Mian!
Az a tál házi feladat volt... Az egyik lány azzal ugratott, hogy nekem mindenem egyszínű lesz (barnás), és mindegy a szalvéta motívuma, mert úgyis eltüntetem
Erre kértem egyéb feladatot, ő kékes színvilágot kért kék repesztéssel. Mivel nekem nincsen kétfázisú repesztőm, a dec.lakkot repesztettem meg, abba ment kék patina helyett kék tempera és ez lett az eredmény
A gömbök felkerülnek a fára, már annyi van, hogy egész jól díszít, szinte nem is kell mellé más gömb. Gyerekek imádják, állandóan nézegetik, fogdossák
.
A hidegmázas dec.papíros táladat pacsmagoltad is, jól látom? Nagyon tetszik!
A mozdonyos kincsesláda is tetszik, a 3D-s oldalára nekem sok az angyal, de a teteje nagyon jól sikerült. Ezek nem azok a nagyon pici, átlátszó üveggolyók, amiket egész felületre is fel lehet vinni?
A gömbjeidet nagyon megszerettem, tényleg ki fogom próbálni a kívülről szalvétázást. Alapozol a szalvéták felragasztása előtt?
Legjobban az első angyalkásos tetszik, az mitől olyan csillogós? Milyen festéket(?) használtál a hidegmáz alá?
Végül megbékéltél a használatával?
A többi kristályos gömb is nagyon tetszik, érdekes, hogy Te is rácuppantál rendesen az angyalkákra, nem tudom, hogy miféle új hóbort ez
Utólagos engedelmeddel lenyúltam a képeidet mutogatásra
Jucus!
Mian is vett hidegmázat, azaz Christal Finish-t. Mi itt annno kaltglasur-nak emlegettük, ő látta a QVC csatornán a bemutatóját, innen ez a név.
Csi