Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Most csak egy gyors megjegyzés. Megváltozik a telefonszámom. Aki szeretné az újat az legyen olyan kedves és írjon nekem pü-t. Köszönöm.

További szép napot :D

királylány

Sziasztok!
Gyors bekukk...Fanni tegnap is hányt,láz is maradt...voltam gerivel dokinéninél..nem kap antibiót még...
Viszont agyhártyagyulladás ellen írt fel injekciót...járvány van...főleg a nagyoknál...utánna járt a társadalombiztosítónál,hogy igaz-e a védőoltással kapcsolatos dolgok...muszáj-e.....stb...azt mondta adassam be...
Babáknak nincs 2000,- nagyoknak sajna 6-7 körül van-meg kell rendelni a gyógyszertárba!
:(
jaaaaaaaaaaaaaaaj...naná hogy beadatom!

Igen-jobban vagyok...sokkal jobban...csak Fanni betegsége :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gyors bekukk....ma Mamáztunk, majd mesélek meg olvasok....

Csillag!....Milyen védőoltással kapcsolatos dolgok?
limo73

[quote="limo73"]G írta:limo73yors bekukk....ma Mamáztunk, majd mesélek meg olvasok....

Csillag!....Milyen védőoltással kapcsolatos dolgok?

Hogy valóban sok oltóanyag fogy-e illetve igaz-e a rádióban halottak...hogy sok a fertőzött...ezt megerősítették neki..(sok a megrendelés) mi Meningitec Szuszpenziós injekciót kapunk...ami 1921,-ft

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nagyoknak ennyi:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... oben/51513

kell nézni a tv-t és hallgatni a rádiót...állítólag bemondták és még fogják is...Pécsett már több beteg van... :? :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2011.03.24 19:07-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi
Jó, hogy jelentkeztél!

Szopi
Tervek szerint az első szülinap után én is abba fogom hagyni. Max. olyan 15-16 hónapos korig húzzuk...

Betegeknek jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Közben néztem a híradót, hogy Körmenden oltanak, de azt mondták nincs járvány.

Pont akkor kapta volna Berci ezt az oltást, amikor náthás volt, így halasztottuk. Most meg a fogával kínlódik...várunk vele egy picit....a dokinkkal Ápr. elejére van megbeszélve....Jún-ban meg a második. Egy éves kora után kaphatna csak egy oltást.

Tündi!....Előke a miénk!!! Még jó, hogy a fejem a nyakamon van, mert egyszer azt is elhagynám!

Clárika!....Majd mondok "babarecepteket" és ami tetszik kipróbálod!

Anyuéknál voltunk ma....kutyázás, macskázás, kecskézés....jól elfáradtunk!!!!
limo73

nekem Baranyát mondta :(
mindegy-fő az elővigyázatosság! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo a babarecepteket nekem is mondd :wink:

Oltás:nekem nem mondta a gyerekorvos. Már megbeszéltem vele hogy 1 éves kor után adatom be.

Tündi,nem maradt ott véletlenül a cumink kupakja?...sehol se találom,anélkül meg cs*szhetem... :(

Csillag jobbulást!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csajok, most csak egy gyors kérdésem lenne.. én is hallottam az agyhártyagyulladásos járványt, amire lehet kérni védőoltást. Melyik ez az oltás? Mert ha a meningetec, akkor azt nekem mind két gyerkőc megkapta 2és 4 hósan. Az az?
Pneumót is beadattam, abból máténak még lesz egy ismétlő.
Vagy ez egy másik? Nincs jelenleg dokinénink, csak helyettes. Azért kérdezem.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca,igen,az az

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="szamocamoca"]C írta:szamocamocasajok, most csak egy gyors kérdésem lenne.. én is hallottam az agyhártyagyulladásos járványt, amire lehet kérni védőoltást. Melyik ez az oltás? Mert ha a meningetec, akkor azt nekem mind két gyerkőc megkapta 2és 4 hósan. Az az?
Pneumót is beadattam, abból máténak még lesz egy ismétlő.
Vagy ez egy másik? Nincs jelenleg dokinénink, csak helyettes. Azért kérdezem.

mi azt kapjuk most...(Meningitec)ez az olcsóbb fajtája :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,
gyors bekukk, betegeknek jobbulast kivanunk! Jarvany-nem jarvany, vigyazzatok nagyon magatokra!

Vegre itt is jo ido van, sokat vagyunk kint, Boti nagyon elvezi, meg persze mi is, csak igy estere faradtsag van es alig varom hogy elaludjon a torpem, en is fekszem le. :oops:

Hozzataplalas nalunk is hasonlo, tizorai gyumolcs keksszel v zabpehellyel, ebed fozelek husival (a marha ill sertes hust meg en se adtam), halat mar probaltuk, uzsi tejpep v tejberizs. Viszont Boti meg mindig ebred ejjel 1x, igy haromszor eszik tapszert, de max 160 mlt alkalmankent...

Nehany fenykep, aztan irok meg.

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Évi, annyira szuper az a régi babakocsi! :lol:
Na és a képek is szuperek!

Barbcsi, én adok napi 1x pépet, de csak is HA pépet, ami nem tartalmaz tejet és cukrot és glutént ezt kapják az allergiás gyerekek. Milumil HA rizspép és van vanília is, Sinlac, Hip HA rizspép (müllerből), Humana HA grizpép és van almás is. Nekünk a Sinlacot és a Milumilt a doki írja ki!
Tehát ilyeneket te is nyugodtan adhatsz ha szeretnél.
Ja cukrot még én sem adtam neki, még tejterméket sem, mivel eleve HA tápit eszik.

Mares, igen IR miatt voltam (köszi Évi).
Még néznek holnap hormont is és pajzsmirigyet. Remélem jók lesznek az értékek.

Bévi, egyet értek. Szerintem is az anyatejes baba is lehet beteges.
Én úgy érzem, hogy ezt a szoptatás dolgot, most a világban nagyon felkapták. Viszont szerintem nem is olyan egyszerű és könnyű dolog.
És ismét nekem is fura, ha valaki még 2 éves gyereket szoptat.
Nővérem dokija pl. azt mondta, hogy csak akkor van értelme a szoptatásnak ha napi 3x v4x van. Akkor kapja meg azokat az anyagokat/vitaminokat ami neki kell.

Napsi, köszi! :D
Pont ide terveztünk menni a hétvégén, ha nem jön közbe valami.

Mares, szerintem ha szeretnétek kistesót Gergőnek, akkor ne az döntse el, hogy milyen most Gergő, hiszen a másik baba lehet teljesen más. Illetve a második baba szerintem sokkal türelmesebb, és persze jobban alkalmazkodik a családhoz. (de erről a többiek tuti többet tudnak mesélni)
Mi úgy vagyunk, hogy bármikor jöhetne a kistesó. De még nem fog, sajnos vár rám egy kisebb műtét.. :( A szülés okozta károk rendbehozása. Viszont utána indul a mandula nyáron. :D

Oltás, nálunk Lili már 2x kapott. 5 és 7 hósan. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszi Évi, akkor nálunk ez letudva

Csillag, miből van a Gergő felirat a falon? Valami szivacsszerű?? Nagyon bejön nekem is :D Fanninak jobbulást!
Nekem januárban a meningetec 7000 felett volt Máténak. Majdnem padlót fogtam, mert az 1. oltás ebből 2500 körül volt.

Nklári, jók a képek. Kis vagány :D

mit is akartam még??

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Mares, kistesó: szerintem pár hónap, és semmi gond nem lesz Gergővel, majd ha már mászik, megy, eljátszik egyedül. És ha lesz tesója, akkor az első hónapok biztos kemények lesznek, de aztán "összenőnek" és együtt játszanak majd.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Évi: fényt kap a gyerek :lol:

limo: Berci nagyon cuki az autóban... Pillanatok alatt be tudnak aludni.

Mares: tesóbabával kapcsolatban nálunk fordított a helyzet, api szeretné, én hogyismondjamcsak: egyelőre nem annyira :? (Jó volna kicsit komolyabban dolgozni, hiányzik a korábbi életem ezen része...)
Néztem Gergő fotóit, ő is mekkora már :shock:

Dia: telefonszámot kérem természetesen, legkisebbnek mégegyszer jobbulást!

clárika: Nektek is mielőbbi gyógyulást kívánok. Rékus nagyon ügyes, nagyon ügyesen egyensúlyoz. Most jutottam el odáig, hogy megnéztem a mászós videóit, meg a felállós-rajzfilmnézőset, nagyon édes, csak ámultam rajta.

bévi: maximálisan egyet értek :!: Jó hogy írtál (mondom én aki csak olvasok többnyire)

woody: miért kap Lili csak HA-s dolgokat? Lehet lemaradtam, hogy esetleg nem tolerált valamit? Vagy ez is a korábbi emésztési problémákkal függ össze? Ha meglesznek a terheléses eredmények kiváncsi lennék rá (enyém sokat romlott sajnos). Babavilágban nagyon helyesek voltatok :D

csillag: az agyhártya gyulás mizériáról teljesen lemaradtam, mostanában még híradót sem nézek, akkor van az esti hancúridő (anyapa a franciaágyon szórakoztatja a gyermeket)

Hozzátápi: Korinna 4x eszik egy nap, mindig tápival indít, utána 2x főzelék, másik két alkalommal gyümi és gabonapép. Inni többnyire nem hajlandó semmit a tápon kívül, nagy néha elfogadja a teát.
Tejpépeket nem eszi meg, főzelékeknél egyre kevésbé válogatós.
Gyümölcsök közül keveset eszik meg, a gabonapépekkel is bajban voltunk, mígnem rátaláltunk a Holle almás-körtés-kölespépre.

A főzelékek közül a kecskemétis és univeres babakajákat szereti a legjobban, hipp annyira nem jött be. Próbáltuk itt is a Holle-t de az annyira bio, hogy szinte semmi íze nincsen. Amit én főzök azt jó étvággyal megeszi általában, piacon őstermelőknél veszem az alapanyagot hozzá.
Gyümikből nagyon beváltak a Holle termékek, imádja a Mülleres bébivita-t és a Nestlé Compote-ot. Az almát nyersen nem szereti, de ha megsütöm és turmixolom vagy villával összenyomom, akkor két pofira tömi :lol: Banán után általában visítós pocakfájás van, a csuda érti hogy mitől.
Múltkor a puffasztott rizst nézte ki a számból, a végén tápiba áztattam, összenyomkodtam és csak úgy cuppogta. Nagyon édes volt.

Én már nem görcsölök rá erre a hozzátápis dologra, az új ételeket eddig is úgy vezettem be, hogy első nap egy-két kanálnyit kapott, másnap egy fél üvegnyit s ha ízlett akkor harmadnaptól annyit kapott belőle, amennyit kért (persze csak ha nem okozott pocakgondokat sem). Ezután is így csináljuk.

Ma apinak szülinapja van, tegnap ezt kreatívkodtam neki:
Kép
bettinyo

Évi!....Majd kitárgyaljuk a kajákat! A Tündinél van a kupak, korábban írt egy listát, abban volt egy cumikupak is....akkor az meg a tiétek :wink:

Woody!....Nekem is az a véleményem, hogy ezt a szopis dolgot is kicsit túl misztifikálják, és sokak akinek nem sikerül, kudarcként éli meg.
Bercit egyáltalán nem tudtam szoptatni, és tudom, hogy a saját hibám miatt nem lett tejem, pedig arra készültem. DE!!! Akkor sem éltem meg kudarcként, most pedig teljesen megvagyok elégedve a kajázásával, az alvással, a napirenddel. Nem betegesebb, mint az átlag, pedig mi rendszeresen járunk pici kora óta pl. bevásárlóközpontokba, mert mindenhova visszük magunkkal.

Boti kis vasgyúró!!! :)
limo73

Hogy nincs itthon Apa, sokkal kevesebb a dolgom. (Második gyerekem...) :lol:
Így többször tudok a géphez ülni. Persze hiányzik, és már nagyon várom (várjuk)! :)
Nem olyan rég beszéltünk, keresi a lakást! :)
Jól érzi kint magát, rengeteg a betege, jövő hónapra már kétszer annyian vannak bejelentkezve hozzá, mint most voltak. Pedig már ezen a héten is egész sokan összegyűltek! Egyre valószínűbb, hogy költözünk, és hamarabb mint gondoltuk volna.
De Ti azért nem fogtok ilyen könnyen megszabadulni Tőlem, internetünk tuti lesz ott is!!!!! :wink: :lol:

Woody, majd meglátod, hogy milyen jó a piac! A hétvégén mi biztosan nem megyünk, majd csak a következő héten. Most bespájzoltunk mindenből.
De legközelebb hátha összefutunk! :wink:

Klári, Boti csoda aranyos!!!

Betti, gyönyörű lett a torta, mintha cukrászdában vetted volna! Isten éltesse a párodat!

Mi biztos, hogy nem oltatunk.

Én még nem adtam Boriszkának bolti kaját. Egyelőre főzök, turmixolok neki. Épp ma tettem át a sima hűtőbe egy adag anyatejet. A holnapi brokkolihoz azt teszem. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozzá szólni...

Na megyek is, elteszem magam holnapra.

Jó éjszakát!

Kép
napsugar1123

Sziasztok Lili elaludt gondoltam írok ha tudok mivel a billentyüzetre lehet felkel ezért lassan ütöm!

Ircsi munka??Milyen sűrűn mész??Irigyellek érte nekem is bejönne néha egy kis kikapcs munka,nem mintha nem szeretném Lilit csak azért az még is más!!!

Limo kocsis alvás cuki!!!

Woddy micsoda pépeket írsz én ezekről nem is hallotam mi sinlacot esszük,a többit hol lehet kapni és mennyi magyar pénz?? :lol: :lol: És esetleg belinkelnéd nekem a babavilágot mert megnézném lemaradtam!

Napsi nem is mondtam megnéztelek titeket itt a neten mert nem volt időm aranyosak voltatok!!Az jó ha megtudjátok venni ezeket a dolgokat,sajnos nagyon sok magyar család nem teheti meg én is szívesen adnék Lilinek de hát erre mi felénk nincs is meg megfizethetetlen számunkra!!!

Bettynyó:torta szuper,kiscsajod válogatós Lili is de ő csak az univeres bébiételt eszi meg,meg a nestlé compót,sinlac ennyi!!!

Dia a számod természetesen nekem is jöhet!!

Mares kistesó legye ha szeretnétek,Gergő nyügös gyerek,de majd meg változik meglátod.

Szopi nagyon restelem néha a gondolkodásom,de így láttom jónak 1 éves koráig szopiztatom,mert kell neki mindenképp a folyadék reggel este és mivel táppi neki nem kell marad a tejcsi meg örülök neki van,Lili tejérzékeny is így nem kap semmi tejfélét 1 éves kora előtt,de szerintem a boltokban árult tejpépek azért jók a babáknak,hisz akkor nem engednék gyártani,meg ha mindig azt nézzük mit írnak itt meg ott akkor nem is adunk nekik semmit.Nem gondolnám,hogy mi levegőn nőttünk fel még is itt vagyunkés hogy régen nem volt ennyi szenyeződés,hát nem kerítettek neki ilyen nagy feneket,mikor a tehén SZ...rt rászórták a földekre és utánna abba termeltek nem gondolom,hogy az nagy egészség volt,régen nem volt divat fogat mosni,nem is volt foguk az embereknek,most divat fogat mosni még sincs szóval szerintem semmi nem változott,max nehezebben lehet megélni,és régen miért nem volt ennyi betegség,mert nem értek rá oda figyelni rá,mert folyton dolgoztak,és a gyerek nevelés sem így zajlott mint most,hogy körülötte forgott minden..nem volt internet,nem járt a védőnő minden hónapba nem kellett vinni tanácsadásra,stb ahol esetleg "okos"dolgokat lehet hallani!!!

Kép
bévi

bettinyo!....Ez csuda szép torta.....nekem eszembe sem jut neki kezdeni ilyennek....előre tudom az eredményt: leégett, féloldalas, szétcsúszik..stb...

Kaja bevezetés: abban a Babavilágban amiben Napsiék nem voltak :wink: volt szó a tejtermékek bevezetéséről, hogy 7 hótól jöhet a savanyított tejtermék pl. joghurt, de először csak kis kanálnyival....Apuci annyit fűzött hozzá, hogy még a kanalat is ki fogja rágni a kezedből! 50 gr kóstolási mennyiséggel kezdtünk :oops:

Én sokat görcsöltem eleinte a hozzátápin, aztán tényleg meggyőzött az, hogy régen ennél sokkal kevésbé tudományosan nőttek fel generációk....a gyerekem meg szépen fejlődik, láthatóan jól érzi magát....akkor min is görcsölök....azóta sokkal könnyebb!

A Nestlé Compot nálunk is arat. A puffasztott rizst és a sült almát viszont ki fogom próbálni.

Na eldugulok, jó éjt!
limo73

Meningococcus-elleni oltást mi is beadattuk. Nem is gondolkoztam rajta. Kell és kész...

Klári
Nagyon aranyos Boti.
Mi is ébredünk még éjszaka :wink:

Bettinyo
Nagyon klassz a torta!
Sok boldog szülinapot apának!

Napsi
Költözés :lol:

Bévi
Hetente 2 napot dolgozom. Kell ennnyi nekem :wink:

Tejpép
Én úgy tudom, hogy ugyanúgy tejalapúak, mint a tápszerek, csak a tejalkotól le vannak bontva...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Bettinyó,szuper torta!!! Korinnát megleshetjük vhol?(g?)

Ircsi,meló,megértelek,én álmomban visszamentem dolgozni félállásban :shock: :shock:
Chloe kap tejpépet?

Nálunk is túlmegy már a kóstolás a pár kanálon...tegnap zöldborsópüré volt,nyelte szépen.

Ma mentünk volna barátnőmhöz,már indultam is volna mindketten harci díszben(Tomi,én) odacsörgök,erre,Enikő éjjel 3x hányt,stb... :( :( :( :( :( áááá sose jön össze.

Cumikupak:remek!!

Bévi,egyetértek,én is már töprengtem azon ugyan régen hogy nőttek fel a lurkók,mikor nem volt ennyi odafigyelés,fejlesztő torna,egész napos gyerekszórakoztatás... :roll: :roll: Tomi lenne bajban.. :lol:

Dia,számot megkaptam,(i) köszi!! Remélem jobban vagytok!

Tomi mostanában nem kel éjjel,este eszik 8-kor majd reggel 6 körül.Van hogy felsír,mint pl ma is fél 4-kor,de nem éhes,cumi kell vagy kis fenékpaskolás,esetleg igazítás(tegnap pl keresztben,hason feküdt az ágyban,a 60 cm ágyban a 70 cm gyerek..)és alszik is

Brendonban a Kecskemétis bébiétel(200) és néhány Hipp-es,illetve desszertek akciósak(600-ról 300-ra)

Meghívókat remélem mindenki megkapta aki kért(Melisch,neked megy még egyszer)

evilany

Jó reggelt!

Köszönöm a tortadicsiket, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy jó szájbarágós blogból vettem a receptet, így nem volt annyira nehéz (csak elég macarás :D) megsütni. A bevonatot készen vettem, azt "csak" nyújtani és formázni kellett.

Évi: blogba most tettem fel pár friss képet Korinnáról (aki szeretné látni küldök meghívót csak írjon privit)

napsi: megnézném én is azt a piacot, de tőlünk irtó messze van...
Költözés: hát én ezen mindig csodálkozom, hogy pici gyermekkel mekkora vállalkozás :)

limo: tejtermékeket én is kóstoltatok (bár csak a héten lesz 7 hónapos a lányom), na ő köszöni de nem kér belőle - kajába olvasztást kipróbálom majd a sajttal

bévi: barátnőm 2 hósan rántott levest evett, mégis felnőtt és 2 szép egészséges gyermek anyukája...

Ez a szoptatás dolog szerintem is túl van misztifikálva, eleinte rengeteget agonizáltam rajta, hogy nem tudok szopiztatni, tej csak 2 hónapig volt és ráadásul nagyon kevés. Rátett az is egy lapáttal, hogy Korinna súlya nem úgy fejlődött mint a szopis társaié, engem ez nagyon bántott aztán rájöttem, hogy tök fölösleges ezen rágódni. Egészséges, jó kedélyű gyermek, rengeteget mosolyog és hogy a súlya nem úgy megy: na és akkor mi van? A mai napig nincsen 7 kiló, de cserébe hetvenakárhány centi, irtó izmos és mozgékony, egyetlen pillanatra nem maradna meg nyugton :lol: Négykézlábra állt, hason kúszik mint egy kis gyík, újra elalszik hason, szóval teszi a dolgát :lol:

Egy dolog miatt viszont aggódom: akinek volt hasonló gondja írja le legyen szíves, hogy a visszatérő kötőhártya gyulladással mit lehet tenni? Vigyük el könnycsatorna tisztításra? (Doki nénik szerint lehet ez lesz a megoldás.)
Most harmadjára is be van gyulladva a szeme, Floxal cseppet kaptunk, de reggelre (ma már 4. napja csepegtetem neki) megint be volt ragadva a szemecskéje, sárgás váladék rajta és alsó szemhéjon is beszáradt váladék volt.

Brendonos tippet köszi Évi, megyek is és ma feltöltöm a készletet.
bettinyo

Bettinyó
Nekünk használt a könnytömlő átfecskendezése...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt,

tegnap megint a fáradtság nyert...10kor már aludtam. :oops: Lehet hogy meg fog jönni, régebben akkor voltam ilyen fáradékony.
Pontos adatokat nem tudok, jövőhéten megyünk védőnénihez, de kb 9 kg Boti. Jaj és mekkora zsivány. :D Szerintem nagyjából már tudja hogy mi az hogy nem, nem szabad, szólok neki, megáll, odanéz, mosolyog majd megy és folytatja tovább. Mostmár a mászás uncsi neki, rájött hogy kell felállni és azt probálgatja mindenhol... életveszélyes. Na, de miért is ecsetelem, itt mindenki hasonló cipőben jár... :lol: :lol: :lol:
Viszont amint már napok óta meg akartam kérdezni, szerintetek napi 3-4 kaki normális? Abból 2 keményebb, normális állagú a másik egy-kettő pedig hígabb, ez a gyümölcs után van, akkor is ha banános desszertet eszik. Bocsi hogy ilyen részletesen írtam.

BÉvi, jó hogy jöttél, hozzál majd fényképeket lánykádról, ha lesz időd.
Ircsi, Ti is ébredtek? azt hittem csak az én gyermekem ilyen kis haspók. :wink: Én is mennék dolgozni heti 2xfél napot, de nagyon nehéz összeegyeztetni Apa beosztásával, azért dolgoyok az ügyön, bölcsihez én még picinek tartom Botit.
Woody, megnéztem a neten a babavilágot, nagyon édes Lili, azok a gyönyörű nagy szemek.

Mennem kell, nyügösködik a gyermek. Szép napot mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

[quote="szamocamoca"]K írta:szamocamocaöszi Évi, akkor nálunk ez letudva

Csillag, miből van a Gergő felirat a falon? Valami szivacsszerű?? Nagyon bejön nekem is :D Fanninak jobbulást!
Nekem januárban a meningetec 7000 felett volt Máténak. Majdnem padlót fogtam, mert az 1. oltás ebből 2500 körül volt.

Nklári, jók a képek. Kis vagány :D

mit is akartam még??

sziasztok!
felirat innen van:
http://www.teszvesz.hu/baba_mama/babasz ... 05567.html

Most már Geri is lázas:38.5...és köhög -éjjel 11-fél2ig jajgatott szegénym-lótúrót nem aludtunk...most fél órás alvásából ébredt sírva :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

bettinyó-csudi torta!
volt kollégámnak kell csináljak tortát (lánya szülinapjára-ápr.9) playboyosat,mint Fannié volt tavaly....kíváncsi leszek hogy sikerül :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Van valakinek tippje, hogy hogyan lehet egy kézzel lábbal ellenálló, száját összeszorító gyerekkel megitatni a köptetőt :?: :?: :?: :?: :?: :?: Persze egyedül!
Á, az orrcsepp se egyszerű, de a köptető az igazi feladat....

Éjszakánk nekünk se volt könnyű, szívtunk, ittunk sokat.

Látom rajta, hogy már elege van abból, hogy nem kap levegőt, na meg, h köhögi fel a cuccost.... :(
Elmondani nem tudom, mennyire sajnálom!

Évi
Köszi az infót, én is beugrok a Brendonba, ha el nem felejtem. :roll:

Ma ezt csinálom apának:
http://www.serpenyo.hu/recept/tejfolos_ ... 620.recept

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ircsi: köszi, ma voltam doki néninél, lecserélte a cseppet másikra és szerdán megyünk szemészetre (valószínűleg Korinnának is eldugult a könnycsatornája)

nklari: Boti nagyon helyes baba :D 3-4 kaki szerintem rendben van, Korinna is produkál ennyit
bettinyo

Megvan... :wink:
Nurofenes "fecskendővel" ... :) :D :D :D :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hello-hello!

Bévi számot átküldtem :wink: Örülök, hogy sűrűbben írogatsz :D

Clrika fecskendővel (nálunk nem vált be, maradt a kiskanál, azzal szépen nyeli) lett volna a javaslatom, de látom már rájöttél. Jobbulást. Vettem Áronnak LUUf baby balzsamot és azzal szoktam bekenni a hátát éjszakára, használt, kapott levegőt. Ha gondolod próbáld ki, 1500ft körül van. És szoktam még pelenkára(textil) rácsepegtetni eukaliptusz illóolajat.

Csillag nektek is jobbulást. Fanni jobban van már? Szegéyn Gergő :(

Limo hogy alszik Bercibó a kocsiban :lol:

Woody remélem rendben lesznek az eredményeid.

Bettinyo köszi, mintha jobban lenne, de már nem merek semmit elkiabálni, kapja a gyógyszert (Klacid)
Finom lett a torta? :D

Nklari nagyon betyárak ám ezek a gyerekek. Tudják, hogy nem szabad de csakazértis....Áron ma reggel a szeme alatt sérült meg, mert a játék helyett sokkal izgalmasabb a kosárka amiben az orrcsepp, pzs, kiolló(baby), orrszívó, krém és egyebek vannak....most jól néz ki a gyerek....evvan...

Lejárt a mosógép :roll: nem tudom mit főzzek a hétvégén, vásárolni is kellene, de nincs kedvem.....tegnap takarítottam, de nem látszik...ejj, de f@sza napom van..... :lol:

királylány

[quote="clárika"]M írta:clárikaegvan... :wink:
Nurofenes "fecskendővel" ... :) :D :D :D :D

pont ezt akartam tanácsolni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Akkor pontosítok... Van elég tejem, Bence szépen gyarapodik tőle, és hiába kezdtük el a hozzátáplálást, és hiába próbáltam már szopi előtt adni neki a kaját, és evett meg egy egész adagot, ő utána is szopizni akar :!: (és nem is kis mennyiséget eszik meg :roll: ) Nem sűrűsödtek a szopik, éjjel sem, így nem aggódom. Erőltetni semmit sem szeretnék, főleg nem az elválasztást, vagy azt, hogy többet egyen szilárd ételből, ha nem kér már, ha neki ez így jó, akkor én boldog vagyok és szoptatom. Kb. 1,5 éves koráig tervezem, de ember tervez, Isten végez, szokták ugye mondani, ha előbb abbahagyja sem dől össze a világ, ha meg később szeretné és nekem már teher, meg lehet vele beszélni (pl. csak este, vagy csak itthon stb.). Szerintem. :wink:

Woody! Megnéztelek benneteket a babavilágban, nagyon édes a kis Lili! :wink:

Babák szépek, betegeknek jobbulást!

Bocsánat, hogy csak ennyit írok, de Bence tegnap belázasodott. Már mikor írtam nektek, éreztem, hogy meleg, 38.2 volt, aztán délután volt 38.4, akkor kapott kúpot, de 3 perc után kicsusszant egy enyhe kisebb mennyiségű hasmenéssel együtt (délelőtti körte-alma) :cry: :cry: és utána 38.7 volt a hője egészen estig, egyszer beletettem testmeleg fürdőbe is. Védőnő azt mondta, hogy a doktornőhöz vigyem el, ügyeletre semmiképp, mert sok a beteg, és ők is csak a lázcsillapítót mondják, doktornő azt mondta, ma kérjek időpontot délben az asszisztensnőjétől, megnézi a Bencét. De szerinte nagy baj nem lehet, mert nem náthás, nem köhög, nem bágyadt, aluszékony (tegnap napközben 2 óra 20 perc alvást szenvedtünk össze), étvágya nem csökkent, ugyanolyan maradt, csak kicsit nyűgösebb, bár ma reggel már virgonckodott, és azóta is 37.3 a hője. Este 8-kor aludt el, kelt 10-kor és 2-kor, utána már csak 7-kor, nem volt nyűgös. (a tízórai a tejcivel visszajött, nem tudom a ringatástól-e, vagy köze van a dolgokhoz)
Azt vettem észre, hogy alul 2 helyen is meg van dagadva az ínye, bár ha a foga lenne, akkor csak hőemelkedése lenne, nem :?: :arrow: majd délután okosabb leszek a doktornő után.

Dia! Utólag is boldog névnapot a férjednek! :)

Limo! Megérkeztek a kuponok, köszönöm szépen!

Most megyek és ledőlök Bence mellé, mert alig aludtam az éjjel, folyton azt néztem, jól van-e. :(

Délután még írok.

Kép

Kép
barbcsi

Dia!
Fanni sincs jobban...annyi hogy nem hányt tegnap...de úgy ugat mint egy kivert kutya és néha még ő is lázas :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi-Bencusnak jobbulást!!!Mi is ebben szenvedünk :(
Pihenj ha teheted!-én nem tudok :(
Én is a fogára fogtam a lázat és a hasmenést...dokinő kizárta...
Ilyen kórság van :(
Remélem hamar jobban lesznek a babák!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika! Igen, Nurofenes fecskendő vagy kiskanál. Mi kiskanállal szoktuk a D-vitamint is adni. :wink: Jobbulást Rékusnak!!!

Csillag! Gergőnek is jobbulást, Fanninak is! Meningitecet mi is megkaptuk 2 és 4 hósan, és mindkettő 1921 Ft volt nekünk is.

Facebook-os hozzászólásokat mindkettőtöknek köszönöm :) :) :wink:, csak még nem volt időm reagálni! :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Ennyire rossz éjszakám régen volt. Tudtam, hogy fel kell korán ébredni, ezért nem igazán tudtam aludni. :?
De már túl vagyok a vérvételeken…

Csibuc, majd megírom milyen lett. De nagyon remélem, hogy nem lesz rosszabb, mint volt talán még jobb is.
Lili azért kap HA tápot, mivel nagyon sokat bukik. A doki meg azt mondja, hogy a bukásnak lehet allergiás oka is. Ezért ha lehet, ne adjak mást neki.
Ma megyünk gasztros dokihoz ismét, (mivel az előző doki kórházba került már 3 hete és nem tudni, hogy mikor lesz megint. Én meg nem akarok ezzel ilyen sokat várni.
Szép a torta.:)

Bévi, a Humana pépeket a brendonban veszem. (most le volt értékelve)
A Milimil pépeket a gyógyszertárban és receptre kapom a dokinőtől (házidoki)
A Hip rizspépet a müllerben lehet venni.
A rizspépekbe, mindig rakok valami gyümit is neki, hogy fini legyen…
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25
http://www.statimpatika.hu/statimpatika ... ztato.html
(a többit nem találom neten képpel, de lehet kapni, most vettem mivel viszünk ki magunkkal)

Mi ébredésnél eszünk tápit, majd tízóraira gyümi, ebéd zöldség+ húsi és tápi, majd uzsi pép, lefekvéskor tápi.

Csibuc, nálunk volt könnycsatorna átszúrás. Sajnos semmi nem használt, cseppek. Még október végén volt. Szerencsére azóta semmi, de akkor mondták is, hogy el volt tömődve neki. Én bent voltam vele (fogtam a kezemben), hát nem kellett volna.

Betegeknek jobbulást!

Írtam már, hogy mi a Müllerben tavasszal szoktunk bevásárolni. Most ismét lesz 20%-os akció mindenre. A lényeg, hogy meg kell venni az áprilisi Glamour újságot és ott van benne a kupon (persze sok más is). Majd a pénztárnál le kell adni és akkor levonják a kedvezményt!
Április 8-10-ig van.

Köszi a dicsiket! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Brbcsi köszi férjem nevében is :) Bencusnak jobbulást!

Csillag szegényke, ő sem bír kimászni belőle. Áron is már harmadik hete beteg, elkezdtem neki a gyógyit, másképp nem fog ez menni....viszont nem köhög csak az orra folyik.

királylány

Már 2 órája alszik a Csibe...
Így nem fogok tudni bevásáni a kajához... :?

Clárika
Kép
clárika

Halihó

Eukaliptusz bedörzsölőt mi is kaptunk most,Clarika,patikában is kapható.Segíti a légzést

Beteg babóknak jobbulást,mielőbb. Megint járvány van :(

Nekem csavaroghatnékom volt és besétáltam Tomival a (volt) munkahelyre!!Volt habzsi dőzsi figyelem középpont :) bő 2.5 órát sétáltunk,csak itthon éreztem hogy elfáradtam(jólesően)

Woody,de jó hogy belinkelted,holnap megyek Brendonba akkor veszek ilyen pépeket is(bár szerintem ha már adtam simát,eső után köpönyeg,de az ára miatt megéri)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.03.25 18:35-kor.

evilany

Betegeknek jobbulást!

Évi
Szoktunk tejpépet enni :wink:

Kóstoltatás
Mi ugye elég "öregen" kezdtük a szilárd kajákat enni (majd 6,5 hónaposan). Én sose adtam csak 1-2 kanálkányit, ha ette Chloe. Ha nem kellett neki akkor meg azért nem kapott annyit... :oops: :wink:
Ha allergiás valamire, az úgyse az első alkalommal fog kiderülni.

Woody
Drukkolok, hogy jó eredményt kapjál! Diétázol? Szeded a gyógyszert?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Alma-málna v.alma-eper pürét adott már vki?..Kecskemétis,4 hótól(??)

evilany

Hmmm...
Nagyon jó illata van ennek a hekkes kajának :P

Lassan megyek az uramért :) :) :) :)

Clárika
Kép
clárika

[quote="evilany"]A írta:evilanylma-málna v.alma-eper pürét adott már vki?..Kecskemétis,4 hótól(??)

Mi ettünk már olyant, amiben alma-banán-eper, meg alma-áfonya van :wink: (Gerber)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]A írta:evilanylma-málna v.alma-eper pürét adott már vki?..Kecskemétis,4 hótól(??)

Berci is evett már epreset, áfonyásat....állítólag magtalanítva vannak, csak a gyümölcsvelőből készülnek.

Clárika!....Biztos finom lett a kaja....jó hétvégét nektek HÁRMASBAN :wink:
Amikor írtad, hogy köptetőt kapott Rékus, éppen arra gondoltam, ha felszakad neki, szegény mit csinál az anyaggal?

Napsi!....Miért nem oltattok? Ez nálam olyan felemás kérdés....mert tenném is, meg nem is!

Mi lent voltunk a vásárcsarnokban, gyalog is jöttem vissza....azt hittem megszakadok, mire felértem, hol van már a régi edzettség? :oops: ...persze a babakocsi a nehéz :wink:

Szerintetek kárpitos át tudja húzni az etetőszéket? Igaz nem volt új, de az nem zavart, viszont csináltam rá egy repedést, és az nem tetszik....sehogy nem tudom eltüntetni!
limo73

Limo,passz...
Anyaggal:Tomi fuldoklott tőle decemberben,én ütögettem ki a torkából :cry: :cry: :cry:

Ok,köszi,akkor holnap eszik alma-málnát.

evilany

Tündi!!
Intéztem neked zoknit,majd viszem bár barátnőmmel ma nem sikerült talizni.
Most találtam:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... re&store=7

evilany

Basszusss!! Nyitva volt az ajtónk tele vagyunk szúnyoggal! Jó majdnem tele....eddig 3-at vadásztunk le.....de még március van!!!!!!
limo73

Sziasztok!
Alma-áfonya nálunk is ment már, mivel az ilyenek az apró magvak miatt nem javasoltak, de az üvegesben az nincs benne.
tejtermék: én csak 1 éves kor után, főleg ha így szopiznak, mivel nálunk apai ágon tombol az allergia!
szopi: hát érettségiig nem, de amúgy mehet, az eddeigiek 16, 22, 26 hós korukig szopiztak, persze a vége felé már csak reggel-este, vagy csak este, úgy aludtak el.
oltás: Bp-en a Lászlóban is ápolnak egy rakás tizenévest agyhártyagyulával. Nálunk Nonó már megkapta az első adagot, meningitec vagy menjugate, nem tudom most. Joni is meg fogja kapni. Talán érthető!
Mit adhatunk nekik enni: én egy hülyed cimkeolvasó, "tudatos" vásárló vagyok, de mindent nem lehet kizárni. nekem is vannak bevált őstermelőim meg bio termelőim az óbudai piacon, abból főzök a piciknek, lehetőleg nekünk is, de mi már harcedzettek vagyunk :lol:

nNapsi: hol laktok, h a Marczira jártok, mert az nekünk is közel van, sokat járunk oda!

Csillag! Jobbulást. Lányodnak a szénsav talanított kólát nem próbáltad? Nálunk az be szokott jönni hányingerre, meg a kubu is, abból a sárgrépa-alma-banános.

Aki még szoptat: mennyit esznek a gyerkőitek gyümiből, főziből egy alkalommal? Mert az enyémek mindent szívesen megkóstolnak, eszenek is belőle, de egy üveg bébikaját kb 2 alkalomra eszik meg ketten :shock: Utána már a szopi jöhet!

Nem tudom mit akartam még, de hát az én koromban... :lol:

Claire
claire

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?