Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon gyorsan csak a melóból :?

Béku!
De jóóóóóó :D

Ann!
örülök, drukkolok hétfőre, és az utána következő 8-8,5 hónapra :D

Andikám!
Boldogságos születésnapot kívánok :D
Szuper ajit kaptál :D :D :D

Pannik, Lányok!
Én hallottam olyat, nem is egyszer, hogy a málnalevél teát a terhesség első 10-12 hetében a korai vetélések elkerülésére IS használják!!!! Asszem Gyuri bácsi adja nagy előszeretettel :)
A pozi teszt után azonnal ajánlja, és a 12. héten kell abbahagyni az ivását.
A terhesség végére szintén - ahogy azt már a csajok is írták :)

most melózom, aztán jövök talán este :)

Macs!
Megnéztem!!!!!! :D
csodálatos, gyönyörű sugárzóak vagytok :D

puszi

eszter82
Budapest

Andi,
ugyi tegnap nem szóltam be kényelmeskubuséncsakautóbanszeretemsejhajomat cipeltetnivel ? nem azt akartam :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Breki:
Gratula a Maja mocorgáshoz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann!
A laptető is a TIÉTEK :)
Nem lehet kérdés a siker :D

Azért volt 1 csík, mert nem elég érzékeny a teszt, de majd csak most kezd az egekbe szökni a hormonszinted :) lesz ott 2 csík, ne aggódj!!!!!!!!!! :D

eszter82
Budapest

Breki:
Mi lett a vonalzóiddal meg az avatároddal?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Laptetűmből mindenkinek annyit küldök amennyire pont szüksége van.
ann74

Zsuzska: pihennek :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
Vendég

Breki:
Ha kellőképpen kipihenik magukat,akkor újra láthatóak lesznek? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan fura,hogy nem lehet látni,hogy hol tartasz!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: szerdán félidőnél ;)
Vendég

Drága Eszter, úgy legyen!!
ann74

Lányok, én már reggel láttam, hogy ez egy gyönyörű nap lesz :)

Ann,
iszonyatosan örülök, mennek a drukkok és a babaragacsok!!! csak pozitívan!!!! :)

Andi
Boldog szülinapot!!!
Én is ezzel akartam ma kezdeni, tegnap nagyon koncentráltam rá, de ma reggel csak Ann-híreket lestem...

Béku
na végre van mozgás, szuper, most már te is nyugodtabb leszel!!!

Kép Kép
estrella22

Ann: tudod mikor nekem olyan alacsony volt a HCG,és pozitív lett a vv-es teszt,utána hazamentem,és kikukáztam a reggeli tesztet,és ha NAAAAAAGYON erősen néztem,mégis iszonyú halványan volt rajta valami.

de mivel teszteléskor egyből 2 erős csíkra számítottam volna,azonnal ment a kukába,hogy nincs rajta semmi...
talán a Tieden is ott van,csak nagyon halvány! ;)
Vendég

Sziasztok!!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!!! Na a bőgőmasina sejthetitek hogy olvasta a soraitokat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én már csak röhögök magamon amúgy... andi a nagy kemény nagypofájú... már azon is bőg, ha megmozdul egy fűszál... :lol: :lol: :lol:
Szóval köszönöm, nagyon kedvesek vagytok!! :)

Ann: ezen a csodálatos napsütéses napon csak jól alakulhatnak a dolgok!!! :) Vizualizálom Nektek a jó nagy petezsákot, benne a babával!!! Nagyon tetszik a gondolkodásod, hogy nem érdekel másnál mi és hogy volt, Nálatok minden rendben lesz!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Franci: Igen, ezért volt a banzáj, de most nem volt az amúgy nálunk szokványos - dajdajozós - vircsaft.... hát majd jövőre ha 40 leszek szeirntem lesz! :)

Zsuzskám: a kép a Rajótól kapott kollekció volt, tegnap feltettem :)

Béka: Maja tudja mikor kell megmozdulnia és anyáját (és mindenkit!!) jókedvre derítenie!!! :) Pár hét, és a párod is fogja érezni.. utána le se tudjátok majd állítani a kis örökmozgót!!! :)

Pannik: Irigylésre méltó a melóhelyed, az ilyet tényleg meg kell becsülni!! Rendben lesz ott minden!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Breki,
gratula mocorgó Majához! :-)

Kubu :lol: :lol: :lol: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubukám Csillagom: Nem!!!!! :)

Amúgy ha andikaseggealattkocsilennemégcarniisazzalmenne kb. mert kb. olyan kényelmes lenne mint Kubu barátosnéja ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De eljön majd még a nagyasszony napja is!!!! Csak még kicsit várni kell rá..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ann, Pannik, jövő hétre is beizzítom a telómat, és várom a szuper hírekről a tájékoztatást.

Andi, jövőre már Iza is ropja majd veletek.
franci

Andi:
Azt láttam,de valami Iza táska képet igértél!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Fanci: ha az anyja vérét örökli, akkor jó lesz ha a tempót fogjuk tudni tartani Vele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska: ment üziben :)

andrea-1

Andi,
Anyum is azt mondja, „nem akar nekem rosszat, csak egy olyan gyereket mint én.” :lol: :lol: :lol:
franci

Ann, nagyon drukkolok!
Küldöm a sok-sok babaragacsot +++++++++++++++!

Andi, mi kaptunk a szülésfelkészítőnél egy listát, hogy mit hogyan kell szedni homeos dolgokat.
E-mailen át tudom küldeni, írd meg a címed és megy! :wink:
Ja és persze BOLDOG SZÜLINAPOT!

Panni, fantasztikusan jó munkahelyed van. Az ilyeneket meg kell becsülni a mai világban.

Béku, szuper!!! :lol:
És ez még csak a kezdet. Milyen jó lesz amikor kirúgja Maja az oldalad.

Franc, Gergő annyira aranyos, még a párnákat is bekészíti.
Nekem is mindig ezt mondja anyu! :lol: :lol: :lol:

Estrella, a kukát a légzésfigyelőhöz kaptuk. Nekem bevált, mivel az emeleten van Lili szobája és nem kell folyamatosan a pelenkával rohangálni a kukába. Annyi talán, hogy már a kakis pelust nem oda rakom, mivel annak már igen büdi szaga van. Hiszen kb. azt eszi amit mi. :wink:

Kahlan, nem szabad feladni. Ez a lényeg!!! Tuti az út végén ott a siker!
Én is kiborultam az első inszemnél, utána nekem a köv. lombik volt, na ott mégjobban. Elmentem minden alkalommal a kutyámmal az erdőbe és ott kisírtam magam. A lombik után meg elutaztunk a párommal Görögországba (a nyári sikertelen próbálkozások után) és próbáltunk nem gondolni az egészre. Majd a köv. inszemből van Lili…. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

juj milyen sokat írtatok, csak 1 megbeszélésre mentem el, egy nem is olyan hosszúra. Képzeljétek, annyit nevettünk a státusz meetingen, hogy majd leestem a székről, és kicsordult a könnyem is, ez jobb volt mint a vicces filmek amiket néztem múlt héten :lol: :lol: :lol: mindenkinek olyan beszólásai voltak, hogy szakadt az egész társaság a hülyeségeken. Nagyon jó volt, Ann küldök egy kis vidámáságot is a babaragacsok mellé.

Zsuzska, remélem hamar meglesznek a papírok és még beültetés előtt egyenesbe lesz a házügy. Megértem, hogy ikább dolgozol, ha nem muszáj akkor tényleg nem hiányzik az ember, mert amikor beindul a bmc-be járás, akkor ugyis nagyon sok időt kell rászánni.

Andikám itt is Isten éltessen sokáig füled ne érjen bokáig :D

Béku tedd vissza légyszi a vonalzókat meg a képet Majáról, légyszi, légyszi ne viccelj :!:

Franci, megy majd hétfőn a hír, remélem, bízok benne, hiszem hogy 2 jó hír fog menni sms-ben.
pannik
Budapest

Woody: csak egy gyors kérdés: a terhesség alatt mikor szabad repülőre szállni? :)
Vendég

kisbeeka: Majd figyeld meg, hogy mikor mocorogni fog Maja és mondod apának hogy tedd ide a kezed, akkor megmerevedik, mintha figyelne. Ez olyan érdekes, mert ha én tettem oda, akkor nem állt meg. Hogy honnan tudják?

kubu: Szerintem ha nekünk meg lesz végre a kocsink, akkor én sem fogok bkv-zni túl sokat. Tök igazad van.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku a második trimeszterben lehet repülni, az elsőben és az utolsóban nem. egészen friss infó.
pannik
Budapest

Vicky bakker, tényleg így volt!!! :) Az elején hetekig Rajónak soha nem moccant meg, ha odatette a kezét.... Ő meg csak morgott, hogy.....a k. anyját, hát ez a gyerek engem direkt szívat??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg hetek múlva érezte csak először... :shock: :shock:
Na mostanra annyiban jobb a helyzet, hogy ha megy bent a fesztivál, már sokszor fájósban, akkor már Ő is érzi, de egyben pont az apja az, aki valamennyire le tudja "csitítani"... :wink: :wink: Szóval érdekesen van ez "kitalálva"... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Vicky: ebben nagyon igazad van!!! :)
Minap mikor Maja pukliként jelentkezett,szóltam apának,hogy jöjjön gyorsan,és ő is olyan izgatott mindig,de mire odajött,és a kezét a pocakra rakta,rendeződött,és nem volt hajlandó produkálni :D

Pannik: köszi! :)
Akkor az április nálam még játszik ;)
már csak az útlevelemmel lesz bibi....
Vendég

Franci
Mit dolgozol, hogy 5-kor kezdesz???
Gergő tündéri lehetett, hogy egymás mellé tette a párnáitokat :)

Pannik
Ha bírod a munkát és orvosilag nem indokolt az otthonmaradás, akkor szerintem is jobb dolgozni...
Legalábbis én most nem tudom elképzelni, hogy fél évet otthon üljek, fura lesz 5 hét múlva felkelni és otthon maradni...
A szék jó kis meglepi :)

Andi
Hátha emlékszel, a 26. heti terheléseshez kell vinni pisit?
Persze a terhesgondozót nem tudom felhívni, kettőt csörög és visszakapcsol a központba, gutaütést kapok, ha akarnák sem tudnák ennyi idő alatt felvenni! De akkor minek van számuk?!
Rajónál ugye csak úgy rezeg a léc, hogy elengedik-e felkészítőre?
Mennyire vannak sokan, azért ugye nem kell állni?
Az én fenekem alatt lenne autó, de félősebb vagyok, mint kényelmesebb, így inkább BKV-zom :) Meg úgyis van bérletem, miért költsek benzinre?! :)

Ann
Párod ment veled? Hétfőig akkor pihi, ugye??? Muszáj bemenned szerdán?
Mennek a HCG növelők :)

Woody
Köszi, én is ilyet vettem, hogy ne kelljen rohangálni, meg nálunk csak heti egyszer viszik el a szemetet, de akkor bevált...

Nálunk is ezt csinálja a gyerek, rozeózik, ha meg az apja odateszi a kezét, akkor hatalmas nyugi... Ő meg bökdösi, hogy na, rúgdoss már :)

Kép Kép
estrella22

Ha nem veszélyeztetett terhes, akkor a 32. hétig lehet repülni.
(de van olyan légitársoság ahol engedik a 36. hétig)
Viszont kell mindig orvosi igazolás, ezt kérhetik, és ez ne legyen régi (tehát kb. 1 hetes). Illetve szólni kell amikor az ellenőrzésnél megy át az ember a sugárzás miatt.
Ja még a 12. hét előtt is lehet, csak én tuti nem mennék. :wink:

woody

Woody: köszi :)
viszont jut eszembe,akkor a névváltozásom miatt teljesen új útlevél kell...

No és azt nem tudom,hogy akkor mehetek-e,mert az összes orvosi papíromon ott díszeleg,hogy veszélyeztetett terhesség... :?

A 12. héten már túl vagyok 8-cal ;) Addigra meg már bőven :)
Vendég

Béku, bátor vagy. :wink:
Hova szeretnél utazni?

Én nem mertem elutazni, akkor mentem volna nővéremhez. De inkább lemondtam az utat. Ezért megyünk most, már 4 éve tervezem. :wink:

woody

Estella: Ne idegeld magad a hülye terhesgondozón!!!! Nekem nem szóltak, hogy kell vinni pisst... de kellett volna, úgyhogy kellett utólag produkálnom.... persze pont előtte mentem el, még fent a bmc-ben :)))) úgyhogy csak 1,5 óra múlva tudtam kicsit kipréselni ... :shock: :shock: :shock: :shock: Úgyhogy szeirntem vigyél mindenképp!!!!!!! :wink: Max. kidobod...
Persze, azért rezeg a léc, hogy holnap el tud-e jönni... de most még úgy néz ki igen :) Pénteken lesz a költözésük, már most fejetlenség van emiatt... :roll:
Nem kell állni, még legalább 20-30 hely volt üresen...pedig sokan voltak, szóval lesz szék az biztos, csak ölben tudsz max. írni, azért érdemes a kinyomtatott cuccot hozni, hogy csak arra kelljen jegyzetelni ha valami olyan van ami fontos Neked! :)

andrea-1

Woody: húúú,elég messze :)
Kanadába mennék,de most nézem,az útlevél ügyintézés ideje 30 nap... akkorra már ott lennék... :?

megnézem,mi módon gyorsítható :D

tudod,nem minden nap kínálkozik ilyen alkalom,és hát nem hozzám igazítják,de akkor 24-26 hetesen nem gáz :D :D :D
Vendég

Béku, az útlevél kb. 4 nap alatt megvan. Lilinek is annyi volt. :wink:

Akkor kb. olyan táv, mint Amerika. Én nem mertem bevállalni. Féltem... :roll: Ha már annyit vártam a babára, akkor nem akartam kockáztatni, pedig semmi gondom nem volt a terhesség alatt. (még nem is hánytam)
De azt tudni kell, hogy nem egy kellemes 12 órát repülni. (még ha nem is vagy terhes, akkor is durva én több alkalommal repültem ilyen távolságot) Ezért határoztam úgy, hogy most nem. A baba érzi a légnyomás különbséget, az ülések kicsit, mivel nem 1 osztályon utazik az ember. Ja és a másik, ha valami történik akkor a gép nem tud leszállni. (sajnos ilyenekre is gondolni kell)
De nem akarlak lebeszélni, ez a te döntésed. Nővérem is repült több alkalommal terhesen pl...

Viszont a dokival beszéned kellene, mivel nem biztos, hogy kiadja a papírt az utazáshoz. :?

woody

Breki,
lehet sürgősséget kérni.
asszem talán a 13.ker-i okmányirodában.
mit fogsz csinálni Kanadában?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kép
avarka

Pannik, örülök hogy jól érzed magad bent, ez nagyon fontos.

Juj Estrella, nehogy gutaütést kapj!! :)))

Igen Estrella, párom velem volt ma. Szerdán azért megyek be, mert főnököm úton lesz aznap és azt mondta megköszönné ha bemennék, de nem muszáj. De mivel halál rendes velem, ezért arra a napra bemegyek. De azt mondta Sz, hogy nyugodtan mehetek dolgozni, ezen nem fog múlni. Amúgy a melóhelyemen kocsival kényelmesen 15 percen belül bent vagyok, bent meg csak irodai meló van. Amúgy úgy gondoltam, nem teljes napra megyek majd, csak mondjuk 9-3ig kb.
Na persze kicsikét elkezdtem aggódni, h. milyen picur ez a hcg érték, és h. ugye azt mondta Sz h. ez lehet akár mk, akár kémiai terhesség de akár egy szép terhesség is. Szóval van esély, igaz kicsi, de van. És hát ugye még a csoda is ott van.
ann74

Woody: hát igen,mérlegelni kell...

Zsuzsi: a 13. ker. épp jó,oda vagyok bejelentve ;)
Anyum kórusával mennénk szereplésekre,meghívtak. :D

hát igen,Kanada nem itt van,ráadásul azon belül is jó messze mennénk...
Vendég

Békus, én tutira nem repülnék, bármennyi idős is a várandóság. Sztem ezt a 9 hónapot nem arra találták ki, hogy ilyen távolságokat megtegyen az ember, és világot lásson. Ha nekem ez az egy lehetőségem lenne hogy elutazhassak egy olyan helyre ahová nem mindennap jut el az ember, akkor sem mennék, ez 1000%. Ez az időszak nem a nagy utazások ideje szerintem. És lehet itt példálozni biztos ezzel azzal, de engem ez nem érdekel. De ez természetesen az én saját véleményem.
ann74

Ann: persze,megértem,ez is egy vélemény,még gondolkozom...
Vendég

Béku: Szerintem kérd ki minél előbb a dokid véleményét és azt tedd amit Ő is jónak lát... Én tutira hallgatnék Zolira ebben a témában, amit mondana..... :wink: :wink:
De azért egy jó kis utazás igazán fel is tudja tölteni az embert.... csak számolni kell a veszély faktorral is, amit itt a lányok írnak... meg ha kötött program van, akkor kérdés, hogy azt Te hogy fogod bírni x hét múlva... ez nem tudható ... :shock:

Én ugye "csak" a FAITHLESS koncertre szerettem volna elmenni... ami PONT MA lesz..... milyen stílszerű szülinapi koncert lenne, nem???....... és időközben ugye megtudhattuk, hogy feloszlanak, tehát ebben az országban ez lesz az utolsó fellépésük :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De mikor mondtam pár hónappal ezelőtt Rajónak, hogy mennék, de nagyon...... a válasza kb. az volt, hogy 2 hónappal a szülés előtt??? Na akkor válasszak, hogy a jobb, vagy a bal lábával billentsen jól valagon.... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: no anyum mellett nem lehet annyira kötött a program ;)
nekem meg pláne :D :D :D

dokival mindenképp beszélek persze,csak az útlevél-dolog érdekelt.
Vendég

Sziasztok!

Andi-Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!!! :lol:

Ann- :D :D :D :D
Nem láttalak,pedig figyeltem :roll:

Pancsi
pancsi790204

kisbeeka: Én 17 hetes terhesen, inzulinos cukorbetegen mentem Olaszországba. Nekem annyit mondott csak a diabos dokinéni, hogy gyakran álljunk meg (na persze, a 4-5 óra soknak számít?) és próbáljam megtippelni a ch tartalmat. Én nem bántam meg, ugráltam a hullámzó tengerben, faltam a pizzát meg a fagyit (persze csak azért mert jó cukrokat mértem). Egy szó mint száz: ha nincs vérzés, lepény nem helyezkedik rosszul, nem nyílik a méhszáj, akkor szerintem menj. Végülis a terhesség nem betegség, csak egy állapot. És én nem értek egyet azzal, hogy az asszisztált terhesség más, mint a sima. A gyerek sem lesz kevésbé egészséges, nem?
vicky79
Budapest III. kerület

Pancsi, 9.10kor leugrottalak megnézni, de nem láttalak, amugy nagyon sokan voltak akkor épp. Aztán már nem mentem le, mert marha ideges voltam. Sztem nem tudtam volna normálisan társalogni.

Nálad mi volt ma?

Vicky, szerintem egy autós utazás más mint egy repülős. És szerintem nem annak a függvénye, hogy hogyan, mi módon jött össze a terhesség. Én minden esetben felelőtlenségnek tartom. Ráadásul ilyenkor már éreznek a picik, hááát nem tudom mit érezhetnek légnyomásnál pl, vagy fent a magasban...
ann74

Vicky, persze ha már megfogant nem más.
Viszont olaszba menni kocsival más, mint repülővel utazni.
A repcsinek nem tudod megmondani, hogy most álljunk meg. (főleg ha 8,5 a tengerentúli út és + még az európai ahol egyszer kell átszállni) És ott a légnyomás különbség, fel és leszállás. Akkor eleve a gyomrodnak és a fülednek sz@r.
Tehát szerintem ezt nem lehet összehasonlítani!

Én is voltam Németországban 21. hetesen. (7 óra volt kocsival és semmi gond nem volt, baromi jól éreztem magam :D )

woody

A légnyomás csak fel és leszálláskor gáz,a gépen van nyomáskiegyenlítés! :)

csajok,ne legyek már megint oldalakig téma,oké?
csak egy kérdés volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(amúgy repülőn nagyobb helyem van mozogni,mint az autóban...)
rengeteget utaztam már életemben,de ezt nem részletezném,totál nem ide tartozik,úgyhogy vágom,milyen egy hosszú út....
Vendég

Oké, a repülő nem autókázás. A le- és a felszállásnál nagy a nyomás különbség. Persze, hogy sok ez a 12 óra. De gondolom fel lehet állni és sétálni, nem? Én még csak eu-n belül repültem, szóval nem értek hozzá. Gondolom a repülőtársaság nem engedné, ha nem lenne elég biztonságos. Én is bíznék a dokiban, ő reálisan látja a dolgokat.

kisbeeka: Jön a nyár, szerintem ez mást is érdekelhet. Nem is örülsz, hogy foglalkozunk veled? :)
vicky79
Budapest III. kerület

Béku!! :wink: Csak féltenek!!! :wink: :wink: Tudod aki meddőségis érintettségű, az a alapból óvatosabb duhaj az átlagnál!!! :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Eszterkém: Milyen volt a mai napod? Remélem könnyen viselted... :wink: Gondoltam ám Rád sokat.... vizualizálva a duplikumot, ahogy megbeszéltük!! :wink:

Avarka: érdekes a cikk... mik ki nem derülnek... :) Hajrá kalcium!! :wink: Kíváncsi lennék, hogy mi földi halandók tudjuk e a leírt mechanizmust valahogy befolyásoni... :shock: :shock:

Pannik: remek, hogy ilyen feldobott volt a mai napod!! Örülök Neki! :)

andrea-1

Vicky: a tegnapi után kevésbé,egyébként dehogynem!!!!! :)
dehát így lesz egyetlen kérdésből oldalakig tartó eszmecsere,és nem szeretnék ennek megint én lenni az oka ;)

de köszi az érvelést!!!! :)
A dokimnak engedelmeskedek,nem véletlenül Őt választottam :)

Amúgy Sz megmondta,hogy onnantól,hogy megfogant a baba,a terhesség ugyanolyan,mint bármely spontán (ezt arra válaszolta,mikor rákérdeztek,hogy kell-e jobban vigyázni).
Felelőtlen meg nem vagyok,sose ártanék se magamnak,se a babának! :) ezt jó,ha előre mindenkivel tisztázom...
Vendég

Béku!
Én azért még leírhatom? mert csak most tudtam átfutni a termést :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Nekem Lintner azt mondta, hogy repülhetek az apróságokkal, de csak rövidebb, max 2 órás repülőútért vállalt felelősséget. állítólag dokik kutatták, és a hosszú utakon több a gubanc a kismamáknál, mert magasabban száll olyankor a gép. Szerintem Kanada elég messze van ahhoz.
Mi 11-12 hetesen voltunk a Picurikkal a pocakban Londonban.
Nagyon büszke voltam, hogy nem lettem rosszul és az akkor minden napi többszöri Vuk megkímélt :D

Szerintem beszélj a dokiddal, és hallgass a szívedre :D
pusszantás :)

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?