Új privát üzeneted érkezett!

Pannik, tigris a legjobb fej, mindig hülyére röhögöm magam rajta.
ann74

Nekem is nagyon tetszett az a sok Micimackó! :D
Vendég

Csajok, nagyon aranyosak vagytok! :D
Köszi!
Szerintem is jó lett, de sokkal többet beszéltem. De nagyon megvágták az anyagot, de nem is bánom, így szuper lett!

Béku, ez nem a mi légzésfigyelőnk, ki kellett cserélni. (Nekünk is Angel Care 401 van) :wink:

Pannik, nálunk nővérem kislányának a szobája volt Micimacis.
És a játékokat, lámpa, szemetes stb... tőle örököltük. Persze a tapétacsíkot mi találtuk a férjemmel csajos és Micimackós
Én csacsi, tigris mániás vagyok! :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woddy nagyon jó voltál! Lili tünemény :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , nagyon ügyik voltatok!

Maccs
vörösmacska

Ann, én is gondoltam rá, h elmegyek magánba, de most hogy lombik lesz, így arra kell gyűjteni. Nekem mindig olyan 180 és 200 eft körül mozogtak. Így elég húzós.

Agulitint és sem kaptam eddig, nem is maradtak sokáig a babák, persze van siker e nélkül is, de én mindenképp szeretnék kapni a következőnél.

Pannik, igen az a születési dátumom, 30 leszek májusban, nem tudom, hogy miért kell mennem, de talán azért, mert nekem magasabb adagban kellett hormont szúrni. Úgy hallottam, h ahova megyek ott is uh-val nézik a nem problémás eseteket! Egyébként nem is bánom, h megnézik. És már az időpont miatt sem izgulok. Rábízom magam a sorsra. Ha nem áprilisban, akkor májusban tuti elkezdődik! :D
Vendég

Woody: jaaaaa,így már értem ;)
meg persze mindenhova felragacsolni a Babavilág címkét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó is az Angelcare ;) :D :D :D
Vendég

Zsu: én is mammográfiára mentem elvileg,de mikor bementem,mondták,hogy feküdjek le,megnéznek UH-gal ;)

Sz kérte a mammogr. eredményét,és meg is kapta az UH-ét :)
Vendég

Béku, szerintem nálam is ez lesz! :)
Vendég

Woody, akárhonnan is vannak nagyon tetszik :D
én azt tervezem, hogy egy részletet felrajzolok a falra aztán a kiegészítők ugyanúgy mint nálatok Micimacisak lesznek, ha találok majd ilyeneket, de biztosan találok :D

Zsu, ez a jó hozzáállás :D ez tetszik nagyon, hozzon eredményt Nektek. Az agolutinnal kapcsolatban amit írtam, ha számít a pénz, de hát kinek nem számít, érdemes kimenni Szlovákiába és ott megvenni.

Laptető elsősorban a tesztelőké, akciózóké és a kezdésre készülőké :) a maradék pedig mindenkié :D picit magamnak megtartok 28-ra.
pannik
Budapest

Pannik, és úgy mennyire jön ki db-ja az agulitinnek? A pénz az nagyon számít, az tuti!
Vendég

Nem keres véletlenül valaki lánynak ABC Design-os babakocsit? Ez szerintem nagyon szép és nagyon megéri.

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ba ... 25985.html

woody: Sajnos lemaradtam rólatok. Majd megpróbálom valahol megnézni.
vicky79
Budapest III. kerület

Még 21 perc van a licitből.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsu, próbáld meg Irénkénél, hátha tud segíteni. Anno még én sem tudtam amikor mentem hogy mennyire kell majd a zsé. És úgy volt, hogy ugye addig nem csinálnak semmit amíg az nincs meg, nekem meg már vészesen közeledett a konzi időpontja és anélkül nem mondott volna semmit Sz. Nekem röntgen és uh is volt, de az agárdi barátnőmnek csak uh-t csináltak és azt is ugyanúgy elfogadta Sz, ráadásul az csak olyan 5000 volt Szfváron. bár ugye azt mondják hogy igazából a kettő vizsgálat együttesen mondja meg hogy minden ok-e mert úgy látnak mindent. Én amúgy nem tartom jó dolognak az állandó röntgenezést. Úgyhogy Zsu szerintem gondold át.
ann74

Ann, átbeszéljük ezt még itthon akkor mégegyszer, hogy mi legyen.
Vendég

Vicky: jól néz ki,csak nekem nehéz lenne-főleg az Espiro-hoz képest.
Az csak 7,5 kg,ez 14 lenne,illetve ez sportrésszel ennyi,úgyhogy mózessel még nehezebb :?

Amúgy nagyon szép,tetszene is,ha csak alacsony padlós járművekre kéne felcincálnom. :)
Vendég

Zsú, ha jól emlékszem, összesen a 4 doboz Agolutinért fizettünk olyan 3800 Ft körül Komárnóban, itthon pedig 1 doboz kerül olyan 2500 Ft-ba és talán van szállítási díj is 1000 Ft de azt nem tudom mert a férjem intézte, de jövő héten szombaton megyünk ismét egy adagért, akkor kiszámolom majd Neked, hogy mennyibe került egy doboz jó?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pannik 2011.03.19 14:28-kor.
pannik
Budapest

Pannik, köszi szépen! Ha ez így van, akkor tényleg lényegesen olcsóbb.
Vendég

kisbeeka: Hát ez nem bkv-zós kocsi lett volna az biztos.
vicky79
Budapest III. kerület

Megnéztem errefelé a mell UH-kat, 8-10ezerbe kerülnek! :?
Szóval nagyon úgy néz ki, hogy marad az eredeti verzió!
Vendég

Zsu, recepteket még nem írt Sz? majd csak április elején ír a 3-ik napon? mivel a 12-ik hétig kell szúrni az Agolutint mi tuti megyünk még mert most is csak 5 dobozzal írt fel K2, és ez még nem lesz elég. szóval lehet, hogy majd tudunk segíteni a beszerzésben. majd beszéljünk ha már megvannak a receptjeid. meg az itthoni árakat is nézd meg, hogy biztos legyél benne megéri.
pannik
Budapest

Sziasztok!

Pannik- :lol: :lol: :lol:

Ann-kihez jársz?Én is megyek hétfőn.

Pancsi
pancsi790204

Sziasztok!
Csak így zugból jövök mert látom nem igazán vágjátok ezt az Agolutin témát. Én meg kérdeztem Z dokit hogy ez micsoda. Sárgatest hormon és azért adják mert ez tuti felszívódik. Az utrogestan-ról nem tudni mennyi szívódik fel. Én 44 éves vagyok és Agolutin nélkül megtapadt mindkét embrike, de csak egyik volt életképes. Ezt az eredmény hirdetésnél közölte velem a doki mert 105,7 volt a béta hcg-m. Agolutint a 6-ik héten kaptam mert úgy mentem uh-ra hogy elég erősen véreztem. Alig kaptam néhányat mert már a harmadik után elállt a vérzés. Két dobozzal fogyasztottam el. Most a vonalzómból láthatjátok hogy hamarosan 17 hetes leszek. Remélem megnyugtattam mindenkit aki nem kapott. Egyébként kérhetitek, nem árt. Azért jó mert nem a mi testünkben termékenyül meg, mi csak néhány nap múlva kapjuk meg és így a szervezetünk még nincs felkészülve a sárgatest hormon termeléséhez. A 12-ik hét után már nincs rá szükség mert akkor már átveszi a szerepet a placenta.
Húúú, de okos vagyok.... :oops: :oops: :oops: Tényleg bocsi hogy okoskodtam, de sajnos vagyunk néhányan akik már túl sokat tudunk ezekről a dolgokról.
Egyébként nagy izgalommal figyellek titeket mióta írtam nektek, izgulok veletek és szorítok nektek ezerrel. Meg is siratlak benneteket rendesen, ugyanis én is a sírósok táborában vagyok hála Istennek.
Mindenkit ölelek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Pannik, én S-hez járok, még nem írt recepteket, majd gondolom akkor, amikor meglesz a mammo eredménye is. Az ápr. 6.-a. Az tényleg jó lenne, ha össze tudnánk fogni a beszerzésnél.
Vendég

Zsuzsó
Viszont szabira 100% fizut kapok, táppénzre meg 60%, nem kicsi a különbség… Na majd kisakkozom!
Szép a pocid, neked nem is hatalmas, mint nekem :)
Örülök, hogy kissrác befordult. Tényleg, nevetek már van? Vagy titok? :)

Zsuzska
Biztos nem véletlen, ami történt, most szépen megveszitek a házat, aztán beköltöznek a babák!

Sajti
Sajnálom a temetést :(
Remélem hamar el tudjátok adni a lakást!
Jó néha jólnevelt gyerekeket látni, én mindig csak a rémeseket veszem észre…

oroszlán
Szép a pocakod, csinos kismami vagy!

Béku
Nem semmi a kálváriád!
Az a lényeg, hogy megerősítették, hogy Majával minden rendben van!
Jó lehetett megint látni…
Tetőbontást sajnálom, hogy lehetnek ilyenek, hajnalban kezdeni a munkát!
Babakocsi: elvileg ő nem állhat el az eladástól, köteles lenne olyan áron és állapotban adni, ahogy hirdette… Tuti felnyomnám a vateránál!
Mondtátok neki, hogy felhívtátok a szervízt és nektek mit mondtak?
Ezt a Majás kocsit én s néztem :)
http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ba ... 42829.html

Ann
Jaj, nagyon drukkolok holnap a zebrás tesztért, írj majd mindenképpen!!!

Pannik
Jaj, akkor nem gratulálok, de nagyon örülök!!! Tegnap benéztem csak miattad, csak nem volt időm írni!!!
Fantasztikus érzés lehetett, mikor közölték.
A síráshoz meg tényleg szokj hozzá, jön a hormonokkal :)

Andi
Lehet hétfőn felhívom a kórházat hogy akkor hogy is van ez a terheléses… Végülis kocsival mennénk be, így nem mozognék olyan sokat.
Te is csupa jó hírrel jössz :)
Majd várjuk a képet az ajándékodról!

Vicky
Tök jó, hogy már látod, mennyi lesz a reálhozamod.
Nekünk is jól fog jönni…

nagya1
Nagyon gratulálok a két babához!!!

lujzici
Sajnálom, hogy nem sikerült :(
Jó ez a pozitív hozzáállás!!!

Woody
Köszi az infot, kár, hogy a tavalyi jövedelem a tgyás alapja, a tavalyi prémiumot is idén kaptuk meg, hogy az új adózás miatt több maradjon :(
Felvettem a babavilágot (IP TV előnye), de még nem volt időm megnézni.

Kép Kép
estrella22

Pancsi, Sz-hez járok. Te?
Mire mész hétfőn?
ann74

Vasikáé, hát épp ez az, hogy nekem is agolutin nélkül megtapadt 3 baba, de egyik sem maradt meg. A 3.-nál már kaptam crinone-t és napi 9 utrot is. Lehet, h az agolutinnal jobbak lennének az esélyek.

Húú, már a 17.-nél jársz.... nagyon megy az idő! :D
Vendég

estrella: Kíváncsi vagyok mikorra lesz a reálból pénz. A babavilágot én is felvehettem volna, de dili vagyok! A tgyással én is pont így jártam. Ki akartam fizettetni decemberben, még azt is felajánlottam, hogy adjanak kevesebbet, mert azt úgyis visszakapom a tgyásban. De idióták voltak és nemet mondtak. Vagy 100.000-et húztak ki a zsebemből. :evil:
vicky79
Budapest III. kerület

Ann-Tanár úrhoz járok.
Csüt-ön kezdtem a stimut,vv és uh lesz.
pancsi790204

Pancsi fent vagy facebook-on vagy iwiwen? Úgy megismernénk egymást.
Ha igen, elküldöm piviben hogy találsz meg.
ann74

Pancsi, Estrella nagyon aranyosak vagytok.

Andi, mikor hozod azt a meglepetésről készült fotót? már kifurdalja az oldalamat a kíváncsiság :D holnap reggel? vagy már ma este esetleg nem lehetne... :)

Estrella, mikor lesz a lakodalom ahová mész vagy már megvolt? én is megyek májusban és eszembe jutottál. Autótok rendben van már?
pannik
Budapest

Pancsi, ez szuper hír, hajrá kezdés :) akkor már pár nap és kezdődik onnan már olyan gyorsan halad minden.

Zsu, sorry, rosszul emlékeztem az orvosodra. Istenem, megtapadt 3 baba és egy sem maradt meg, na majd most jön a Ti időtök és a babátoké

Estrella Vikus, nálunk is idén fizették ki a prémiumot azzal a különbséggel, hogy nyilatkozhattunk, hogy mit szeretnénk mikor utalják én úgy döntöttem hogy idén hiszen így sokkal többet kaptam, nem tudhattam, hogy ez még hátrányos is lehet...
pannik
Budapest

CSajok, ma egész nap olyan hangulat van rajtam, mint amilyen az idő... idáig kb. már 5-ször bőgtem..de még azon is, ahogy a macska alszik és beforgatja a fejét... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ann: Én holnap reggelre annyira drukkolok ám!! Még ugyan nem írtam, de így van!! :wink: :wink: :wink:

Judiktám: Hú, szépen alakul az a pocak is!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: tényleg máshol is biztos így csinálják, szóval biztos nem a Te helyed az egyetlen, csak nekem fura, mert (legalábbis mikor még az IR-t vizslattuk csak) direkt mondták, hogy ne legyen mozgás... ott meginni azt nyugtonmaradni :wink:

Vicky: hát a mi szektánk, az otp-s még nem tett fel semmi ilyet. Mondjuk kedden beblattyogok majd hozzájuk a 4d-s uhu szláját leadni az eptárba, kíváncsi leszek tudnak-e valami kézzelfoghatóbbat mondani, mint ami okt-nov. óta a honlapjukon van... Jó lenne valami pénzecskéhez jutni időben, ha már így alakult.... :shock:
Az ABC-s babakocsi tök az a dizájn, mint ami pihenőszéket vettünk Izának :) Nekem nagyon tecc amúgy,kinézetre kurvajó..... csak hát én is bkv-zós leszek, meg ugye ennek is picsányi kicsi a kosara alul... :shock: :shock: Hétközben én meg itt magamra leszek utalva (közért-zöccséges)... nem mindig Rajót akarnám meló után ugrasztani az épp aktuális vásárlások miatt, mikor a napi séta mellett simán meg tudnám én is majd csinálni ezeket.
Meg ugye a bendonba már meg is hozták a kocsinkat. TEgnap aranyosak voltak, mentünk a matracért, de mondtuk hogy a kocsira való majd a jövő héten lesz nálunk, úgyhogy még tárolják.. de mondták semmi gond, kedvesek voltak. Kaptunk új katalógus (ruhásat).. na ezt nézegetve is rámjött ma a bömbölés, olyan aranyos babák meg cuccok vannak benne :lol: :lol: :lol: :lol:

Pannik, gyakorlatilag majd holnap du jön a family és akkor kapom meg a szuvenyérokat.... úgyhogy holnap este leghamarabb :).... természetesen babás cuccok... mi más lenne most, ugye? A sztoriját majd holnap elmesélem :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Estrella: köszi,annak én is nagyon örülök,hogy Maja jól van!

No most már így én is láthattam azt a bizonyos die Biene Maja-s babakocsit :D :D :D
Andi meg az expresszen látta,de ott nem találtam :D

Az túlzás,hogy sokat láthattam Maját,mert a délelőttinél csak a koponyáját láttam 2 pillanatig,meg a pocakját,sajnos a doki nagyon profi,így nem volt mozizás,kb. 2,5 perc volt :)

Az estinél dettó,viszont a sima UH-on néztük aznap,úgyhogy most a 4D látványa kimaradt :)

Este mondjuk volt az 3-3,5 perc is,de csak mert a pasi beleszeretett Majába :D

Szóval nekünk kimaradt az a részletes UH,ahol a gerinccsigolyákat és ujjperceket is megnézik,stb...
Nekünk a szokásos mérés volt csak: pocak és fej,no meg combcsont.

De este a szemét is láttuk,azaz a szemlencsét,az brutál látvány,ahogy "világít",mint a macska szeme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ajánlatot tettünk pár perce a babakocsira,a csaj szerint korrekt, megbeszéli a párjával,és remélem így már okés lesz.
Így mi rendelünk hozzá vázat,és így csak 2 részletben kell fizetnünk,nem egyszerre a bababoltnak :D
Vendég

Ann-jöhet a privi,mindkettőn fent vagyok
pancsi790204

Béku, ez most melyik babakocsi? az első Espiro ami állítólag törött és mindenféléket mondtak róla? akkor most mégis az lesz arra tettétek az ajánlatot és Ti veszitek a vázat jól értem? és ez jó lesz így Nektek tuti?
pannik
Budapest

Szuper Pancsi, így tuti meg foglak ismerni:)
Te hány körülre mész hétfőn?
ann74

Pannik: természetesen csökkentett áron ;)
nem a lecsapott áron vesszük meg,hisz még rendelünk hozzá új vázacskát,de legalább akkor arra mindenestül lesz garancia,és csili-vili lesz :D

Még nem mondtak választ,a csávó valahol elvan,majd beszélnek,és jelzik,mizu.

miattuk ma buktam a másik Espiro-t (kéket),amit helyette lehetett volna,mert szerda óta nem jeleztek,hogy akkor most mi van....
azt ma délelőtt lecsapták :?
Vendég

Béku értem, és akkor most mi az ajánlatotok? és mennyi a váz? gondolom úgy tettétek az ajánlatot, hogy jól járjatok ha már így alakult. de akkor még mindig nem szimpi nekem ez az eladó, ha szerda óta nem válaszol és ma szombat van... remélem jó lesz a sztori vége :D
pannik
Budapest

Szisztok!

Pancsi!
hogy vagy?mi van veled?

Csajok,mától szúrok,holnaptól nyalom a méhpempőt és sok folyadék,inszem után sok folyaédk és sok fehérje!ugye??
vikus82

Ann-sztem 9körül fogok odaérni
Te?
Lh-t néznek,az nem éhgyomri vv,ugye?
pancsi790204

Ann,
nagyon drukkolok a reggeli teszthez!
remélem korán jössz majd a jóhírrel!

Lujzi,
sajnálom a nega tesztet, de szupi hogy máris csak a jövőbe nézel előre. azért az utrot szerintem ne hagyd abba, amíg nincs vérzés mert nem lehet tudni.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Pannik: nekem se szimpik,ezért aztán gyorsan le akarom már tudni őket :lol: :lol: :lol: :lol:
lényeg,hogy legyen egy könnyű babakocsim,ők meg le vannak tojva :)

Ma megérkezett a postával a légzésfigyelőnk,és azonnal le is teszteltük a cicón :D
szerencsére épp az a súlycsoport a maga 3 kilójával,de utána magamon is kipróbáltam,és nagyon jól működik ;) :D
Vendég

Vikus-Szia! :D
Jól vagyok köszike,én csüt-ön kezdtem a szurit.Hajráá kezdés! :lol:
Örülök,h te is kezdesz!!!!
pancsi790204

Pancsi: gratula a kezdéshez!!! :D
Vendég

Pancsi, sztem 8 körül érkezünk, de majd figyellek, igaz mi aztán megyünk fel Sz-hez, de lehet vv. után lesétálunk a lenti büfébe.
Szerintem nem kell éhgyomorra menned lh miatt.
ann74

Ann-okés akkor figyellek majd én is :lol:
pancsi790204

Béku-köszönöm!
Nagyon szorítottam nektek!
pancsi790204

vicky
Én még nem mondhattam decemberben, hogy akkor kérem a pénzt, mert még nem jelentettem be hivatalosan a babát…
Na mindegy most már…

pannik
2 hete voltam lagziban, lehet nem volt nagy ötlet a rózsaszín, óriásszaloncukornak éreztem magam, de a többiek dícsértek, én meg büszke voltam a pocimra :)
Máusban már tuti jó idő lesz, mikor ti mentek!
Autó szerencsére már kész. Jó sokat számláztak ki érte a biztosítónak, pedig alig volt rajta pár karcolás…

Andi
Ezek a fránya hormonok :)
Köszi, azért hétfőn felhívom a kórházat, ha nem felejtem el, biztos, ami biztos!
Ha már megint babakocsi, mások hogy oldják meg pl a kis helyi zöldségest? Gyereket beviszik, a jó drága babakocsi meg marad a bolt előtt?
Én meg az unokatesóm gyerekcipő boltjában voltam a héten, a kislánycipők valami tüneményesek! A fiúcipők egyszerűbbek azért, de megtetszett egy édes sárga-zöld békás gumicsizma :) Meg kár, hogy ekkorára nőtt a lábam, mert volt cipő, amit 40-esig gyártanak, rohadt jó a belső kiképzése, normálisan nézett ki, csupa bőr és nem volt 8000 Ft, de nekem 41-es kellett volna :(

Béku
Na akkor tényleg nem volt hosszú mozizás…
Én még várok a 30. hétig, akkor lesz a 4D, de tuti jól van a kissrác, mert kb hajnali 4-től éjjel 1-ig randalírozik :)
Remélem letudjátok végre ezt a babakocsi-ügyet!
Sajnálom a kék Espirot :(

Kép Kép
estrella22

Azért én nagyon kíváncsi leszek ezekre a babás bkv-zásokra lányok. Nem akarok senkit megbántani vagy elrettenteni, de nagyon nem egyszerű a dolog. Én mindig sasolom az alacsony padlós buszokat. És nem a babakocsi súlyával van a baj, elég sokat meg bírok emelni. Magasak a lépcsők és keskeny a hely felszállni. A hévet meg inkább ne is említsem. A gremesés mei taiom és most a csatos hordozóm álom a babakocsihoz képest. A Giraffés babakocsinkat mostanában nem is használom, ha meg járni fog Barbus és jobb idő is lesz, akkor meg még annyira sem. De ezek csak az én tapasztalataim. Többi babások? Vélemények? Az ABC Designos egyébként tényleg nem az a bevásárlós kocsi, de nekem nagyon tetszik. Pedig alapvetően nem tetszettek a 3 kerekű babakocsik, de ha most vártam volna lány gyereket, akkor én rácsaptam volna erre.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptető a következőé és ha nem baj, akkor Panniké az uh-ra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?