Sziasztok!
Én is ideértem. Nem tudtam hamarabb jönni, mert tegnap estére nagyon kipurcantam...
Gergő iszonyat rosszul tűrte a tegnapi Dévényezést, ennyire még nem láttam sírni. Egy kicsit kikészültem tőle lelkileg. Aztán ma reggel újra mentünk a kórházba, de most tornára. Úgy volt, hogy a héten már nem lesz több foglalkozásunk, de valaki lemondott egy órát és a gyógytornászunk rögtön be is írt bennünket. (Ilyenkor jó, hogy ismerjük a gyógytornászt... működik a protekció.)
A mai naptól fel kellett emelnünk a napi torna számát, már nem 2x hanem 3x kell megcsinálnunk a gyakorlatokat. Erősíteni kell Gergő hátát, törzsét. Egyelőre fogalmam sincs hogy fogom kivitelezni, de majd csak sikerül.
Ma vettem fel először idén itthon pólót és totál megdöbbentem, hogy micsoda izmos karjaim lettek a tornáztatástól.
Olyanok, mintha konditerembe járnék.
Aztán ahogy belegondoltam a dologba, Gergő ruhástól már majdnem 7 kg, sokszor kell emelgetnem, tartanom a torna közben, úgyhogy nem is csodálkozom, hogy így 1 hónap után van látszata. Eddig azt hittem, hogy azért fáj az alkarom esténként, mert gyenge a csuklóm, de most inkább azt gondolom, hogy egy jó adag izomláz is van a háttérben.
Mona, de jó, hogy lassan mindenetek megvan! Jó festegetést, és vigyázz nagyon magadra és a kis Larára! Nehogy agyon dolgozd magad!
Nita, de jó, hogy Barnika már jobb kedvű! Biztos szépen gyógyulgat! Puszilom!
Nika, hurráááááá! Mindjárt jön haza Apa! Készülsz neki valami meglepivel? Meddig tart ez a munka neki?
Kati, sajnálom ezt a mizériát Bogival. Tényleg lustaság lehet a háttérben. Viszont ha egyre többször kínálod üvegből, akkor könnyen megeshet, hogy befellegzett a szoptatásnak. De ez teljes mértékben a Te ill. Bogika döntése, én nem szeretnék beleszólni.
Pedi, gyönyörű kisfiú Bálintka és tényleg nem sárga. A korábbi fényképen biztos a fény esett úgy rá, hogy sárgásnak tűnt a bőre. te is nagyon cuki baba voltál és bizony nagyon szép kreol bőröd volt (van). irigyellek is érte egy kicsit. Gergőnek ez az új popsikrém se jött be. Kész vagyok már ettől az egésztől.
Amit a szopiról kérdeztél, kötve hiszem, hogy kevés lenne a tejed. Rengeteget fejtél, így amikor Bálintka szopizni kezdett, biztos, hogy mindig ömlött a szájába a tej. Szerintem max annyi lehet a dologban, hogy neki is meg kell tanulnia, hogy azért a tejért bizony meg kell dolgozni. Gondolj csak bele, hogy nekem hányszor ment el a tejem. Mindig itt panaszkodtam Nektek. Ilyenkor 3-4-5 nap is kellett, mire újra "megteltek" rendesen a cicik. ezalatt az idő alatt folyton úgy éreztem, hogy a semmit szívja Gergő, mégis volt benne annyi, hogy nem éhezett és átvészeltük ezeket a napokat. A "nem éhezést" azért gondolom, hogy így volt, mert éjszaka simán tudott aludni a Fiatalúr. Szóval szerintem nyugi, biztos, hogy elég a tejed.
Rita, mi ugyanígy jártunk a hallásvizsgálattal. Nekünk is levelet küldtek, hogy elmarad és telefonon kellett időpontot kérnünk. A csípő uh persze maradt az eredeti időpontban, így nekünk is kétszer kellett mennünk. Úgy látszik ez a legújabb módi.