Új privát üzeneted érkezett!

Pannik: nem is lesznek ezek olyan soká,hisz holnap már 4 hetes leszel,és ez 16 hetesen lesz kötelező vizsgálat ;)

Az amniocentézis (mikor magzatvízből vesznek mintát hasfalon keresztül jó nagy tűvel) ebben az esetben totál felesleges,ezt még az ott dolgozók is belátták :D

Nagyon fogom várni a +++++ eredményt!
Jó magas HCG-t kívánok!!!! :)
Vendég

Pannik,
nagyon szorítunk !!!!! +++++++++++++

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jóreggelt mindenkinek!

Pannik,
szerintem már lassan odaérsz és böknek, de azért még küldöm a drukkokat utánad :arrow: :arrow: :arrow:
Hamar értesíts valakit, hogy örülhessünk nektek!

Breki,
szép kis napod volt tegnap, de továbbra is igaz, hogy minden jó ha a vége jó :D :D :D

Sajtom,
lesz még neked is ilyen aurád (nameg gömböckéd) az idén!!!
A nyúl éve tényleg nagyon szapora, csak itt a munkahelyen szétnézve olyanok is kismamák (velem együtt) akik évek óta ácsingóztak érte..szóval én hiszem, hogy itt a topiclakók zöme az idén zebrával, majd kisebb-nagyobb pocival, lurkóval zárja majd az évet :idea:

Lujzi,
nem elkeseredni előre, kitartás holnap reggelig, hátha csak szórakozik a tested veled, és ott lapul a minimanó :wink:

Kép
judit0713

Panniknak, egy vonatnyi rakományt küldtem. :D

Csak mert Judit felhozta :lol: :lol:
Idénre ilyen szaporák legyünk.
Kép
franci

lujzici: Nekem abszolút nem feszült a mellem Barbussal. Most mégis itt van.
vicky79
Budapest III. kerület

Telefonom megint ügyeskedett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.03.18 11:03-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Pannik: nagyon izgulunk érted! Várjuk a híreket!

Vicky: de egyáltalán nem feszült, vagy még a nemvárt előtt abbamaradt? Mert azt tudom, hogy nem baj, ha nem feszül, nem feltétel, csak az a furcsa, ha egy darabig nagyon feszül, aztán hirtelen abbamarad.
Neked egyébként korábban sem fájt a ciklus második felében soha?

Puszi!

Kép
lujzici

Sziasztok Lányok!
Már nagyon régen jártam erre!És nagyon sok új van már lassan be sem merek írni mert nem ismerek senkit!
Sajti,Vicky és többiek hogy vagytok?
Én nagyon jól vagyok!
Még nem vagyok kismama de nem soká iszok egy gyógynövényes terméket ami nagyon sok leendő Anyukának segített és nem soká szülni fognak!
Most megyek!
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!

Kép
rózsa11

Azért maradjunk annyiban, hogy akármilyen profi kütyükkel dolgoznak már, de az ICSI növelheti bizonyos kromoszóma rendellenességek kockázatát, erre kutatások vannak. Ugye nem kell példáért a szomszédba menni :cry: :cry: Az én dokim az első perctől kezdve nyomta ezt a dumát, hogy ICSI volt és nehogy beteg gyereket szüljek, legyen amnio. Persze azzal már nem foglalkozott, hogy alacsony lett az AFP-m, mert akkor már el lett döntve a magzatvízvétel. Egyébként úgy tudom, hogy bizonyos magán meddőségi intézetekben megnézik az embriókat és csak akkor ültetik be, ha rendben vannak. Biztos sokba kerül, de szerintem olcsóbb lenne a költségvetésnek, mint egy amniocentezis+redukció, vagy veszélyeztetett kismama kórházi ápolása, vagy betegen született baba kezelése. Had ne mondjam drága Kittusomat hány millió forintért kezelték......szóval nem lenne rossz, ha az lenne a gyakorlat...

Maccs
vörösmacska

Milyen szépek a pocakok. Jaj, de szeretnék én is…

Béku, tegnap este elolvasta a sztoridat. Tiszta ideg voltam már hogy mi lesz a vége. Otthon a gép még nem volt ennyit frissítve.
Olyan jó hogy kicsi Maja rendben van.
Bajcsyban nagyon rendes dokik vannak, örülök hogy neked is jó volt velük a tapasztalatod.

Kahlan, mindjárt itt van 25-e.
Mikor kell visszamenned? Inszemnél hány nap táppénz jár?

Sajti, köszi hogy felvettél a táblázatba.
Most egy kicsit költséges a bácsi, de ha eladjátok a lakást, lesz jó sok lóvétok.

Andi, ettől a VV-s alaktól nekem is felfordul a gyomrom. Szörnyű egy ember. Ettől van jobb VUK vonzó is. Nekem biztos nem jönne meg a mensim tőle. Megijedne szegény. :lol:

Lujzici, nagyon drukkolok holnapra. Szép pozitív teszted lesz.

Kicsi fiamat a héten az anyósom altatta, ő vigyáz most rá. Egyik este meséli: „Nem tudom mikor lesz már kistesó, mert anya hasa még nem kezdett el nőni.”
franci

Lujzici :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: drukkkk

Maccs
vörösmacska

Franci,
olyan édesek a gyerkőcök ezekkel a dumákkal :lol:
Nekem anno Simon fiam szólt be amikor először látta a kórházban a hugát:
"Nem valami lányforma, tiszta kopasz"
Pedig nem is volt kopasz, csak hát szőkésbarna babahaja volt.

Kép
judit0713

Maccs: én is azt írtam,hogy VAN kockázat,no de mire nincs???

Ha ezt vesszük,minden lombikos menjen csak el amnióra az ő felfogásuk szerint...

miközben nem is emiatt mentem,hanem az AFP érték miatt,amit a hormonszintek mellett tökéletesen rendben találtak.

Szóval azt mondta a nő,hogy egyrészt már tökéletesen látni a profi mikroszkópokkal,hova szúrnak,és sértenek-e valamit,másrészt utána is megnézik...

én nem értek hozzá,ezt a genetikai tanácsadó nő mondta,aki már telefonban kérdezte,hogy MUSZÁJ maguknak emiatt idejönni????
Vendég

Nem kell amniora menni, ott a veszélyek nélküli kombinált illetve integrált teszt.

Maccs
vörösmacska

Maccs: a másik dolog,hogy a lombik nem feltétlenül egyenlő az ICSI-vel!!!

Nekem az elsőt nem azzal csinálták,mert azt nem írtam alá,azaz nem "egyeztem bele",és anélkül is tökéletes volt az eredmény.

Ha már az ICSI szóval dobálóznak ott,nem ártana,ha utánanéznének,mert az IVF szóból ez még nem következik,mégis egyből arra hivatkoztak,én meg csak pislogtam,hogy HONNAN tudják,hogy azzal csinálták?????

Hisz az elsőt nem azzal,és a korom se indokolta....,hogy egyből erre gondoljanak....

Sokan kérdezték tegnap,hogy ennyi idősen mi a fenét keresek ott?

Hát én se tudtam.... A tanácsadó tökéletesen elégedett volt a családfával,és előzményekkel,merthogy mindenről kikérdezett.

Gikszer mindig becsúszhat,ezt nem tagadom.

DE, Majához NEM nyúl senki,úgyhogy nem is érdekel,mit gondolnak!!! Hány szűrővizsgálat kell még nekik,mikor az UH után délben azt mondta a doki,hogy tuti hogy tökéletes???

Ő már a miénk,és mondtam is a nőnek,aki tökéletesen egyetértett,hogy az én durván kimerülő petefészkeimmel akkor nem kockáztatnék....

Sz azzal bocsájtott el,hogy nekem nem kell majd mennem genetikai vizsgálatra,de készüljek fel rá,hogy a lombik miatt sajnos kíváncsiak lehetnek az esetemre...
Vendég

Sziasztok!
Zugolok időnként - na jó, naponta átnézem a termést :)
de annyira hulla vagyok a sok doki járástól... de már a vége felé közeledünk :)
Azt mindenképpen meg kellett írnom, hogy

Pannik!
Drukk hegyek mára, és nagyon nagyon várom a szuper hírt!!!! :)

Zsuzska!
Valóban nincsenek véletlenek! Ott a helyed a ház vásárlásnál, aztán jönnek a Manók, akik jól belakják a házikót!!! Fogigátlót sajnálom, de szuperül csinálod! Gyorsan bekapkodod, és már mehetsz is a Mazsikért :D

Ann!
Szintén drukk hegyek nektek!!!!! Te tesztelsz majd?

Béku!
Nagyon örülök, ha végül teljes egyetértésben telt az orvoslátogatásotok és a dokik, asszisztensek is egyet értettek a nyilatkozatoddal!!! :) Azt, hogy ez egy teljes napos rohangálás és várakozás volt, sajnálom :( Miért teszik ezt éppen kismamikkal?!?!?!!?

Sajti!
De jó, hogy előkerültél :D
A lelkecskéd egyre jobban lesz, meglátod!
És hamarosan újra akcióztok! :)
Mikor írtad a bácsit, és hogy mindent Ti intéztek, temetés, lakás, ... az volt az első gondolatom, hogy akkor a sors ezért nem akarta most a Babákat Nektek! Remélhetőleg már nem lesz több feladatotok a szülővé válás előtt és végre a következő kör eredményes lesz :)

Navi!
Csudaszép a kicsi Zorka :) és hihetetlen tempóban növekszik :)
Anya-lánya fotókat is várjuk :)

Zsuzsó!
Szuper, hogy minden rendben van odabent és a cukrod sem okoz gubancot :) A pocakod nagyon szépséges :)

Oroszlán! :)
Végre az ígért kép :D :D :D nagyon nagyon szépen megnőtt :D
Majd a 4D-s képeket is hozd :D alig várom :D

Andikám!
Azért majdnem lefagyott a gép a Vuk-meghozó barátunk fotójától, amit feltettél :D Felhívnám figyelmedet, hogy napjainkban már nagyon szigorú törvények uralkodnak, és jó lenne ha az ilyenek előtt odatennéd a 70 éves karikát, hogy tudjuk mi vár ránk, ha lejjebb tekerjük az oldalt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is szeretnék már hányni...persze nem Alekosztól :D

Woody!
Már 2 hete szugizom hétvégente a Babavilágot, hogy lássalak a tv-ben :D de akkor ez a hétvége lesz az a bizonyos :D :D :D
Nagyon izgi :D biztosan nagyon ügyes leszel :)

Most jól elrohanok dokihoz, de sietek vissza, hogy a szuper Pannik híreket mielőbb olvashassam!!! :)

Ja, és Mieza!
Csodálatos képeket csináltatok :) szuper összeállítások :D nagyon örülök Nektek :D

eszter82
Budapest

Maccs: azzal kezdtem,hogy ha emlékszel,elmentem önszántamból a kombináltra,ha már nem akarták nekem megcsinálni.

Akkor jártam a SOTÉ-n,és tegnap emiatt nem mentem oda,hanem inkább a Bajcsy-ba...
Annak tökéletes eredménye lett!
Vendég

Nem ajánlottak fel SEMMILYEN más lehetőséget,csak invazív beavatkozásokat, már a váróban anélkül,hogy erre szükség lett volna,hisz ezért volt ott a 2 lépcsős dolog,egy ki feltérképezi az adott helyzetet,és mérlegel,a másik lépcsőn meg UH-gal megnézik.

Tegnap 3-ból 3-man tartották feleslegesnek,de meg KELL említeniük az amniót,gondolom most ez az elvárás,striguláznak.....
elég szomorú,de másra nem tudok gondolni...
Vendég

Pannik hír:

„Jaj, nem is tudom hogy mondjam de sikeresek vagyunk. Itt van vannak a pocimban, 75 a HCG-m valószínűleg egy baba de lehet hogy kettő, amikor Kati közölte, hogy gratulál megrogyott a térdem és azt se tudtam hol vagyok. Azóta is olyan hihetetlen hogy velünk történik végre a csoda. Puszi Mindenkinek, ja egy fontos dolog, még ne gratuláljatok légy szíves még várjunk egy kicsit. Panka”
franci

Pannik, nagyon örülök. Drukk és pozitív energia meg minden megy tovább!!
ann74

Én sajnos még mindig semmit nem érzek. Cicik ugyanolyanok mint mindig, már tegnap bőgtem is egy sort... Tesztet már vasárnap is csinálhatnék, de nem tudom még...
ann74

Eszter: köszi!! :D
Nem para,szívesen végigjártam,csak hogy utána békén hagyjanak végre :D :D :D

Ott is ezt mondta mindkét nő,hogy MINEK paráztatják a sok kismamát??

Szó szerint ezt mondta,és hogy nekik csak plusz munkát csinálnak ezzel a dokik,hogy minden hülyeséggel odaküldik a nőket!

Volt egy pár egy kislánnyal,kb. 3 éves volt,meg egy picibabával!
Nem tudom,minek mentek,de legalább egy órát váratták őket is,pedig az egyik ajtónyitásnál azonnal észrevették őket,még kérdezték is,hogy miért jöttek.....

Sorrendet meg nem mondanak,mert az az eredeti lenti bejelentkezéstől számított,így senki nem mert se enni,se inni elmenni,nehogy épp akkor hívják,ha már órák óta vár...

Mi 13h-kor jelentkeztünk be (15h-tól van csak elvileg rendelés),és 16:30-kor mentünk csak be először...

örülök,hogy már a vége felé közeledik a vizsgálataitok sora!!!!
biztosan meglesz az eredménye! :)

Én is nagyon várom a Pannik-híreket!! :D :D :D :D
Vendég

Jaj, nekem. vigyorgok ezerrel, még mindig remeg a kezem. Olyan jó ilyen jó hírt hozni. Ha valamit elgépeltem bocsi, jobban izgultam mint az államvizsgámon.

Pannik, nagyon örülök!
franci

Jujjj.... de klassz....!!
Vendég

Franci: nem is csodálom!! :D :D :D
én is nagyon örülök itt magamban halkan :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Pannik: Oké "nem gratulálok".....de azért ugye lájtosan szabad egy kis örömkönny bőgőmasináskodnom ugye??? !!! :)

Béku: Remek, hogy rendben van a babátok!!!!!!
Hú hallod, de azért jó kis szopás volt a tegnapi nap, még így leírva is, nem hogy ott lenni :shock: ... ez még gázabb, mint a bmc-s végeláthatatlan várakozások sora ami volt.... :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: hááát,épp mondtam tegnap páromnak,hogy az a várakozás ezerszer jobb volt (mármint a BMC-s),mert annak volt értelme,éreztük,hogy ezzel valami nagyon jó felé haladunk :D

Nagyon sok volt,és hulla fáradt voltam,mire hazaértem,pedig sokat ültem tegnap,de mégis.

Erre hajnalban 6:30-kor mivel ébreszt a szomszéd?????
Elkezd tetőt bontani,és a darabjait dobálja lefelé...
Agyvelőig hatoló hangok....

Nem tudom,mi a csendháborítás,de ez tuti kimerítette a fogalmat...
Párom ment pékségbe munka előtt,és megkérte őket,hogy holnap azért 8 előtt jó lenne,ha nem kezdenének ebbe bele megint...

Asszem nem hiányzik nekik még egyszer a rendőrség,úgyhogy jobban teszik,ha nyugton maradnak,mert véletlenül elszólom magam,hogy minden eddigi tettük illegális volt.......
Vendég

Andikám,Te tuti emlékszel a nyári esetemre,mikor első leszívásom volt,2 csajszival feküdtem együtt,egyikük nagyon szimpi volt,és mesélték utána,hogy ők kimossák a Crinone-t.....

Tuti emlékszel!!

No,elsőre végül ugye egyikőnknek se sikeredett,másodszorra ők (mivel Z-hez tartoztak),hamarabb mehettek vissza pár nappal,még a 3 hónap nem telt le,és képzeld,a szimpatikus lánynak sikerült a második!!

Összefutottunk novemberben,mikor várta a sorát,és mondtam neki,hogy TUDOM,hogy most mindkettőnknek összejön!!
Így is lett!

Tegnap megjelentek a párjával a genetikai tanácsadáson nagy pocakkal!!!!!! :D :D :D

(A 3. lány,akit akkor is meséltem,hogy én vidítottam őket /az altatás miatt nem volt nehéz :D /,neki nem sikerült a második sem,és nem is akar többet próbálkozni.....,ő végig azt hajtogatta nekem,hogy már miért sikerülne??????...... hát neki nem is.... :( )
Vendég

lujzici: Egyáltalán nem feszült ha jól emlékszem (nekem nem is szokott mondjuk). Talán csak amikor a tejem belövelt szülés után.

rózsa: Jól vagyunk, köszi. Szeptemberben már újra dolgozom, elrepült ez a 2 év hamar. Barbus is jól van, nagy zsivány a kiscsaj. Drukk, hogy neked is legyen mihamarabb.

pannik: Jó kis hcg szerintem. Nem lesz itt gond.
vicky79
Budapest III. kerület

Béka: Na lényeg, hogy túl vagytok rajta!! és rendben vagytok!!!
Hát megint láthattuk, hogy kb. ilyen az állami ellátórendszer.... :? :? Mindenesetre a következők akik ezután mennének oda, el tudják dönteni a beszámolód alapján, hogy bevállalják-e ezt a tortúrát, vagy mennek egy normálisabb fizetős helyre, ahol sokkal flottabbul kezelik a helyzetet... :wink:

Fasza lehetett a szomszéd zajára ébredni.... nem irigyellek azért se.... :shock: De ne hergeld fel rajta Magad azért!! :wink:

Babakocsisék jelentkeztek azóta amúgy?? Tegnap gondoltam Rád, nézegettem az expresszen a babakocsikat és látam egyet Hauck, igaz sport babakocsi már... viszont Maja méhecskés mintázatú !!! :)

andrea-1

Ja,a lényeg lemaradt!!!!

Szóval Z-nek volt egy nagyon durva esete,azt most nem írnám....
de a lényeg,hogy Ő mondja azt a pácienseinek,hogy a Crinone-t fel kell helyezni,majd kimosni!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

A lányok nem maguktól döntöttek így,hanem mert a dokijuk,akire felnéztek,ezt mondta,hogy így KELL!! :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Csak véletlenül tudták meg közülük páran,hogy mások ezt nem így csinálják... Fogalmuk se volt róla,hogy mire van a Crinone...
Vendég

Ú Béku ez komoly??? Agyam megáll.... :shock: :shock: :shock: :shock: Erre a crinone-os sztorira most nem emlékeztem..... :shock:

Lujzika: Figyu nekem a 6. hét környékén kezdődött el valamiféle mellfeszülés ha jól emlékszem. Előtte az égadta világon semmit sem éreztem, csak azt a mindjárt megfog jönni típusú érzést a teszt előtti napokban is már.. meg utána is.. jó sokáig.... Aztán mondom, utána csatlakozott be a cickófeszkó, émelygés... majd a 9. héttől a Vukkok... :shock:

andrea-1

Andi: hát,tegnap írt a csaj,hogy mindenféléket mondtak a szervízek,és hogy ő már nem is érti,hogy tudják-e javítani,vagy mi,és hogy nem egyértelmű az se,mikorra lenne a váz,stb...

szóval mellébeszélt,és hogy megérti,ha el akarunk állni az eladástól,és hogy ő szeretne elállni.... :shock: :shock: :shock: :shock:

miközben mi is felhívtuk az illetékest,aztán ugye ment email,és 1-2 órán belül már jött is a válasz,hogy természetesen megoldható,és ha kerekek nem kellenek,van is náluk váz 20-ért.....

Emiatt most nem értem,mit tökölnek????

Cuki lehet a Maja a méhecskés Hauck :D
Abból Micimackósat láttam eddig ;)

Mivel én nem akarok ezen SE idegeskedni,párom felhívja őket ezügyben (napközben,hogy a csávó ne vegye el mindig a csajtól a telefont,a csaj korrektebbnek tűnik),és elmondja,hogy mi mit tudtunk meg.

Lassan ott tartok,hogy nem lesz babakocsi,majd csak sport....
Vendég

Biztos találtok addig még jó áron babakocsit!!! Majd én is nézegetem és ha látok valamit szólok, jó???!!! Amúgy amit Judit mondott, hogy a kelengyepénzből is vehettek akár, az nem járható megoldás?? :wink:

andrea-1

Andi: ja,azt is olvastam,de nagyon sok volt ez a 2,5 oldal,amit termeltetek tegnap,alig győztem róni a sorokat :D :D :D

el is felejtettem sok mindenre válaszolni,ne haragudjatok!!

szóval,nem tudom mi az a kelengyepénz.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

De köszönöm nagyon,hogy nyitva tartod a szemed babakocsi-ügyben! :D
Vendég

Pannik :lol: :lol: :lol: dejó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :arrow: :arrow: drukk

Maccs
vörösmacska

Népnyelven hívják kelengyepénznek :) Igazából egyszeri anyasági támogatás a neve...

Az anyasági támogatás - gyermekenkénti - összege azonos a gyermek születésének időpontjában érvényes öregségi nyugdíj legkisebb összegének 225%-ával (2011. évben 64 125,-Ft), ikergyermekek esetén 300%-ával (2011. évben 85 500,-Ft).

http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/135

andrea-1

kukk

Pannik,
:-)

csajok 1x-i anyasági támogatás szülés utáni napokban adja be apuka stb. stb. szóval azért az kb. 3 hét mire megérkezik, csak hogy ne legyen senkinek se meglepetés .-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi: így már hallottam,de nem tudtam,mennyi,és mikor,így nem is foglalkoztam vele,csak elmentettem az oldalakat,hogy mi minden igényelhető majd :)

köszi az infót! :D
Vendég

Kubu: Köszi :wink: ... (bár én kb. sejtem, hogy mennyi lesz az átfutási idő a zsetonokkal).

Amúgy nagyon el vagy tűnve.......... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andi: ilyet ajánlottak amúgy az Espiro helyett....
szerinted?

http://bambino.hu/spd/CH15/CHIPOLINO_Po ... tbabakocsi

természetesen a mélykocsival együtt ;)
élőben a fotóik alapján nagyon vagány élénk színe van.
Vendég

Pannik,
mosolyogni, belül örömködni ugye szabad???
Naggyon-naggyon jóóó szám ez, hamarosan uhun is láthatod az eredményét :wink:

Kép
judit0713

Béku: ennek van mózes része is külön???

andrea-1

Judit: köszi a tippet a kelengyepénzről! :)
Az ötlet nem rossz,de talán a sorrendet fordítjuk majd meg a segítségével :D
Vendég

Pannik: nagyon halk (gratuládé)

Breki: jajj de jó,hogy minden ok-s. Holnap én is megyek szeretett M dokker, remélem hozza a jó formáját

Majd jövök hétvége

üdv kispatak
Vendég

Még lemaradt:

akit érdekel: mától 3 napig orchi-kiállítás Sportaréna

üdv kispatak
Vendég

Andi: boltban rendelhető,de nekem már van autós hordozóm,így anélkül adnák oda,azaz mélykocsi+sportkocsi rész!

most azt kutatom,hol tudnám ezt élőben megnézni boltban,megemelni,stb...

ja,amúgy láttad,hogy megnyílt a KFC az Örsön??? :D :D :D
Vendég

Fákkencsikken már meg is nyitott??? Nem voltam a héten bent.... de láttam múltkor, hogy a gagyi pizzás helyén az lesz... hmmmmmmmmm... nyami :)

andrea-1

Hmmm,imáááááádom!!!!

Este dokk után mi már leteszteltük :roll:
Csak reméltem,hogy már megnyitott :)

Klassz,hogy nem kell Pólusozni emiatt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?