Új privát üzeneted érkezett!

Ez most mindenkié!!!
Hajrá lányok! :lol: :lol: :lol: :lol:
(most kivételensen én is elrakok egy kicsit a jó IR eredményre)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hahó!

Amit ma megtehetsz .....

Kép
Liliom, amely szép volt, de már elnyilt

Kép
Királynő és hercegnő (hármasikrek)

Kép Teljes pompában illatozom

Kép Minik

Kép Össztánc

üdv kispatak
Vendég

Nagyon szép virágok!!! :D

Nekem majd csak most kezdenek nőni a kertben,amiket ültettem :D
Vendég

Sziasztok csajok!

Ann és Kahlan, hétvégére kis szomorkodás engedélyezve, aztán gyerünk tovább!!!

Mieza, képek állati jók, remélem a cicizés már jobban megy 8)

Breki, asszem lemaradtam, megvan a kocsi? Csak mert 45 pénzért van fent egy kék espiro :!:

Andikám, benned nem csalódtam, sem a nagy szád, sem a babakocsis+macskák körülötte képek nem okoztak csalódást :wink:

Kubu, Liza hova gyorsul? Mér kell neki állni a lábán??? :shock: :lol:

Mi várakozó állásponton, ma 39+2, minden irányban igen kiterjedt vagyok és szülnék már. Igazi vizsgadrukk egyrészt (és akkor asszem finoman fogalmaztam), másrészt naaagyon kíváncsiak vagyunk a kisemberre :D BMC-be így most már sűrűbben járok mint "szűzlány koromban" :lol: Legközelebb kedden. Ha addig nem történik valami...
kpn

kahlan, ann: Sajnálom. Tényleg menni kell tovább és egyszer csak ott lesz a csoda.

kpn: Drukkok mennek.
vicky79
Budapest III. kerület

Kpn: köszi,aranyos vagy,már megszereztem 5-tel kevesebbért,szintén kéket ;)

gyors vagyok,mint a villám! :D (láttam amúgy ezt is ;) )

Drukkolok,hátha felgyorsul a folyamat!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Nórikám: szóval kb. 5 nap és itt lesz a kis csókos szájú kisfiatok..... :wink: :wink: :wink: Már én is várom nagyon, hogy láthassam!!! :wink: :wink: Nyitva vagy már valamennyire?

Nem kellett most nagy száj, csak egy kis határozottság... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaja.... :) Makkerek ott ódalogtak, de azóta leseszarják hála ég... :lol: :lol: :lol:

Kispatak: ezek valami gyönyörűségek!!!!! :)

Woodykám: mikorra lesz eredményed? :wink:

Kubukám: Május 1????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ótebesnyeiszüzanya.... :shock: :shock: :shock: Az mingyá itt....
Holnapra sok sikert a partizánakcióhoz... majd kérünk beszámolót... Kocsis-akcióm gondoltam hogy tetszést fog aratni Nálad! :)

Eszterkém: írtam a géméledre.... Lacinak innen is a legjobbakat és persze Neked is!!! Nagyon-nagyon szorítok értetek!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

nesze neked 1 óra ringatás, végül is aludtam 3 órát, szavam nem lehet.

Woody,
drukk jó eredményért.

Kispatak,
gyönyörűek.

Kpn,
ígérem megkérdezem kisasszonyt, válaszát majd közzéteszem.
húúúúúúúúúúú de izgi :-) annyira drukkolok egy könnyed, kevés fájdalmas csudaszép szüléshez !

Andy,
elképzellek bolti ektivitinél, aztán boltos úgy volt vele kismamával jobb mielőbb kiegyezni :-)
jaja mindjárt itt van, és nem tudni mi a jó, shock, shock, shock, shock, drukk magamnak hogy csüt-péntekig helyes döntést tudjak hozni !
beszámolóval jövök ha gyerkőcök hazavontatnak majd játszóról :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sziasztok!

Most is csak gyorsban... :oops: :oops: :oops:
Ann, Kahlan!
nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ann!
Immunológia az ANTSZ-nél csináltatható, 15,000.-hif, eredmény 7 munkanap múlva érkezik e-mailben.
BMC-ben kell kérni, ők leveszik, adják a vért, elmondják, h hova kell vinni, és adják mellé a papírokat is!

Andikám!
Máris nézem az irományod, csak adok enni a lábadozónak :)

húúúúúúúúúúúú...elfelejtettem mit akartam még most sos leírni :roll: :oops: :roll: :oops:
Megetetem az uram, és igyekszem jönni még ma!

bocsánat, de időhiányos, szétszabdalt napjaink vannak... :?

puszi

eszter82
Budapest

KPN: te már itt tartasz? Hajrá finis és könnyű legyen!

Vicky: mi van veletek, Barbus?

Eszter majd várunk, hogy telt a hét.

Én megyek pakolósba, mert vár a nyári szállás

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Nem azt mondták, hogy car idő lesz? Micsoda dolog, hogy hétágra süt a nap és sehol az eső??? :lol: :lol: :lol:

Elkezdtem visszaolvasni, időbe telik...

Andrea:
ÚÚÚÚÚÚgya örültem a meglepi randinak!!! :lol: :lol: :lol:

Judit:
Látom alakul vmi találkozóféle, még jó, hogy benéztem, nem akarnék lemaradni!
Nekem bármelyik időpont jó, légyszi írd be azt a sok x-et a nevem mellé. :)

Ann és Kahlan:
Sajnálom... Legszívesebben jól megszorongatnálak titeket... :cry: :cry: :cry:
Most akkor fel kell dolgozni, aztán irány a feltöltődés és az újrakezdés! Tényleg annyi csoda történt már a BMC-ben és a Matisz Klinikán, biztos Ti is részesei lesztek majd!!!

Rólunk:
Anyagi csőd, Zuram gerince nemigen javul, kezem tropa...
Azért vannak jó hírek is:
Végre befejeződött az őrült munkahelyi hajtás, talán a kezem is rendbejön nemsokára. Most szedek rá homeós bogyót, kíváncsi vagyok nagyon. Úgy néz ki a fizetős vv-eket május végére toljuk, addig otthon szeretgetjük egymást, hátha... :wink: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Judit:
Gratula a költözéshez, milyen jó lesz nektek!!! :)

Zsuzsó:
Hétfőre szorítok! :)

Pannik:
GRATULÁÁÁÁDÉÉÉÉÉ!!!!
Nagyon örülök!!! :)
Az a kutya-cica fotó fergeteges! Nagyimnak volt régen egy vörös cirmije, aki ugyanígy aludt együtt az ónémettel. :) Akkora volt a szerelem ott is! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andikám!!!

A JóIstenke Éltessen Sokáig!!! :D
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

kispatak: Alakulunk, Barbus még köhög. Szerencsére jó kedve van, enni is kicsit jobban eszik. Szépek a virágok és örülök, hogy mehettek a nyári lakba. Ilyenkor a virágokkal mi van? Azokat nem annyira lehet költöztetni, ugye?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: jobbulást Barbusnak! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

No akkor még egyszer, nagybetűkkel, hátha sokan átugrották eddig:
FÓRUMTALI SZERVEZŐDIK ÁPRILISBAN!!!
Aki még nem jeletkezett, de jönne, az kérem hogy itt, vagy priviben szóljon!
Eddig így állunk:
fórumtali

Helyszín, ha más javaslat nem lesz, az Örsön a Sugárnál a játszóház, ami sokaknak közel van, a többieknek meg szevezünk fuvart (én Nagymaros felől 2-3 főt tuti el tudok vinni, ha apa nem jön, négyet is)

Kép
judit0713

Nekünk is jó bármelyik nap. Beírtam magunkat, de én nem tudom visszatölteni a táblát.
vicky79
Budapest III. kerület

kpn, hamarosan ismét topik baba születik! :lol: :lol: :lol:

Andi, megvan már az eredmény: (szerintem annyira nem rossz, legalább nem 10x a terhelt inzulin csak 5x, max az nem jó, hogy 31 és 30 alatt kell lenni, ha jól tudom)
Szerinted?
Glucose terhelés 0 perc 4.95 mmol/l 4.10 - 6.00
Glucose terhelés 120perc 4.62 mmol/l 4.10 - 7.80
Insulin terh 0 perc 6.46 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 31.59 mIU/l

Én akkor nem leszek ott a talin, kár, hogy nem május első hétvégéjén lesz. :( :(

woody

Eszter, Lacnak jobbulást!!!
Nagyon drukkolok!

woody

Juditkám:
Csucsukám írt, hogy beteg, majd biztos jelentkezik... de addig is írjuk be a táblába 16-17-re!!!! :wink:

Woody: szerintem ez tök jó eredmény!!!! :wink: :wink: Diétáztál hozzá, vagy simán ilyen frankó a szervezeted???? :wink: :wink: :wink:

Képzeljétek megrendeltük végre a macskás falmatricákat, amit már régebben lehet mutattam itt is :)

http://www.falmatrica.eu/userfiles/image/DS-58388.jpg

Itthon 7000 ft-ba kerülne+1800 a szállítási ktg.... namármost kiszúrtam ma reggel ebay-en 17 USD szállítással... :wink: :wink: Ázsiából jön, úgyhogy 1 hónap az érkezése, remélem a gyerek előtt megjön :) és dettó ugyanaz, mint amit itthon kinéztünk!!!

És ugyanezzel a Macskarisztokratás dizájnnal (Marie The Cat) találtam szintén ebayen szövet anyagot végre, sötétítős függönynek!!!! :) úgyhogy most tiszta hepiség vagyok, mert itthon hetek óta csak félig tetszős megoldásokat láttam (hercegnőset pl. nem akartam, meg az általános disey dizájnosokat vészesetben.... ez viszont pont passzol majd a matricákhoz :)....)... :wink: Micsoda problémák... mi??? :shock: :shock: :shock: :shock:
Ja és OBI-ban, ugyanez a makker (Marie) szekrény-faldekornak is kapható... tegnap 2 db hazajött velem :lol: De ott amúgy nagyon jó micimacis, csacsis és a többiek is vannak....egy vagyont ott tudtam volna hagyni!! :)

andrea-1

A máj. 1. nekem nem lenne jó,aznap versenyen vagyok rendező minden évben :)

Andi: klassz a Marie-s matrica-dolog.
Az e-bay-t még nem mertem kipróbálni,mert nem tudom,hogy működik,de majd szétnézek,tuti találok valami jót :)

Vaterán egy egyszerű pompa nélküli játszószőnyeg már becsusszant a kosaramba 310 Ft-ért :D :D :D
Gondolom ajándékba majd úgyis kapunk innen-onnan,addig ez tökéletes lesz arra,amire való ;) :D

Ma piacoltam,van is 800 Ft-ért szép tavaszi mintás elől gombos hálóingem ;)
jóóó nagy méret,szerintem még az esemény előttre is jó lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Visszafelé nem volt egyszerű a buszon,mert ez a járat (277) eléggé kanyargós,és bár kabát nélkül voltam,és totál látszik, mi a helyzet,senki nem adta át a helyét,de még csak a nyamvadt csomagjaikat se vették volna le a szemközti székről,nekem meg még csomagom is volt,amit vettem,szóval nagyon nehezen kapaszkodtam :?

Előtte a megállóban két suhanc gyerek meg összeszólalkozott,és egyik köpte a másikat,majd az vissza,no de úgy,hogy az minden irányba szóródott........ :shock:
mondanom se kell,hogy mire elkaptam a tekintetemet,az arcomon is landolt........

Itthon aztán arcsúrolás ezerrel :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Süti receptet keresek éppen, mert az agyamban megvan, hogy kb hogyan kell, de van egy-két kérdéses részlet :roll: :roll: :roll:
De gondoltam, azt mindenképpen megírom, hogy

Judit!
Nekem kb minden időpont jó lenne a talira...
Alkalmazkodom a döntéshez :)
A 9-e is jó, de késő délutánra kell mennem melózni, így akkor max. 5-ig érek rá.
Egyébként bármi jó lehet, megoldom, hogy lássalak Titeket! :)

most rohanok vissza a konyhába... addig ehet még az uracskám sütit, míg Tűű doki le nem tiltja jövő pénteken, így most belead apait-anyait :D

később igyekszem jönni!

puszi

eszter82
Budapest

Eszter: majd mesélj,mi finomat sütöttél,én is nagyon gondolkozom valami sütésen :D :D :D

Én meg addig eszem,míg a védőnő,vagy a doki a terheléses után le nem tilt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó étvágyat zuradnak is! :D :D :D
Vendég

Eszterkém: sütit variálhatod ám... fehérliszt helyett tk-fehér fele-fele arányban... cukor helyett édesítő.. módjával persze, de máris eheti az ir-es is akár... :wink:

Béku: vedd úgy a suhancköpetet, mint amikor leszar a madár.... hogy szerencsét hoz.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ebay én azt mondom nagyon jó és biztonságos, paypal fizetési rendszer van, tehát nem cseszhetnek át, hogy lehúzzák a kártyádról a zsozsót v. utalsz de nem kapsz érte lófütyit se ... Nekünk volt, hogy nem jött meg a rendelt cucc idáig talán 1 v. 2 alkalommal (Rajó elég sok cuccot rendel a melója miatt is + magunknak is)...de akkor jelezte a rendszernek és visszaküldték a zsét, tehát bukováriszopinyali kizárva... :wink:
És látod, 8800 helyett meglesz 3400 pénzből tökugyanaz a dolog jelenesetben.... De csak még 1 példa.. Rajó telójára valami burkolat cucc itthon 9800 pénz lett volna... ehhez képest 5 USD-ért rendelte meg összvissz ebay-en..... Annyi, hogy ha Ázsiából jön, 1 hót kell rá számolni mindenképp...meg figyelni kell, hogy Európába/Magyarországra van-e szállítás, mert nem minden esetben van.. viszont ha igen, onnan kaptunk már meg 1 hét alatt is cuccokat nemegyszer :wink:

Gyerekek: a május 1 eleve anyáknapja is... ha valakiben nem tudatosult volna még :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: jól hangzik,köszi az ebay infókat :D :D :D

Május 2. anyum szülinapja is ;)
mi ezt a kettőt,sőt a névnapját is (Györgyi) egyben szoktuk ünnepelni :D :D :D

jujj,jövőre már mindannyiunkat köszöntenek anyák napja alkalmából!!! :D :D ;)

suhanc köpetet levakartam,és tudatosítottam az agyamban,hogy végtelenül egészséges kismama vagyok,akivel csak szép dolgok történhetnek,és kinyíltak a virágok,és csodaszép az élet,salllala.. :D :D
úgyhogy nem tartok tőle :D

de furi volt először szembesülni az emberek bunkóságával,hogy még a csomagjuk helyét se áldoznák be egy kismama kedvéért.

Én feltaláltam magam,elől a jegykezelőnél (alacsony padlós busz) leültem arra a magas izére (kerék fölé) :D :D
azaz feltámasztottam rá magam :)
Vendég

Na,gyorsan vateráztam anyucimnak pár kottát :D
Vendég

Hahó!

Mi már a kerti lakban vagyunk.

Kicsit sok volt a cuccolás, de itt van minden (hm még ki kellene 1-2 dolgot pakolni és bepakolni,hisz holnap elutazom - ne félj Sajti megjön a rossz idő! Főleg ha én elmegyek, akkor tuti!)

Szóval az összes virág itt van. Nem volt egyszerű,de megoldottuk. Előttem illatozik a királynő, mellette hercegnője (ő is kinyilt az éjjel) és még az összes többi virágzó. Hát alig tudtunk nekik helyet találni, de minden megvan. Csodaszépek.

Itt a szomszédok is már nagyon várnak. Kedves kutyipajti nem felejtette el a pacsit, kapott is egy nagy darab párizsit a téli házőrzésért.

A kertecske is szép, még jó, hogy láttam a krókuszokat. Jövő hétre már nárcisz igérkezik.

Judit: ez a fórumhelyszin csak nem az én kitalációm? Már csak el kellene tudni mennem, de annyira kevés az időm mostanában. Ápr. 30. szombat nem jöhet szóba? Másnap van anyáknapja és május 1! Az áprilisi orgonahangversenyt nem tudom napolni (10.) ill. a következő hétvége és totál foglalt, utána pedig Húsvét. Ja és bárányka is bármikor jelentkezhet, bár egyelőre nem sieti el a dolgokat. Sajna lehet nélkülem találkoztok, pedig ezt nagyon nem szeretném - főleg, ha Albert hercegem is eljönne!?

Breki: nagyon sajnálom a buszozást, máskor kérd el azt a csomagos helyet, hogy bocsika, szabad lesz? Vegyék már a lapot, vakok vagy mik?

Andi. minden jót! Ügyes vagy a vásárlásaiddal.Sokkal ügyesebb mint én az utazós programokkal, bár sikerült már jó sokat beszereznem potom áron. Sejtitek, hogy most is ugy megyek, és az idén mindne alkalommal fillérekért.

Sajti: mi van a kezeddel? Amugy az enyém is totál kivan, de mindkettő eltört korábban. Mit használsz, csinálsz vele?

Vicky: Barbus ölelelem! Ma integettem nektek Árpád-hidról (épp mosták, olyan dugó volt rajta)

Na megyek ki/be/elpakolni - nem az erősségem.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: annyira nem para,mert legalább jól vagyok,és erős,csak jólesett volna a gesztus.
Ha látom,hogy nem fér a cuccaival,akkor úgyis megköszönöm,de állok tovább :)
Vendég

Akkor többek kívánságára kibővítve a repertoár április 30-cal!
(őszintén én erre nem is gondoltam :oops: :oops: :oops: )
Szóval oda is lehet jelentkezni!

Breki,
durva ez a story, de annyira helyes vagy, ahogy a jó dolgokba kapaszkodva kakkantasz rá, mit sugall néha a környezetünk :wink:

Andikám,
tele lesz a babaszoba ciccekkel :)
Nálunk is alakul a kép, már zöld a fű, jöhet a lamináltpadló, csak apa épp megint a közjóért robotol :roll:
Csucsut bejelöltem, remélem hamarosan jön!

Eszter,
naná hogy kell ilyenkor a lábadozónak egy kis nyalánkság :wink:
Jobbulást kívánok neki!

Vicky,
ikszeltelek! Barbust pusszantom!

Kép
judit0713

kispatak: Akkor ezek szerint költöznek a virágok is veletek. Jó hogy nem viseli meg őket. Az ölelést átadtam, lánykám köszöni szépen. Tettem fel a blogba meg az oldalunkra is egy videót, hogy milyen ügyesen jár már a csajszi.

kisbeeka: Én is elkértem volna a helyet, a suhancokat meg jól leb.szom, hogyha valami bajom lesz akkor megtalálom és megnyúvasztom. Engem egyszer tuti le fognak ütni a nagy szám miatt.

Megyek, apa hamburgert csinált vacsira.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát bennem volt,hogy lekevernék egy taslit,de nem örültem volna,ha esetleg visszaütnek :lol: :lol: :lol: :lol:

amennyi a gentleman,nem védett volna meg senki.

Judit: köszi :))))

nekem az ápr. 30. is játszik :)
Huhh,Húsvét mikor is van? :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok,

megvettük a második adag Agolutint Szlovák barátainknál és remek kis kirándulással kötöttük össze ezt a hasznos dolgot. Gyönyörű időnk volt, sétáltunk Párkányban Esztergomban, ebédeltünk egy szupi csárdában nagyon jó volt. Aztán a verőfényben kifeküdtünk a füre a Dunapartra (vittünk plédet meg a sátorozáshoz használatos felfúvódós derékaljat) szuper volt.

Nekem is jó a fórumtalira az április 30, Judit kérlek írjál be oda is. Úgy látom egyelőre a 11-e a legesélyesebb, az is és a helyszín is jó Nekem.

Kpn, nagyon izgalmas, hogy bármelyik pillanatban jöhet a kisfiatok. Könnyű és gyors szülést és a legegészségesebb babát kívánom Nektek.

Andi, nagyon jól csináltad a babakocsival, kell a pénz nektek, nehogy már akár kis karcokért is annyit kérjenek mint a zsír újért. jól tetted

Ann, ma nem voltam elérhető a szlovák út miatt, de írjál emailt, vagy holnap leszek keress bátran, várom.

Voltam turiban néhány nadrágot venni magamnak, mert a beültetés utáni itthon fekvés alatt sajna felszedtem 5 kilót és szinte mindet a hasamra így nem jönnek rám a nadrágaim és olyan szupi babadolgokat láttam, jaj majdnem elcsábultam de végül nem, még nem. Viszont ma reggel ismét szép kétcsíkosat teszteltem, ez megnyugtató.

Vikus, abból a méhnyálkahártyából még lehet egy szépséges mh, ne aggódj előre, jó lesz az.
pannik
Budapest

Kispatak, nagyon szépek a virágok amiket felraktál, gyönyörűek, a nyárilakban nagyon kellemes időtöltést kívánok Nektek

Sajti, uradnak és Neked is jobbulást kívánok

Vicky, remélem már teljesen jól van Barbus és Te is
pannik
Budapest

pannik: Azt még nem mondanám, hogy teljesen de javulgatunk. Nekem még mindig tele az orrom, alig érzek ízeket. A torkom már nem fáj annyira, néha érzem. Barbus is taknyos és köhög is, de remélem a rinathion majd felszedi neki. De most úgyis rossz idő lesz, majd itthon gyógyulgatunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu, remélem jól sikerült a Máltai játszótér, majd számolj be róla

Eszter, Laccnak jobbulást, gyors felépülést műtét után
pannik
Budapest

Pannik,
remek nap, jupppé !
máltait szkippeltem, miután reggel M fejest ugrott Liza pihenőszékéből és ömlött a vér minden létező nyílásából a fején (kivéve fül) meg aztán még újított valamit, akkor kapott is a fenekére, mert kb. attól féltem hogy combnyaktörése lesz olyat mutatványozott, szóval reggel 6-9 között úgy leamortizáltak hogy sehova nem mentünk, én még a reggeli pizsimben vagyok, asszem maradok is :-)

Eszter,
Lacnak mielőbbi felépülést !

alszik mindkettő megyek én is, apa még Szlovéniában.

nájt nájt

kubuspace

jaaaaaaaa és apa az én autómmal ment, persze csomagtartójában ott a kismotor, anélkül meg esélytelen lett volna bármi is :-)

kubuspace

Ann, kahlan
Szívből sajnálom, ölelések mennek :(
Már tegnap benéztem a hírekért, csak sajnos nem tudtam írni.

Ann
bármit tudok segíteni, írj emailt nyugodtan!!!
Remélem azóta már ki tudtad sírni magad…
Segíteni fog a sport, friss levegő, rajzolás, és újult erővel…
Lelkileg is nagyon ki lehetsz most fáradva!

Kép Kép
estrella22

Andi
Köszi, megnézem majd ezt a cukrászdát!
Ha tudnád, mi volt ma a 90. szülinapon… Szamos trüffel torta, erdeigyümis torta, volt vagy 10 féle aprósüti, meg persze ebéd…
Járgány nagyon jól néz ki!!! Vagány ez a szín!
Na meg te is az intézkedéssel, én sem hagytam volna annyiban, ügyes vagy!
Megnéztem az ebayt, de én ehhez nem vagyok elég türelmes!

Béku
Te ehetsz nyugodtan sütiket, nem vagy IR-es és nem lesz gond a terhelésessel sem.
Megkaptad már a meglepidet?
Én is Vateráztam olcsón egy egyszerű játszószőnyeget, hátha nem lep meg vele senki.
Én a buszon simán levetettem volna a csomagokat a székről, ne legyél szégyenlős! Én akkor is rájuk szóltam, míg nem volt baba… A megállós incidenst sajnálom :(

Zsuzsó
Köszi a jótanácsokat!
Drukkolok a cukros nénihez!

Woody
Köszi, akkor szerinted is hirtelen sokk volt az IR diétában a cukros lötty!

Ancsi
Én a dokim egyetértésével 2 hónapja abbahagytam a Gravidát és addig is 2 naponta szedtem egyet, nem szeretnék mindenáron 5 kilós babát…

Judit
Gratulálok a szerződéskötéshez!
A táblázatba beírod, hogy nekem minden hétvége jó 2.-a kivételével?

kubu
Hú, május 1. az tényleg mindjárt itt lesz! Én akkortól nem dolgozom…
Remélem M-nek nem lett semmi baja!!!

kpn
Háááát, holnap jön valami hidegfront, hátha segít…

Sajti
Mi van a kezeddel???

Nagyim nagyon örült az ajándékának, csináltattunk könyvet a 90 évvel ezelőtti újságokból, vagyis a másnapiból, mert aznap pont puccskísérlet volt és nem jelent meg semmi…
Az egyik unokahugim bújt a pocakomhoz, nagyon édes volt, ő szeretne kistesót, csak a szülei nem…

Kép Kép
estrella22

Kubu, Úristen, ez borzasztó, és nem lett komoly baja a kicsi fiadnak? hú, hát ezt végignézni tuti frászt kaptam volna ha mindenéből ömlik a vér, jaj szegényke. remélem már jól van.
Kismotoron mosolyogtam, akkor így jártatok, ha nem történik a baj, akkor is otthon maradtok. majd máskor. Kubu megkaptad a levelem? írtam, nem sűrgős a válasz csak tudjam hogy megkaptad mert eléggé tele volt a kimenőm küldéskor

Vicky, akkor jobbulást mindkettőtöknek, sajnálom h még mindig tart ez a nyavalya nálatok, Barbus hogy viseli?
pannik
Budapest

Pannik, örülök, hogy ilyen jól telt a mai napotok ebben a ragyogó napsütésben. Már be is jelentkeztem M-hoz, de csak 14-re volt helye, de nem baj. Hétfőn akkor sajnos nem találkozunk, de remélem a későbbiekben azért majd lesz még más alkalom rá, akár máshol.

Woody, az IR eredményed szerintem is tök jó, bár mint ahogy már írtam, állítólag egyes berkekben a 3-szoros értéket tartják jónak. Kíváncsi vagyok majd Eszteréknek mit mond Tűű doki.

Ja igen, Pannik és Femibiont szedek/szedtem.

Estrella, azért valamilyen tortát ettél?
Hát azóta sem tudtam kisírni magam, ma talán mikor mentem anyuékhoz, akkor a kocsiban elmorzsoltam néhány könnycseppet, de semmi több. De mostmár nem foglalkozom ezzel, hogy ez jó vagy rossz. Ez van, és kész.
Már tervezgetek. Találtam is a Somogyban egy szállást, nagyon kis helyes, takaros, van szauna is lehet lovagolni és íjászkodni, gyomogyi ízek, és az ár is nagyon barátságos. Valszínű április 8-án megyünk egy hosszú 7végére.Páromnak is nagyon tetszett, olyan édes volt, mondta hogy ő soha nem találta volna meg, és milyen ügyes vagyok..stb. Olyan jól esett:)
Ma délelőtt elkezdett szúrni meg húzódni a bal oldalam, akkor eléggé megijedtem, de aztán fél óra múlva elmúlt. Várom, hogy kitisztuljak, addi még nem merek menni sportolni, de ha szerdára szépen lemegy a hcg után újra nekilendülök. Amúgy sokszor sport, tánc közben törnek rám az érzelmek a sírás, majd meglátjuk...
Most kicsit megint másképp látom a világot. Csak nézek azon, hogy hülye apróságokon tudnak emberek kiakadni, idegeskedni. Engem bizonyos apró dolgok, amik másokat bosszantanának, nemhogy nem bosszantanak, hanem már észre sem veszem őket, mert NEM FONTOSAK. Sokkal de sokkal fontosabb dolgok vannak az életben.
Azt hiszem azon még dolgoznom kell, hogy örülni tudjak dolgoknak. Persze hogy jó ha süt a nap, vagy szép, ha sétálsz egy szép erdőben, de akkor is, nem megy az őszinte örömködés és boldogság, mert még mindig egyedül vagyunk a párommal. Valahogy így értelmét veszti szinte minden.
ann74

mooorgen,
apa előbb jött meg, hulla :-(

Estrella,
ajaj mennyi inger nagyika szülinapján, jól sikerült ? nagyon boldog szülinapot utólag is és még sok sok ilyen szép ünnepet ! óóó micsoda remek szülinapi ajándék !
Lizával végigszedtem elevitet, (meg kólán éltem) és csak"3940" gr lett :-)
állandóan május 1-én kattogok :-(
köszi köszi M rendben van, ismerheted, nem olyan fából faragták :-)

Judit,
éljen éljen költözés.

Pannik,
hál istennek nem lett komolyabb baja, a sejhaja jobban fájt szerintem attól amit tőlem kapott. komolyan, a tavaszi levegő elveszi az eszét.
igazából már megszoktam, amikor 9 hónaposan mászott pl. a teste gyorsabb volt mint a keze, durr pofival a kövön landolt, fog száját felsért, vér ömlik, bokáig csupa vér a fiam..... na nem részletezem.... összességében majd 2,5 év alatt talán 4 de inkább 3 ilyen eset volt a tegnapival együtt. egyébként 2 percig ha sírt, nekem szaladt tele az agyam, mert épp Lizahisztit kezelem amikor M akrobatázik ááááááááááá.
kismotor van itthon, 3 is a lakásban, de röhejes hogy azokat nem lehet kivinni, behisztizik ha azok kikerülnek, mert van a kinti és a benti járműpark, érted ? :-)
levél megjött, válaszolok ma ígérem.

Vicky,
jobbuljatok.

Sajti,
úgy várom hogy talizzunk.

Csucsu,
jobbulást Neked is.

Andi,
szokás szerint ügyesen vásároltál :-)

Béku,
muti szerzeményeket.
jáj buszmegállós sztori.

Kispatak,
jó kertilakozást.

Ann,
ölellek.

jaaaaaa és napi szinten 500x tuti hallom hogy aja de mi ez ? :-) imádom, talán végre elkezd beszélni a kicsi fiam.
apa ahogy előbb megjött felébredtem rá, persze M is abban a pillanatban rongyolt ki, imádott apája végre itthon, most alszanak a nagyágyban, apa karjában M, gyönyörűek.

cupp Mindenkinek.

kubuspace

pannik: Már rosszalkodik a kisasszony, úgyhpgy nem viseli meg nagyon.

kubu: Ez a vérzés még mindig kikészít engem, pedig már kétszer mi is kényszerültünk pelenkát dugni a szájába. Ezt nem lehet megszokni, vagy igen? Mi ez a máj. 1? Megírod priviben?
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Békú!
Húsvét április 25.! :D

Pannik!
jössz holnap?
vikus82

Hahó!

Vicky: gyógyuljatok. Barbusnak üzenem, viselkedjen rendesen. Videó aranyos, rakja a kicsi lábait. Cipőcske?

Kubu: jó, hogy megjött apu! Sajnálom, a tegnapi napot. Nem lehet etetőszéket lentre tenni? Nekünk amolyan fából volt asztalkával (most is látni ilyent). Megmondom őszintén, soha nem ült csak lenn, valahogy nekem nem tünt biztonságosnak. Vigyázzatok nagyon!

Estrella: de szép kerek születésnap, és még hogy nagyikáé. Bár enyém élte voltna meg, de a 80. előtt ment el. De anyukám megérte, ez is nagy szó - nem még 90! Remélem nagy öröm volt és marad az egész családnak. Jó egészséget neki és a kicsi jövevénynek. Na az mekkora öröm lesz majd neki! Kicsit bűnöztél?

Most már itt vagyok a hegyeken túl, megyek ma Hüvibe, átvillamosok Budára és aztán irány Ráckeve. Ugyhogy pár napig nem láttok!

Ann örülök, hogy találtál jó helyet. Biztos hasznos lesz. Amugy licitek jó dolgok, látod a csajszik is mit vesznek itt, csak ámulok.

Pannik: jó volt a kirándulás, de azért a földre még ne feküdj, nehogy baj legyen!

Judit: tényleg jó, hogy kieg. lett ápr. 30. Az még jó messze, talán egy jó dátum lehet? Ha haza megyek megnézem a Sugár játszóházat. De ha valaki jár közben arra és benéz, szerintem fogunk neki örülni. Én már ritkán megyek arra, hála az égnek. Engem már itt a hegyek nagyon vártak.

Na indulok valamit csinálni takarítás gyanánt, majd jövök

Pihenjetek a hétvégén!

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Puha talpú cipőcskénk van, csak kintre adok rá vastagabbat, de ott is csak addig tervezem, amíg nincs elég meleg. Már tavaly ősszel is abban mászkált kint. Állítólag jót tesz a lábának, ha megtapasztalja a különböző anyagú talajokat (hú ezt most jó hülyén írtam, szóval homok-kavics) majdnem mezítláb. Van még egy kis szandálunk, ami kemény kérgű, talán azt is ráadom ha már kaptuk.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok! Úgy döntöttem, hogy hamarabb szeretnék autót, mint hogy vissza mennék dolgozni (nem biztos, hogy Barbus keresztapjáé eladó lesz). Ha valaki tud eladó autót az alábbi feltételekkel, akkor írjon privit. Apa és anyós puhítás alatt. :)

Szóval: 2002 utáni legyen, benzines (gázt szeretnék majd bele rakatni, szóval az sem volna hátrány ha nagy csomagtartója lenne), klímás legyen, max. 150.000 km, 700.000 Ft-om lenne rá max. Renault thalia, citroen xsara picasso lenne talán a legjobb, ezeknek jó nagy a csomagtartója. Köszi előre is.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Vicky: cipőcskét te tudod, de azért kérd ki a védőnő/házidokker tanácsát.

Autó: családban épp most vettek egy Ford Focus-t. Árat nem tudok. Egy biztos, irtó jó állapotban van, 110 ezer km, lizingautó volt és hatalmas hely/csomagtartó. www.hasznaltauto.hu vagy hol látták meg egy kereskedésben vették.

Itt a szomszédban van egy Thalia, na nem eladó.Azt viszont láttam, hogy csomagtartó hm, jószerivel semmi. Persze lehet több fajta ilyen autó van. Ez kb 4-5 éves.

Jó lenne előbb, ha tudnál kicsit gyakorolni.

Na én a héten Miezától mentem haza végül is sötétben. Hát kicsit húzós volt,mert este én még nem mentem egyedül. De megoldottam, főleg, hog borzasztó óvatosan és jó lassan mentem.

Na épp most olvastam az origo-n egy szül. történetet. Néha vannak érdekes dolgok. Ha ezen cikk alapján kellene döntenem, akkor azt mondanám, hogy ügyeletes orvos. Mert amit ez a mami kapott a vagon pénzért, a semmivel volt egyenlő. Sajna a kézzel tágításból neki is jutott, talán nem annyi mint nekem, de látom ő is üvöltött, velem együtt.

Na most tényleg lelép, készülnöm kell.

Pár napig nem láttok, de igyekszem.

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Cipőből van aki erre esküszik, van aki arra. Itthon már régóta ebben jár. A focus nagíon jó kocsi, sajnálom, hogy a kolléganőmékét nem tudtam megcsípni, bár az 850.000-ért ment el. De az annyira jó állapotban volt, hogy azért kértem volna többet. A thaliának 510 literes a csomagtartója, csak állítólag kényelmetlen pakolni, mert magasan van. De ezt nem befolyásolja hogy odabent sok hely lenne a tartálynak. A picassoé 550 literes.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi egy kicsit elteszek az autó projektre. A többi a még nem babásoké és Kpn-é a szüléshez.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?