Sziasztok!
"Előbújok" én is. Túl vagyunk a névnapokon, mi is kihasználtuk a hosszú hétvégés jó időt (Itt 18 fok volt). Azért írtam, hogy túl vagyunk, mert vasárnap volt egy nagy veszekedés, g-n leírtam. Nem akartam senkire rázúdítani a rossz kedvem, bár még most sem vagyok jó állapotban.
Évi! Azért estem annyira kétségbe, mert egyedül voltam, fáradt voltam, és még sosem volt ilyen, nagyon szívszaggatóan sírt, rögtön a gyerekkori ezzel kapcsolatos emlékeim jutottak eszembe, azt nem szeretném, ha rá is ez várna.
Sok sok gyógypuszi Tominak!!! Sajnálom a betegséget.
Altatás: nem vagy egyedül, nekem ez már 7 hónapja így megy. Ha nem kapom el a jó pillanatot, amikor könnyen elalszik, akkor szenvedünk, most is 1 órát szenvedtünk. Esetleg hordozókendő? Megtanultam a háton hordozást, Bence imádja, már 2x is aludt benne, elalszik, várok egy kicsit, aztán leveszem. De most túl fáradt volt hozzá. Szerintem érzi a frontot is, meg a szeles időt sem szereti.
Torta: Hmmm, jól néz ki! Ma joghurttortát csináltam (sütés nélküli), még Tominak meglepi, eddig nem volt időm, ha jól sikerül (még dermed a hűtőben), felteszem a receptes oldalra!
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
Itt is esik az eső, be van borulva, fúj a szél.
Tali: Szilvi rakott fel g-re egy táblát, hogy kinek milyen helyszín lenne megfelelő, azt kellene tölteni. Bár még én sem töltöttem, mert nem tudom eldönteni, hol lenne jó, és várom/ próbálok jó helyszínt keresni.
Babavilág: Nagyon édesek voltak Napsiék, Borisztól el voltam ájulva!!! Woody, akkor mikor lesztek benne? Rátok is kíváncsi vagyok! Hallottátok az elején a cukorról szóló részt? Azt hiszem, az volt az első téma, azzal nagyon egyet értettem!
Limo! Köszi, hogy küldöd a kuponokat! Berci nagyon aranyos a képeken!!!
Minden baba gyönyörűséges!!! Csak az én Törpém nem vigyorog a babakocsiban?
Ircsi! Blogodban a cipó recept nagyon tetszik, majd ki is akarom próbálni! Nagyon csini lesz Chloe nyáron ebben a szerelésben!
Tündi! Sajnálom a koppanást! Sajnos még sokszor lesz ilyen, nem lehet kivédeni.
Bence múltkor koppant agy nagyot, a nagyágyról esett le, mert fél pillanatra elfordultam. Semmi baja nem lett szerencsére, csak megijedt és sírt, de hamar megvigasztaltuk. Aztán Tominak el kellett vennie tőlem, mert remegett kezem-lábam, folyt rólam a víz, és szinte sokkosan sírtam, Bence nem értette, mi van. Hihetetlen, milyen gyorsan közlekedik, pedig nem az ágy szélén volt, és tényleg csak egy pillanatra nem figyeltem.
Clárika! Gratulálok az első fogacskához, szenvedést sajnálom! Párod mamája miatt részvétem!
Én is elküldöm hozzád szépülni a fejem!
Claire! 6 gyerekkel utazni nem semmi!! Le a kalappal!
Bevont tápszer
Már semmiben nem lehet megbízni?
Kijelenthetem, hogy "a minden gyerek szereti a sütőtököt" c. igazságot mi megcáfoljuk. Bence uuuutálja
megsütöttem neki, kevertem hozzá anyatejet, szerintem finom lett, édes volt (pedig én nem szeretem, szóval ha finom, akkor jó volt), eredmény: első kanállal forgatta a szájában, visszaköpte, következő kanállal el sem fogadta, kiverte a kezemből, elfordult, sírt. Vettünk neki Kecskemétit. Hát, ma megpróbáltam, ugyanez a reakció... Holnap összekeverem almával, ha úgy sem ízlik neki, akkor nem erőltetem. A meggyet bezzeg szereti nagyon, pedig az savanyú.
Sucer! Nagyon édesek a gyermekeid!
Örülök, hogy normális a vérnyomásod. Hozzátápit sajnálom, hogy nem megy, de tényleg erőltetni sem szabad, mert akkor csak még rosszabb lesz. Valami végre csak megnyeri a tetszését! Próbáld azt, hogy te is azt eszel, átmegy valamilyen szinten a tejcibe az íze, hátha úgy sikerül! Én mindig megeszem Bence maradékát.
Tina! Tamara gyönyörűséges!!!! Már nagyon várom, hogy megszülessen, és a szebbnél szebb fotókat hozd róla!
Cicc! Hozzám küldheted a leadott kilókat! Én meg hízni szeretnék, de nem megy!
25-ös nadrágot hordok, minden álmom legalább a 26-os, de várandósság előtti súlyomhoz képest 1-gyel kevesebb vagyok. Pedig még éjjel is eszem! Nem tudok hízni, és ez ugyanolyan rossz, mintha valaki nem tud fogyni, higgyétek el nekem!
Hízáshoz tippeket szívesen várom!
Csillag! Remélem megoldódik a lakás ügy, én drukkolok!
Én már ott tartok, hogy ha 20 m2-es kis saját lakásunk vagy albérletünk lenne, annak is nagyon tudnék örülni! De sajnos nincs Nekünk is sok bútorunk van a Jysk-ből, jó hely.
Valamit még akartam biztos, ha eszembe jut, megírom.
Ui.: Tegnap reggelre kibújt Bence 2. foga, a bal alsó középső, egymás mellett vannak.
Még új neki, mindig birizgálja a nyelvével.
2-3 éjszaka kicsit többet ébredt miatta, de még ez sem volt vészes.
Már négykézláb rugózik 2 napja, nagyon édes, próbál mászni, csak általában előredől, túl nagy a lendület. De kúszással hihetetlen sebességgel tud haladni. Úgy kúszik, mint a katonák az akadálypályán.
Babakeksz! Egy cikk, csakhogy ne aggódj a mozgásfejlődés miatt!
http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/A-baba-fejl%C5%91dese/mozgasfejlodes-fejlesztes.html
Pár kép
Névnapi ajándékom:
Fekvőtámaszozom
A körte a kedvencem!
Végre anyás képek
Két névnaposom
Megyek gyorsan elmosogatok, amíg Bence alszik. Kendős képet a blogba teszek!