na itt újra
mayday megnéztem a képeket, Bubu itt ott petis ezzel a szexi hajzattal + a sírós is tök hasonlít + a tv nézős bamba.
hogy megnőtt ő is!
hány kg mostanság?? a hiszti ismerős, jáááj, mi lesz itt még?
na te meg vagy áldva rokonilag, én is most főztem, ilyenkor hétvégén mindig azon filózom, hogy óóó ha csak egyszer főzne ránk vki a hétvégén...
no de ez van. most hogy dolgozik a párod? milyen időbeosztásban - úgy értem.
a járássegítő olyan, mint amit linkeltem vagy nem ez volt a kérdés? használtan vettük, így megérte, az előlapért vagyunk oda, most délelőtt kb fél óráig eljátszott vele, nagyon jó kis dolgokkal van tele, kedvence a pillangó + a telefon, azt mindig felveszi és adja oda, hogy hallozzak bele.
kipróbáltuk a toligatós részt is, rohant itt körbe-körbe, baromi gyors, még nem esett hálistennek, de asszem hamarosan az is eljön...
tudjátok az a vicc jutott róla eszembe, hogy xy-t kirúgják az építkezésről.
- miért rúgtak ki?
- mert nem jó hangot adott a taligám.
- ????
- hát azt mondta, hogy nyikk... nyikk... nyikk... és a főnök szerint azt kellett volna, hogy nyiknyiknyiknyik.
no most nálunk az utóbbi van, no de látom, Balunál is. majd megszokják állítólag... maximum szaladni kezdenek járás előtt.
amúgy Peti mindig felfelé tört, azért vettük neki, mászni is mászik, de az állás, lépegetés az ultimate élmény.
fisher price-t is néztem, oroszlánosat:
http://www.productreview.com.au/p/fishe ... alker.html de ez kevesebb kunsztot tud, inább "csak" járássegítő, a miénk meg mellékesen az...
darabos kaja: először nálunk is öklendezett, aztán elkezdett kérincsélni a mi kajánkból, kis morzsákat adtam stb, így most már jó ideje csak a darabos kajákat szereti, ha lenyelhetetlen darabot kap, öklendezik kicsit, de csak azért, hogy felkérőzze és rendesen lenyelhesse.
a harapás nálunk is van, hol erősebben, hol gyengébben, most épp nem zavaró, de volt 1-2 hét, hogy nem szerettem felvenni, mert a karomba, vállamba mindenhová harapott. most a lábamba szokott, bújik az ölembe és harap. szerintem piszkálja őket a foguk + gyakorolnak rágni stb
csöpplány, ma mi is kb így aludtunk, negyed 11-7ig és imádtam.
nagyon megdicsértük, mennyit aludt.
ezzel ki is békülnék...
egész nap egyedül leszel?
lehet a hold miatt buggyantak a gyerekek???
aki nem rugiban altat, mit ad a gyerkőcre éjjel? nálunk napközben póló + naci, az oké, de fürdés után rugit adunk rá. az a pizsamája.
most az elmúlt 2 hétben mindenét kinőtte kb.
nagyon brutál. egy hónapja vettem 3 rugit, már nem tudja kinyújtani a lábát benne...
ezért filózom hogy itt vegyek-e ruhákat vagy majd otthon... egy póló itt pl olyan 900 ft, egy nadrág 600 ft, egy rugi 900 ft, egy body 600 ft...
grétinek ilyen sok foga van??? nem tudja, mire használja.
ja és március 29én repülünk haza, férjem 10 nap múlva jön.
attól félek, rommá fogom unni magam (vidéken leszünk)...
no megyek, folytatom a főzést...