Sziasztok Csajok!
Lucuzs, ez jó ötlet, párszáz forintot mindenki beleadhatna, és akkor vehetnék egy vagy akár két kendőt, attól függ, h. hányan szállunk be.
Hogy van Balázs és az első fogacskája?Bogi megszakértette?
Csajok, én is úgy szeretnék második babát, és én is irigykedem azokra, akik most várják.Olyan jó volt, annyira szerettem, amikor Luca a pocakomban volt:)
Csak nálunk az a gáz, h. augusztusban megszűnik a munkaviszonyom.Ilyenkor nem is tudom, hogyan tovább.Valószínű, h. kapjak valami kis pénzecskét újra kell majd dolgoznom minimum 1 évet.
Nagyon szeretnék Lucával 3 éves koráig itthon maradni.
Navi, nálam is így volt, egyszer megjött aztán el is múlt.Nem tagadom, örülök neki!
De jó, h. Zorka mosolyog a fényképezőnek, Luca kitalált magának egy fényképarcot, és ha meglátja a gépet, fel is veszi:)
Ebba:)
Nagyon szép tőled, h. veszel új kendőt:)
Bedoha, nagyon jó az a link, jót rötyögtem rajta:)
Angie, nagyon szépségesek vagytok!
Vikoo, én is szeretném az agyhártyagyulladás elleni
védőoltást.Majd kedden megyünk, megkapja a 2.rotát, és rákérdezek a dokinéninél.
Védőnő: nálunk meg buta, mikor rákéárdeztem, azt mondta, hogy azt már megkapta.Mondom, az választható, mire közölte, h. ő már nincs ezekkel tisztában.Szuper:)
Édes kis Boldi, úgy sajnálom őket, mikor szurit kapnak!
Vivi, nekünk is annyi a lakáshitel:(Azt hiszem remény sincs rá, h. csökkenne:(
Rabbe, egy kicsit megkésve, de Boldog Névnapot Patriknak!!!
Szopi hogy megy?
Ninin, anyós
Én néha nem értem az embereket, de jól tettétek, h. rászóltatok!
Rodi, nekem régi vágyam volt egy ilyen gép, szeretnék megtanulni fotózni.Embereket szeretnék fényképezni, és majd suliba is szeretnék menni, de most anyagilag nem úgy állunk, elég drágák ezek a fotós iskolák sajnos!
Tatjan, drukk a nyelvvizsgához!Nagyon ügyes vagy!Ádámkának nagyon örülök!
Ami, régen nekünk is annyi volt, sőt most is annyi lenne, de már rájöttem, h.a végén nem is szopizik, csak "rág" és az már szinte fáj.Úgyhogy most már csak este hagyom sokáig cicin.
Napközben, ha abbahagyja nézelődés céljából, és ha újra bekapja és bohóckodik, akkor már elveszem, és cici nélkül játszunk és beszélgetünk tovább.
Na, csajok, csinálok vmi hasznosat, míg Luca az erélyen szundizik:)