nika70:
Persze, minden alkalmat ki kell használni, jól jönne egy kóbor peteérés a megfelelő időben.
Mikor is van a szülinapod?
korenka:
Jólvanna...nem akartalak felizgatni ezzel a vérvételes témával, csak én is úgy tudom, hogy kihagyhatatlan valamiért, talán Veronika írta is, hogy miért. Nem egyszerű, az biztos.
Nem ismerem a könyvet, nyugodtan reklámozd.
Nincs kövezés ezen a fórumon, itt csak mérföldkövek vannak és ahhoz sincs szerencséd, hogy töröljük a hozzáférésedet.
Inkább jó, hogy látom, mást is elért a tavaszi fáradtság és depresszió és van kiút. Az én hangulatomon szerintem sokat segítene egy jókora csavargás és egy hetes almakúra.
jah és nem narkózom
Kár...pedig a gyereknek most jót tenne.
rilka:
Neked aztán bejöt az élet! 2 pasival élsz....és még te panaszkodsz?
Hárman párban..de szép is az. Na jó vicceltem...átérzem a problémádat most, hogy mi is alig vagyunk hármasban.
Na de jót kirándultatok!
A visegrádi várba egyszer én is felmásztam, ma már a felétől csak hordágyon tudnám megtenni az utat. Akkor még fitt voltam és 25 kilóval kevesebb.
Jójó, nyilván nem szeretnék most hirtelen fodros nagykockából cérnametélt lenni, de egy spagettivel kiegyeznék....az helyrebillentene.
Szakoktatónak tanultam, de még iskolában nem tanítottam ( a kötelező gyakorlaton kívül), csak felnőtteket. Májusban legkésőbb be kellene ballagnom jelentkezni, mert úgy néz ki, hogy nem tudok most terhes lenni. Így viszont ciki munkahelyre pályázni, hogy tudom, hogy....
A GYES elég sovány lesz júliustól, valamit kellene kezdenem magammal. Igen, nagyon nehéz most munkát találni, erre felénk meg pláne. Pont annyira kilátástalan, mint lakást eladni. Majd lesz valahogy, csak azért frusztrál egyre jobban.
sz.veronika:
Ó igen, nekem is voltak ilyen gondolataim.
Nyári gyereket végképp nem szerettem volna, az ideális hónap szeptember, október, november és december lett volna. Ehhez képest...
Most már jó lenne bármikor...
Nagyon szerettem volna egy kislányt, most már az sem szempont, csak már jönne.
malna5:
idegbeteg csoringernek tartjak oket
Ez nagyon jó.
Egyszeruen mindig meggyozom magam, hogy baba elott mar folosleges lefogyni...
Eddig én is így voltam, de a lakodalom hegyek megingattak ebben. Új rongyok kellenek...
sz.veronika:
Szóval nálunk a szerencsén múlik
Nálunk eddig a szerencse sem segített. Most viszont megkérdezte, hogy jól tudja-e, hogy nemsokára szülinapom lesz.? Na azért hű volt önmagához, mert a dátumot nem tudta, de már ez is figyelemreméltó.
Tényleg kezdek idegeskedni...
Nikiee??????
Csucsu???????
bbercsi?????