Sziasztok!
De jó, hogy így felélénkült a topic megint!
Mulan, jobbulást Nektek! Bogi is taknyos kicsit, pár napja néha köhög, de elég régóta. Mivel semmi más baja nincs, nem akarom bevinni a beteg gyerekek közé, inkább adom neki a c-vitamint és a Rhinatiolt (nekünk a doki azt ajánlotta). Én egyébként még a babavárás alatt kezdtem használni a lándzsás útifű szirupot, az sem rossz, de a Rhinatiol erősebb. Remélem, hamar túl lesztek már rajta!
Lili haja tényleg szépséges! Hogy sikerült ilyen tökéletesre?
Zizi, de jó Nektek!
Minden rendben lesz, természetesen fogsz szülni a dokidnál!
Kriszta, még nem is gratuláltam! Nagyon irigyellek ám!
Szépséges Bogi, már annyira nagylány! És szuper, hogy nem lisztérzékeny.
Agee, üdv itt!
Remélem, minden rendben Veletek és szépen fejlődik Borka! A tejcsi beállt már? Nekem elég sok volt az elején és fejtem is minden etetés után. Valószínűleg ezért is nagyon soká állt be a mennyiség, akkor viszont kevésnek éreztem. Persze Bogi szépen hízott minden héten, így nem idegesítettem magam.
Eleinte rengeteg levest főztem, de sajnos hamar kiderült, hogy valamiért nem bírja a hasam, csakúgy, mint a tejet. A húsleves amúgy nagyon jó és egyszerúen elkészíthető kismama eledel. Sok folyadék, csak fel kell rakni főni, magától elkészül. A védőnő javasolta még a tésztát, szintén jó a tejtermelésnek és gyors. Később, amikor már sokat mozdultunk ki, vagy este főztem, amikor volt velem valaki, vagy én is rendeltem. Én is az Egészségkonyhát próbáltam, de nekem nagyon egyhangú volt, ami tetszett. Egyébként tényleg nem főznek rosszul, ha fáradt vagy, inkább próbáld meg őket! Mindenképp jelentkezz a hírekkel!
Millye, szereztem egy szakácskönyvet, amiben olyan szép torták vannak, mint amilyeneket Te is csinálsz. Majd megpróbálkozom időnként egyet-egyet megcsinálni.
Gratula Reninek és sok-sok tejcsit nekik!
Nálunk elkezdődtek a munkás hétköznapok. Mindenki nagyon nagy örömmel fogad, Bogi pedig nagyon jól bírja a megváltozott helyzetet, szóval tényleg minden tökéletes. Persze irtózatosan hiányzik és nagyon rossz, hogy ennyivel kevesebbet vagyok vele. A héten egy napot töltött az egyik barátnőnknél, akinek szintén van egy kisfia, 3 hónappal idősebb Boginál. Ahhoz képest, hogy csak párszor látta őket korábban, semmi gond nem volt vele, így máskor is szívesen vállalják Bogit. Most 2 napot tölt Anyunál, 1 napot a barátnőnknél, 2 napot a bölcsiben, hétvégén meg velünk van. Nagyon élvezi a változatosságot és a sok gyerektársaságot, szóval tényleg egy kisangyal.
Ja, és mióta dolgozom, újra végigalussza az éjszakát. Persze korábban is kel...
Úgy tűnik, az első szava a hinta, elkezdte rendeltetésszerűen használni az építőkockákat és egyedül mászik fel a hintaszékbe, meglöki magát, aztán, ha már megunta, szépen lemászik.
Kivizsgálásra járunk a Heim Pálba az apró méretek miatt. Nem paráztam be, csak bekerültünk egy programba, így lehetőséget kaptunk egy tanácsadásra és teljes kivizsgálásra. A gasztroenterológus szerint nem felszívódási zavar, voltunk csontkor vizsgálaton (ez alapján Bogi még nem egyéves), túlestünk az első laborvizsgálaton, március végén megyünk még verejték vizsgálatra. Ezekkel zárjuk ki a genetikai deformitásokat és a felszívódási zavart.
Zajlik az élet..
Nyugalmas éjszakát kívánok Mindenkinek!
Kati