Sziasztok lányok,
Nagyon jó érzés hogy ennyien szorítotok értem
Ma sokkal jobban vagyok mint tegnap, és nagyon halkan remélem hogy reggel meghozom a várva várt zebrát, és elindítok egy pozitív szériát !!!!!!! Valahogy ma annyira éreztem, hogy a mellfeszülés csak jót jelenthet
: Korábban ez az utolsó napokra mindig elmúlt, és őszintén szólva az előző két alkalommal egy nagyon halvány barnázásom is volt mar egy-két nappal előtte....Szóval ma este még mindenki gondoljon rám egy kicsit, és ígérem hogy nagyon meghálálom, holnaptól pedig mindenkit én fogok ezerrel biztatni.
Szerencsére csak az az egy tesztem van amit a Kaáliban kaptam, igy nem tudom most megcsinálni mert akkor mi marad reggelre
Bocsánat hogy ennyit irok magamról, de muszály....
Lullaby drága,
Annyira sajnálom hogy megint így jártál
Pedig ugy örültem hogy holnap követsz engem. Szerintem jó ötlet a természetgyógyász, nem kell egyből feladni. Tudom hogy a lombik is egy nagyszerű lehetőség, de amig van rá esély hogy anélkül is lehet, addig próbálkozni kell. Szerintem még legalább egyszer fussatok neki, addig pedig lehet hogy spontán kopogtat nálatok a szerencse, amikor nem is számítotok rá ! Nagyon drukkolok nektek ++++++++++++++++
Reno,
Érdekes, a HSG nekem is nagyon fájt, és szintén már a hüvelytől volt mindkét vezető elzáródva, de én bízom a nőgyógyászban, aki műtött és azt mondta hogy sikerült átjárhatóvá tenni
Nekem soha nem volt semmilyen gyulladásom, vagy abortuszom, semmi olyan, ami indokolhatta volna az elzáródást. Érdekelne, hogy neked mit mondtak, a
krisztaba@freemail.hu cimre tudsz nekem irni.
Ha jól emlékszem CAT a BMC-ből elzárt vezetőkkel lett harmadik lombik után spontán terhes, nemrég születtek meg az ikrek
Fea,
Hajrá a zebráért !!! Tényleg nem lesz könnyű ez a két hét, bár az első még jobban elmegy, a második hét a húzós. De ugye mi mindent kibírunk, és itt fogunk neked napról napra szorítani, igy nem lehet baj !!
Woodi,
Nem csak a 12. hét után engednek el a Kaáliból ? Vittél a végén valamit a dokinak ? Visszamész a régi orvosodhoz ? Hol fogsz szülni ? Remélem hamarosan követlek a babás topikba
Vigyázz magatokra, és azért ide is nézz át néha a babás topikból légyszi !!!
Stella,
Remélem találnak nálatok valamilyen gyógyitható indokot a kiskatonákra, de ha mégsem, akkor se keseredj el, a MACA biztos segít majd legalább egy kicsit, a többit pedig megoldja lombikos orvosod !!!! Mi mind tudjuk hogy neked is sikerülni fog +++++++++++++
Zsebi kedves,
Remélem hogy jövő héten ti is előrébb léptek egy kicsit, ha már van időpont, az biztatóbb érzés nem ? Akkor már lehet visszaszámolni....
Pildikó,
Azt hiszem téged tegnap nem is üdvözöltelek a csaptban, bocsánat ! Szombatra neked is küldjük ezeket+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Remélem mindketten jó híreket hozunk ide
Zsu, Milena, Manó és minden januári lombikosnak jó készülődést kívánok -először az ünepekre, aztán a babákra !! A január lesz a ti hónapotok, ja és persze a február is !!!
reményteli Kriszta