Hatalmas Gratula Cathynek és a kis Eliotnak, Isten hozta közöttünk!
Én vegetálgatok, próbálok tanulni, mert ha ősztól nem lesz munkám, akkor szívtam, mert az a 23.000 semmire nem elég....
Attila 8-án jön haza, de végleg haza, akar majd kölzötni!!!! DE!!!! A lényeg, hogy hozzájuk a faluba!!!! Én így még örülök is, hogy visszamegy egy hónapra.
Mamámat bevittem a pszichiátriára, mindenki azt hitte, hogy csak demencia, kiderült olyan agysorvadása van, hogy ihaj, 24 órás felügyelet. Apa öccsei nincsenek itt, unszolásra igyekeznek segíteni, szal szívás. Találatk Mamának egy otthont, ami elég drága, el kell adni hozzá a házát...De ő nagyon szeretne haza menni...Nagyon lelkiismeret furdalásom van, hogy bevittem, bár mondta a pszichiátere, hogy ezzel segítettem, és nem nekem, hane a másik két fiának kellett volna, és ne vegyek ennyit magamra, amit még apa sem bírt. De Apa is ellátta, mondjuk rá is ment idegileg teljesen, éjjel 3kor ment le, ha hívta, volt, hogy napközben egymás után 20x hívta, amíg tanított. Szóval mindenhogy szívás....a gyógyszerektől, amit kap szédül és odaközöttéka derekánál a székhez.Haza nem vihetem, a magán otthon pedig nagyon szép, és tudom, ha barátokat szerez, akkor az jó lesz neki, de annyira szeretem, és félek, hogy rosszat teszek vele....
Beni szitternél van, bár annyi ügyintézés volt, hogy még egy jegyzetet sem tudtam elő venni, de ez van. Mennie kell, és a kettes is jó jegy.
Beninek elkezdhetem végre a sajtot, tegnap barátkoztunk is vele, remélem, hogy kinövei ezt a tejérzékenység dolgot.
Mellesleg nagyon hiányzik Apukám, éjjel ma végig vele álmondtam, minden nap kimegyek a temetőbe, és akkor kicsit jobb....
Csajok! Szeretnék segítséget kérni Tőletek, van egy ismerősöm, aki 1-3 éves gyerkőcök kajáltatásából írja a szakdoliját, sokat segítenétel, ha kitöltenétek neki egy öt perces kérdőívet. Ha benne vagytok, priviben átküldöm. Vissza sem kell küldeni, mert az egy autómatikus oladl, ami ha kész vagytok el is küldi rögtön! Ha tudtok segíteni, írjatok itt!
Ja, és Apukámért, egy jóbarátunk csinált egy gyertygyójtós oldalt, van kép is róla, ha gonoljátok gyújtsatok érte egy gyertyát, persze nem ismertétek...
http://www.gyertyalang.hu/gyertyagyujta ... iert=19195