Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsó: mikor lesz a cukros-nénis megmérettetés?
Nagyon drukkolok!!!!!

a flowmetriát még nem nagyon vágom,hogy micsoda,csak tudom,hogy van :)
Vendég

Ann,Kahlan:
Nagyon-nagyon sajnálom!!!!Ölelés!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Pannik, mindenképpen kereslek majd piviben ha nem baj.

Zsuzsó, nagyon aranyos vagy. Akkor elméletileg ez azt jelentheti ha egyszer vkinél már volt egy ilyen fél vagy picike terhesség akkor utána a legtöbb embernek azért sikerült is?

Nagy gondban vagyok. Nem emlékszem mit mondott Sz. Azt mondta ha megjön, akkor hagyjam abba a crinone-t, és úgy emlékszem hogy azt mondta ha megjön akkor másnap menjek be. A papírra meg 30-át írt kontroll dátumra, ami szerda. Nem lehet hogy valamit félreértettem, és mindenképpen szerdán kell mennem vv-re? Lehetséges, hogy 1 nap alatt ennyit ürülhet a hcg? Annyira zavarban voltam, hogy komolyan nem tiszta most mit mondhatott. Lehet a másnap arról szólt, hogy másnaptól ne használjam a crinone-t?
Valaki emlékszik hogy nála hogy volt hogy ilyen magasabb hcg esetén mikorra hívták vissza? Szóval papíron 03.30 van... de akkor mit akart a másnappal mondani?
ann74

Ann: nekem azt mondta,mikor nem nőtt a HCG-m,hogy hagyjam abba a Crinone-t,és nekem másnap meg is jött.

Akkor asszem felhívtuk a BMC-t,hogy menjek-e előbb,de inkább visszakeresem a nyári dolgokat,mert már nem teljesen emlékszem...

Azt tudom,hogy hamarabb mentem be...

Nekem lecsökkent akkor 2 alá,úgyhogy nem volt már mit tenni,mentem dolgozni.... :?
Vendég

Ann,
minden eset más és ugye nem vagyunk dokik, de én reménykedtem akkor és reménykednék most a helyedben!!! annak idején arra gondoltam jobb pillanataimban, hogy végülis ilyen messzire még sosem jutottunk el korábban és legközelebb megint tovább fogunk eljutni. :-)
tök ciki, de arra már nem emlékszem, mikor kellett újra menni. :oops:
nem lehet hogy Sz arra gondolt, hogy ha megjön, akkor másnap menj és ha nem jön meg, akkor szerdán mindenképp menj? ez csak egy 5let.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki,
köszi. hétfőn megyek délután a diabetológiára kontrollra.
flowmetrián még én sem voltam, elvileg ott nézik a méhlepény állapotát (is?), ami nekünk most a cukor miatt fontos, és hát remélem jó eredménye lesz.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó Lányok!

Judit: gratula a szerződéskötéshez. Milyen szerencse, hogy közel lesznek a nagyszülők. Áldás az ilyen, én már csak tudom, mindkét mami közel. Hm csak bárányka nem tudja/akarja ezt felfogni.
Most tuti nálatok lesz a fórumtali? Épp most néztem, hogy a Sugárban van játszóház. Ha mégsem nálatok lenne, akkor sokan lakunk itt a környéken!?

Breki: hajrá, hogy apa is érezte a kisleányt. Szóval bezártságérzés? Én az idegen liftet nem szeretem. Ill. mellékhelyiségben soha sem zárom magamra az ajtót.

Sajnálom, akiknek most nem sikerült - de kéretik nem feladni! Látjátok Vasikát, mit meg nem tett érte! Persze ti is, de lesz eredmény, csak türelem. Ezt mondom magamnak is.

Most pedig elmegyek csomagolni. Eljött az idő, amikor a költöző madarak nyári szállásra mennek, és elhagyják a télit. Minket is hivogatnak a hegyek fatornyos kis falunkban. Oh be jó lesz, mehetek kedvelt templomomba is.

üdv kispatak
Vendég

Ann: visszakerestem,ezt írtam a kontroll HCG-s napon:

[quote]K írta:öszi a sok drukkot,sajnos nem jött be...
Nagyon kicsit nőtt csak a HCG 14-ről 19-re...

Ezért most a támogatást abba kell hagyni,még így nem tudni,hogy méhen kívüli-e a dolog,de valószínű,merthogy nőtt az érték..csak nem eléggé...

Szóval egy hét múlva újabb kontroll vv,reméljük,hogy megjön a menstruáció,és hogy nem kell műteni...

(Hozzáteszem,aznap született Liza-baba,másnap meg Lili!!!!!! :) )

Aztán másnap késő du. rámköszönt Mary főzés közben...
No akkor kijöttek a könnyek mind egy szálig...
Vendég

Azért találtam 1-2 nagyon +++ gondolatot azokról az oldalakról...

Egyrészt Zsuzsó: válaszként írtam Neked,hogy persze hogy lesz nekünk is babánk (Neked is,meg nekem is),és talán egyszerre szülünk majd mi is,mint Kubu és Woody ;)

Hát ha nem is egyszerre,de csak 9 hét a különbség ;)

A másik,hogy bár elkeseredtem,azt írtam,milyen szép lenne a sorstól,ha a Karácsonyfa alá küldene nekem egy tesztet...
dec. 1-én teszteltünk pozitívat....
Vendég

És remélem Andi nem haragszik meg,de ennél biztatóbb nem is lehetne semmi,mint amit akkor írt,neki 1 héttel utánam volt negatív tesztje:

[quote]2 írta:010 Augusztus 09 Hétfő - 7:05
nem tudom.... igazából, ha azt nézem, hogy most a lombiknál, a "tiszta" körülmények között az 5 érett petesejtből 4-et szúrni kellett, hogy megtermékenyüljön, akkor a józan paraszti ész alapján azt mondom, hogy ha van is esély a spontánra, az baromi kicsi lehet... Tudomásul kell venni, hogy 38,5 évesen már nem olyan frankó a helyzet, mint azoknál, akik a 20-as éveikben vannak.
Aztán ott van, hogy nem mindig van spontán pé...
Szóval persze, kapcsoljon ki az ember a következőig, én is ezt tanácsolnám másnak....de mégis hogyan??? Amikor egyetlen egy cél lebeg a szemem előtt... és arra meg megint várni kell...

hmmm.... mikor is fogant Izabella? :roll: :)

Szóval VAN remény mindenkinek!
Vendég

Ann: itt a befejezése a sztorimnak: csüt. volt a kontroll HCG, pénteken megjött,és hétfőn bementem (csüt. helyett),hogy előbb megnézzék a HCG-csökkenést....

Ezt írtam akkor:
[quote]J írta:a,azt nem is írtam,hogy 2 alá csökkent már a HCG-m 19-ről,úgyhogy ez megoldódik magától.
találomra mentem be ma a vv-re,a recepcióról feltelefonáltak a dokinak,hogy van-e értelme előbb mennem,ő rábólintott.

Remélem segítettem ezekkel a visszaemlékezésekkel....
Vendég

Béku, ari vagy hogy előszedted ezeket az idézeteket.
Úgy döntöttem szerdán megyek vissza, szeretném látni hogy rendeződik a hcg. Zsuzsó, amúgy sztem tényleg ezt mondta Sz, de már nem merek megint hétfőn menni, remélem abból nem lesz baj ha csak szerdán megyek. Ha esetleg méhenkívüli, nem hiszem hogy az a 2 nap bármit is jelent.
Lányok aki csináltatott alap immunológiát, írja meg lécci hogy hol, esetleg hogy ha emlékszik, hogy mennyi volt? köszi előre is.
ann74

Sziasztok Lányok!

Ma egész napos mászkálásban voltam, nemrég értem haza.... Ann, Kahlan.... potyognak a könnyeim :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ann: nekem valami olyan rémlik, már nem tudom melyikünknél olvastam annó, hogy amikor ilyen kicsi hcg van, de mégse sikerül valami miatt (beteg lenne a baba, rossz helyen megtapadás)... a szervezet akkor is utána sokkal fogékonyabb a terhességre... mert hülyén fejezem ki magam, de nem tudom jobban "emlékszik".... Szóval ne add fel kérlek, ne engedd, hogy a csüggedés eluralkodjon Rajtad!!!

Béku bakker... ezt írtam augusztus 9-én??.... utána 2 nappal jött meg utolára, beigazolva, hogy nem sikerült a fagyislombik se .... (de azóta se volt méry....).
Nos 19 napra rá fogant meg a mi is Tündérkénk..... :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: Most nagyon összefacsarodott a torkom..... Istenem, mennyire nem bíztam én ebben, hisz olvashatjátok mennyire szkeptikusan álltam hozzá a dolgokhoz...... :shock: Mindenki merítsen ebből erőt, mert csodák igenis vannak.. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ja és Ann, én akkor ott augusztusban azt hittem soha nem fogok se bababoltba se semmi ilyen helyre bemenni egyhamar, ugyanezek voltak a gondolataim, hogy se babaruha, se babaszoba, se babakocsi téma nem lesz nekem már talán??..... Ehhez képest rá 1,5 hónapra már ki volt nézve a járgány.... hidd el ha egy bolt egyszer beindul, csak kapkodni fogod a fejed, úgy zajlanak az események......... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Viszont ha javasolhatom a gőzt próbáld meg minél előbb kiengedni, úgy istenesen!!!!!!!! Nemtom nekem/nekünk ez mennyire segített....de mi a 2 lombikkal töltött hónap után, augusztusban mikor megjött, igyekeztünk elengedni a fájdalmat, a görcsöt, a tehetetlen dühöt, hogy megint a nyaralásunk ára gyógyszerekre ment mi meg itthon punnyadunk csak már mióta.... és onnantól szétbuliztuk az agyunkat, többször is... sziget, házibuli, borfeszt, stb. mindegy volt mi, csak menjünk ....... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andikám,muszáj voltam megírni,mert annyira meghatott a dolog!!!!!!!!!!! :)

Ennél szebb példát nem is találhattam volna...
(olvastam olyat is magamról augusztusról,hogy ha minden jól megy,akár dec. 1-re lehet +++ tesztem......
Nos,dec. 1-én volt eredményhirdetésem +++ teszttel BMC-ben... :shock: ;) )

Ann drága,ez is azt mutatja,hogy a sors üzen Neked!!
Nem véletlen,hogy épp ezeket találtam ott,ahol... :)
Vendég

Andikám, pont nézek vmi jó kis szállást egy hosszú hétvégére, aztán 1-2 koncertet is becsusszantunk az tuti. Már nov. óta nem megyünk sehová, mert ugye dec volt első lombik, aztán műtét aztán 2. lombik, és igyekeztem nem lebetegedni, tehát kerültem az embereket.
Amúgy most meg az a vicces, hogy 6 óra óta megint semmi vérzés. 11-6ig elhazsnáltam 3 betétet, végülis olyan volt mint egy norm menses, csak elsőre ilyesztő volt az a gusztustalan crinone. Azt mondta most endokrin dokkerem, h. ha totál elmúlt a vérzés tegyek fel még crinone-t, mert ha be akar indulni akkor beindul a vérzés. Kitalálhatná már a szervezetem igazán, hogy mit akar...
Amúgy nem vagyok kétségbe esve. De most hogy beszéltem endokrin dokkerrel, úgy néz ki legkorábban május vége felé kezdenénk, tehát 2 hónap múlva. De lehet Sz is ezt mondaná sztem, lehet más lett volna egy zéró hcg, mint így...
ann74

Bizony hogy vannak csodák!
Emlékszem, mennyire el voltam keseredve, amikor az első két lombiknál (1 stimus, 1 fagyis) azt mondta S, hogy el sem indult semmi, totál nulla a hcg-m!
Akkor azt hittem, hogy nem lesz nekünk babánk, hiszen nem is reagált a beültire a szervezetem...aztán kiderült, hogy valószínűleg csak az az "alom" nem volt életképes, mert a következő leszívásnál 8-ból 8 megtermékenyült, és a beültetett kettőből mindketten elindultak, hogy aztán végül Móci legyen az, aki a családunk tagja!

Ann drága,
lehet hogy nálatok is "csak" ez a baj, és ahogy asszem Pannik írta, friss stimuból friss beültivel Ti is babás pár lesztek!!!

Andikám,
én erre már nem is emlékszem hogy ilyeneket írtál...bár tudom, én is sokszor lehangolódva szemléltem a dolgot a korom miatt, aztán tessék :)

Kispatak,
nem tudom, hogy nálunk lesz-e, erről még nincs döntés, de jöhettek, mi szívesen látunk mindenkit!
A másik megoldás a játszóház lenne, ahol ugye kényelmesen lehet a babákat ellátni, és hát ha azt az oldalát nézem, lehet hogy találunk olyat ami a babás lányoknak közelebbi, én meg még elég mobil vagyok.

Zsuzsó,
drukk a cukkerhoz és a flowhoz is :arrow: :arrow: :arrow:
Tudod, nekünk kicsit egyszerűbb volt lakást keresni mint nektek, mert eléggé le volt szűkítve a dolog, és azt mondtuk, hogy ha nem találunk megfelelőt, akkor mindenki marad ahol van...na jó, kicsi kompromisszum volt benne, mert az ára kb. 1-1,5 millával felette van az eredetileg rászánt összegnek, de úgy döntöttek a szülők, hogy ezt még megkockáztatják.

Kép
judit0713

Béku :-) :D
ann74

Semmi baj Béku, ha ezekből nem lehet erőt meríteni, akkor tényleg semmiből se....

Nagy közhely, de azt tudhatja és értheti meg igazán ezeket az érzéseket, aki maga is átélte.... és itt mi mind átéltük, sajna többször is... de egymásból rengeteg erőt meríthetünk..!!!!!!!!!!!!!!!

andrea-1

Breki,
hogy miket találsz :shock: :shock: :shock:
Bizony, sokan, sokszor voltunk itt már letörtek, bizakodóak, ingadozóak, de mindenki menetel az úton a CÉL felé!

Na és akkor itt a talis tábla jelenlegi állása:
fórumtali

Kép
judit0713

Így van Andi!!
Azért vagyunk itt még mindig egymásnak jóban-rosszban!

Ann: puszillak!
Vendég

Ann május végéig még rengeteg csoda megtörténhet..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Most a legfontosabb, hogy ha már így alakult akkor ürüljön magától az a hcg és utána meg menjetek el valahova, feltöltődni, bulizzatok... bocs a kifejezésért, de "élvezzétek" egymást, csak picit figyeld a tested ha tudod :wink: .... szóljon ez az időszak arról, hogy jól érezzétek Magatokat....És rendíthetetlenül alkalmazd a TITKOT!!!! :wink:

andrea-1

Amúgy belegondoltam, hogy milyen szar volt az inszemek után is meg a lombikok után is azt hallani a dokik szájából, hogy nem sikerült, hogy a teszt negatív lett, jöjjön vissza 1 hónap múlva... vagy megvan a vérvétel eredménye de a hcg 2 alatti.. ez most nem (sem) sikerült. Megélni azt hogy egy kripli a testem, hogy a saját sejtjeinket se vagyok képes befogadni... gondoltam én akkor minden faszságra, hogy így büntet a sors, biztos valami nagyrosszat tettem... hogy nem adatik meg soha sem az anyaság.. hogy egy kretén vagyok...stb...stb...

A legnagyobb mutatvány innen felállni minden alkalommal..... MI PEDIG IGENIS NAGY MUTATVÁNYOSOK VAGYUNK!!! Nemigaz lányok??? :wink: :wink:

andrea-1

Ann:
Picit gusztustalan a kérdés,de sajnos másképp nem tudom megkérdezni!!!Milyen a vérzésed,szokásos szinü vagy picit sötétebb,szemcsés?Ezt csak azért kérdezem,mert a méhenkivüli esetén olyan "kávézacc" szerű,nekem már volt és minden úgy volt ahogy a nagykönyvben meg van irva.Ha minden a szokásos,akkor nem hiszem,hogy méhenkivüli,de ez csak az Én véleményem!!!
Nyugi,minden rendben lesz!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi:
Két körrel mindig levagyok maradva,de most bepótolom!!!!
Iza járgány nagyon szuper!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: köszi szépen! :) .... hát ha még tudnátok, hogy ma mit össze cigánykodtam ezzel kapcsolatban..... :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

andrea-1

Andi: mesélj!! :D
Vendég

Andi:
Bizony-bizony mesélj!!! :lol: :lol: Várjuk a sztorit!!!! :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kahlan, Ann, nagyon sajnálom. :cry:
franci

Zsuzska szerintem amolyan vér színű. A kezdetén olyan barnás sötétebb piros volt, és nagyon gusztustalan a crinone miatt, mert nekem eddig semmi nem jött vissza úgyhogy gondolhatod hogy most mi jött ki. Amúgy valahogy azt érzem nem lesz méhenkívüli.
Mensi amúgy nagyon gyengusz, most 1-2 pötty...
De köszi Zsuzska az infót.
Fészkeid hogy vannak? Nem fájnak már? Mikor mész kontrollra hogy visszamentek-e már?
ann74

Hát ugye tegnap elhoztuk a járgányt... buzedáré nagy doboz, minden darabokban benne.. külön külön benejlonozva....de én észrevettem, hogy a nejlonok már egyszer fel voltak szakítva és vissza lettek celluxozva :shock: :shock: ..... Oké előszedtünk mindent, összeraktuk a kocsit... és én már este észrevettem néhány helyen kisebb karcolásokat... Buzi kekec természetem van, ezt észrevehettétek már... de ha Izáról van szó, ez úgylátszik megsokszorozva jön elő... :roll: :roll: :roll:
Na mondom Rajónak én emiatt holnap (vagyis ma) bemegyek, mert ez igy kurvára únfrankó, hogy rendelünk egy zsírúj kocsit a raktárból és ki tudja mit kaptunk... :shock: Rajó azt mondta, hagyjam a picsába, ne cigánykodjak, ne égessem magam, hisz ezek a hibák alig látszódnak... :shock: Ráadásul mi is ugyanígy fogjuk összekarcolni... de mondtam, hogy nem úgy van az... bízza csak rám. 1 próbát megér, ha nem sikerül, akkor fogom csak hagyni.

Reggel fénynél tüzetesen átnéztem, lefotóztam, mindent..... vittem magammal a masinát is + a képeket pöndrájvon..... mert a gép kijelzőjén tényleg nehezen látni...
Szépen bemutatkoztam az üzletvezetőnek, elmondtam mi az ábra és hogy esztétikai kifogás miatt árengedményt v. kompenzációt kérek a kocsira... Először próbáltak (nagyon finoman) kitérni a dolog elől, azzal, hogy hozzam vissza a kocsit, 3 napon belül kicserélik...de mondtam hogy nem minőségi kifogásunk van, hanem esztétikai.... ráadásul nem tudjuk megoldani a babakocsi visszaszállítását, már az elvitel is szervezést igényelt autó híján....

Na a történet vége az lett, hogy a boltvezető csaj elkérte a képeket hogy beküldi a központba, aztán majd eldöntik mi legyen...... majd pár perc múlva kijött az irodájából, hogy meggondolta magát, megnézte a képeket, látja mi a helyzet, elismeri hogy ezek a karcok sajna tényleg ott vannak (jó közelieket fotóztam... :lol: :lol: :lol: ...) és ha nekünk megfelel a vásárlói kártyára jóváírnak nekünk a vételár 10%-ának megfelelő pontot, ami egy az egyben forint értékben levásárolható.... Nagyjából kb. erre gondoltam amúgy én is... úgyhogy mondtam, hogy ez így korrekt lesz. Lepapíroztuk, feltették a kártyára a pontokat..... úgyhogy a következő vásárlásnál ennyivel beljebb leszünk.... És hát van még amit kinéztem ott.. úgyhogy nem mentem hiába.... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: jól csináltad!! :D
Nem szabad mindent szó nélkül hagyni!
Vendég

Olyannak ismersz aki bármit is szó nélkül hagy???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám,
hát nem is vártam mást tőled :lol:

Kép
judit0713

Félre ne értsetek: ha március elején azt mondják, hogy ezért és ezért csak a kiállítási darabot tudják adni, akkor azt modnom hogy eldöntöm, hogy kell-e az nekem, vagy elmegyek máshova megvenni.... nem igaz??
De direkt még ők mondták, hogy rendelnek egyet a kp-i raktárból.. ehhez képest ez is biztos hogy ki volt valahol téve (nem itt, mert az itteni még most is itt van), mert ezek a kis karcok nem a dobozban, benejlonozva lettek.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy abban igaza van Rajónak, hogy kb. 1 hét után az én kezeim közül is ugyanezek a hibák jönnének ki, amilyen béna vagyok.... de ezek elvi dolgok... ha valamiért fizetsz teljes árat, nem vaterázod, nem bemutató db-ként veszed meg, akkor joggal vársz el 100%-os minsőséget...
Amúgy a csajnak az ikeával példálóztam, hogy ott is árulnak kiálítási db-okat, de értékcsökkentett áron.. azt mindenki maga dönti el, kell-e úgy, vagy nem..... :wink:

andrea-1

Ann,Kahlan!
nagyon sajnálom!
Sz nálam nagyon gyors volt 7:40kor már hivta be az embereket,08:05kor már mentem haza fele!
hétfőn kell vissza mennem endom 5mm!sztem ez még nem jó!
vikus82

Vikus: ez hanyadik napi méret??

andrea-1

Andi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
még a bennem felgyülemlő feszültséget is levezetted ma ezzel :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Miért vagy feszült Béku??? :shock:

andrea-1

Andi!
ma vagyok a 9.napon,nyalom a méhpempőt és annyit iszom,h már kezdek tele lenni!
vikus82

Hahó!

Bocsi Judit, hogy rákérdeztem erre a találkozóra. Lehet nem olvastam eléggé - csak mivel te foglalkoztál/foglalkozol vele, azt hittem, hogy nálatok esedékes a dolog.
Pont mikor kijöttem a Sugárból, látom hogy játszóház. Szemben vele IKEA, alul parkoló. És mennyien itt lakunk közel (Mieza is) Már csak ő miatta is gondoltam, hogy jó lenne, ha közel lenne. Persze nem tudom, hogy elhozná-e a tündérherceget? Annyira tökéletes gyermek, hogy hihetetlen - meg az is, hogy forog (bocsika, kicsi hireket irtam róla)
Szóval bárhol legyen, nagyon szívesen találkoznék veletek, csak nekem ez a következő időszak irtó sűrű, főleg, hogy azt se tudom mikor rendel magához az "elveszett lelkecském". (Jó lenne, már ha ő jönne végre)

Andi: nagyon jól tetted, ne hagyd magad, bolondnak már ne nézzenek!

Na én mostam, pakoltam, holnap folyt köv.

Akik ma szomorúak hoztam nektek két oldalcimet:

http://www.kolibrikerteszet.hu/az_orchi ... _eletunket
(nekem szinte mindegyik féle van, amit itt leírnak + vanda, tillandzia)

www.orchideak.hu

Amugy én is csináltam végre fotókat. Ha lesz idő gépre tenni elküldöm, de apa nagyon elfoglalt, én meg nem tudom, de igyekszünk.

Holnap költöző madárnak felcsapunk
mára bezár bazár

üdv kispatak
Vendég

Andi: ááááááá,fél doboz jégkrém után már nem vagyok feszült... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mikor is lesz a cukorterheléses vizsgálat?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann, Kahlan, nagyon sajnálom! :(

Ann, szerdán menj, hacsak erős fájdalmat nem érzel, nekem már 3x is volt ilyen...
Vendég

Vikus... háááát tényleg kicsit sovánka az a mnyh, de nyomasd a pempőt mindenképp... mikor szokott kb. pé-d lenni?.... 8 körüli mnyh-val már lehet sikert aratni....de szurik hatására amúgy brutál módon be tud indulni a mnyh is pár nap alatt is!! :wink:

andrea-1

megjöttem suliból, hulla vagyok, de menet közben vettem egy rakat csiniminigyönyörűséges Lizarucit.

csak rébuszokban, nehogy valaki zug felismerjen :-) ma kaptam egy telefont....... szóval szept 1 lehet h május 1 lesz........ nehéz ügy :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ann, Kahlan,
öleléseim, nagyon nagyon sajnálom, a szívem szakad meg. :cry: :cry: :cry:

kubuspace

Apa reggel 5-kor indul Szlovéniába...... 24 óráig lesz távol, asszem holnap szálanként tépem ki a hajam, ahogy elnézem a lakást már most fel vannak pörögve gyermekeim.
van erről egy nagyon jó videóm aki szeretné írjon privit, itt nem akarok senkit ezzel terhelni. :shock:

kubuspace

Kubu: jöhet! :shock:
Vendég

Ann, Kahlan :cry: :cry: :cry:
Nagyon nagyon sajnálom....

Andi, ügyes voltál a babakocsival. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andi,
nem semmi, tök jó voltál babakocsival.

úgy döntöttem miután holnap ellomoltam mindent elviszem két gyerkőcöt Máltai játszótérre, Marcit motorral, babakocsival, Lizát kengivel :-)
szép menet

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?