Heni, maximálisan egyetértek susyval, hagyd a fejést. Van elég tej a fiadnak, ha többre lesz szüksége, akkor a szopizással megcsinálja magának.
Fejni akkor kell, ha beteg a baba és nem tud szopni, ha nincs elég tejed, vagy ha tejet akarsz leadni. Ha minden okés, miért fejnél, hogy álljon a hűtőben?
Örülök, hogy jobban vagytok, nagyon szépen eszik a fiacskád!
majd tegyél fel róla képet!
susy, örülök, hogy látlak, és a gyerekeket is! Kristóf igazán nagy már, és Nóri nagyon édes!
panndi, ez nem pocakfotó
Enyém is majdnem ilyen
))) de gratulálok, örülök, hogy jól vagytok és szépen fejlődik Gábor!
dytke, akkor hamarosan itt a baba! Lesz külön szobájuk a kicsiknek? Nálunk sajnos nincs, és minden előzetes reményem ellenére sajnos zavarják egymás álmát
Veronika, szorítok!
Gabi, örülök, hogy rendbejött Adél füle!
Nálunk meglehetős nyugalom van. A testvérféltékenység nagyja az első hónapokban lezajlott, úgy tűnik, mindenki megtalálta a helyét az átrendeződött családban (Rózának volt nyilván a legnehezebb, de ma már látom, hogy egyértelműen családtagnak tekinti Júliát, számon tartja, neki is kér dolgokat, kérdez róla (tipikus a "Júlia hol van?")). Júlia álombaba, nyugodt, egyáltalán nem sírós, általában jól alszik, éjjel kétszer szoptatok, amúgy meg alvás van. Persze ha valamelyik beteg, akkor nehezebb, vagy ha valami okból egyikük vagy mindketten nyugtalanabbak éjjel, de szerencsére nem ez az általános. Júlia forog egyik oldalról a másikra, gagyarászik, és sokat kacag, főként esténként lendül bele
Ha rátámaszkodik valami játékra, akkor már ül is egyedül (nem erőltetem, csak épp ma csodálkoztam rá), és kinyomja magát állásba, rugózik
Róza rengeteg verset, mesét tud fejből, nagyon sokat "olvas": lapozza a könyveket és mondja fel a meséket. Rajzol is, lerajzol bennünket: fej, szem, száj, homlok, szemöldök, fül, kéz, láb. Egyik nap macskát rajzolt, volt két füle és normális bajusza - nem akartam hinni a szememnek! És amikor a családot rajzolja, vannak egyedi jegyek: Júlia a többieknél kisebb, nekem hosszú hajat rajzol, magának "táncos" lábat (olyat, ami kis hurokban visszahajlik).
Látom rajtuk, hogy kezd beérni a közös játék is, együtt csapkodják az asztalt, Róza magához húzza Júliát, ölelkeznek, vigyorognak
Persze nem minden fenékig tejfel, de igazán jó velük
(Bocs, hogy hosszú lett!
)