Sziasztok!
Bocs,de tegnap későn jöttünk haza,ezért csak most válaszolok.
Claire!
Levendula,mert az nyugtat,citromfű,mert az fertőtlenít.Rátette a radiátorra és párolgott egész éjjel. Azt állítja,hatásos volt.Már ordítás nélkül vissza tudta tenni Bogit az ágyába.
Képzeljétek,tegnap bent voltam anyukámnál és -apukám szülei is ott laknak-Móni elhozta Bogit,hogy vigyázzanak egy kicsit rá.Hát... Ha nincs ott az anyja akkor csak bömből.Borzasztó hisztis!!Persze,az anyja azt mondja,hogy csak el van keseredve,mert máshoz került,de akkor viszont a Móninak lesz nehéz,ha valahova gyerek nélkül kéne mennie,mert mással nem marad el.
Ja és a csütörtöktől előre félek...
Linamina!
Szerintem az a fő probléma,hogy állandóan kézben van Bogi.Ha leteszik,sír.Még nem csinmál semmit.Nem forog,se ide,se oda.Jó,mondjuk Blanka augusztus 20óta forog,persze az elején nagy nekikészülésekkel,de mostanra elég rutinos.Ja és kúszik.Édes nagyon.
Képzeljétek,ha lefogjuk picit a lábát felhúzza magát ülésbe.
Nagyon erős.Könnyű neki,mert még nincs 7kiló.Tiszta apja.Ő sem hízott úgy,mint más Babák.Blanka is ilyen.A dokinő először felírt tápszert,de nem adtunk neki,aztán ő is elfogatűdta,hogy Blanka ilyen.De nem Blankáról akartam írni.Szóljatok rám,mert sokat tudnék írni az én örökmozgó babámról!
Szóval ott tartottunk,hogy nagyon anyás a bébi. Éjjel nem tudom,hogy lehúzzák e a redőnyt,vagy sem.Nem hiszem,hogy ez lenne az ok.
Nálunk Blanka sokkal inkább szeret teljes sötétségben aludni.Vagy legalább,ha félig lehúzom,mert az utcáról,pont bevilágít egy lámpa,olyan fénnyel,hogy amíg mi is bent aludtunk vele,alig bírtunk aludi.(bocs a szóismétlésért,de sietek és nem most ez így sikerült.)
Nem lett lázas az oltástól?Nyűgös vagy ilyesmi?
Van már foga?Ez tök édes lehet.Blankának még nincs,pedig ő már fél éves.
Szoptatásnál még nem kellemetlen egy picit?Mondjuk lehet,ha már alul-felül kijön,akkor lesz egy kicsit rossz,de ezt ki lehet bírni a jó ügyért,hogy még tud az ember szoptatni!
Na megyek,mert sírdogál Blan.
Derüs napot Mindenkinek!
ui.:bocs,hogy ilyen hosszú lett
zs