Sziasztok,
Gyorsan regisztrátam magam, hogy én is megosszam a Szuromi doktoros tapasztalataimat.
3 éve találkoztam vele először, az egyik ismerősöm ajánlásával kerültem hozzá. Babát szerettünk volna és ez ügyben kerestem meg. Persze akkor fogalmam sem volt, hogy éppen kb 2 hetes terhes lehettem. Ő ezt akkor "szétesőben lévő pete"-ként diagnosztizálta.
Rá is kérdeztem, hogy akkor most sem lettem terhes Dr. Úr? Azt felelte valószínüleg nem. Hát szerencsére és életem legnagyobb boldogságára nagy tévedésben volt.
A lényeg az, hogy ennek ellenére őt választottam terhesgondozásra és végig meg voltam elégedve. Természetesen velem is előfordult, hogy nem tudta ki vagyok, de mivel új páciense voltam ezért nem vettem zokon. Sokat hívott be a Jánosba és nem is gondoltam arra, hogy fizetnem kéne neki, és ő sem kért soha pénzt, csak a MOM-ban fizettem a terhesgondozásért.
Megismerkedtem más kismamákkal és ők mondták, hogy szoktak neki adni a Jánosban és el is fogadja. Csodálkoztam és kicsit furán éreztem magam, hogy én meg se próbáltam. No mindegy a szülés után rendesen kapott a boritékban.
A terhességem és a szülésem fantasztikus volt. Életem legcsodásabb élménye volt. A szülésem hirtelen indult be és pont délután, amikor neki magánrendelése van a MOM-ban, de ott volt végig és türelmesen segített, gátvédelemmel Tündével együtt. Szülés után is minden nap bejött és megnézett, hogy vagyok. Szóval meg voltam elégedve vele.
DE, DE,DE és ez fontos!!! Én is megtapasztaltam a mogorva oldalát. Pont szülés előtt egy nappal egy kismamával vártunk rá a szülőszoba előtt a szokásos CTG-re, de nem hívtuk fel mert általában mindig felbukkant valahol és nem akartuk zavarni, ráadásul egy másik orvos azt mondta, hogy éppen szülésnél van. Szóval nem éreztük, hogy "illő" lenne felhívni. Egyszer csak kijött a szülőszobáról, ránk nézett és olyan haraggal ránk förmedt, hogy miért nem hívtuk, hogy köpni nyelni nem tudtunk hirtelen. Én majdnem el is sírtam magam. Az nagyon rosszul esett. Szóval ezt az oldalát is láttam, tehát igen neki is van rossz napja.
Azóta is hozzá járok. Sajnos 2x is műtött vetélés és elhalt terhesség miatt, de végig nagyon rendes volt és együttérző. Szakmailag nincs kétségem felőle. Miután hallottam, hogy elfogad a Jánosban pénzt, azóta én is adok neki, és igen szerényen, de örömmel elfogadja a pénzt. Konkrét árat soha nem mondott, de ha adtam, akkor soha nem utasította el. VISZONT amikor elhalt terhességet állapított meg a MOM-ban nem hagyott fizetni és sajnos nálam ez 2x is előfordult.
Én összességében meg vagyok vele elégedve, de telefonon azóta sem szeretem hívni, mert sokszor csak tőmondatokban válaszol. De ezt is megértem valahol, mert rengeteg páciense van a napi munkája mellett. Írtó nagy teher van rajta, kész csoda, hogy az egészsége bírja még.
Én ajánlani tudom, de pl az egyik ismerősőmnek rossz tapasztalata van vele, amikor a Jánosban nem saját páciensként kezelte.
Én következő terhességem során is ragaszkodom majd hozzá.
üdv