Sziasztok!
Olvastalak ám titeket, de írni szokás szerint nem volt már időm, a fiúk meg voltak fázva, taknyosak voltak, köhögtek, meg minden összejött...
Szakdolimmal persze sehol sem tartok, ma le kéne adni a konzulensnek... ez van... apával azt beszéltük, hogy lehet, hogy halasztom én ezt az okj-t...
egyszerűen nincs időm tanulni
Bedoha
Tornázgattok akkor? Gratula Olinak az átforduláshoz!!!
Jujj, ez a fejlesztőház tök közel van hozzánk!
Hát ha minden igaz, ez csak egy banki szakügyintéző felsőfokú okj, de mivel megváltoztattak mindent és modulos lett a rendszer, egy csomó minden tisztázatlan még.
Dédi miatt részvétem! Mi pont így voltunk, csak mi az én dédipapámhoz szerettük volna vinni Marcit!
Ebba
Dani is elkezdett pár napja hümmögni, dumálni cicizés közben
De van, h abbahagyja a szopit, és úgy dumál, aztán folytatja
Rabbe
Aranyosak ezek a gyerekdumák
Imádom őket!
Örülök, hogy Ádi jobban van, a féltékenység meg teljesen normális szerintem, én még tizenéves nagy lóként is esetenként féltékeny voltam, h rám nem jut annyi idő
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent varrsz
Hajni
Szerintem normális, h még csak az egyik irányba forgolódnak!
Viko
Boldi hatalmas kislegény! Nagyon édes!
Küldesz nekem priviben elérhetőséget a blogodhoz???
narancssárga pampers nálunk is katasztrófa volt!!!
Emese
Beki nagyon cuki kiscsaj!
Lucuzs
Gratula Balázsnak a fogacskanövesztéshez! Közben látom, hogy már ki is bújt neki!!! Hurrá!!!!
)))
Ancsa
Nagyon édi Lili baba
Angie
Jobbulást! Gyógyulj meg hamar!!!!
Dorka
Kemény lehet ez a kelés...
Daninak szerencsére jó az alvókája
Elalszik este 10 körül, és kel reggel 6-kor, aztán visszaalszik és még nyomja 10-ig
Mondjuk most 2-3 napja kelt éjjel is, de csak szomjas volt, most nagyon meleg van éjjelente nálunk.
REmélem Dorka kutyus már jól van!
Eclipse
Örülök, hogy megoldódtak a dolgok és jobban vagy!
Apának gratula a versenyhez!
Gigi
Nektek is jobbulást!!! Gyógyuljatok meg hamar!!!! Költözést megértem!
Vivi
Itt nálunk egy barátnőm egyből bölcsibe iratta a lányát, ahogy megszületett, és igy vették fel a kislányt 1 évesen, a bátyja meg ment oviba, anya meg dolgozni, mert egyedül neveli őket.
Én nem szándékozom Danit bölcsibe vinni, majd csak oviba.
Marcit most májusban iratjuk majd oviba, de nem biztos, hogy felveszik, mert én ugye itthon vagyok Danival. Az is lehet, h Marci csak 4 órára megy oviba.
Rodi
Én most vettem észre, hogy már betetted a tápis hírt, ahogy visszaolvastam!
Cumisüvegre nem tudok okosat mondani, Dani nem hajlandó belőle enni/inni, a cumit is elutasítja,( ez nem meglepő, mert Marci sem volt hajlandó cumisüvegezni, a cumit ő elfogadta, de 8 hósan már nem kellett neki) Amikor vizsgáztam és Dani rohadtul éhes volt már akkor nagy nehezen evett cumisüvegből (ami a medela mellszívóhoz való, a cumi meg azt hiszem canpol.)
Öltöztetés:
Én a hosszú hétvégén igy öltöztettem Danit: Rövid ujjú body, harisnya, vékony kertésznadrág, vékony hosszú ujjú felső, tutyi, és ilyen béleltebb, de nem túl vastag plüss kiskabát, vékony sapi.
Tegnap, ahogy nem sütött a nap, hosszú ujjú bodyt kapott, és pulcsit, a többi ugyanaz. Most akarok venni neki egy ilyen átmeneti overált, vékonyabbat, h ha hűvösebb van, mert ami Marcinak volt az Danira kicsi :S
Pelus:
Mi már annyi pelust kipróbáltunk, a liberó bizonyult nálunk a legjobbnak. Már nagyon ki voltam akadva, múltkor nem is volt Libero Dani méretében a dm-ben. Marci éjszakára még kap pelust, neki 4-es Pampers-t használunk (7-18 kg-ig) Véletlenül Danira ilyet adtam, hát csodák csodájára semmi nem folyt ki belőle, azóta ilyet használunk és semmi baleset!!! Úúúúgy örülök, pedig én azt hittem, h az nagy rá, mert még nincs 7 kg. Na mindegy, a lényeg, h ez megoldódott
Egyébként meg nem is jutott volna eszembe ekkorát kipróbálni
Képzeljétek, mi is beszereztünk közben
kendőt Olyan jóóóó! Bár itthon csak nagyon ritkán teszem bele Danit. Annyira jól el van egész nap, hihetetlen
Fogacska
Daninak is látszik, a jobb alsó, már kis hólyagocska is van, Marcinak is ilyen volt, mielőtt áttört.
Na majd még olvasok tovább, csak most mennem kell...