Sziasztok!
Kicsi "pöttyöspannáknak" gyors gyógyulást! Remélem már mindenki túl van a nehezén...
Húúúúúúú, Judit!
Nagyon rossz lehetett...jó, hogy nem lett semmi baj! Nálunk Boró ha beteg, akkor általában sokkal többet alszik...
Milyen sokat változott Tamara mióta nem láttam! A gyönyörű nagy szemei változatlanok.
Anikó!
Maja pöttyösen is jól pózol! Eszméletlen a csaj!
Anikó, Judit!
Az is lehet, hogy a "kicsik" el sem kapják...tudom, kevés esélye van, de hátha!
Szandra!
Szegény Tami...nem lehet, hogy "csak" gyomorrontása volt? Nálam gyenge pont ez a hányás dolog, mióta Zéti egy hetet küzdött vele.
Lehet, hogy Edónak csak pár pöttye lesz, hiszen kapott azért egy adag oltást.
Ejnye, bejnye! Miért nem szóltál pl. nekem, hogy hozzunk neked a patikából hintőport??? ?????????????????????????????????Máskor tessék szólni ilyen esetben, (persze ne legyen több ilyen!) hétvégén mobilabb vagyok mint hétköznap! Nehogy már azért ne tudd bekenni, mert nem tudsz elmenni, vagy nincs kire hagyni a csajokat!!!!!
Ja, és ez vonatkozik mindenkire!!!
Én beoltattam Zétit barihimlő ellen (is), meg Borót is be fogom... Úgy vettem észre az Essek meg pont nem preferálja vmiért ezt az oltást
Na, mondjuk engem ez nem tántorít el! Extrém paramami lévén minden ajánlottat beadattam...kivéve a Rotát Zétinél...attól azóta is rettegek!