Új privát üzeneted érkezett!

Hihetetlen,hogy holnap már 1 hónapos!!! :shock: :shock: :D :D :D
Vendég

Mieza:
Képek gyönyörüek!!!!Albert nagyon helyes,már most igazi pasi!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Mieza,
szuper képek!!! elolvadok Alberttől :-D :-D
levesszük a mintát, ahogy Ti Balázsról! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Mieza: Tüneményesek a fiúk!!!!! :) Sikerült teljesen elolvadnom!!!!!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Oroszlán,
A 18 hetesnél nálam is kellett rázogatni a hasamat, mert aludt a kisasszony sokat, de most már mivel "nagylány" alvás közben is gyönyörűen körbejárható volt. Egy alkalommal se kellett rázogatni vagy oldalra feküdnöm, hogy vehető legyen!
Úgyhogy ha csak ezen múlna, hogy elmenjetek én jószívvel ajánlom ahol mi voltunk, de bármelyik másik helyen is szeirntem ez az időszak a legideálisabbnak mondott..... nem véletlenül! :)

Amúgy tegnap képzeljétek gyerekünk a frászt hozta ránk.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Este tv-zés közben egyszer csak iszonyat feszítést éreztem a hasam felső részén bordáimnál két oldalt meg a gyomromnál.... ki is szélesedett a hasam felső része láthatóan.. Vélhetően valami testhelyzetet váltott a gyerek, biztos volt már eddig is ilyen, de soha nem éreztem... hát most igen!!..... Falfehér lettem, nem kaptam levegőt, nem tudtam hogy eljájulok-e nyomban, vagy hányok vagy már szülök, vagy mi ez az egész????? Felálltam, járkáltam de ez is csak segítséggel ment, mert annyira fájt, hogy hirtelen még az erőm is "elment".... aszittem besz.... rok... de tényleg!!! :shock:
Totál bepánikoltunk mindketten Rajóval... Rajó fogta a hasam.. rázogatta meg simogatta finoman és kérlete a gyereket, hogy "kislányom ne csináld ezt anyáddal, menj vissza úgy ahogy szoktál lenni.. mert ez fáj a maminak......" stb..stb... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Tartott vagy jó 20 percet ez az állapot!!!!!....Nem tudom miért, de erről az egészről Béku jutott eszembe, hogy nem érzi a kis Maját..... :lol: :lol: Hát ez bakker, a másik véglet volt.... :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andikám,
ez nagyon félelmetesen hangzik! :shock:
azóta jól vagytok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ma jött ikeás hírlevél, aki family tag és esetleg Leskvik a kiságyat nézte volna ki, 17-étől 19.990 helyett 9.980 zsetonért lehet megvenni!! :wink:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80108662

andrea-1

Zsuzsókám, igen.... de este még jó sokáig nem mertem azért lefeküdni, figyeltük, hogy alakul Iza helyzete... dumáltunk Hozzá, még lefekvéskor is, mikor Rajó olajozta a hasam közben is "babusgattuk" .... :wink:

Szerencsére fél óra múlva már ugyanott rúgdalt, ugyanott éreztük a mozgásokat mint annak előtte...de ez, hogy oda felment.. és jobb és bal oldalon egyszerre "rúgta ki a ház oldalát".... csinálta a fesztivált rendesen!!!.... . hát ismeretlen szitu volt Tőle... eszem a kis szivit... remélem Neki se lehetett túl jó és nem fogja sűrűn csinálni... Bár Nóri mondta múltkor, hogy innentől fogja a határait próbálgatni, készüljek fel rá.... úgyhogy biztos "normális" hogy ez volt, csak hát megijedtünk bevallom ... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Andi, ez brutális lehetett! :shock: Izácska rossz fekhelyet választott odabent! Én több kismamitól hallottam ilyet, h a terhesség vége felé ilyen fájdalmas a baba helyváltoztatása!
Vendég

Zsuzsi!! Hát nem nagyon lehet szépítgetni, mert tényleg az volt .... konkrétan nem sok hiányzott hozzá, hogy barnamaci befigyeljen... :shock: :shock: :shock:

És még ugye 10 hét van vissza..... hát... uhhhhhhh... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Hűű Andi ez nagyon rémisztően hangzik, és gondolom az a 20 perc egy örökkévalóságnak tűnt.
Én kicsit el vagyok kámpicsorodva, mert semmit nem érzek. Párom úgy néz ki, szerdán talán jön. Kicsit néha unom magam már.
ann74

Andi, kitartás Izácska ilyen akcióihoz! :) Az a 10 hét már hamar elrepül! :wink:
Vendég

Ann: most még teljesen normális, hogy nem érzel semmit!!!!! Ne agyalj még... majd lesz a teszt környékén-után a mindjárt megjön érzés!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Igen, hosszú volt....de hála ég elmúlt... igazából az volt benne a "félelmetes", hogy ez volt az első ilyen jellegű .... és először azt se tudtuk milyen rendezvényen vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: .. mi ez így hirtelen.... ugye még nem szülünk... meg ilyen kérdések.... :lol: :lol: :lol: Persze utólag már nevettünk rajta, hogy nem is ilyennek mondták a fájásokat a tanfolyamon...de azért nem volt vicces megélni... :lol:

andrea-1

Ann,
postázok neked egy kis idősürgetőt :-) hogy hamar itt legyen a szerda, a pároddal már minden jobb lesz.
addig meg próbálj pihizni és ha lehet NE figyeld a jeleket! :wink:

Andi,
nem csodálom hogy megijedtetek, én biztos bepánikoltam volna! :shock:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ann, ne legyél elkámpicsorodva! Nem baj, ha nem érzel semmit! Már tutira megkapaszkodtak a bébik! :wink: Én unalom ellen végignéztem az összes mesét és vígjátékot, amit csak találtam a házban! Meg beszereztem jó sok könyvet! Meg volt olyan is hogy előkotortam a gyöngyeimet, aztán fűztem még jó pár állatkát!
Vendég

Remélem 1 hét múlva valami pici jel azért lesz.:)
Gondolom nagy volt egyben az ijedtség is. Csak belegondolok abba h. első lombiknál 2. éjjel olyan 1 órás gyomor,has görcsöm volt amit sosem éltem még, és komolyan nem tudtam h. elájulni fogok v. meghallni. Szóval egyrészt a fájdalom is nagy volt és egyben az ijedtség is, h. megmaradok-e.
)rülök, hogy túl vagy rajt, és kívánom, hogy több ilyen fájdalmat Izácska ne okozzon neked.
ann74

Ann: Szerdától már könnyebb lesz, jön a párod és együtt lesztek!!! :wink: A pozitív teszttel meg ott fogsz futkosni hajnalban a lakásban majd mint egy eszement, mint én annó!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ha lesz is ilyen, mostmár legalább nem ér meglepetésként ... ha ez ezzel jár, elfogadom :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
A mázli része mondjuk az volt, hogy ez nem hétközben napközben történt, mikor egyedül vagyok itthon... Rajóval megélni csak könnyebb volt!!! :wink:

andrea-1

Andi: húúú,izgi lehetett,hogy most mi van,a fájdalom miatt nem irigyellek,de én már lelkiekben készülök rá,mióta Mieza mondta a karácsonyi vásáros sztorit... :shock:

Még van 9 napom érezni a babát,utána már türelmetlen lesz a doki is,meg a védőnő is... :roll:
Azt hittem márc. 4. óta,hogy érzem,de a doki azt mondta,hogy az nem az volt... De így fogalmam sincs,mikor érzem ténylegesen....

Amúgy képzeld,megyek szerdán az uzsokis sz.felkészítőre! :D
Mondták a lányok csütörtökön,hogy sajnálhatom,hogy nem mentem az előzőre,állítólag nagyon jó volt!

A mostani kevésbé lesz vidám téma: gyerekbetegségek... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most én is azon gondolkodom, mit csináljak majd holnap. Hangoskönyveket is töltöttem le, Benedek Elek meséket is hallgattam.Majd nézek még Spongyabobot, azt imádom, mert annyira vicces. Meg showder klubot is néztem, stand up-ot, felfedeztem Hajdú Balázs, jaj nagyon jó. Holnap kicsit dolgozok majd, hírlevelet szerkesztek majd, du. meg jönnek húgomék. Jaaaj Zsuzsi, régen mennyi gyöngyöt fűztem. Nem is tudom hogy volt hozzá türelmem. Most csak rajzoláshoz van itthon készletem, csak az nagy bazi tábla, de lehet a héten még alkotok vmit ha lesz kedvem.
ann74

Zsuzsi, idősürgetőt köszi, ez nagyon aranyos! :-))
ann74

Andi: gyönyörűek az UH képek a kis királylányról!

Mieza: a "modell" bájos, gyönyörű, szívmegolvasztó...a képek pedig egyszóval: profik!

Vikus: megjött már normálisan? Mikor mész BMC-be?

Rólunk: tegnap nagyon biztató történetet hallottam! Megismerkedtem a templomban egy párral, elkezdtünk beszélgetni, gyerekkérdés, stb... mire elmesélték, hogy nekik 6. inszemre jött össze a baba. De hogyan!!! A srác az inszem reggelén ért haza Németországból, tök fáradtan, egész éjjel vezetett, nem is akart inszemre menni, merthogy úgysincs sok értelme, eddig sem sikerült... aztán mégis bementek, srác leadta a mintát. Amikor kész lett, jött a biológus és mondta, hogy hát lehet h. tényleg nem lesz inszem... Eddig ugyanis kb 25 Millió volt a spermaszám, tisztítás után kb maradt 1 M jól működő. Na, ehhez képest ennél a 6. inszemnél 3, azaz 3 darab élő és jól mozgó spermiuma lett!!!
Doki kérdezte, hogy: berakjuk őket? Mondták, hogy ha már itt vannak akkor csak tegyék vissza... szóval azt a fél csepp folyadékot azzal a 3 spermiummal befecskendezték - és ebből lett a lányuk!!!
Komolyan: ha nem saját fülemmel hallom, el sem hiszem! :-)

Én jól vagyok, várom a pénteket. Akkor lenne esedékes a mensi. Az Utró csíp, de nem túl vészes.
A mellem kezd kevésbé fájni - ez nem túl jó, mensi előtt mindig ez van, csökken a progi szint valószínűleg.
De semmi para - megvárom a pénteket, aztán meglátjuk!

Puszi mindenkinek!

Kép
lujzici

Lujzi, ez a történet maga a csoda! :lol: Jó ilyenekrők hallani! :lol:

Ann, a gyöngyökhöz már nekem sincs annyi türelmem, mint régen, de unaloműzésre tök jó volt. A rajzolás is jó ötlet! :)
Vendég

Lujzi: de klassz ez a sztori!!!!!! :D :D :D
Hát igen,akik ennyire megérdemlik,azoknak eljön a csoda ;) :D
Vendég

Ann
Hogy érzed magad, ugye nincs lázad? Párod jobban van?
Húgod a gyerekekkel megy át?
Ha ez megnyugtat, én sem éreztem az égvilágon semmit, mikor sikerült…
Előtte már többször gondoltam, hogy most tuti terhes vagyok, mert mindenhol szurkál, de októberben 100%-ig biztos voltam benne, hogy most sem jött össze…
Vizesedés nem javul, sajnos tegnap a jegygyűrűt is le kellett vennem, sokat jelent nekem.
Holnapra terveztünk egy kis kirándulást.

kahlan
A fullegyszerű ágy is tökéletes a gyereknek :)

Béku
Hát kíváncsi leszek ennek a babakocsi ügynek a végére!

mieza
Albert tüneményes, jót pityeregtem, hülye hormonok :)

Andi
Iza akciója ijesztő lehetett!
Befészkelte magát a gyomrodhoz?
Tényleg, Vuk már békén hagy? Hozzám visszajött…

Ma is estig dolgoztunk, de kész a tavaszi nagytakarítás is!
Reggel elolvastam a mai napi “eseményt” a terhesség napról napra könyvemben, hát nem azt írták, hogy 25. hét és már ne csináljak nagytakarítást, csak pihenjek és polcoljam fel a lábam :) Férj orra alá toltam :)
Mondjuk kellett emelgetnem meg cipekednem, de mi vagyunk hülyék, hogy hosszú hétvégére tervezünk átalakítást, mikor mindenki elutazott….
Gyerekszoba amúgy még nagyon sivár és üres, sok dolog lesz még vele, de azért hoztam képeket. De nem olyan ütősek, mint Andié :) Igazából az volt a nagy munka, hogy az ott lévő dolgokat kiköltöztessük a másik szobába, eddig gyakorlatilag dolgozóként funkcionált.

Kép Kép

Kép Kép
estrella22

Estrella: nagyon tuti lesz a babaszoba!!! :)
Sajnálom a vizesedést :(

Nekem a védőnő csak a sószegény étrendet javasolta,ha ez előfordulna...
Nem kell kihagyni a sót,csak csökkenteni a mennyiséget ;)
Vendég

Nehéz csökkenteni a sót, az ebédet rendelem az IR diéta miatt, a felvágott is tele van sóval, ahogy Judit is írta...
Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom :)

Kép Kép
estrella22

Estrella! De jól alakul a fiúszoba :))) Ügyik vagytok! Remélem óvatosan dolgoztál otthon. Igazából gondolom, hogy nektek is ez a 4 nap volt alkalmas ilyen nagy munkára. Remélem még holnap jó idő lesz ha mentek sétálni a Pilisbe.Én ott mindig hihetetlenül feltöltődöm.

Lázam nem lett, csak a progo nyomta fel. Ma egyszer mértem csak napközban, akkor 36,9 volt, de többet nem is fogom mérni, nem akarok ezen is idegeskedni, hogy esetleg lejjebb megy és akkor mi van.
Azért durva, hogy pont 1 hét múlva ilyenkor kiderül minden.

Ja, húgomék gyerekek nélkül jönnek, már régen láttam őket, nagyon hiányoznak, de ugye lombik előtt 2 hétig betegeskedtek.
Holnap megint kapok kaját, tökfőzit, csirkepörivel, meg vmi rántott husit. Jelenleg még 3 napra min. van kajám, ma pl. alig tudtam enni ebédre. Szinte a leves bőven elég volt.

Estella, a holnapi séta után azért pihizz egy nagyot!!
ann74

Haza értünk a nagyiéktól. Jól elfáradtunk, de legalább anyuval nem vezstem nagyon össze. Barbussal nem volt sok gond, csak éjszaka aludni nem úgy aludt, ahogy szokott. Mind a két éjszaka után negyed 6-kor kelt! ÁÁÁÁÁ kicsit nem vagyok álmos. Nem tudom mi lelte, talán az ismeretlen hely. Eddig mondjuk nem volt gond. Mindegy, már itthon. Remélem holnap nem kel hajnalban.

mieza: Most csak neked gyorsan: én is várom ám anyuci pofiját! A sógornőmnek sem hittem el, hogy tényleg jól van, amíg nem láttam a fényképen mosolyogni. Örülök, hogy a cicigondok megoldódnak lassan. Jól megkínlódtok vele. De mindent bele, Albert gyönyörű. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella!
IR re nem kell diétáznom,csak cukrot és fehér lisztet kell picit vissza fogni.gyógyszertől tegnap rosszul voltam,akkor jött a hányinger,mikor benyomtam egy krémest. :roll:
Tudom nem szabad,de nem bírtam ellenállni.Többé nem teszem,azt hittem itt a világ vége.Egész nap émelyegtem. :(
Azt mondta Tűű dr,hogy ha sikerül a lombik,12.hétig kell szedni,azután diéta.számolgatós.Addig kell még egy terheléses cukor vizsgálat májusban.
ritabmc

Jó reggelt Mindenkinek!!!

Estrella!
nagyon cuki a gyerekszoba!!!!

Andi!
Iza kicsit tornázgatott :D :D

Lujzici!
hát,folyni még nem folyik,(bocsi)úgye mert az a jó de a wc papiron van maszatolás!Avivázok,h megjöjjön mit lehet még ilyenkor csinálni?Én is péntekre tervezem a vissza menetelt,jó lenne ha megjönne!
Te kihez jársz?
vikus82

Hahó!

Jó pár napja csak olvaslak titeket, mondjuk ez is valami – nem vagyok hütlen.

Rita: örülök, hogy talán kiderül(t) az ok, kívánom a legjobbakat.
Igazából nem értem, hogy BMC-sből miért nem küldenek vizsgálatra, ha tudják, valami nem ok-s?

Kubu: remélem mostanában kicsit jobbak a gyerkőcök. Mi van a tanulással? Álmaid háza kb mikor lesz valóság?

Breki: remélem nem kell amnió, és helyette más is kideríti mi a helyzet odabenn.
kicsit tul érdekes ez a babaköcsitörténet, most mi lesz a vége? Mostanában van fenn egy csomó a vaterán! Örülök, hogy irány szül. felkészítő. Meglásd hasznát veszed! Szerintem a többire is nézz el, ha időd engedi. Nyáron még lesz egy gyorsított, ha valamiról lemaradtál volna.

Mieza: nagyon helyes képek, látod az idő repül. Most volt 1 hónapja, hát hihetetlen. De az is milyen helyes kispasi!

Andi Iza baba pofiképek nagyon aranyosak, főleg ahogy integet. Hát azt gondolom nagyon nő, egyre kevesebb a helye. Sajnállak a rugdosásért. A 32. majd a 36. héttől lesz egyre-egyre nehezebb. De aztán ott a végeredmény, kitartás!

Ann: szegély még a wc. Se müködött, de már megjavult. Pihenj még sokat!

Estrella: remélem a helyettes dokker is jó lesz. Alakul a szoba, de azért ne erőltesd magad! Vasárnap jártam Hüvi-ben, gondoltam rád. Szerintem már kész a konténer böli nem?

Vicky: hajrá lépkedés és milyen édes volt nagyiknál, dédiknél. Te nem is tudod, milyen örömöt szereztél nekik!!!

Nagyon szorítok a mostaniak eredményességéhez!

Kahlan: tuti egyszerű babaágy, kell tőle jobb? A célnak teljesen megfelel!

Nekem nagyon gyorsan telik az idő. Orchideázás, kertészetlátogatás (vásárlás) születésnapozás, nagytakarítás (kerti lakban is), séta, pihenés kb igy telik az idő. Ma még marad egy kis ablakpucolás, várom a kölcsönlétrát.

Vikcy: akartam irni állatkert ügyben, de gondolom ma nem lett volna alkalmas. Na majd összehozzuk valahogy, csak a délelőtt jó?

Bárányka is jelentkezett, nem tudott /akart/ eljönni, de talán vár minket – na meglátjuk. Neki kellene pedig már jönnie.

A virágaim legszebbjei egyébként elnyilnak, de vigasztalás: itt voltak egész télen, és most is bimbózik másik 4.

üdv kispatak
Vendég

Vasika hirek: minden ok-s, 16. hét betöltve, változatlan fiucskát látnak

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: igen,ez is vaterás,ott találtam,de nincs többféle ebből fent... :?
Vendég

Hahó Breki:

Nem tudom mennyi pénzt szánsz babakocsira, de remélem valamit csak találsz.

Az viszont igaz, ha valakinél 2 gyereknek kell, talál érdemes ujat? Van talán elfogadható új is?
pl. http://www.babadiszkontaruhaz.hu/shop.php?kat=babakocsi

Amugy itt a házban van egy Cippolino, nagyon hasonlít. Hm de szóval alul kosár szinte semmi. Hálót: hát szerintem azt is elég nehéz feltenni.

Na majd meglátod

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: azért nem olyan egyszerű,mert nincs kocsink,így BKV marad,és ha egyedül megyek,nem fogom bírni a 16 kg-os babakocsit+gyerek+vásárolt cuccok+baba cuccai.....

Szóval nem véletlenül néztem az Espirot,meg Jané-t,ezek nagyon könnyűek,lenne esélyem egyedül is közlekedni... :?

Vannak olcsón babakocsik,de marha nehezek,és most ez a fő szempont.
Vendég

Andi: hat nalunk is valtozott a leanyzo fekvese es mocorgasa az utobbi 2-3 hetben:) tenyleg szerencse, hogy nem akkor tortent, amikor egyedul vagy, az meg ijesztobb!!! nekem inkabb lent kemenykedik a kiscsajszi, egybol elkezd nekifeszulni az alhasamnak, ha vmi nem tetszik neki. hihetetlen erzes, ahogy erezni a ket - mar nem is olyan kicsi - dudorodast: egyik a fejecskeje a masik a hata :lol: neha harantba rugas is van, de akkora, hogy szo szerint latszik egy pukli oldalt es beleremeg a pocakom:) nagyon vicces, egyelore meg nem faj, csak van hogy en is megijedek, minden rendben van-e odabent... :shock: es meg azt szoktam erezni az oldalamon fekve, mintha alul kapirgalni a kis kezeivel:)

Beku: ne aggodj, hogy nem erzed a picurt, ez annyira egyeni dolog, ne hasonlitsd mashoz, meg a konyvekben irtakhoz sem! az furcsa, hogy a doki azt mondta neked, hogy amit ereztel az nem a baba volt... honnan tudja???? :shock: nekem boven a 20. heten volt az elso egyertelmu mocorgas, de utana is figyelni kellett meg egy darabig, hogy biztos legyek abban, ez a picur volt! most mar, hogy ilyen nagy minden sokkal egyertelmubb es majdhogynem megvan egy ritmusa is, mikor van ebren es mocorog, mikor van nyugiban! majd az uh biztosan megerosit abban, hogy minden rendben odabent!

Estrella: szepen alakul a babaszoba:) mi kaptunk egy kisagyat nagyon szep allapotban a baratainktol, pedig pont ezt az IKEA-sat neztuk ki, csak draganak talaltuk... meg azon gondolkodunk, hogy megis megvegyuk-e es a masik agyat a nagyihoz atvinnenk, hogy ott is tudjon majd aludni... meglatjuk:) most pelenkazo szekrenyre vadaszunk, vmi fenyot szeretnek, ez illene az eddigi butorokoz.

a 4D-s uh-gal kapcsolatban asszem rabeszelem paromat, hogy megiscsak menjunk el, mar tenyleg valoszinubb, hogy nem rangatjak ugy a pocakot :D

egy kerdes: van aki szeretne levetetni a koldokzsinor vert? ha igen, melyik intezetet talaljatok szimpatikusnak?

Kép
oroszlán

Ann
Néha leültem pihenni, de kevesebbet, mint kellett volna… Mindegy, később még nehezebb lett volna és legalább a munka oroszlánrésze kész.
Mindjárt jön a barátnőm és megyünk picit kirándulni/sétálni :)
Örülök, hogy nincs lázad!!! Már csak egy hét, telhetne gyorsan az idő!!!
Kár, hogy gyerkőcök nem mennek, de ha betegek voltak, én sem kockáztatnék.

Rita
Fura, hogy nem kell diétáznod, nekem azt mondta a doki, hogy a legfontosabb a diéta + a mozgás, a gyógyszer csak rásegít… De remélem akkor nálad az is elég less. Ha mégis kellenének diétás anyagok, küldj emailcímet és átküldöm!

kispatak
Már kész a konténer bölcsi, csak még reggel nincs nyitva, mikor megyünk és hazafelé már zárva :)

Béku
Ebből ne is engedj, ne vegyél olcsó, dögnehéz kocsit, mert a 40 kilóddal nem fogod bírni…

Kép Kép
estrella22

Oroszlán: köszi a megnyugtatást! :)
Szerintem a babát érzem most már napok óta,de nem rúgás-félét,hanem a méhem folyamatos nyomása néhol mintha hullámzóan változna,mintha "ringatózna" ez a nyomás,hol picit erősebb,hol kevésbé,szóval nem annyira egyértelmű számomra,de nem emlékeztet "bélmozgásra" :)

Estrella: hát nem is szeretnék olyan nehéz babakocsit :?
Most egyezkedek még egy csajjal,akkor olyan lesz,mint a Tiéd,csak kékben (de asszem nem óceános,amilyet akartam,hanem vil.kék), ezt megkaphatom 50-ért hordozó nélkül.

Viszont ami jó hír,hogy vettem tegnap légzésfigyelőt babaőr funkcióval,pont amilyet szerettem volna,10ezerért :D :D :D :D
Pont lemaradtam egy másik aukcióról,ott egy sima légzésfigyelő lett volna,ott 10-ig licitáltam,de mindig rámlicitált valaki,és az utsó percig tartott a küzdelem,de akármennyit nem akartam adni,erre a sors megajándékozott ezzel,kemény 25 perccel a licit vége után tette fel a pasi,én meg azonnal lecsaptam rá :D

Pont ilyen kétfunkciósat akartam,így persze babakocsit már nem vehetek,majd köv. hónapban tudok arra félrerakni :)
Vendég

Oroszlán: mi nem gondolkodunk a köldökzsinór-véres dolgon, apával úgy döntöttünk,hogy nem vetetjük le.

Természetesen nem meggyőződés alapján,csak így döntöttünk :)
Hallottam,hogy nem olcsó a tárolása....,főleg,ha külföldön kéred ezt.
Vendég

Sziasztok,

tegnap elkapott egy kis torokfájás (bevonzottam mert tartottam tőle), mára már jobb segített a kamillás inhalálás és a meleg sós pakolás a torkomra. remélem a babáknak nem ártott ez a kis megbetegedés. annyira igyekeztem nem nagy ügyet csinálni belőle és túl lenni rajta és így is lett.
már csak 3 nap van és megyünk bmc-be ma egy kicsit izgatott lettem reggel, de aztán kedvesem megnyugtatott h még ne kezdjek el ezen parázni minden rendben van. bízom benne én is, hogy minden rendben van. Én érzem a szurkálásokat kb 2 napja, enyhén az alhasamban érzem őket és egy kis feszülést is, meg tüsszentésnél vagy köhögésnél mintha megfeszülne a hasam, mintha nem is tudom milyen érzés valami érzés van a hasamban

babaragacsokat köszi mindenkinek

Mieza albert baba képei nagyon jók, együtt néztük a férjemmel, Ő is odáig volt némelyik grimasztól

Esterella, vizesedést sajnálom, nagyon rossz lehetett levenni a jegygyűrűt. helyettes dokis megoldás remélem beválik és minden rendben lesz ha úgy alakul. Szobácska szépen alakul az ágy is nagyon jó, magam is a fehér vagy a fa felé húzok, a Leksvik amit Andi linkelt be az is nagyon tetszik de a Tiétek is

Kubu, csuriban az ujjam érted, hogy minden rendben menjen az anyukádnál és ne bosszantsd fel magad, nem éri meg

Ann, Kahlan babaragacs szállítmányok folyamatosan mennek felétek

Vikus, Zsuzskának a pálinkás forró fürdő segített Mary meghozatalában, esetleg próbáld ki Te is :) mármint pálinkát nem a fürdőbe hanem a gyomorba kell küldeni csak kicsit félreérthetően fogalmaztam :lol: :lol: :lol:

Lujzi Neked is ezer drukk, hogy siker legyen babaragacsok szintén mennek. Sztori nagyon jó, mindig jó ilyet hallani, csak már velünk történne végre :wink:

Andi, hát nagyon megijedhettél Izácskád akcióján, rémisztő amit írtál, örülök, hogy már minden rendben van maradjon is így
[/u]
pannik
Budapest

Béku, milyen ügyes vaterázós vagy, grat a légzésfigyelőhöz amit szereztél, én még soha nem licitáltam semmire sem
pannik
Budapest

Pannik: köszi! :)
Hamarosan elkezded Te is tervezgetni,hogy mi mindent kell majd beszerezni a babának,és akkor majd rákapsz a vaterára,ahol szinte új állapotban a harmadáért megkaphatóak a dolgok :)

Érdemes körülnézni,mi már az első körben több mint 120.000 Ft-ot spóroltunk meg így (150e helyett 30-ért jutottunk hozzá a dolgokhoz).

A szúrkálódás jó jel!!! ;) Az volt nekem is rendesen :) Csak mosolyogtam rajta,és biztattam a babácskákat,hogy csak így tovább,kapaszkodjanak jóóó erősen!! :D
Vendég

Pannik!
köszi,ma kipróbálom hátha hasfájás van pecsételés van cici fájás van 27.napon vagyok!remélem segit
vikus82

Béku, úgy legyen :) én már alig várom, hogy nézegethessem a babás dolgokat és vásárolhassak, önvédelemből eddig nem nagyon nézegettem semmit, amíg nem volt kinek addig nem volt értelme... na de most majd bízom benne lesz már kinek

Tuti igaz, hogy sokat lehet így spórolni, csak ügyesnek kell lenni, meg gondolom előtte tájékozódsz hogy hol mennyi és úgy licitálsz
Nálunk az a szokás, hogy a babakelengye nagy részét a család veszi, például a gyerekágyat az anyukámék fogják megvenni, a babakocsit meg a nővéremék, csak meg kell mondani, hogy milyet szeretnénk, ez nagyon jó, mert úgyis annyi költség lesz és legalább egy részében segítenek. Aztán ha anyósomék meghallják, tuti Ők is akarnak majd valamit venni, hála istennek jó fejek Ők is, és segítőkészek.
pannik
Budapest

Vikus, hajrá pálesz és fürdő :D

én még a jófajta vörösborról is hallottam anno nagyanyámtól, hogy megindítja a vérzést meg a mozgás, írtad, hogy Avivázol az szerintem nagyon jó de én még az aktívabb "rázósabb", kimerítőbb sportot is tudom ajánlani pl a futás, vagy egy jó kis 60 perces alakformáló, ha van dvd-d akár otthon is végig lehet csinálni, nem kell feltétlenül fitness terembe menni
pannik
Budapest

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tegnap este belázasodtam, ma a doki azt mondta piros a torkom. Kaptam gyógykat, láz fülfájás (nem gyulladt) elmúlt. Sőt kifejezetten jól érzem magam.
Holnap beszélek a BMC-vel, de nem tudom ez vajon mennyire befolyásolja a HSG-t.
franci

Franci: sajnos nem tudom,hogy van-e rá hatással akár a láz,vagy gyulladás... :?
de bízzunk benne,hogy mivel nem altatásban csinálják,nem "számít".

Azért jobbulást!

Pannik: sajnos mi nem számíthatunk senki segítségére,ahogy anno az esküvőnkre is mi szedtük össze a pénzt ketten.....

A babakocsi az egyetlen,amit "drágábban" vennék,de remélhetőleg sokáig és sokat lesz rá szükség! ;)

Amint túl vagy az eredményhirdetésen,már lehet is tervezgetni ;)

Én nem vagyok babonás,számomra a 12. hetes babona ellentmond a titokkal...
Abban meg az van,hogy tégy ÚGY,mintha :) AKkor viszont helyet kell csinálni a babacuccoknak,és 1-2 szerencsehozó apró zokni,vagy más biztos,hogy nem árthat!
Vendég

Franci, nekem is hasonló volt, és nem csinálták meg, elhalasztottuk, igaz azt mondták ahogy érzem, ha nagyon nem vagyok jól akkor ne menjek, mert azért ez egy beavatkozás, még ha nem is nagy. én úgy döntöttem nem megyek lázasan.
pannik
Budapest

Hahó!

Köszönöm a sok szép dícséretet :)

Andi, nem akarlak megijeszteni, de nekem jó pár ilyen volt, konkrétan nem kaptam levegőt :) Ilyenkor próbáld másik irányba csábítani :)))

Ann, hajrá :)

Na, jó értem a kritikát, szóval megyek és csinálok pár anyás képet :)))
Van fél órám, aztán kezdődik a szokásos nyunyi időszak, amivel sajnos nem tudok mit kezdeni, halálosan fárasztó.
Sajnos van a napnak ez a du-i időszaka, amikor nem hajlandó aludni, de már ébren sem bírja és kb. 2 órát ordít...
Mindenki adja a tanácsokat, mi meg mindent kipróbálunk, de Albert nem adja fel... Viszont éjjel utána még jobban alszik...

Cici: tegnap kokrétan úgy kapta be, hogy teljesen érszűkületet okozott, estére lila lett a teljes mellem, véraláfutásos :) Ja, és kicsit se fájt ám...

Kép
mieza

A többieknek is mind-mind nagy-nagy hajrá!!!!
Futok anyuképeket csinálni...

Kép
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?