Kati! Ti voltatok tegnap levegőn? Itt esik a rohadt eső, nem lehet kimenni. Azért ma már meg kellene levegőztetnem, de ma meg annyira hideg van. Szegénykém, szerda óta nem volt levegőn. Én elfelejtettem megírni a lámpás kérdésedre a választ. Nálunk van a falán egy kis lámpa, amiben egy 5W-os égő van. Az ég egész éjszaka, mert így látok közlekedni nála. Remélem, azért nagyon nem fog hozzászokni, de egyenlőre úgy vettem észre, neki mindegy, hogy ég vagy sem, igazából inkább tényleg csak miattam van.
Csillag! Én ezzel még nem találkoztam, de nem bánnám, ha legalább ez elkerülne már minket. Mondjuk úgy néz ki, hogy a szájpenész sem szájpenész szerencsére, de azt mondta a védőnő, most már, ha elkezdtem, folytassam a kezelését egy pár napig.
Nita! Hogy vagytok?
Nika! Ti mit csináltok Gergővel a hétvégén?
Mona! Te hogy vagy most? Nem visel meg ez az időjárás? Remélem, hogy nem. Esetleg a babán nem vetted észre, hogy kevesebbet vagy többet mozog egy-egy időjárás változáskor. Emlékszem, nekem Bálint hidegfrontkor lusta volt, melegfrontkor pörgött.
Dike! Mi volt a dokinál?
Nekünk megint jó éjszakánk volt, és a tegnapi napunk is szuper volt. Egy angyal ez a gyerek. Tegnap egész nap aludt. Este fél7kor ébredt, akkor musz volt neki kajcsit adnom, ezután már nem aludt vissza. Haláli volt, Zoli lehozta, a vállára tette, Bálint pedig nagy szemekkel nézelődött, figyelgette a kezeit. Így elvoltak egy órát, közben le tudtam zuhanyozni. Utána megfürdettük(kicsivel 8után), aztán kapott még egy kis cicit. Tudtam, hogy a fél7-es szopira nem fog sokat enni. Majd 9kor letettem, és 1kor ébredt. Utána pedig 5kor. Akkor viszont nem aludt vissza, de nem is volt nyügös, csendben nézelődött az ágyában, még negyed7kor is!
Aztán egyszer csak elaludt, és legközelebb fél9kor kelt. Akkor öltözés, szopi, tisztába rakás(4adagot kakilt), és azóta megint alszik.
Kinek mi a mai programja? Nálunk Zoli dolgozik délelőtt!