Új privát üzeneted érkezett!

Ezt most Ann kapja teljes egészében,de azért csippentsen,akinek kell bármihez!! :)

Ann: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

KÖSZÖNÖM BÉKU!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))
ann74

Engem érdekelt ez a terhes-repülés-téma, így utána olvastam, eléggé ellentmondásosak az írások.Szóval ahány orvos, annyi vélemény. Talán legmeggyőzőbb ez:
http://www.timmermann.hu/index.php?m=ut ... arandossag

Béku, ez szerintem egy érdekes téma, és mindenkit érinthet. Szóval tényleg jó ezt átbeszélni! :wink:
Vendég

Ann, nagyon-nagyon drukkolok továbbra is! :) :arrow: :arrow:
Vendég

Béku!
Asszem - ha jól rémlik - Lintner nem is a nyomáskülönbség és a sok ülés miatt mondta, hanem az a kutatás azt vizsgálta, hogy a Naptól mért távolság kisebb és valami spéci sugárzása van olyankor, ami erősebb "frontként" is hathat, elindíthat dolgokat.
Mondjuk abban nem értene egyet Sz-el, hogy ilyenkor ugyanolyan a terhesség már, mint a spontán. Állítólag a lombik sosem lehet "annyira stabil", mivel az alapozó hormonok mesterségesek voltak.

De ezt sem bizgatásból írtam :)
És szerintem tudjuk, hogy sosem kockáztatnád Maját :D Tudjuk, hogy ő a szíved csücske :D

eszter82
Budapest

Eszter drága,dehogy veszem bizgetésnek :D
Majd meglátjuk,mi lesz :))

Puszillak!!
Vendég

Azért ez a téma olyan érdekes gyerekek... mármint hogy a spontán terhesség erősebb lenne, mint a lombik (???) mert én ugye pont a másik oldal vagyok... a spontán....de Zoli végig úgy kezel, mint egy lombikost :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Semmi panasz nem volt, de mégis legyen az a p.zselé biztos ami tuti alapon... kekszstop és minden más ami a lombiknál is van ... kb. hímestojás effektus még Tőle is... :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi
Nem idegelem, megyek úgy, ahogy a dokim mondta aztán max megyek másnap is :)
És akkor 2 hét alatt megiszom a heti CH adagomat :)
Azt hiszem azt mondta doki, vigyek pisst, baj nem lehet belőle…
Remélem Rajó tud jönni holnap! A költözés nem egyszerű ügy…
Ja, hát köszi, íróasztalt azért nem vártam :)
A Faithless feloszlik??? :( És lenne ma energiád koncerthez?

Béku
Arra is számíts, hogy 24-26 hetesen elég fáradékony leszel.
Én sem szeretnék okoskodni, sokat utaztam életemben, a munkám része volt egy időben, de tengerentúlra csak egyszer. Hát kemény volt! Háztól házig 20 óra utazás, ebből 12 óra repülés átszállással + időeltolódás, ráadásul első osztályon, de nagyon megviselt. Visszafelé viharba is kerültünk, én repülésfüggő vagyok, de akkor egyszer halálfélelmem volt… Nagyon más az autós és a repülős utazás. Persze a te döntésed, én nem mennék, az tuti.
Párizsi utat terveztünk tavaszra, mikor azt gondoltam, addig nem jön össze a baba, de azt sem vállaltam már így be.

Ann
Jól van, de nehogy megerőltest magad szerdán!!!
És nem arra kell koncentrálni, mekkora esély van rá, hogy szép terhesség legyen, csak pozitívan!!!

Vicky
Hát sokat nem tudsz felállni meg sétálgatni a repülőn!
Főleg, ha olyan óriásgép, amivel mi mentünk, lent a turistaosztályon egymás mellett 3 oszlopban többszáz ember…

Kép Kép
estrella22

Béku, én is csak azért írtam ilyen sokat, mivel szeretném, ha jó döntést hoznál!
Tudod, hogy nem izélgetni akarlak, :wink: hanem féltelek titeket. :oops: És persze nagyon szeretünk téged, ezért mondjuk el a véleményünket. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Estrella: persze hogy nem nem lenne energiám, holnap ha felérek a jánosban a domb tetejére, majd meglátod kb. mint akin az úthenger átment olyan leszek az emelkedőtől ....de ha ott lennék a Faithlessen nem bírnék a véremmel és végigugrálnám páros lábbal, hogy utána a mentő vinne el... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rajó ezt tudja, azért is vétózta meg a tuti jó ötletemet :) Pedig ha most azt modnanák hogy mégis.. hát 10 perc alatt összekapnám magam... csak ez a kis még nem egész kétkiliós kurvintyó tart vissza... :))))))))))))))))))

andrea-1

Woody: tudom,csak mivel volt az a "kérés",hogy ne tartson egy téma oldalakig....főleg hogy nem meddőségis...
Vendég

Hát lehet hogy nagyon fostosnak fogtok tartani, de mi bizony még a sielésről is lemondtunk idén télen, mert azt olvastam, hogy a magas hegyekben más a légnyomás, és ez koraterhesség esetén vetélést okozhat :oops:
Szóval maradtunk a fenekünkön...húsvétkor elutazunk Salgótarjánba anyuékhoz a barátainkkal, 3 nap kirándulás, ez elsz az idei kikapcsolódás...meg max egy hétvége kettesben Debrecenben, mert ezt már régóta tervezzük. Utána már csak babával :D

Kép
judit0713

Andikám,
hát pótoljátok otthon apával: jó kis zene, egy pohár vörösbor...és ebben Iza is részt vehet egy kis bukfencezéssel :wink:

Kép
judit0713

Juditkám fostoskám :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Én nem is tudtam, hogy a hegyekben levő légnyomás is gond lehet... :shock: :shock: :shock: Tényleg jó, hogy felmerült ez a téma, mert itt olyanokat tudhat meg az ember, amire első körben tényleg nem is gondolna laikusként.
És tényleg ez a dolog sokakat érinthet akár a mostani brancsból akár a majd ezután jövőknél.. szóval Béku, ne parázz, tényleg jó hogy szóbakerült! :wink:

andrea-1

Béku, szerintem nagyon félreértetted a dolgokat!
Vendég

Juditkám, amilyen szinten az én belem ma egész nap hajnal 4 óta (olthatatlanul) ég..... hát egy pohárka veresbor még a jófajtából is kicsinálna asszem.. szal felejtős ... :shock: :shock: :shock: :shock:
A kisasszony meg amúgy remélem ma nem áll neki bukfencezgetni, mert akkor a partyba még Vukk barátunk is becsatlakozik, azt tényleg csúnya világ lesz erre mifelénk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Hahó!

Én csak csatlakozom az előttem szólókhoz, akik már szült anyukák de legalább ott egy szakember, nevezetesen Timmermann dokker állásfoglalása.

És ahogy látom, Woody családba megy egy kicsi babával, mig Breki te hol laknál, itt-ott szállodában? Kanada földrésznyi ország, igen változatos éjhajlattal és hatalmas távolságokkal.

Én csak itt Európán belül repültem, de egy éjszakai utam borzalmas volt - megfogadtam, soha többet igy. Szóval mérlegelj, és hozd meg a legjobb döntésd, mert az a tiéd - mi csak elmondhatjuk tapasztalatainkat, meg leírhatjuk mi mit tennénk

Nagyon gratulálok Maja baba mozgásához. És nagyon jól irja mindenki, babák mintha csak éreznék, hogy apuka kiváncsi rá, talán ez segítség erős benti vihar esetén apa jön és máris vége - na nálunk is igy volt ám!

Ann: tonnányi babaragacs és hatalmas gratula.

Pannik: nagyszerű ez a melóhely, létezik még ilyen?

Eszter: neked hogy telt a mai nap?

Andi: sok boldogságot!

Mára lelép

üdv kispatak
Vendég

Andi, én is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok! Ennél szebb gondolom nem is lehetne! :)
nagya1
Balassagyarmat

béku: Ha annyira nem lehet mászkálni a gépen, akkor én talán a trombózis veszély miatt nem mennék ilyen sokat. De kíváncsi vagyok Sz. mit mond.
vicky79
Budapest III. kerület

Breki!
Nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá!!!
Reptéren dolgozom, nap, mint nap látok állapotos anyukákat össze-vissza repkedni a világban! Valóban 32 v 36. hétig vállalja a légitársaság a terhes anyuka fuvarozását!
Ha a dokid se tiltja, szerintem nyugodt szívvel ülj fel a gépre!
Sokkal komfortosabb, mint egy autó, feltudsz állni, ha úgy érzed és a légnyomáskülönbség max a fel és leszállásnál hat rád! és nem a babára! Ő max a te érzéseidet érzi, nem a nyomáskülönbséget! Mivel, hogy ő vízben van és, mint tudjuk a folyadék összenyomhatatlan!!!!
Szóval Let's go!!! Kanada gyönyörű hely!!
Ja és gratulálok a mocorgáshoz!!! :D

gigibp

Zsuzska, te most hány tüszőről indultál? Barátnőm volt ma kontrollon, csüt óta szúrja magát, és csak 3 tüszőt látott Sz. Most 3ról 4 re emelték a merionalt, gonal maradt 112, ő hosszú protkós.Szeretném őt bíztatni. Úgy emlékszem nálad is nehezen indult be, vagy nem?
ann74

Na Békus, asszem nem egyszerű ez a döntés:)) Mostmár van itt mindenféle vélemény pro és kontra. :))
ann74

Ann: várható volt,ez is olyan téma,ami megosztja a népet,akárcsak a múltkori uszoda ;) :D :D :D

Gigi: köszi,akkor jól gondoltam!!! :) :D :D :D
Vendég

Ann:
Nálam nem volt gond,kétfelől összesen volt kb.12 db és sok-sok pici.Ezért nem akart S. emelni az adagon,mert a nagyobb adag gyógyszer hatására a picik is elkezdenek nőni és már is meg van a túlstímú,már mint az én esetembe.Mind tudjuk be is következett mivel,hogy Sz. rákakózott az adagra,ezért 20 tüszőt sikerült leszívni ami egyezzünk meg nagyon sok.Most ezért szívunk is rendesen.De,ha a barátnődnél „csak” 3 indult be,akkor gondolom,nem lesz gond ha megemelik az adagot!!!!

Egyébként jól emlékszel,hogy valamin aggódtam és az volt,hogy egy alkalómmal tüsző méretileg egy picit lemaradtam Panniktól,de aztán annyira belehúztam,hogy lepípáltam az egész aznapi leszívásra váró lányt.Én termeltem aznap a legjobban,de meg is lett a bőjtje!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andy,
Faithless koncertért a szívem szakad meg, főleg hogy az uccsó :-(

jaaa jut eszembe hangzavar, nekem nagy favorit a Stomp és 2008. április 5-re volt jegyünk, akkor Marci már 13 napja beköltözött, persze nem hittem hogy sikerül az inszem és a legnagyobb nyugalommal buliztunk egy hatalmasat és valljuk be a fazékütögetés, kukadobolás stb. stb. nem egy csendes ektiviti. hihi nekem utána olyan lelkim volt mikor kiderült hogy baby on board van hogy szegény poronty még 2x meggondolja hogy ilyen zajos helyen maradni akar é :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Huh most még én is leírok csak 1 valamit, bocs, hogy saját magamtól idézek:

Ha valaki elmegy egy konkrét helyre, és megérkezik pl. rokonokhoz, barátokhoz ahol van egy fix hely megpihenni, nem kell sok más emberhez alkalmazkodni, az más.

És más egy szállodás körút, ahol alszom itt, majd ott, ki tudja hány napig - ki tudja hány emberrel épp merre visz az út - pont akkor, mikor épp le kellene feküdni, vagy egyszerűen megpihenni - csak épp nincs hol és mikor, mert másik 10-20- stb emberhez kell alkalmazkodni

és fentieket kb 10 000 km-re az otthontól és a biztonságtól

én azt hiszem ezt kell meggondolni ill. azt, hogyan el is lehet oda eljutni, ami átszálás(ok)-kal lehet akár 15-20 óra, no meg az időeltolódás 7-8 óra és alattam tenger kb 8 óra? Hm

Na mára tényleg lelép

kispatak

bocsi, de ez kikivánkozott belőlem.
Vendég

Ann:

gondoltam Rád egész nap, sajnos csak most tudtam jönni:

:D :D :D :D :D :D

léleksimi és sok-sok babaragacs!
Vendég

Helló lányok,

micsoda érdekes beszélgetésre jövök haza...
A kérdés engem is érint: holnap kezdenénk a stimulációt az inszemhez, de nekem már megvan a repjegyem Amerikába, május közepén indulunk.
Holnap megkérdezem Sz. véleményét a dologról, hogy így is csináljunk-e inszemet.

Kép
lujzici

Én a Rammstein koncertet nem vállaltam be, mert elméletileg akkor még csak 1 hónapos lett volna Barbus. Így már majdnem 2 hónapos volt és nem is szoptattam, szóval elmehettem volna. De már mindegy.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubukám: akkor legalább együtt szakad meg a szívünk.... :wink:

Gyerekek: mégegyszer köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést, a szép gondolatokat! :lol: Viszont lassan kidőlök, úgyhogy lelépek.. holnap nem leszek gépközelben, reggeltől úton leszek.... úgyhogy a felkészítős lányokkal majd ott taláxunk.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Csákánydoroszló!!!.... :wink:

andrea-1

andi: Én lemaradtam, bocsi. Boldog szülinapot!

Barbus már nem volt este lázas szerencsére. Remélem jó éjszakánk lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

kubuspace

Vicky,
remélem jó éjszakátok van !

kubuspace

Andi!

Kép
Vendég

Barbus jobban van, én kevésbé. Ő már nem volt lázas, csak nem akar enni. Szerintem fájhat a torka. Nekem folyik az orrom, meg fáj a torkom. De egész jó éjszakánk volt, nem kelt fel, csak reggel fél 6 körül.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Látom tegnap itt utazásos projekt volt. (az oviba most a Víz Világnapja projekt lesz)
Én csak egyszer utaztam hosszabban. Akkor is csak Szegedre, kb 25 hetesen. Egész este ücsörögtem, étteremben, utána szabadtérin. Soha nem dagadt be a lábam, csak akkor.

Woody, szerencsére Gergő természetileg inkább az apukája.
Én sajna lemaradtam a babavilágról. Pedig nagyon megnéztelek volna benneteket, de a dokinál jutott eszembe, hogy a elfelejtettem beprogramozni a DVD-t. Talán valahol egyszer fent lesz.

Pannik, hétfőn tuti jó híreket kapsz majd. És persze Ann is. :D

Estrella, szerencsére csak havonta egyszer kell ilyen korán jönni. Hogy hol dolgozom, majd egyszer személyesen.

Kubu, 4 órakor még éjszaka van. Legalábbis nekem tegnap úgy tűnt.

Vicky, jobbulást neked és Barbusnak is.

Koncert: én nagy Bon Jovi rajongó vagyok. Ezer éve nem voltam koncerten. Nagyon sokba kerül külföldön. Ha nálunk lenne, én meg terhes lennék, tuti agybajt kapnék, és addig hisztiznék, és pufognák, míg valahova a szomszédba el nem vinnének. :lol:

Tegnap délután Gergőt öltöztetem az oviba, öltözik a kis barátnője is. Megkérdezi anyukáját, „Mikor lesz Gergőnek testvére, anyukájának nem nő a pocakja”. :shock: Néztem nagyokat, két játék között ez a téma náluk. Utána anyuka mesélte, hogy a kiscsaj a mamának beadta hogy jön a 3. gyerkőc. (anyuka, nem tud róla)
Este mesélem apának, Gergő közli, „kislány legyen a tesó, mert fiúnak ő itt van.” :lol:
franci

Vicky,
gyógyhullámok mindkettőtöknek~~~~~~

Franci,
tüneményesek ezek a kölkök, szerintem ez az egyik legjobb időszak, amikor ovisok, és a saját kis fantáziavilágukat vegyítik a valóságossal :lol:

Kép
judit0713

Franci, én is!!!! Bon Jovi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már 4 koncerten voltam és nyáron lesz az 5. :D
(Ez volt a karácsonyi ajcsim) :lol:
Lili akkor lesz először 2 napig egyedül nélkülünk. (ok a szüleimmel)

Ja és meg tudod nézni a Babavilágot. Már rajta van a tv2 oldalon. :wink:

woody

Sziasztok!

Ann:-) gondolok Rád :-)

Breki :-) jól feldobtad et a témát. De ne idegeskedjél. Megkérdezhetem h miért vetted le a vonalzódat ?? Nekem hányzik :-(

Engem most az készít ki hogy a körülöttem lévők minden mozdulatomat véleményezik, felülbírálják mintha én ne lennék beszámitható. Tudom aggódnak de tudom mit teszek. Más ha véleményt mondanak és más ha megfolytanak a véleményükkel.

Eszter! irok pü

Puszi

Üdv!
Andi
kisborso

Judit, én azért elképzeltem hogy milyen téma megy a gyerkőcök között miközben tologatják az autókat, vagy főznek egy kis finit a konyhában. :lol:

Woody, megyek megkeresem. Hova mentek koncertre???? Én is akarok!!!!!!!! Férjem a haját fogja tépni!!! Hi-hi.

Kisborsó, csak szeretnek. :)
franci

Kisborsó, nyugodtan megmondhatod szerintem (most belefér minden) hogy egyelőre nem akarsz kédéseket sem azt, hogy folyamatosan ez legyen a téma, hanem egy kicsit a környezetedben lévők hagyjanak nyugton, úgy a 12-ik hétig, utána lehet mindent mondani de annak is egy részét kell meghallani.
Hála istennek, nálunk pont az ellenkezője van, senki nem mondd semmit, csönd van és feszült figyelem. Egyedül én hozom szóba néha meg a férjem (mi is inkább négyszemközt), de mindenki más (ami a szűk családot jelenti) tiszteletben tartja a kérésünket, hogy még nyugi van és semmit ne hamarkodjunk el, nem akarunk sem kérdéseket sem kommentet sem semmit egyelőre.
pannik
Budapest

Franci, Bécs :D
De most egy csomó helyen lesznek. http://www.bonjovi.com/tour

Kisborsó, én/mi pl. csak a családnak(szülők és tesók) mondtuk meg, hogy sikerült. (még a barátainknak sem, valahogy nálam az első 12. hét olyan tabu volt) nem akartam, hogy mindenki erről beszéljen, ez a mi dolgunk a férjemmel.
Én is azt mondom, mond meg nekik, hogy nem szeretnél erről beszélni, ez a ti dolgotok és kész.

woody

Woody, irigymirigy vagyok rendesen a koncert miatt.
Megnéztelek benneteket. Lili tünemény, nagyon csini anyuka vagy.
franci

Andi
Na én is biztos kileszek ma, mire felérek a dombra, főleg, hogy szokás szerint az utolsó pillanatban fogok rohanni…
Na nem volt este meglepetés koncert? :)

Judit
Én is rágódom még egy hosszú hétvégén kettesben, csak nem tudom, belföldön meddig célszerű utazgatni meg wellnessezni… Most, hogy itt a jó idő, mehetnékem van nagyon!

Kubu
Ez egy ilyen társaság, te koncerteztél, mi Andival ittunk, miket gondolhatnak rólunk a gyerekek! :)
Látom már megint nem alszol…
Ez a Mei Tai nagyon jó, licitálsz rá, vagy szabad préda? :)

Franci
Ha csak havi egyszer hajnalozol, akkor túlélhető…
Nyilván nem akartam konkrétan rákérdezni, hol dolgozol… :)

Kép Kép
estrella22

Woody,
most végre én is megnéztelek benneteket :)
Csudaszép a babaszoba, Lilire meg nem is találok szavakat...és milyen nagy már! Emlékszem mikor a talin mellettem ültél még a pocakban volt :shock: (bár igaz, hogy Móci meg még ott se, most meg már lassan a 3. trimeszterbe lépek)

Estrella,
mi is egy jóidős, napsütéses sétálgatós, wellnessezős hétvégére (vagy hétköznapokra) vágyunk! Anno a motoros nászútból Debrecen kimaradt (vissza kellett jönnünk egy napra Pestre :? ), így ezért mennénk oda (persze most szigorúan autóval).

Kép
judit0713

Andi: remélem nagyon szép szülinapod volt! :-)

Voltam BMC-ben, kezdjük a 3. inszemet. Ma lesz az első szuri.
Rákérdeztem futólag a terhesen való repülésre, Sz. azt mondta, nem baj... mondjuk nem mondott túl sokat, sőt inkább mintha csodálkozott volna, hogy "és akkor mi van?" :-)

A laparoszkópiára is rákérdeztem, de nem tartja feltétlenül szükségesnek, mert ha valami nagyobb gond lenne, azt a HSG kimutatta volna.
Azért ha gondolom, meg lehet csinálni, azt mondta.

Kép
lujzici

Lujzi: az én dokimnak is kb. ez a stílusa,mikor múltkor a sportolásra és uszodára rákérdeztem,épp ezt a reakciót kaptam,mintha csak ő nézett volna hülyének,hogy ez miért kérdés? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kezdéshez gratula!!! :)
Vendég

kukk,
fordítok, szemem már kocsányosan lóg, Liza és apucikája korzóznak valahol, mondjuk kell is mert hétvégén énapa offol Ljubljanaba, asszem már most elkezdem magam nyugtatózni gyerkőcökhöz :-)

Vicky,
hagymatea ?

Franci,
minden reggel 2.00-kor csörög az órám :-) nekem már akkor reggel van.
gyerkőcdumák annyira jók :-)

Estrella,
ó én soha sem alszom :-)
mei tai vihető :-)))) csak mutattam nektek !
ja és akkor arról ne is beszéljek hogy inszem előtt 4 nappal hogy én hogy elhajoltam egy céges bulin, te úristen :-))))

Lujzici,
világ szeme rajtatok !!! nagyon csuriban !

kubuspace

Lujzi, nagyon drukkolok, hajrá kezdés :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
pannik
Budapest

Laptető ha nem bánjátok Ann-é!!!! (és az akciózóké is egy kis részecske meg magamnak egy kicsit hétfőre)
pannik
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?