótér van ahol nagyobbak játszhatnak
Régebben volt babahinta,de már vagy 3 éve nem tették fel
És a kampó sincs feltéve,pedig én szívesen levinném a mi hintánkat hogy Balu kicsit hintázhasson
Édes lehet Elisa a ha ha-sal
Ercsi:gyere,írj nyugodtan te is ide!
Hátha megint összeállna a nagy csapat!
Cuki a vonalzód!
Barba:édes lehet Samu az új produkciókkal
A felső fogakkal küzd most Samu?
Mi is rég voltunk védőnőnél,ma mentünk volna,de olyan tré az idő hogy nem indultunk neki
Tök jó ez a babakarám!
Anak nagyon jó akinek nagy kertje van,iylen téren nagyon irigykedem!
Tényleg édes Samu azzal a nagy baconos kiflivel
Hogy csócsálja
Samu is olyan régóta alszik 1-et napközben????
Szegény nyuszó
Részvétem
Kiscicák???De jóóó
Annyira szeretnék cicát
A szívem visszahozná a cicámat de az eszem tudja hogy sokkal nehezebb lenne vele
Főleg panelba
Nyers zöldséget én úgy hallottam hogy másfél 2 éves kor után lehet adni,mert addigra már biztosan tudnak rágni,meg ugye akkor jönnek ki az örlők,amikkel meg tudják rágni.Addig nem túl biztonságos,mivel kemények.De lehet hogy reszelve már lehet adni,azt nem tudom.
Maci:Örülök hogy meggyógyult Níla!
Tök jó hogy eszik egy kis gyümit is Níla.Esetleg ha most próbáltok másféle gyümölcsízt is adni neki?Hátha ráérez az ízére
Én is szerettem a két alvást,többet tudtam tenni-venni délelőtt is,ugye ebédfőzés.Ígfy viszont hogy csak délután alszik,együtt főzünk
Ez hol jó,hol nem jó
Ha kizároma konyhából akkor sokszor sír hogy be akar jönni hozzá.De ha olyan dologgal foglalkozom(forró olaj,forró víz) akkor nem szeretem ha a lábam alatt mászkál nehogy leforrázzam véletlen
Sztóval nehezebb is ezzel az egy alvással,viszont délután több időm van mindenre,ha belekezdek valamibe általában be is tudom fejezni
Gratula a 8. fogacskához!
Anyu is sok mindenbe beleszólt,de megmondtam neki hogy az akkor volt most meg most van,meg ez az én gyerekem,úgy nevelem ahogy akarom.Kicsit kibukott rajta,de egy idő után megértette,és most már rám hagyj a dolgokat,sőt ha nála van Balu akkor úgy csinálja ahogy én
Hibernia:sajnálom a nyűgös napokat!
Nem tudom írtam-e már ide hogy nekem mit mondott az orvos,hogy hogyan lehet megnézni hogy a füle fáj-e.Szóval a fülbejáratnál az arc felé van egy kemény "porc-kiállás",ha azt megnyomod neki és felsír,elrántja, akkor a füle fáj.Ha nem reagál rá akkor nem fáj a füle.Lehet láttad már amikor a doki vizsgálja és a nyaka után itt nyomkodja meg neki.
Én is szotkam unatkozni,de azért a dolgozás eszembe se jut
Élvezem hogy itthon lehetek csak ugye a tevékenységeimet igen befolyásolja Balu,ez ami kicsit zavar,de a gyerek ezzel jár
Hát ha még kistesó lesz
Ajajj
Öööö,nem te írtad akkor hogy visszanézed a hsz-eket amit régen írtál idwe babanetre?
Akkor keverem valakivel?
Belekezdtem az ovlasásba és olyan fura
Mármint hogy egy kis csodának írod,meg hogy milyen tökéletes,szinte semmi rossz
Olyan szépen írsz róla
hát igen,nem a legjobb itt mo-n a helyzet
És még csak ezután jön a megszorító csomag,előre parázok.Még a végén fizethetünk levegő-adót is
Azért is akarjuk bevállalni a ksitesót most,mert elvileg én veszélyeztetett terhes voltam/leszek, és szinte semmi tp-t nem kapnék.Baluval is 38 ezret (!) kaptam.Nem tudom most mennyit kapnék,röhej.....Na mindegy,nem idegesítem magam
Nem fotózod le a fogait?
Arctörlést Balu se komázza,én nedvessel törlöm neki,és bohóckodva,mintha csikizném,mert nem nagyonhagyja másképp
Nadi:Olyan fura hogy nem merítek lehúzni a wc-t sem
Kicsit viccesen hangzik,bár ugye egy mindenre felébredő gyereknél érthető
Balu nem csípi a tojássárgáját nagyon.Ha a rántottámból adom azt megeszi,de ha beleteszem valamibe főve azt nem eszi
Elvileg bármibe bele lehet keverni,de leginkább a spenót,sóskához írják.De szerintem bármibe belteheted.Úgyse teszel bele akkora mennyiséget hogy kiérződjön az íze.Én sóska meg spenótfőzit fagyasztott püréből szoktam neki csinálni.Tök egyszerű és Balu imádja
Ma azt fog kapni
Tényleg nehéz az anyaság
Vannak nagyon jó pillanatok,de valahogy ezeket jobban bezengik,mint a nehézségeket,az éjszakai keléseket, a hasfájást,a nem evést, a sok sírást.Valahogy ezeket nem sokszor említik
És mikor tervezitek ketteskét?
Az új rekordja Balunak most kb 4 méter,eben volt megállás,irányváltoztatás is
Annyira ügyesen megy.De többnyire mindig van valami a kezébe amivel egyensúlyozik
Tök vicces
Általában egy zoknit adunk a mkezébe,azzal alapból szeret játszani (bár nem tudom miért,mindig lobogtatja
) és azzal egyensúlyozik
Tök vicces
Szentendre jó volt,bár nem voltunk sokat,kb 3 órát.Csak villámlátogatás volt
Anyum kerienyukája tök örült
már elég idős így nem tud kijönni hozzánk,és csak újszülöttként látta Balut,tök örült hogy kivittük,még el is sírta magát
Voltunk a patakpartra sétálni,Balunak bele is nyújtottuk a kezét,de elrántotta mert bazi hideg volt
Aztáncsak bambán meredt a patakra
Van ott egy forrás is (azt hiszem fehér-forrás a neve) oda is elsétáltunk,ott is beleérintettük a kezét,na az már jobban tetszett neki
De itthon is imád a folyó víz alá nyúlkálni,szóval a kézmosás is egyszerű
Beszélgettünk kicsit a mamával,meg segítettünk neki a maradék holmit kipakolni(ugye költözik) aztán már jöttünk is haza,mert BAlu elálmosodott
Hát kirándulásnak nem nevezném,maximum kiruccanásnak
Találka:na akkor hol lgyen csajok?Eddig a tranzit cafe,meg a westend tetőkert jött szóba.Valakinek van még valami ötlete?Van a lágymányosinál is eg y tök jó park,elvileg fedett rész is van.Vagy állatkert,tropikárium?Bár itt nem nagyon tudnánk beszélgetni.És akkor időpont?Mikor lenne jó?
Orsi:hátha visszatérne az átaludt éjszaka
Köszi neked is gratut!
Hát azért még van mit csiszolnia,de ha odafigyel akkor gyönyörűen megy
Charlott:köszi szépen
Hát hálistennek nincsenek problémák a kapcsolatunkban se már
Volt egy kicsit döcögés pár hét kb 3-4 hónapja,de átvészeltük és most minden happy
Rengeteget segít,mindenből kiveszi a részét,és Balu is imádja
Szeretem őket!
Krisznél próbálkozol még a darabos kajával?
Képzeljétek,tegnapelőtt este apum beállított 8kor.Vártam hogy hívjon hogy mikor kell mennem érte,mert azt tudtam hogy 26.-án este kell majd érte menni.Olaszországba feltörték kamionját és elvitték a telefonját, a cégeset is,meg a laptopját.Persze a telefonszámomat nem tudta így hazahozatta magát.Szegény nem elég hogy le van égve de most vehetett új telefont,lap-topot
Itt aludt nálunk,mi Balu szobájába aludtunk(apum horkol és nem akartuk hogy felébressze Balut) aztán másnap reggel ment is le.Elvileg szerdán jön fel családlátogatásra.Elvileg 2 hetet lesz most itthon,de ott akarja hagyni a barátnőjét,szóval nem tudom mi lesz.Elvileg akkor nálunk lakna arra a pár napra.Na majd meglátjuk.
Balunak kibújt a 6. foga 3 napja,és elkezdett végre befelé is pakolni
Tök édes
Na most viszont lépnem kell,mert mindjárt jön a fodrászom aztán megyünk festéket veni,és indul a nagy generál
Hajfestés,vágás,szárítás egyenesítés,szemöldök szedés festés,szempilla festés.Remélem szép leszek