Új privát üzeneted érkezett!

Eszterkém kukkants csak be a blogomba :wink:

Maccs
vörösmacska

Judit, :cry: :lol: köszi!
Vendég

andi: Én a 30. szülinapomra apától kaptam a cunda-ban tappancsos kismama blúzt. A legszebb ajándékom úgyis a pocakomban volt. Nagyon édes ez a garnitúra, várom már a képet benne a babácskával.

estrella: Szépek lettek a képek. Csinos kismama vagy.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: azt a képet pont a múltkor néztem!!!!!!!!!! :) Olyan klassz volt benne látni Titeket!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
szerintem pár hónaposan fogom tudni csak Ráadni ezt majd amúgy, mert 62-es a méret (legalábbis gondolom ez nem az újszülött méret lesz..... de lesz majd fotózva az tuti :)

Kahlan: Biztos nem emlékszel már, de most jut eszembe szeptemberben az én hőm is elkezdett lemenni!!! El is mentünk a várba borfesztiválozni... aztán rá 2 napra pozitívat teszteltem.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tiszta szívemből kívánom, hogy Te is így járj.. (mármint nem a bor részével!!!).... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Zsu
Hidd el, nemsokára könnyebb lesz :)
Mondjuk akkor is lesznek jobb, meg rosszabb napok. Nekem már hiányzik…

Andi
Jaj, nagyon köszönöm, mindjárt zavarba jövök :)
Férj azt üzeni, csak a fotós (vagy ő) volt jó :)
Rózsaszín kiscipővel még aranyosabb :)

Téged jól elláttak a nagyszülők!
Köntös nekem is kéne, mert ami van, az nagyon lepukkant.
7 szoptatós hálóing??? :)
Ridikülképet is kérünk :)
Rajó ajándéka tüneményes :)

Vicky
Én is így voltam vele, akárhányszor megkérdezték, mit kérek szülinapra, karácsonyra, stb, csak azt hajtogattam, hogy babát, és mikor a 30.-ra a pocakomban volt, mondtam, hogy most már semmit, mindenem megvan, amit szerettem volna… A legszebb ajándék :)

Ann
Holnapra egy kalappal, gyere majd a hírekkel, amint tudsz!!!

Kép Kép
estrella22

estrella: Én szilveszterkor fogadtam meg mindig, hogy nem akarok még egy évet gyerek nélkül megélni. És lett. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm mindenkinek...őszintén tisztellek Titeket, hogy így álltatok hozzá hasonló helyzetben...én most nem tudok. totál rezignált állapotban vagyok...tegnap egész nap fájt a hasam. A hőmérőt pedig eltettem. November óta kelek minden nap ugyanakkor, még hétvégén is, elég volt. Ennek örömére ma aludtam is mobilpittyegésig.

Andi, én reménykedem hasonlóban, de azért köszönöm... :wink:
Macs, Neked is...hidd el, sajnos ezek eléggé egyértelműek...
Vendég

kahlan: Lehet hogy így lesz a jó. Nekem volt ismerősöm, aki a sok csalódás után eldobott mindent és spontán lett egy nyaralás alatt terhes. Remélem nálad is így lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Olyan álmos vagyok. Ma 3.55-kor keltem. 5.19-kor már melóhelyen voltam. Lassan készülődhetek az ebédhez, és a csicsikához.

Gergőm most már tényleg nagyon szeretne kistesót:
Múlthéten ugye anyósomnak magyarázza, „nem tudom mikor lesz kistesó, mert anya hasa még nem kezdett el nőni”.
Tegnap apa fülébe súgta, mi legyen a tesó neve.
Este ágyazásnál apa és az én párnámat egymás mellé rakta, hogy összetudjunk bújni.

Jó sokat termeltetek a hétvégén.

BKV-st én is utáltam. Babakocsit felrakni buszra egyszerűen lehetetlen. A 3-as villamos meg egyedül halál.
Sőt én egyszer olyan jól jártam, hogy jött egy zöld ikarusz (az amelyik kiszokott gyulladni), csak pár lépcső van, gondoltam azt megoldom. De leszállásnál a köcsög buszvezető olyan messze állt meg a padkától, hogy majdnem megnyekkentem mire leszedtem a kocsit a buszról.

Ann, nagyon drukkolok mára.

Kahlan, még nincs semmi veszve. De megértem hogy magad alatt vagy. Én is nagyon nehezen szedem össze magam ilyenkor.

Lujzici, sajnálom hogy nem sikerült.

Eszter, nagyon drukkolok a vizsgálatokhoz. Lac műtétjének az eredményét kíváncsian várom.

Estrella, azt de gyönyörű vagy. Kár hogy már Andi lecsapott rád. :lol: :lol:
Férjed büszke lehet rád.

Béku, hol az avatarod és a vonalzóid?

Macs, jó volt a kocsivásárlásod.

Andi, jól megbőgettél reggel. Szerencsére egyedül voltam még.
franci

Sziasztok,

Juditkám laptető felajánlást köszönöm szépen :)

Andi, hát ezek a cuccok és leírás, könny szökött a szemembe, vártál rá nagyon sokat és megadatott hála istennek. Nagyon szép kis kollekciót kaptál Rajótól.

Ann, egy vagonnal mára, hogy mégis jó legyen az a hcg, drukk ezerrel.

Kahlan Neked is, hátha hátha ott van az a baba

Bejöttem dolgozni, mindenki jól fogadott semmi kérdés semmi extra itt vagyok csinálom a dolgomat semmi nem tud felmérgesíteni, semmi de semmi, délután hamar lelépek és szépen visszaszokom a napi menethez.
pannik
Budapest

Franci, Gergő fiad de cuki, a párnáitokat összerendezte :D de aranyos, és ezek szerint tud valamit a tesó normál uton történő létrejöttéről :wink:

Csajok a málnalevél teafű, ugye nem tud megromlani a szekrényben 2 év alatt? még korábban vettem egy papírzacsiban és azt hallottam azt ilyenkor célszerű iszogatni cukor nélkül.
pannik
Budapest

Pannik, pedig én még csak a gólyánál tartok. :lol:
Málnalevél????? szülés előtt....
Vigyáz a melóval, csak óvatosan. Te szerettél volna visszamenni, vagy nem vettek táppénzre?
franci

Helló lányok!

Lenne egy fontos kérdésem: holnap kell visszamennem a BMC-be, terminált után.
De ugyebár már teszteltem egy negatívat, tegnap óta pedig Niagara van... akkor ugye nem kell biostrip-re mennem?
Csak besétálhatok 3. napi UH-ra, hogy kezdenénk a következő inszemet?

Biztosan mondta Sz., de annyi infót mondott, h erre konkrétan nem emlékszem...

Lujzi

Kép
lujzici

Estrella,
gyönyörűséges a fotó!!!

Pannik,
én úgy tudom, hogy a málnalevelet csak közvetlenül szülés előtt pár héttel kell elkezdeni inni, mert segíti a méh izomtónusát, könnyíti a tágulást.

A málnalevél tea különösen a terhesség előtt és a terhesség utolsó heteiben a leghasznosabb. A terhesség 34. hete után rendszeresen fogyasztható.

"A málnalevél tea hatásai:
- fellazítja a kismedence izomzatát
- méregtelenítő, salaktalanító hatása van a bélben, ezzel biztosítja a jó bélmozgásokat
- a bél simaizomzatával együtt a méh simaizomzata is rendszeres ingereket kap, ezzel magyarázzák a málnalevéltea méhkontrakciókat kiváltó hatását
- megkönnyíti a vajúdást"

Szóval most, hogy már babás vagy, ne iszogasd, nehogy ellenkező hatást érj el mint amit szeretnél!!!

Kép
judit0713

Lujzi,
én nem mennék csak uhu-ra, aztán indulhat az inszem!

Kép
judit0713

Juj, már ki is öntöttem a málnalevél teát, isten őrizz, hogy ellenkező hatást érjek el vele, maradok a víznél.

Franci, én akartam vissza jönni, de Kanyó doktornő véleményét kikértük és Ő azt mondta, nem indokolt az otthon maradás ha jól vagyok, nincs panaszom és könnyű a munkám tehát nem fizikai meló. Mindemellett elmondta, hogy ha egy kicsit is úgy érzem, akkor azonnal adnak papírt és otthon maradhatok. Én már korábban is úgy érzetem, hogy nekünk addig van gondunk, amig meg nem fogan a babánk a petevezetékek hiánya miatt, de utána ez egy normál várandósság lesz és nem szeretnék otthon maradni, én szeretem a munkámat, kötetlen munkaidő, akár home office-al ha akarom, egy nagyon aranyos főnökkel aki abszolúte támogat így visszajöttem. És nagyon jól vagyok, jól érzem magam. Sőt képzeljétek, bejövök és mit látok, egy hatalmas nagy zöld masnival átkötött új széket kaptam. Valam program elindult, hogy legyen jobb környezet itt bent az irodában és egy hiper szuper drága széket kaptam, hogy ne fájjon a hátam. Hát úgy megörtültem, hihetetlen, hogy mi mindenre odafigyelnek itt bent. A kollégák kicsit irígyek, mert nem kapott mindenki a mi szobánkban csak ketten kaptunk :)
pannik
Budapest

Pannik,
szerintem inkább palástfű teát lehet inni az elején.

Palástfű

Ismét egy gyógynövény, amely segíthet teherbeesés esetén. De hasznát vehetjük már terhesség alatt is.
Alkalmazható menstruációs zavarokra, fehér folyásra, hormonzavarokra, alhasi panaszokra. Cickafarkkal együtt használva beállítja a menstruációs ciklust. Koraszülésre hajlamos nőknél a terhesség megtartására is jó, mert megelőzhető az embrió kilökődése.
A népi gyógyászatban méherősítőként ismerik.
Ha a ciklus első felében cickafarkfű teát iszunk, másik felében pedig palástfűteát, beállíthatjuk vele a hormonjaink működését.

Terhesség alatt viszont tilos fogyasztani a cickafarkteát!!!
A palástfűteát lehet inni terhesség alatt is, de csak az első trimeszterben, vagyis a 3. hónapig, kivéve ha észrevesszük, hogy haskeményedést okoz, különben lehet. Segíti a megtapadást és erősíti a méhizomzatot, vagyis segít a korai terhesség megtartásában.

Tea: Két teáskanál palástfüvet leforrázunk 3 dl forró vízzel, 8-10 percig állni hagyjuk, majd kortyonként megisszuk.

Fontos, hogy napi 2 csészénél többet ne igyunk belőle, mert károsíthatja a májat.

málnalevelet -ahogy Judit is írta- csak a végén szabad.

http://www.kulinarisvilag.hu/hun/cikkek ... sseg+alatt

Lujzi,
nekem legutóbb Sz ügynök azt mondta csak akkor menjek biostripre ha otthon pozitívat tesztelek. ellenkező esetben a köv. beavatkozásra kellett volna jelentkeznem.

Andikám,
csodás ajándékok, nem csodálom hogy volt pityergés. :-)
holnap találkozunk? :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, köszi szépen, van palástfüvem is otthon akkor azt fogok inni inkább de azt is csak mértékkel, ez jól hangzik amit a palástfűről írnak.
pannik
Budapest

Macccs!!!!!
végre Anyus kép! :-)
nagyon szépek vagytok! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lujzi: biztos ami biztos, szeirntem vigyél reggeli első vizeletet (lehet hogy nem fog kelleni, de ne ott a bmc-s wc-ben kelljen produkálni, ha mégis ők is megszeretnének győződni!!!)... én legalábbis ezt tenném... :shock:

Zsuzsókám: Köszi szépen, hát igen. :wink: :wink: .... Holnap mi 5 előtt picivel már ott leszünk vélhetően! :wink: Remélem Rajónak nem tesznek keresztbe.. mert rezeg a léc.. :shock:

Pannik: látom már írták a lányok... málnalevelet most inkább ne!!!.... ..azt majd én fogom egy bő hónap múlva... :shock: Palástfű inkább, bár annak brutál szar az íze, az tény... :shock: :shock: :shock:

A már szült anyukákhoz lenne egy kérdésem... remélem nem probléma ha itt és ha nyilvánosan teszem fel, természetesen lehet válaszolni priviben is, bár ez úgy gondolom másokat is érinthet: ... szóval valaki alkalmazott homeopátiás cuccokat a szülés előtt-közben-utána már közületek, a dolgok megkönnyítése érdekében???? Abszolút nem vagyok otthon ebben a témában, de elég jókat olvastam ezügyben és tájékozódnék.... :wink:

andrea-1

Andi,
mivel mi holnap megyünk először, korábban kell érkezni?
pontosan hova kell menni? fel a szülőszobához?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
csak célirányosan :lol: :lol: :lol:
Amúgy nem valami eldugott épületben van, talán auditórium vagy mi a neve?

Kép
judit0713

Pannik, de jó munkahelyed van.
Gergővel 6 hetesen táppénzre kellett mennem. Kicsit barnáztam. Másnap már ültek a helyemen.

Andi, én nem használtam, belőlem csak úgy kipottyant a gyerekem. Ha könnyítek rajta be se érek a kórházba.

Macs képeit én is megtudom valahol nézni?

Tegnap este otthon szelektáltam, találtam egy Pierre Cardinos babatáskát. Egy bibije van csak, az egyik rekesznél az egyik cipzár nem működik, a másik viszont használható. Van hozzá pelenkázó alátét is. Ja és ingyé adom. Biztos nem fogom már használni.
franci

köszi Judit, :-)
közben meg is kerestem a térképen az Auditoriumot.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: nem kell korábban érkezni sokkal :) csak sokan vannak én meg levágódtam az utolsó előtti sorba hátulra (amit nagyon jól tettem, mert Rajó időnkénti poénkodása jó elől elég furcsán vette volna ki magát ...)
Szóval nincs létészámellenőrzés, regisztráció ...semmi ilyen :wink: ... a kórház térképe fent van a neten, nézd meg hogy hol van az auditórium.. amúgy a bmc felett még feljebb.... és ott lesz az 1. emeleten... jó lepattant épületek vannak arra fennebb, ne lepődj meg... ez is az lesz :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi drága!!!
Nagyon-nagyon boldogságos szülinapot!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!! :) Megvan!!! :) Köszönöm szépen! :wink:

andrea-1

Lujzici:
Nekem is mindig megjött hamarabb,de vittem vizeletet,hamár úgy is bekellett menni és mindig kérték is.Szerintem is jobb ha viszel,ha nem kell kidobod!!!! :shock:

Pannik:
Szuper melóhelyed van és ez a hozzáállásod kifejezetten tetszik!!!
De azért csak ovatosan!!!! :D

Andi:
Nagyon szépséges ajándékot kaptál,Rajó milyen figyelmes!!!!!

Breki:
Nekem nem igazán tetszik az eltűnésed,de nehogy már megsértődnél a tegnapi incidens miatt!!!Nem vagyunk már ovisak,hogy minden apró félreértésnek ez legyen a vége!!
Ez van, mindig nem egyeznek a vélemények,de Te is,más is ,mindenki leírhatja a véleményét,ezért ez egy nyílt fórum!!!Úgy,hogy ne makacsold meg magad ennyire!!!! Lécci-lécci-lécci!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andikám,

nagyon boldog szülinapot kívánunk neked szeretettel! :-D

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok Csajok. Nem részletezek semmit, kezdem a lényeggel. Hcg érték: 14,7 Tudom nagyon picike, ne is mondjátok. De Sz mosolyogva azt mondta, hogy örüljek, ez még bármi lehet, akár egy szép terhesség kezdete is. Jövő hétfő kontroll. Csajok, jaaaaj nagyon gondoljatok ránk, lécci lécci hogy szépen nőjőn az a hcg és a hasamban a pindurka. Azt már meg sem kérdezem, volt-e vkinek ilyen picike kezdődő hcg vel 9 hónapos terhessége, mert most az nem érdekel hogy másnál hogy volt, szeretném ha velem történne most a kis csoda, és megmaradna a kis drága életem.
ann74

Andi!HEPPI BŐRZDÉJ TÚÚÚ JÚÚÚ!!! :lol:
Ann!Ne hülyéskedj ez tök szupi hír!!!Még nem gratulálok....majd hétfőn!!!Ne aggódj,minden rendben lesz!Legyél vidám és jó kedvü!!!

Kép
Kép
missancsi

Ann,
de örülök, hogy jóhírrel jöttél!!!!
nagggyon drukkolok, pihenj sokat és csupa szépséges dologra gondolj csak!!!!
küldök egy jó nagy adag babaragacsot nektek!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám, nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Estrella, olyan csodás vagy a képeken, még pocakkal is hiperszexis!!!!

Pannik, örülök h. ilyen aranyosak a munkahelyeden.

Én meg tudtam beszélni, h. még maradok táppénzen, szerdán bemegyek viszont egy fél napra, de amúgy itthonról segítek.
ann74

ÁÁÁ de édesek vagytok, Ancsit végre legalább előcsalogattam.
Persze,természetes, hogy SEMMI GRATULA!!! Csakis sok sok drukkot és babaragacsot fogadok, az jöhet minden mennyiségben. :-)
ann74

Ann:
Csak így tovább!!!! Pinenj sokat-sokat!!!!
Küldök sok-sok babaragacsot!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi, Boldog Szülinapot! Szóval ezért volt banzáj nálatok a hétvégén.

Ann, milliónyi drukk!!!!! Jaj, de nagyon örülök azért nektek.
"szeretném ha velem történne most a kis csoda, és megmaradna a kis drága életem" Ez így is lesz.
franci

Andi:
Hol van az a kép amit tegnap igértél?
Ide vele,de jó gyorsan!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Drága Ann,

:cry: :cry: :cry: örömkönnyek, szármilliónnyi drukk és babaragacs, Istenem add a csodát Annnak és párjának. Szorítok ezerrel, hogy az a közös hányás megvalósuljon és Zsuzska, Kahlan, Vikus, Zsu, Bari Ti is csatlakozni fogtok.
pannik
Budapest

Vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann: a Jóisten jelet adott Neked,hogy tudj hinni,úgyhogy légy szíves ne kételkedj,vedd elő a titkot,és higgy!!!!! :)

Ne foglalkozz mások esetével,tudod,nincs két egyforma! ;)
Végy mély levegőt,relaxálj,és gondolj a pici tündérkére a pocakodban!!!! :)

OFF: akit érdekel,de légyszi ne reagáljátok túl... :lol: :lol: :lol: :lol:
ma Andikám szülinapjára megmozdult a baba!!! apa végigaludta sajna,majd talán lesz ráadás este :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku, :D
(ez gondolm nem sok) :lol:
franci

Ann, akkor hétfőn találkozunk, én is hétfőn megyek. Valaki még esetleg???

Igen szupi kis munkahelyem van és ezt meg kell becsülni, mert még ide vissza is akarok ám jönni :wink: szóval, pozitív hozzáállás, kellő óvatosság és minden rendben lesz és van.

Zsuzska drága, hogy vagy? mikor mentek haza?
pannik
Budapest

Kisbéka, nagyon örülök :D csupa csupa jó hír ma, ez nagyszerű, megmozdult végre Maja, gondolom mérhetetlenül boldog vagy. ez nem off, és amit Zsuzska írt én is megerősítem, sőt engem nem zavart amit a babakocsiról írtál, sőt még kérdeztelek is mert érdekelt, hogy mi val. Most is érdekel, válaszoltak már a nyavalyások az ajánlatotokra???
pannik
Budapest

Ann drága,
már nagyon vártam ezt a jó hírt :D
Naná hogy megy a tonnányi babaragacs és a pozitív energiahegyek :arrow: :arrow: :arrow: Ott lesz hétfőn aminek ott kell lennie!

Breki,
mocorgához gratula :)

Andikám,
Istenke éltessen nagyon sokáig, jókedvben, egészségben, boldogságban!

Kép
judit0713

Pannik: nincs válasz,de van újabb lehetőség ;)
ez így elég rövid volt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök Majának persze ;) :D :D :D Picit meglepődtem :shock:
Vendég

ann: Én nem tudom ez az érték most me nyire jó vagy rossz. Nekem inszemesként csak pisis teszt volt. De drukkolok hétfőre.

béku: Gratula. Apa nem is érezte volna még, ahhoz több idő kell és hogy a baba erősebb legyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik:
Köszi a kérdésed,Velünk minden rendben van,szedem a bogyókat rendületlenül.A haza menés dátumát még nem tudjuk,még nincsenek kész a papírok,ülnek rajta a hivatalba. Valószínű ,hogy Én nem fogok menni csak a Férjem.Elég sokat hiányoztam a melóból és nemsokára megint kezdődik a dokis téma, akkor megint csak hiányozni fogok a melóból és ezért úgy döntöttem,hogy Én maradok és dolgozok,de persze ez még utolsó percen is változhat!!!!
Már annyi mindenről lemondtam a gyerekért,hogy ez a része már semmiség.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann,
még a napocska is Neked mosolyog :lol:

Béka,
:lol:

Andi,
csudaszépet itt is !

Estrella,
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de csiniminigyönyörűséges kismami vagy.

Kahlan,
milliónyi ölelésem. :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vicky: én éreztem kívülről ;)
ilyenkor már lehet :)) csak nem alvás közben :lol: :lol: :lol:

Kubu: ;)
Vendég

De jó Pannik, hétfőn tali. :) még rímel is
Nagyon sokat fogok imádkozni, az biztos, és hinni benne, hogy igenis megtörténhet a csoda. Ez a mostani várakozás nagyon durva volt, közben sokszor kértem Jóistent hogy tegyen csodát, aztán már csak arra voltam képes, hogy azt mondjam, legyen úgy ahogy lennie kell. Mindenesetre majdnem úgy tűnt Sz jobban örül, mint én, mert én olyan szinten meglepődtem és remegtem, hogy azt hittem ott ájulok el. Ja igen és ma reggel indulás előtt megint fullos 1csíkosom volt.

Béku, ok nem reagálom túl, de ez tényleg CSODÁLATOS FANTASZTIKUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha lesz újabb mozgolódás, mindenképp számolj be róla.
ann74

Ann!
Nagyon örülök és nagyon nagyon szurkolok! :lol:

Andi
Boldog születésnapot! <3

Kép
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?