Rilka,
látom jól elvagy
Nem volt időd már reggel otthon zuhanyozni?
Vagy megint az a fránya lakótárs a ludas és elfoglalta a fürdőszobát?
Billentyűzet túlélte? Bár ha írsz, akkor azt hiszem túl...
Váltóruhád vagy hajszárítód van?
Bercsi,
én is nagyon izgalmasnak tartom, tök jó, hogy így leírtad, köszi! Nagyon érdekel a téma! Nem semmi, hogy mennyi szurit kell kapnod előtte, ráadásul magadnak beadni! Hát minden elismerésem!!! Nem akarlak "elkeseríteni" de a környezetemben 2 esetből kettőben maradt meg mindkét beültetett baba
Igaz nem 35 felettiek, de 30 felettiek.
Mirci,
még azt kellene tisztázni a talira, hogy a csajokon kívül jön-e még más is, gyerkőcök, apukák? Mert az időpont attól is függhet.
Nika,
na igen, te errefelé ismerős vagy
Mézeskalács tér környéke, attól kicsit délebbre, kertes házas rész. Majd ha aktuális lesz küldöm a címet mindenkinek priviben.
Kos-téma: a legjobb barátnőm kos, imádom
Okoskodjatok csak
Mirci,
oroszlán-téma: nem sértő, igaz!
Bár engem eléggé megdob a szűz aszcendensem, így hol nagyvilági vagyok, hol visszahúzódó
Hangulattól, helyzettől függően
Korenka,
úgy látszik csak mi háltuk el rendesen a nászéjszakát apával
Ugyan fáradtak voltunk, de a szomszéd baráti pár, akik szintén ott voltak az esküvőn, kedvesen felajánlották, hogy éjszaka aludjon náluk a párom nagylánya, hogy legyen rendes nászéjszakánk
Így ezek után nem is tétováztunk
Vicces, hogy ez a családban senkiben se merült fel, csak a szomszédainkban...
Bercsi,
na ne máááár! Nászéjszaka-videó? Tényleg?
Hát ez kééééééééééééééész!
A legbátrabb dolog, amit valaha csináltam egy playboy-szerű fotósorozat. Eszméletlen amúgy, hogy mit ki tudnak hozni az emberből, éneklés helyett ezt mutatom meg
Összehasonlításképp egy sima képpel:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2011.03.17 10:32-kor.