Rita, gyönyörűek a gyermekeitek! Látom a hordozó is örül az új Kicsi Gazdájának!!!!!!!!!!!!!!
Pedi, sajnálom, hogy Bálintka nem aludt vissza hajnalban... pár napja nálunk is volt egy hasonló eset, de mivel Gergő már nagyobb, így szerencsésebb volt a helyzet. Az éjjeli szopi után nem tudtam visszaaludni és hallottam, hogy Gergő nagy bőszen játszadozik a kiságyba belógatott játékkal.
Közben meg se mukkant, csak hallottam ahogy zörgette a zörgö-börgő virágocskát.
Aztán kb 10-15 perc után egyszer csak elaludt Ő is.
A mai sírdogálásodat teljes mértékben megértem. A hatalmas hormonális változás meg még rátesz egy lapáttal a dologra és felerősíti az érzéseidet. Bevallom őszintén Gergő születése után én is többször sírtam... Anyukám már-már aggódott is, hogy szülés utáni depim van. Bencénél szerintem azért nem volt ilyen, mert Ő nyáron született és a Férjem az első hónapban nem dolgozott.
Nita, én is azt mondom, hogy békülj ki Apival (bár osztom Pedi véleményét és Neked volt igazad). Mégis azt modnom, hogy nem jó haragot tartani, mert rányomja a bélyegét a gyerekekkel való hangnemre is. Tudod, Ők -bár még kicsik - pontosan tudják, hogy "forr a levegő" és ez nem jó nekik...
Nika, én akkor is azt mondom, hogy nagyon erős csajszi vagy! Úgy kell kezelni a várakozás napjait, mint egy szülést. Nem azt kell nézni, hogy "jaj még mennyi van hátra így egyedül" hanem azt, hogy "már X idő eltelt és egyre közelebb vagytok Gergővel ahhoz, hogy a Párod újra Veletek legyen".
Majga, én is nagyon utálom ha egy orvos ilyen... remélem hogy nem tüdőgyulladás hanem tényleg "csak" valamilyen vírus és hamar megszűnik ez a magas láz Petikénél.
Örülök neki, hogy Te legalább jobban vagy!
Mona, nagyon jó volt olvasni a soraidat!!!!!! Árad belőlük a pozitivitás és az a hihetetlen földöntúli boldogság, mint amiről írsz. Használd ki, hogy újra erejed teljében érzed magad, ez a pocakos lét egyik legkiegyensúlyozottabb időszaka!!!!!!!!!!!!!!
Kati, milyen volt az éjszaka?
MI holnap megyünk Gergővel a 4 hós orvosi vizsgálatra, kap két szurit is. Ezen kívül kérek beutalót a gyereksebészetre Bencének, mert itt az ideje, hogy megcsinálják a fütykösét... nem lehet rendesen felhúzni rajta a bőrt.
Nita, Nika, Majga, Nálatok volt hasonló gond?????????? Tapasztalat?????????????