Sziasztok!
Most egy pillanatra itthon vagyok, úgyhogy egyből meg is néztem, mit irtok.
Mi azért nem vagyunk itthon, mert párommal költözünk (össze) és egy kis felújításra szorul az albérlet.. épp tapétát szedünk két napja meg a falról a régi festéket
Olyan izomláz van már a karomban, hogy az nem igaz.. és ma még folytatjuk.
Ha valakit érdekel a story: Nekem ez a baba nagyon hirtelen jött, nem vagyunk házasok sem, nem is laktunk együtt, sőt nem is ismerjük egymást régóta, de úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk bármi áron
Ezért a nagy költözködés meg egyéb.
Ezvicc: A melóhelyem normális, ebből nem csinálnak problémát. Most ment el egy lány szülni nemrég (most másfél hónapos a babája) és úgy vettek fel a helyére egy lányt, hogy határozott egy évre, mert a lány azt mondta, hogy egy évre szeretne elmenni a babával. És amikor visszajön, annak a lánynak viszlátot mondanak aki most ott van. Valószínüleg ez velem is igy lesz, csak januárig ki kell még találnom, hogy mennyi időt szeretnék távolmaradni
Eddig úgy voltam, hogy fél évet, de lehet, hogy egy év lesz belőle.. A főnököm is tök rendes, kiakadni azért fog, mert végre talált valakit a helyemre (engem), aki normálisan végzi a munkát és elégedett lehet, erre meg elmegyek szülni és kezdheti előről
A hányingerről / hányásról nekem azt mondta az orvosom, hogy a B6 vitaminon kívül ő soha nem ír fel mást, nem ajánlja. Akinek nagyon intenzív, annak úgysem múlik el. Nekem unokatesóm volt ilyen rosszul, semmi nem maradtd meg benne gyakorlatilag, de olyan szinten, hogy már akkor rosszul volt, amikor még nem volt kimutatható terhessége (tehát kb. a harmadik-negyedik hétben járt). És ez a 12. hétig szinte napra pontosan igy volt. Aztán ez elmúlt neki és utána már tudott rendsen enni.
Bezzeg én, folyton eszem. Néha néha van émelygésem, de pici.. inkább úgy jelentkezik, hogy eszek valamit, és a közpénél rámjön, hogy én ezt nem kérem mert megundorodtam tőle. Aztán eszek valami mást. De pl. én nagyon kivánom a savanykás dolgokat.. pl. kocsonya, székelykáposzta és a húsokat, tésztákat, krumplis ételeket kevésbé kívánom, inkább a lédús kajákat.. zöldség, gyümölcs, leves, stb.
Nekem inkább szag-és kép-undorom van, ha ránézek a zsemlére, attól felfordul a gyorom, de pl. a pogácsától már hetek óta viszolygok. De hányingerem még nem volt.
Anyukám úgy hordott engem ki, hogy egyszer, egyetlen percre sem volt rosszul!
Én ezzel az epidurális szülés dologgal úgy vagyok, hogy szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szül. Én nem hiszem, hogy élből kérni fogom, de valószínüleg úgy beszélem majd meg a dokimmal, hogy azért legyen odakészítve, mert ha nagyon meg akarok halni inkább adják be. Én nem akarok úgy lefáradni a szülésben, hogy félévig magamhoz se térjek. És attól nem fogom kevésbé szeretni sem a gyerekemet, hogy nem haltam bele a fájdalomba.. ráadásul valószínüleg elég nagy babám is lesz, nálunk mindenkinek az volt.. és párom valami 4100 grammal születt
Gondolom ez is befolyásolhat valamit.. vagy nem? Erről mit tudtok?
Nekem még semmi sem biztos amúgy, mert gerincsérvem van.. még beszélnem kell a gerincorvosommal is, mert még az is lehet, hogy császározni kell. Persze ezt majd ő megmondja. Én annak is örülök ha nem kell majd a 6. hónaptól ágybefeküdnöm, úgyhogy igyekszem minél kevesebbet hízni.. de ha nem kell császározni, lehet hogy ő élből epidurális érzéstelenítést fog nekem előirányozni a szüléshez.
Bannamari! Üdvözöllek a.. itt
Én sem vagyok valami régi tag, bár sejtem itt senki sem az
Gratulálok az ikreidhez! Egypetéjüek?
Még nekem is van egy reményem erre (bár inkább tartok tőle), mert én nemrég hagytam abba a fogamzásgátló szedését és állítólag utána gyakori az ikerterhesség. És gondolom amig a baba csak egy picike foltnak látszik (az enyém csak picike foltnak látszott), addig ezt sem tudják megállapítani, hacsak nem kétpetéjűek.
Egyébként melyik a gyakoribb?
Ha valaki nekem is irni akar, akkor ez az e-mail cimem:
hanee@vwbeetle.hu puszmákok
Lányok én is fel vagyok fújódva.. illetve most éppen nem, de ezelőtt pár nappal napokig fel voltam, fájt tőle a hasam, és nem tudtam kakilni sem.. persze erőltetni nem akartam, úgyhogy ráhagytam, idővel rendbejön gondolom. De tulajonképpen bármitől felfújódok.. attól is ha levegőt veszek. Önfújós lufi vagyok