Sziasztok!
Nadina:ez a ki-be huzogatás nem is rossz ötlet
hát védőnőhöz nekünk is illene már elnéznünk,tök rég nem voltunk.
igen,próbálkozz a darabossal,szerintem ritka az a gyerek aki rögtön elfogadta és nem problémázott rajta egy kicsit sem
Charlott:nagyon édes lehet Krisz amikor panaszkodott
tök jó hogy ilyen lassú a járássegítő,így tényleg segíthet neki a járás elsajátításában,nem kell loholnia a játék után
Próbálj minél több mindenből csipkedni neki,abból is amit ti esztek,hidd el rá fog kapni az ízére,csak úgí tűnik Krisz ilyen kis ínyenc
Megválogatja a falatokat
Igaza van Hiberniának,ha eltolja vagy kiköpi akkor valószínű nem ízlik neki,vagy egyszerűen nem kér enni.
Nekem azt mondták annó,hogy az evés szóljon evésről,és ne pedig "bolondozásról" mert a gyerek is el fogja hülyéskedni.Szóval mondjuk én nem ááááá-zok,meg nem hamm-olok,se nem repülő kanalazok Balunak.Ő is izeg-mozog,gyorsan végezni akar,de szerencsére szépen megeszi az adagját.
Próbáld villával kicsit jobban összetörni neki a darabokat,vagy kicsit ráturmixolni,hogy azért legyenek benne darabkák.
Remélem hogy csak a hold a bűnös,de én inkább a fogára gyanakszom,most már kifehéredett a pukli az ínyén.Remélem ez már azt jelenti hogy a foga fehérjét ki akarja mutatni
CSak törje már át végre
Hibernia:a ferihegyi vonatállomástól autóval kb 5 percre lakunk
Nem tudom ha Ferihegy kettőről jöttök bkv busszal akkor az első megálló Vecsés-nyugat
Ha az állomás felől jöttök akkor a 3. megálló
Egy shell kút van a megállónál
Mögötte meg már rögtön a lakótelep
A volánbusz majdnem előttünk tesz le, a mellettünk lévő épületnél áll meg
2 éves kortól jön a dac?Ajjaj
Ilyen mütyűrt még nem is láttam
Ezt hogy kel használni?
Szar éjszaka
Tényleg jó lenne egy tali,de hol lenne a legjobb?Legyen program is,vagy csak összeröffenés?
Hát ez a Peti
A cipzár-szopogatáson alszik el?
Cukker
Hibernie,hát megzabálom Petit,hihetelen édes az elején ahogy táncol a zenére
Na meg milyen lazám kihúzza a fiókot is!
Tényleg így a zokni a helyén marad? Úgy látom most már jobban leköti magát Pepke mint eddig
Az üvegbe mit raktál? Tök jó,csinálok ilyet én is
Peti szereti a könyveket?Balu fittyet se hány rájuk
Na meg ez a frizura
Zsu:ez gáz
Remélem gyakrabban tudsz majd te is jönni
Orsi:köszi a fordulós köszöntést
Orsi,én nem rosszallóan írtam,csak én olyan vagyok hogy agyon parázom adolgokat,és (sajna?) bízok az orvosokba
Paramami-szindróma
Meg így más azétr,hogy a közeletekbe lakik a főorvos,így bármikor tudod hova vinni,ha véletlen (ne adj Isten) rosszabbodna az állapota.
Elisa ilyen kis mindent szájbe vevős lett?Balu mindig mindent nyalt idáig is,és még mindig.Én annyit tettem hogy a veszélyes cuccokat eltettem jó messzire.A szöszöket szerencsére nem eszi
Nem tudom az elpakoláson kivül mit lehetne tenni.
Kriszta:jajj,szegény Ádi,ilyen nekünk is volt hogy az öklendezés miatt hányás lett a dologból
De legalább elkezdte enni a darabosat,nem?
Csak vigyázni kell még a nagyobb daraboknál.Niki meg nagyon aranyos lehetett ahogy féltette az öcsikét
Így betekeri a lábát Ádi?Nekem még olyan ötletem támadt hogy ha van lepedőd,vagy paplanhuzatod,azt így befonni mint Nadi írta,de hogy az egész rácsot eltakarja?Olyan magasról már talán nem tudná "lejátszani".
Nekünk jó napunk volt
Voltunk egy nagyon kedves barátnőmnél egész nap
Babák hihetetlen édesen eljátszottak,öröm volt nézni őket
Voltunk nagyot sétálni is,Balu aludt 2 és fél órát
Nagyon jól éreztem magam,jól esett kimozdulni és nem mellesleg a társaság is jó volt
Már megpancsolt,most a szobájába játszik,hagyja anyát írni
És ma nem volt nyűgös sem,csak nagyon nagyon picit.Nagyon kifehéredett a pukli,lehet azért lett volna a tegnapi nyűgi,hogy feszítette az ínyét a foga?Na megyek vacsorázom egyet