Kati
Milyen a "scamp cucc"?
Még sosem hallottam erről, ez egy márkanév?
Magyar árut ritkán veszek, ha mégis akkor FF-st, amúgy rühellem a tescot, de néha egy egy babaruhát kapunk onnan, és tényleg jók.
98 %-ban angol babaruháink vannak, és szerencsére nem kopnak, nem tekerednek, jók.
Zalánnak még van egy, kettő 56-os, de 62-eseket hord már, csak ugye a méretre nem lehet adni.
Most pénteken lesz itt a faluban bababörze, úgyhogy majd beújítok néhány új holmit, bodykat meg rugikat, kiskabátot, pulóvereket, nacit.
Mona
Eddig minden eredményed jó volt, ugye? Így szokott lenni, nálunk mondjuk uh-on mozgott, de nst-n állandóan piszkálni kellett.
Csillagvirág
Én is egyből arra gondoltam, hogy nem jól rakom cicire, mert Reginél ugyanez a mellbimbóm, ugyanott volt berepedve. És a védőnő szerint, ez eléggé berepedt. Azt mondta, most úgy szoptassak, hogy teljesen hajoljak fölé (ülve) és úgy adjam a szájába, hogy az egész bimbóudvart bevegye, ez még nem is gond, csak ahogy szívja ki-ki csúszik egy része. A hátam meg eléggé ki van ettől. Viszont ha fekve szoptatok kevésbé fáj, szóval lehet mégis maradnék ennél. Délután jön meg a kenőcsőm, addig sudocremmel kenem. Éjfélkor kapott még ebből a mellből is de aztán csak reggel, addig meg a köztes szopi alatt csak a másikból. Majdnem 6-7 órát pihentettem, de semmi javulás.
Most reggel megint kapott, aztán pihentetés, majd délutáni séta előtt ismét kap belőle. Az megint kb 7 óra. Szerencsére tejem van elég, úgyhogy így meg tudom oldani.
Megértem, hogy fárasztó, mert ezek a tornák fix időhöz, vagy helyhez kötöttek. Én sokszor a d vitmanint is elfelejtem, aztán este jut eszembe.
Nitácska
Regi egyáltalán nem cumizott. Zalán egy kicsit elfogadta, de ő is a latexeset, a szilikonos nem jött neki be. Ráadásul a latexesnek a formája is kicsit hasonlít a mellbimbóhoz.
Pedi
Rossmann és Dm, vagy aldi és lidl, egyformák mindkettő. Pl. az aldis bolognai szósz egy az egyben ugyanaz, mint a lidl-s.
Nekem nem is sebes, hanem egy repedés van a bimbó alatt, de elég nagy, még nem vérzik.
Anyatejjel próbáltam napokig, de nem használt. A védőnő meg azt mondta, hagyjak szüneteket, és ne szoptassak annyit ebből a mellből, mert nem fog begyógyulni. A melltartót és betétet elhagytam, inkább gyakran cserélek trikót, abból is a lazábbakat választottam. Éjjel meg szabadon hagytam, csak szoptatáskor itattam fel a kifolyó tejet, szóval remélem használ, mert nem várnám meg míg elfertőződik. Így érzékenyebb a mellem, ha kicsit hozzáér a ruha, de mindegy csak javuljon a helyzet.
Szerintem egyébként nem csak az számít, hogyan teszed mellre, hanem a babák is más technikával szopiznak. Regit 19 hós koráig szoptattam, némi tapasztalattal azért már rendelkezem, vele rengeteg pózt kipróbáltunk, amit pl. Zalán még nem visel el, pedig azzal javulna a sebem, ugyanis akkor a nyelvével a felső részét dörzsölné. Ez amikor hason van, és a válladnál van a teste, elég érdekes, de majd megpróbálok képet tenni, talán valamelyik szoptatós honlapon fent van. Én is könyvben láttam.