Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a büfizős, pelusozós tapasztalatokat! Egyik éjjel már nem sem raktam tisztába, mert nem volt kaksi, de Bálintnak is még elég sok pelusban van. Oly annyira, hogy amikor az első olyan pelust kibontottam, majd utána következőt is, hogy nem volt, megrémültem. Aztán rögtön eszembe jutott, hogy hallottam már olyat is, hogy anyatejes babáknak akár több napig sincs. Na, szerencsére azért mi még ott nem tartunk. Napi többször is van kaki.
Csillag! Én is egyet értek a kg-kal kapcsolatos tapasztalataiddal. Abszolút igazad van, de annyit azért megjegyzek, hogy mielőtt kismami lettem, már nekem is nehezebben ment a fogyás, ha éppen akartam. Arról nem beszélve, hogy kell ehhez egy jó adag genetika is. Volt olyan barátnőm, aki terhesség alatt hízott 10kg-t, úgy jött ki a kórházból, mintha nem is lett volna terhes, majd a szoptatás alatt hízott 20kg-t. Szóval, én is hallottam már olyat, aki szoptatás alatt hízott.
Gergőci még mindig herceges nekem, sajnálom előre a csajokat! Nagyon szépen tartja magát, gratulálok hozzá!
Majga! Szerintem is nagyon csini vagy, és én végig azt mondtam a terhesség alatt, hogy mindegy mennyit hízok(na, jó, azért ne 30kg-t), csak tűnjön el utána! Abban meg biztos voltam, hogy azzal nem lesz gond. Nagyon szépek a fiaid is!
Beze! 6hetes kontrollnál előbb biztos nem megyünk felétek, de szerintem akörül már igen. Szóval, már csak 4hét!
Szerencséd van Marcussal, hogy ilyen jó alvó. Mondjuk én sem panaszkodhatok. A két hetes gyerekem egyszer max kétszer ébred. Most éjszaka pl fél9kor szopizott, majd legközelebb 2:40kor jelentkezett!
Utána 6:40kor, nagyon jót pihentünk!
Kati! A múltkor kérdezted a cumit. Hát, megmondom az őszintét, hogy próbálkozunk erőteljesen, mert Bálint nagyon szeret cicizni, na de egész nap csak nem lóghat rajtam. Arról nem beszélve, hogy rengeteget eszik egyszerre. Nála egy adag kaja minimum 90g, de inkább 100-130! Így aztán nem adhatok neki 2óránként enni, mert hülyére zabálná magát, és azt hiszem Ő még elég kicsi ahhoz, hogy ennyit egyen két óránként. Mondjuk szerencsére annyi időnként nem kéri, inkább kora este, este igényli inkább.
Délelőtt általában végig alszik, majd utána még egy szopi után szokott jót, aludni, később már viszont szórakoztatni kell.
Ja, és én is alig várom a nagy sétákat. Tegnap már voltunk egy másfél órát, és egészen jól bírtam. Szeretnék minden nap egy kicsit többet levegőn lenni, nekem is jót tesz. Gyereknek is nagyobb lett az étvágya, meg nekem is!
Egyenlőre mi is pempörz-t használunk, és én is mindig kuponnal veszem.
Hoztam egy-két képet Bálintról!
első babakocsizás
koncentrálok
anyával