Sziasztok!
Végre újra itt!
Lucuzs: nem kaptam bankszámlaszámot. Tudod, a kendős dologba én is be szeretnék szállni.
Sote II-n van ismerősöm, szívesen intézem, ha gondoljátok! Nincs nekik, és biztosan örülnének!!! De jó lenne, ha a közös tablóképünkkel együtt menne. Lássák csak az összes 2010 novemberi babát!!!
Már jól vagy? Balázs fogacskájához gratula!!!!!
Haynii - ezzel még Neked lógok:
http://www.pixmania.hu/hu/hu/00516504/a ... A4NTYwNjA7
Van kiszállítási ktg, de ha Kareszék rendelnek, akkor majd szólok, és megmondod, hogy kell vagy nem. Ilyenkor a szállítási ktg-et el szokták osztani, mi meg úgyis találkozunk. (Remélem.....)
A képek annnyira jók!! Nem dobtál emil címet. Hová küldjem a minitalis képeket?
Kötött izom hogy derült ki?
Nav - a melltapi megy nálam is! Már észre sem veszem magam.
Egyébként itthon 1 db cicipárnát használok. Amelyikből nem szoptatok, abböl csöpög a tejci, cicipárna ott. Következő szopinál így mindig a cicipárnásból szoptatok. Szóval csere....
Vikoo - aranyos ötlet a karkotő!!! Mondjuk Ati tuti elkobozná
Szereti a nyakláncokat is
Sajnos nincs ötletem. Vagyis nekem nem hiányzik semmi, ami itthon ne lenne kapható. Nyilván azért meg gőzöm nincs, hogy mik vannak
Dorka - update jó lesz, meglátod!!! Tuti hatásos lesz, pláne, hogy Te mozogsz mellette.
Védőnőtök nincs tisztába a kötelező oltásokkal?
Eta - gödöllői tavaszi fesztivál itt nálunk, igen!!! Szervezem, csak még nem kezdtem neki
De akkor most.
Na szóval, mit szólnátok, ha délelőttől déutánig tartana. Közben egy ebéd. Valami, ami bográcsban el is készül. Majd a pasik megfőzik. Esőnapot is tűzzünk ki ezért. Legyen szombat, ha lehet, akkor inkább május közepe, vége felé, hogy minél jobb idő legyen. Első javaslat: május 28 szombat. Esőnap: május 29 vasárnap. Alapvetően kerti - parti, de azért bejöhettek a házba is
Tesó kérdés - mi leálltunk. De a szívem facsarodik össze, mikor nézem Adélt, és tudom, hogy nekünk már sosem lesz kicsi babánk. De hát valamit valamiért ugye.....
Gyancsi - ezekre a jó kis bababörzékre én is irigy!
Lilinek puszi és gratula!
Angie - hát nem semmi Zsombi meg a gombócra gyúrt nyelve!
De majd legközelebb!!
Tök jók a képek, nemtom mit panaszkodtál a múltkor.
Panndi - Szia!!! És gratula Gábor babához!!!!!
Aranyoska - apa is és én is küldtünk sms-t a mindenki lakjon jól programba! A vv-ért nem vagyok oda, de ez a kezdeményezés tetszett!!!!! Innentől kezdve pedig tök mindegy, ki propagálja. ÉÉÉÉÉs naggyon sok pénz gyűlt össze.
Csillag - Gergőnek gratula!! Nagyon örülök a gyors és rohamos javulásnak!!! Találkozunk a kerti partin!
Rodina - szóval már Kitti fogacskái is mozgolódnak!! Hajrá!
26ezer nálunk sem elegendő részemről, szóval tervezek menni dolgozni. Remélem lesz hová, és a bölcsi is összejön.
Ninin - anyós és a kézmosás
Neked nem tűnt fel, hogy mindenre az a válasz, hogy ők már felneveltek x gyereket?! Nálunk minden példabeszéd így kezdődik. Ja, és a múlt hét végén a 74 éves anyósom ajánlotta fel, hogy ő majd egy hétre nyáron magához veszi Atit, és majd ő lelassítja....... Részemről szó sem lehet róla.
Eclipse - Apának és neked gratula!!!!!
És éljen a boldog élet!!!!!!
Etetőszék - hááááát, akad bőven!! Kellemes válogatást!
Egy picúrt rólunk: elég gáz volt, rajtam kívül mindenki beteg volt. Adélnak is totál felborult a napja, ketten majd belerokkantunk a két gyerekbe. Adél 20 perceket aludt, csak kézben volt el, Ati tele energiával. Sz@r időben a házat bontotta, jó időben pedig felváltva jöttünk - mentünk vele: motorozás, bicajozás, játszóterezés, homokozás....estére totál hullák voltunk.
Ma először van nyugalom - Ati oviban, Karesz dolgozik. Bár volt egy védő nénis látogatás, de én örülök, ha jön. A lakás mondjuk csupa kosz - pormacska hegyek, a vasalnivaló felhalmozódott. Sose érem utol magam.
Védőnénim csoportos babamasszás oktatást tartana nálunk. Kb. 5 alkalom, hetente egyszer, ingyen. Nem terápiás, hanem kötődést segítő angol babamasszázsról van szó. Az elméleti oktatáson túl gyakorlat is szükséges a nemzetközi oklevél megszerzéséhez, és ezt tartaná nálunk. Valaki környékbelit érdekel? (Hajnit valószínűleg igen, csak még utána olvas, Angie egyeztet a párjával, részemről ok.)
Ati - Adél kapcsolat: egyre kedvesebb vele. És egyre több időt töltenek együtt. Ati "kukuccs" játékot játszik vele, odaadja a játékait Adélnak a kezébe - persze azért arra vigyáz, hogy előtte jól meghempergesse a földön
Ha sír, akkor kedveskedő hangon mondja, hogy "semmi baj kicsim". Szóval ha így haladunk, talán lesz már végre közös kép is a két gyerekünkről. Mert még nincs.....
Ati és a többi gyerek - változó. Remélem nem lesz bűntetésbe az ovia, mikor megyek érte
Egyik nap látni sem akarja a szembe szomszéd kiscsajokat, másik nap megkergeti az egyiket. De mondtam a kislány anyukájának, hogy ne örüljön annyira, mert mint ragadozó el akarta kapni... Na megyek, van még kb. egy órám az ovis sétáig.
Puszi mindenkinek!!!
Ja, és most már rendszeresen tervezek jönni.