Nos...már 2x nekiláttam, remélem most sikerül...
Moti,
remélem akkor kipihentétek magatok, fiúk hogy bírták az utat???
én nem merek rendelni semmit neten, max az alexandrában...
de sajnos megint szemherpesz, de ez most a padlóra küldött, pedig már volt pár...
Pruci,
végül a telefonok elvesztek az éterben???
Am,
Szonja nem semmi, már mekkora és hogy pózol...gondolom a nagyok sokat dajkálják...és én sem tudlak karcsú boszinak elképzelni...nagyon szeretem az olyan típusú embereket, mint Te: jókedvű, felszabadult, vicces, kedves...igazán felszabadult...nagyon figyelmes vagy és mindig mindenkihez van pár kedves szavad...engem mindig megnevettetsz...
Panny,
a fejés tényleg ördögi kör...én Gabinál sokat fejtem, mert kellett, BOrónál csak eleinte kipucoltam, hogy ne keményedjen be és utána nem fejtem, csak ha éreztem ,hogy gond lesz...
szerencsére a mellgyuszit nem kellett kipróbálnom...remélem többet már Neked sem lesz...
Panndi,
szép pocak és gondolom a lányok után óriási élmény lesz majd Gábor érkezése...a név miatt meg hivatalból elfogult vagyok
Franci,
sajnálom a betegséget...és Gergő olyan kis érzékeny lelkű...na a dumája sem semmi...remélem, hogy hamarosan érkezik a kistesó és akkor nagyon boldog lesz és sokat segít majd Neked...
ezzel a halál dologgal ugye én is hadilábon állok, és nem tudom mit mondanék, persze, azt amit hiszek, hogy a mennyország meg minden, de az extra kérdésekre nem tudom hogy felelnék...de legalább gondolkodom rajta, sajnos előbb-utóbb szembesül vele az ember...
Szilvia,
azért nem vagy semmi...úgy látom, hogy van lehetőség még egy babára...lehet, hogy nálatok is a 4. lenne egy kislány
fiúkkal mi újság???
Beze,
szépek vagytok, hogy viseli Lexi a fodrászkodást???
Maryka,
hát...nem könnyű két picivel, de bele lehet jönni...persze az első 2 hét nálunk is nehéz volt, nem értette Gabi, hogy Boró miért sír és egyáltalán miért van velünk...de néha már közös játék is előfordul...kicsit később meglátod szuper lesz...
Nálunk azt hiszem nem lesz több baba...bár még nyitva hagytuk ezt a kérdést, de amilyen irányba tart a világ most úgy érezzük, hogy felelőtlenség lenne részünkről...
Évim,
gyógyulj meg végre...betegség már elhagyhatna...
Peti és Lillus gyönyörű, iwiwen láttam képeket...
Boni,
remélem sikerül megvalósítani majd az álmotokat...
Angyalka,
sajnálom, hogy Zsombi ilyen kis érzékeny gyerek, remélem hamarosan már nem retteg SZilárdtől és szépen együtt játszanak majd...a képek csodaszépek és tényleg nem látszik fáradtság senkin...
Kri,
kíváncsian várom a névválasztás végeredményét...
Most mennem kell, talán nem hagytam ki senkit...akkor Neki puszi ha igen...
Legközelebb ígérem magunkról írok!
Szép hétvégét