Új privát üzeneted érkezett!

Évi Tomi baba meggyógyult?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca, jók a képek, nagyon csinos a kis Máté. :D :D

Csillag, örülök hogy jól alakulnak a dolgok.

Ircsi, Chloe nagyon nagyon helyes, olyan nagylány már. :D

Santacsilla, sajnálom a betegséget, mihamarabbi jobbulást!!!

Most csak ennyi, főzök, mosok, takarítok, apával veszekszek... :twisted: reménytelen... :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Jó reggelt!

Rékus elaludt a hintába... :)

Nálunk is lassan meglesz a második fog is.
Már 2 napja szenvedős az iccaka miatta.
2ig kb 5x sír fel, de onnan alszik 6ig, gyorsan reggelizik, majd alszik 9ig.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Basszus Bercinek beindultak a fogai....már a hátsó őrlőknél is meg van duzzadva...és néha még olyan fogfájósan az arca is duzzadt. Már a dokinőt is felhívtam, hogy ez normális-e??? Azt mondta ezt nem lehet megjósolni, jöhetnek így is a fogak. Foglalkozni kell vele folyamatosan, mert különben hiszti van.....bár most éppen rámol a konyhában.....így csönd van! Na azt hiszem kifogyott a polc....nyafi van.
limo73

Ismét jelentkezem, míg Petra fel nem ébred.

Fél torta ötletét Ircsitől loptam :lol: :lol: :lol: ő tett fel egy képeslapot a blogjába Chloe-nak mikor hónapos volt azon volt egy fél emeletes torta :wink:

Köszi etetős tippeket, ha még van aki valamivel meg van elégedve szivesen várom. Szóval nekünk a Ircsiéké és Tündééké kiesik, mert kicsi asztalunk van, bárpultos amin ketten alig férünk, hely sincs nagyobbnak , tehát egy magas etetőszéket oda tudok húzni és olyan lenne mintha velünk enne de külön tálcán

na órája lassan, hogy ezt megírtam Petra azóta sír, nem kell neki a kaja tejcsit megitta éhes de nem kell neki egyébb :x

ekkora asztalkánk van Kép

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Limo drága vagy :D Köszi. Bercibó 6 foga :shock: :D Tényleg jól belehúzott :wink:

Ircsi Katus nagyon édes, szórjad csak a képeket :D Sosem elég belőle :wink:

Csillag szuper, akkor ha lesz neted is sűrűbben írsz :)

Bekri boldogat! :)

Barbcsi neked is kösz (meg mindenkinek a jókívánságokat), nyugodtan próbáld ki a sütit, alapötlet Évié én csak spóroltam rajta 8) olyannyira ízlett a fiúknak, hogy hétvégén ismétlést kérnek :lol:

Melisch nekünk ilyen (márkára) van:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=3

Ennyi voltam mára asszem......este torna van, előtte mindent el kell rendezzek :lol:

királylány

Melish, sztem mérd meg az asztal/bárpult :) magasságát, és olyan széket válasszatok, aminek van olyan magas a tálcája. Brendonban láttam olyan etetőszéket, ami olyan mint egy bébibárszék :D bár nekem nem tetszett.
Nekünk ugyan olyan van amit Dia linkelt. Állítható magasságú, dönthető, összecsukva egész "vékony", dupla tálcás. Mi szeretjük.

Clarika, érdekesek ezek a cikkek. Némelyiknél borsózott a hátam :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Melisch
A miénknek is van asztalkája... :wink:
http://www.diapers.com/product/productd ... ctid=16541
Ilyen... szuper, szétszedhető, könnyen tisztítható a tálcája... és bárhova tudod tenni...kicsi helyet foglal el :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép

Így eszik egy nagylány, vagy egy kismalac? :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bercibó nagyon előreszaladt azokkal a fogakkal :roll:
Gyorsan túllesz a fogzáson :wink:

Szamóca
Jó sokan voltatok! Az a torta :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csemeték is gyönyörűek :lol:

Dia
Jó tornázást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Halihó
Tomi csupa 7es és 0 :lol: :lol: 7 hó,7700 gr,70cm :lol:

Ircsi mit eszik a nagylány?

Dia,torna,szupi,én szombaton megyek az első zumbára :roll: :roll: eladtam az elektromos hintát így dupla bérletre fussa :wink:

Limo fogak,tyű :wink:
Holnap a déli evés után indulunk itthonról,ha szép idő lesz,vasútig séta,onnan 6-os v.7-es,ha ti is kb így mentek,menjünk együtt.
Tündi dél-fél 1től vár minket.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!....Oké, lent leszek a belvárosban, ha végzek kb. dél-fél1 körül megyünk le az állomásra, vagy elindulunk felétek. Telefonon értekezünk.

Fogakra a dokinő is azt mondta, hogy legalább gyorsan túl leszünk rajta......csak mi bírjuk ki! :wink: Lekopogom eddig azért annyira nem is vészes, mondjuk délelőtt elmozdulni nem tudtam mellőle, délután sétáltunk, így csak virsli volt a vacsi! Délelőtt ha csak elléptem mellőle ordított, ha játszottam vele okés volt a világ.

Ircsi!....Én is akartam kérdezni, hogy mit eszik Katus? Az Anya taníts engemben olvastam a zizit, hát azt nem merem. Piskóta tallér darabokat próbáltam, azt szereti is, de még nem sikerült felcsípni....Megfogja ugyan a darabokat, de rögtön a markába veszi, és aztán keresi, hogy hová tűnt, mert bár a kezét viszi a szájához, de ugye marokra fogja a sütit, így sehogy nem jön össze.
limo73

Évi!....Közben olvastam a pü-t. Csak kicsit lassú meg néha bolond a gépem!

Pakolás....így nem fáj a fogzás:)
Kép
limo73

Pécsi csajok!......Szeretitek a medvehagymát??
limo73

Limo,nem lehet h.szeparációs félelem? Tomi is ordít napok óta ha kimegyek a szobából,így mosogatni is csak estére sikerült...
Medvehagyma,passz :) nem ettem :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Séta

Kép

tegnap Árkádban bohóckodós
Kép

alvós
Kép

na ki aljaskodta le a zokniját?
Kép

most:
Kép
debütál az etetőszékbe,apja vesződik vele mert egyenlőre játéknak veszi :)

evilany

Évi!.... :) Rég láttam, Tomi nagyon sokat változott....és nagyon nagyfiús!
Szeparációs: az is bejátszik, de azt kezelem....jelzi, hogy nem tetszik neki ha kimegyek....visszaszólok, nézek, beszélek....abbahagyja, de most....konkrétan ha egy lépést hátráltam üvöltés....most estére megszűnt a hiszti.

Medvehagymát kaptam egy nagy csokorral, majd viszek kóstolóba! Én imádom, de idén még nem jutottam el szedni.
limo73

Máté dettó ugyanezt csinálta délután. Amíg mellette ültem, addig elvolt, vigyorgott ezerrel, ha kimentem a látóteréből, elsírta magát. Ilyen nem volt eddig, azt hittem fáradt, de nem aludt el, meg amíg szórakoztattam, addig jó volt a kedve. Elfáradtam ma.
Ráadás: Kristóf belázasodott estére, 39,4. Más baja nincs de már elegem van, 2-3 hetente beteg.

Évi, van ugyanilyen csíkos zoknink :) és ilyen vili kék kantis naci is :)
etetőszékes kép nagyon cukker.

Ircsi, rizst eszik a lánykád?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca,ez zselétalpú zokni,röhej,de most jó rá...(19-20-as a lába..:) )
Kristófnak jobbulást.

evilany

Évi a miénk is szilikon talpú. Mi is most hordjuk, 19-es a lába kb, a 18-as cipit kinőtte. Máté azokat a ruhákat hordja, amiket Kristófnak akkor vettem amikor már stabilan járt. Pedig annyira nem nagy kölök.. vagy mégis?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Clárika: júúúj, ezek nagyon dúúúúrva cikkek :)

Ircsi: jaj, de hát édes!

Limo:fog-betyárka:)

Évi: "Tomi csupa 7es és 0 7 hó,7700 gr,70cm "---> gratula!
"

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo:"Medvehagymát kaptam egy nagy csokorral, majd viszek kóstolóba! Én imádom, de idén még nem jutottam el szedni."---> mi szeretjük, már van ?????????? :shock:

Évi: Tomika milyen édes nagyfiú!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

Limo medvehagyma :arrow: szintén passz! még sose ettem! :shock: :D
Bercit sajnálom! remélem a holnapi társaság feledteti vele egy kicsit a fájdalmat!

Évi ez a zokni csúszásgátlós? olyant kerestünk egész vasárnap, de nem találtunk...
Tomi nagyon cukker! már hiányoztak a képek! köszi az apabejegyzés dicsit... én bőgtem rajta!

Dia neked is köszi! :wink:

Szamóca Kristófnak jobbulást!

Ircsi Katus és a kaja :arrow: zabálnivaló!!! :wink: :lol:

minden betegünknek jobbulást! a fáradt szülőknek pedig jó pihit az éjszakára!
"minden gyerek aludjon jól!" (VV után szabadon! :wink: :lol: )

pécsi csajok holnap várunk Titeket! lehet, hogy előtte már nem is tudok jönni!

Kép
gtunde75

Mares!....Már van! Mi a Tubesre szoktunk menni szedni, a tesóm meg ma mondta, hogy Orfű felé az erdő is tele van!
Remélem jövő héten összejön egy tubesi túra!!!
limo73

Sziasztok! csak olvastam, és most 1-2 reakció, bocs, de messze nem teljes!

Máltai: Budáról közelítve: szentendrei HÉV vonalán a Tímár utcai megállóval szemben. Pestrőé közelítve, pl Szt lélek tér megállója az 1.villamosnak!, Az óbudai plébánia templomon túl a lakótelep felé!

Csillag, örülök, ha jól alakultok, és jól érzed mehed tőle!

Gyerekképek: :lol: :lol: Cukik!

Claire
claire

Sziasztok

Pécsi lányok, le kell mondanom a talit :cry:
Rékus is és én is betaknyosodtunk.... :cry:
Most cíííítam a szörnnyel a nóziját vagy 20 percig, csak úgy jött neki, megtelt egy orrjukból az üveg :shock: (hogy fért bele ennyi fika?)
Úgy sajnálom, szegénykém csak úgy szörcsögött... :(

Nyomatom a Cebiont neki, aztán du rendel a doki, elviszem.

Jaj, a temetésre így szerintetek el lehet menni? 18 fokot mondanak, meg hát ugye levegőn lennénk, s a doki is csak du rendel temetés meg fél1től lesz.

Ajjjjjaj, első megfázás, nemtom mi legyen.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt
Clarika,sajnálom. Jobbulást. Adj neki Calcimuscot is ha van.Remélem láza nem lesz.
Szerintem a temetésre el lehet menni,ne puszizkodj.

Én majd igyekszem,de Tomi 1 órával később kelt és evett,így a végeredmény nem tudom mi lesz

evilany

Jó reggelt!

Nem tudok visszaaludni! :?

Rékának és neked is jobbulást! Mi is Cebiont meg Calcimuscot kaptunk náthára. Azt hittem Berci nagyon náthás, de soha nem jött (még a kettő orrlyukból sem) egy üvegnyi.....és napi 3-4 szívással megúsztuk. Én abból indultam ki, hogy amikor én náthás vagyok, nekem absz. jó a kinti friss levegő, ezért a gyerkőc is sokat volt kint, és láthatóan jó volt neki....a másik vízszintbe nem szeretett lenni, gondolom - szintén magamból kiindulva - nehezebben kapott levegőt, így előfordult, hogy a hordozóban aludt.
limo73

Lányok, köszi az infókat!

Azóta alszik, s megnéztem csukott szájjal. :shocked:
Jah, és csak az egyik orrjukából jött a cucc.
Ugye fájt neki az ínye, fel-felüvöltött, így ismét magam mellett aludt.
Így ébredtem fel szörcsögésre. Hű, szörnyű volt.
Kipuckodtam, s betettem a kiságyba, bekapcsoltam a légzésfigyelőt.

Tegnap fájt a torkom, így vettem valami homeós bogyeszt, hű, nagyon frankó, csak egyet szopogattam el, de már nem is fáj...

A kemény, hogy nem voltunk kinn (nekem már pár napja folyik az orrom -Évinek még írtam is, remélem nem lesz belőle takonykór), s így belekeveredtünk.
Akkor vszínű, valaki hozta ajcsiba .... :evil:
Pedig senkinek nem volt semmi baja (látszólag)
Tegnap meg kimentünk sétálni, mikor vettem a szopogatóst, akkor vettem Rékának cebiont, adtam is neki ahogy hazaértünk, nehogy ő is belekeveredjen. Erre tessék.....

Azért kicsit kiakadtam, hogy nem keveset költök vitaminra, eszem is rendesen, s mégis..... :evil:
Tény, hogy ez az első megfázásunk a születése óta, de akkor is!!!!! :x

Jajj, pedig úgy vártam már a talit!!! :cry:

Clárika
Kép
clárika

A finom pulcsi:
Kép

Megtalálta a neki szánt hűtőmágneseket:
Kép

Tetszik neki:
Kép

Zwack UNICUM :
Kép

Csak a mutató újj:
Kép

Édesem:
Kép

Szerintem tudta mi van benne (Nestle kanalak):
Kép

Köszönjük Woody! :)

Clárika
Kép
clárika

Clárika óóóóóó! nagyon sajnálom! jobbulást! szerintem is jót tesz a friss levegő ilyenkor! csak vigyázz, hogy ne öltöztesd túl, nehogy beizzadjon és még jobban megfázzon...

Kép
gtunde75

Clárika!....Az Unicomos kép:...király...!!!!!

Nekem ez a legnehezebb ilyenkor: öltöztetni....ne fázzon meg, de ne is melegedjen ki.....még magamon sem mindig találom el, de a gyerek meg nem tud szólni :? Végül általában így döntök: két vékony pulcsi, meleg van-vastag kiskabát, hűvösebb-vékony dzseki, vékonyan bélelt naci, és inkább viszek magammal egy pluszban egy vékonyabb takarót. Nem tudom ez sok vagy kevés.
limo73

Limo kb én is így csinálom,annyi hogy nekem a babakocsin ott a lábzsák,amit vagy fel vagy lehajtok,időtől függően,de sztem a lábának nem árt ha felhajtom.
Általában h.u.body,harisnya,vékony pulcsi,nadrág,és egy kicsit vastagabb kabát van rajta most.

evilany

Sziasztok

Clarika jobbulást nektek! Nagyon jók a képek, az "édesem" a favorit.

Limo, én nagyon fázós vagyok, a gyerekeket vékonyabban öltöztetem, de mindig van nálam + pulcsi, takaró.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Hello!

Clari jobbulást nektek!

Áronnak is felment a hője 37.8-ra :? homlokhőmérő ezt már láznak jelezte....Alig kap levegőt szegény gyerek. Már voltunk kint, Bencét elvittük az oviba, most alszik az ágyában.
Tegnap mire hazaértem a tornáról aludt. Gondoltam, majd ébredni fog, elrendeztem Bencét, a lakást. gyerek még alszik. Nem ébresztettem, így kimradat a fürdés (most először) és este 10-kor felvettem enni meg átöltöztettem és már alust is (nagyon magához sem tért mondjuk).
Borzasztó mikor a gyerek beteg :(

Évi zumba az nagyon jó, itt is van. Egy bajom van vele, hogy nem az tartja akihez járok 8) De hátha előbb-utóbb ő is elvégzi ezt a kurzust :D Mondjuk nekem aztán ritmusérzékem nem sok van. Meg ahogy elfigyeltem nem olyan egyszerűek a lépések elsőre :lol: Van a neten fenn anyag, bemutatják az alaplépéseket :D

Berci jól el volt ahogy látom. Áron jön utánam, mint a kiskutya :D

királylány

Évi a fotózáson készült képek a blogban megtekinthetők :lol: Végre :wink:

királylány

Dia nagyon tutkók a képek! :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Micsoda pangás van. Pécsiek talira készülnek, és ilyenkor kihal a fórum. :? :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Clarika
Jobbulást!
Friss levegőre nyugodtan ki lehet vinni a náthás babákat. Főleg szélvédett, napos helyre...
Rékus változatlanul gyönyörű! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dia
Nagyon jók lettek a képek! :lol: :lol: :lol:

Ja... gyerekem rizst evett. Csak azt nem tudom, miért jobb a tálcáról enni, mint a tányérból? :oops: :wink:
Időnként mondom neki, hogy hisztisebb, mint az anyja :oops: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Végre van netem és tv-m is :D
Babák-képek nagyon aranyosak.
Kibújt az első fogunk vasárnap :)
Fanni 39 fokos lázzal van itthon-hányt :(
Laca is randán köhög...de elvan...mi eddig megúsztuk...remélem nem lesz benítóm (kukubeni) :D beteg :)ez az új beceneve....
Albérlőm 65ezres tartozással hagyott itt...nem tudom mi lesz,de nem nyavajgok,megoldjuk...melegben,nyugalomban és kényelemben vagyunk,bár zsúfoltan :D
Nem tudtam menni talira sem Fancsa miatt!Sajnálom csajok!Ne hari-de nem szívesen hagytam volna itthon a beteg lánykámat-hiába nagy :(

Beteg babáknak jobbulást!
Remélem a pécsiek jól érzik magukat! :D
(mondjuk már én is ismét pécsi vagyok) :D :wink:
Legközelebb remélem összejön a tali-már sokat kihagytunk :(
Benítom csak a babakajákat szeresse...finnyás egy kis krapek-de kitolok vele és felesbe kapja (fele anyakaja-fele bébikaja)...előbb utóbb csak megeszi a főztömet :D
Iszonyat evős fajta :D
Nem hiába 9 és fél kiló :D
Kis golyóka...(husigolyó)-Fanni hívja így :D
Na bedugultam...elfogytam a hírekből.
Mindenkinek további csodás napot!
Majd jelentkezem

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

1-2 kép...ha nem bánjátok :oops:

Megeszi Ági ujját :)
Kép
Új Gergő birodalom (a matricák még hiányoznak)
Kép
Occsó játékkal :)
Kép
Nagyon dolgozik valamin :)
Kép
:D
Kép
...így aludt el délután...
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Talizóknak jó találkozót!
Csillag! Jobbulást a lánynak, ti meg vigyázzatok! most mekkora helyen vagytok végül? Párod? A házzal mi lesz?
Albérlő :cry: sajnos nem ritka eset. Anyáméknak is volt egy időben egy kiadott lakásuk, ott is voltak gondok, pedig igen jól indult a dolog.
A lakáscserét most halasztod, vagy keresl ?

Claire
claire

Elalvás: ott kapcsolták ki :lol:
claire

Tali szuper volt! Köszi, hogy jöttetek! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]T írta:gtunde75ali szuper volt! Köszi, hogy jöttetek! :wink: :lol:

:cry: :cry: :cry:
Én kimaradtam .... :(
Valaki írhatna egy összefoglalót nekem akár pü-be! ;) :oops:

Dia
Jók lettek a képek! :)

Temetés
Elcserélték a koporsókat.... :shock: Még jó, hogy apósom meg akarta nézni az anyját, s kiderült a dolog.
Azt hittem ilyen csak a filmekben van.

Voltunk dr néninél, kaptunk orrcseppet, meg köptetőt is.

És megérkezett a második foga! ;)

Clárika
Kép
clárika

[quote="claire"]T írta:clairealizóknak jó találkozót!
Csillag! Jobbulást a lánynak, ti meg vigyázzatok! most mekkora helyen vagytok végül? Párod? A házzal mi lesz?
Albérlő :cry: sajnos nem ritka eset. Anyáméknak is volt egy időben egy kiadott lakásuk, ott is voltak gondok, pedig igen jól indult a dolog.
A lakáscserét most halasztod, vagy keresl ?

Claire

Köszönjük!
Most jelenleg 43.7nm-en vagyunk...több mint a hideg ház :)
A házat anyósék árulják majd :(-sajna ez van...nem jött be a dolog ...
Lakáscser várat magára...lehet meg lehet majd ezt is venni (önkormányzati ez)
röviden ennyi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="clárika"]
írta:
clárika
Temetés
Elcserélték a koporsókat.... :shock: Még jó, hogy apósom meg akarta nézni az anyját, s kiderült a dolog.
Azt hittem ilyen csak a filmekben van.

durvaaaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jobbulást Rékának!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tali ismét szuper volt....köszönjük a vendéglátást.....Clárika, Csillag hiányoztatok!!!

Berci az autóban 3 perc múlva aludt...és azóta is...
Kép
limo73

Limo-ülés nélkül így elaludt?egyem meg!nagyon cukker!
örülök,hogy jó volt a tali!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?