Sziasztok!
Charlott:én még mindig a babakocsit javaslom,biztos van alaki aki segítsen a lépcsőknél,de ha nem akkor nyugodtan szólíts le valakit.Mindkettőtöknek ez lenne a legkényelmesebb megoldás.Azért elég nehéz lenne Kriszt a pelenkázótáskát,saját táskádat is magadon cipelni.
Gratula a p és b betűhöz
Balu még mindig alig alig,hábű,bú megy de néha gagyog de az nagyon ritka.Néma lesz a gyerek
Mikorra tervezitek a projektet?
Remélem nektek is hamar összejön
Én csak a heg miatt aggódom,gye azt mondják érdemes várni 2 évet,hát én annyit nem akarok,minél kisebb korkülönbséget akarok köztük.Na ennek majd még utána járok.
Nadina:Gréti élvezi az autósülést?
Gratula a kúszáshoz!!!Tőled is kapunk videót róla?
Pont 2 hete említettem páromnak hogy milyen fura hogy Balu már 10 hónapos,Gréti meg csak 8
Olyan fura volt látni a vonalzókon
Jobbulást Grétinek
Szerintem abszolút nem gáz ha ilyenkor terhes lesz az ember.Mármint persze ha szeretnék.Biztos nagyon nehéz lehet két picivel,hiszen mindkettő igényli még teljesen az anyukáját.De biztos megoldható.
Hát mi már agyalunk a következő babán
Beszéltünk párommal és arra jutottunk hogy pár hónap múlva belefogunk a kistesó-projektbe:) Sikerült meggyőznöm apát hogy igenis kell Balunak kistesó
Szóval tök izgulok
De még pár hónapot várunk,kb 3-at.
Kukac
Hibernia:újabb fogak?
Mi még mindig azzal a fránya hatodikkal küzdünk
Tegnap olyan sírást rendezett,belenéztem a szájába és tök vérvörös volt az ínye annál a fogánál, a közepe meg fehérlett egy csíkba
Bekentem neki gyógyszertári fogzásra való löttyel,akkor megnyugodott.Úgy sajnáltam hogy így fájt neki
Szótárat írsz
Ez tök jó
Tudom,hogy álomszuszék Balu
Ma "csak" 10 órát aludt éjjel,negyed 11től fél 9ig.Nem tudom mitől függ
Napközben meg tol még legalább másfél 2 órát,de van hogy 3 órát is
Nagy mázlim van vele
Egy baj van,napközben babakocsiban alszik.Általában ilyenkor megyünk bevásárolni,vagy sétálni,és abban alszik be.Mióta jó idő van,azóta nem is próbáltam az ágyába altatni nappal.
Hát azért a járás erős szó rá,de már tegnap jó másfél métert megtett egyedül!!! Az apjával csak néztünk
Egyszer csak gondol egyet és elindul a nagyvilágba
Itt is ilyen sokdolgos babakaják vannak.De szerintem ez nem gáz (jó,mondjuk egy hasfájós babánál igen) hisz mindjárt egy évesek,már mindent ehetnek.
Engem érdekelne a szótár
Balu már evett üveges meggyet,hát azt a fejet
Olyan fancsali képet vágott hozzá
Orsi:gondolom hogy mérges voltál a babakocsi kerék miatt.Óra
És csak most mondta el?Nem merte előbb?Emlékszem én is mindig féltem elmondani az ilyesmit,pedig sose bántottak
Már magától a leszidástól féltem
Tudod,nem szabad összehasonlítgatni a gyerekeket
Elisa is biztos hamarosan fog ülni
Kaja:igen,fura hogy Balu pl már azt eszi amit mi,és egyben jó is,mert nem kell neki mindig külön főzőcskéznem
Tegnap pl kakaós palacsintát evett a legény
Kettőt bevágott belőle
Természetesen minden csupa maszat,és kakaós volt
Öltöztetni is kellett
Vettem Balunak én is rizspelyhet,meg kukorica kását.Utóbbit már próbáltuk,nagyon szereti,főleg ha gyümit is keverek bele
Köszi az ötletet
Monde:gondolom hogy őrültek háza van délelőtt
Hát szerintem az lett volna a meglepő ha semmi sírással beszokott volna az oviba
Reméljük nem is lesz beteg egyhamar
Hogy tanítod mászni?Nekem még 4 hós korában kellett tanítanom neki az asszisztált mászatás tornával,bevált,mert 2 és fél hónap múlva el is indult
Majd gyere ahogy tudsz
Szintia:én is valami ilyesmit akarok Balunak főzni.Valami paradicsomosat,imádja.Minden formában
Mi is sétáltunk tegnap egy nagyot.Lementünk hátha bealszik Tökikém,de nem akarta az igazságot fél ra tologatás után se,akkor bementünk hugomhoz hogy fárassza le egy kicsit.Fél óra után megint kimentünk babakocsizni 5 perc alatt bealudt
Aztán voltak anyósom,meg párom kerianyja.Balu tök megijedt tőle
Tök sírt,alig bírtam megnyugtatni.Nem tudom emlékeztek-e rá amikor írtam hogy párom nővérééknél voltunk és párom kerianyja mindenáron le akarta videózni Balut,Balu meg üvöltött,úgy vettem ki a kezéből hogy most már elég,ne hagyja már üvölteni a gyerekemet.Bő 10 percbe telt akkor hogy megvigasztaljam szegénykémet,be is aludt és aludt akkor 3 órát
Szóval nem tudtak babázni vele
Lehet hogy emiatt az eset miatt nem szeretné a párom kerianyját?Komolyan mondom félt tőle,bújt belém,és közben sírt.Azért kicsit elkezdett megenyhülni,mert dobott puszit,meg tapsizott,de láttam rajta a tartózkodást.
Apa meg ma túlórázik
És még az idő is rossz
Viszont pozitívum hogy 4. napja fogyózom (90 napos) és már lement 3,3 kg!!!!Meg lennék elégedve ha így folytatódna
Mellette csinálom Carmen elektra edzését.Van benne sztriptíz aerobik,majd meglepem vele apát
20.-án megyünk ki a reptérre,nyílt nap lesz a sky court-be,nem akarjuk kihagyni
utána már csak az utasok tudnak bemenni,akik már becsekkoltak,szóval még kísérőként se lehet bemenni.Állítólag nagyon szép lett
Na majd meglátjuk milyen lesz
Na megint jó hosszú lettem,megyek is!Írjatok csajok!!!
Jajj még annyit hogy férjemnek sikerült az elsősegély vizsgája,jövő héten megyünk a hivatalba megcsináltatni a jogsiját